Det är viktigt att ibland stanna upp och se hur mycket som faktiskt händer i livet. Livet går vidare och trots att man ibland kan tro att det går neråt, går det faktiskt oftast uppåt. På nåt sätt.

Om tre dagar tar jag bort mitt knäskydd som jag har gått runt med i sex veckor. Jag blir nästan tårögd när jag tänker på det, varje dag gör jag framsteg och jag kommer kunna springa snart. Alltså springa, jag har inte kunnat springa ordentligt på ungefär två år.

På alla dessa härligheter har det kommit snö. Ni kan ju gissa min julkänsla just nu! Jag känner på mig att det här kommer bli en bra vecka, det ligger något i luften som min mamma brukar säga.

Några saker som sker denna vecka som visar på att det går framåt.

- Idag har jag varit hos sjukgymnasten och fick göra övningar i gymmet.

-På tisdag ska jag plugga gymnasiearbete hela kvällen med mamma.

- På onsdag ska jag träffa en saknad Cornelia och plugga körkortsteori.

- På torsdag ska jag fixa mitt hår tillsammans med Jenny.

- På fredag ska jag fira en kompis som fyller 18.

- På lördag och söndag ska jag jobba för första gången på åtta veckor.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Något jag tycker är viktigt är att jag någon dag i veckan får sitta ner med någon som spelar en stor roll i mitt liv och äta en riktig god måltid. Idag blir det med min pappa. Fy fasiken vad han kan laga mat!

Det blev en plankstek på lax, vilket är bland det bästa jag vet. Nu ska jag njuta av god mat och trevligt sällskap.

Likes

Comments

Jag har aldrig riktigt hittat en foundation som jag varit riktigt nöjd med under en lång period. För ett tag sedan sa en kompis att jag borde testa Lancôme ultra wear foundation. Nu har jag inte haft den så länge, men hittills är jag verkligen nöjd.

Den täcker väldigt bra, men lägger sig ändå inte ”på” huden utan åker in i huden väldigt snabbt. Man ser väldigt naturlig ut samtidigt som den täcker bra. Jag är ruskigt dålig på smink så det är tur att jag har kompisar som har bra koll!

Likes

Comments

Mående: Jag börjar känna mig sjuk och är lite stressad över en engelska uppgift, men bortsett från det är jag väldigt glad.

Kläder: Ett par svarta bootcutjeans, blå sweatshirtklänning från Acne och mina bästa svarta Vagabond skor.

Tanke: Just denna dag är jag rätt tom på tankar. Jag undrar dock hur det känns att fira jul i ett varmt land. Om jag skulle fira jul någon annanstans än Sverige är det i Frankrike, England eller Italien som lockar mest.

Bästa: Julkalendern!!! Behöver jag säga något mer? Den är ju helt underbar, sådär lagom julig och karaktärerna är helt underbara.

Sämsta: Sämsta måste vara att jag ska på en julmarknad istället för att plugga inför engelskan. Jag älskar julen!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Varenda vinter har jag gått runt med gråa och svarta kläder. Det är fint, men jag har även sagt till mig själv att jag vill börja ha mer färg på mina kläder även under vinterhalvåret. Därför har jag valt att samla ihop några av mina vinter favoriter just nu.


1. Lila stickad tröja: Ganni 2. Grön korthållare: Axel Arigato3. Stickad tröja med större ärmar: Carin Wester 4. Röda patent byxor: Asos5. Vinröda skor: Axel Arigato 6. Childhood armband: Sophie by Sophie 7. Leopardmönstrad kappa: Samsøe Samsøe


Jag älskar vintern, dock föredrar jag en vinter med snö. Vi får göra det bästa av situationen och försöka göra december så pass mysig som möjligt med lite färgrikare kläder och massa tända ljus för att lysa upp mörkret. 

Likes

Comments

Jag tycker om tatueringar väldigt mycket och dessa fyra är några som jag fastande för. Det är så fint med enkla blommor och tatueringar som inte är så komplicerade, på något sätt blir de mer stilrena då. Jag velar mellan att skaffa en ny tatuering eller spara pengarna till senare, om jag nu väljer tatueringen lär det bli någon som liknar ovanstående bilder. Jag tror dock att blommorna lockar mest.

Vem vet, nästa gång jag åker utomlands kanske jag kommer hem med en ny tatuering.

Likes

Comments

Det finaste som finns är att träffa sina efterlängtade vänner. Jag är så glad att jag har dem, kan alltid vända mig till dem oavsett vad!

Finns det något bättre än att mysa ner sig i filtar tillsammans med ens vänner och kolla på en dålig film? TROR inte det. Exakt det gjorde vi, samt åt x antal pepparkakor.

Likes

Comments

Återigen har jag bestämt mig för att börja blogga. Spännande. Jag kommer främst skriva om mode och om mig själv, vilket inte alls är ovanligt när det kommer till vad jag brukar prata om. ;)

Hoppas iallafall att den här bloggen kommer underhålla, främst mig själv men även mina vänner och ovänner.

För att berätta lite om mig själv tycker jag att det passar alldeles utmärkt med min senaste obsession: Cole Sprouse. Jag avskydde honom när jag var ung och kollade på "det ljuva havslivet", men sedan jag började titta på serien "Riverdale" är jag helt besatt av honom. Så snygg.

Något annat intressant om vad jag tycker om just nu är musik. Jag varierar väldigt mycket i vad jag lyssnar på, men albumen som ständigt spelas just nu är:

Vad mer finns det att säga om mig? Kanske att jag tycker om konst och mode väldigt mycket. Det är två viktiga delar i mitt liv, inte alltid att skapa själv utan att främst bli inspirerad och känna saker.

Här finns min Tumblr där jag uppdaterar om sådant som inspirerar mig eller bara allmänt bra grejer.

Jag är 18 år och går mitt sista år på gymnasiet och längtar mer än något annat till studenten och till framtiden. Jag älskar hästar och tycker om att träna. Nu har jag berättat lite om mig själv och det får räcka så länge. 

Kram på er.


Likes

Comments