Vilket äventyr detta har varit. Det har inte varit våran helg om man säger så. Första dagen gick det ganska bra, inga stora missar så utan jag tyckte att det kändes ganska bra, men d var domarna väldigt snåla och hade ganska konstig bedömning. Andra dagen så gick de väldigt bra tills i kom till andra öppnan där han blev "rädd" för en flagga. Han var inte rädd för den ett skit utan ville bara ha en undanflyckt för att slippa jobba. Och efter den så tappade vi många poäng och det var vårt att rädda upp igen. Tredje dagen var han ganska fin men då var energin lite slut hos både mig och han. Men det har verkligen varit så kul att f vara på SM eftersom att jag bara haft honom i ett halvår. Och jag ska vara glad och nöjd att jag bara har tagit mig dit för att det är ju en prestation i sig. Och emellan ritterna har vi haft så kul, det var superkul för att det var så många som vi kände som var uppe och tävlade. Alla är verkligen supertrevliga. Och under dagen då man inte tävlade så satt man ofta och kollade på alla duktiga ryttare med deras fina hästar. 

Om man frågar mig vad det bästa med hela helgen var så skulle jag nog säga att det var när vi pratade med Pytt Hamberg. Mamma hade pratat med henne dag 1 men då sa ho att hon ville prata när jag även var med. Så dag tre pratade vi med henne och då sa hon att hon hade tagit ut mig till en av trupperna men att hon inte visste riktigt vilken än men man brukar ju börja där nere och jobba sig uppåt. Att få veta detta gav mig en liten boost efter dom två första dagarna. Så jag är sjukt glad över detta och så sjukt tacksam för att hon valde att ta med mig i en av trupperna!! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag ska vi upp still stallet för att fixa allt för imorgon. Det som är att göras är att putsa alla saker,packa in det i sadelskåpet, fixa all mat som ska vara med, torka av sadelskåpet så att det är rent. Sen är det säkert mer saker att göra som att packa allt i transporten men det får vi göra imorgon. Idag ska vi inte rida utan bara fixa alla saker, men vi åker upp imorgon så rider vi uppe på banorna där vi ska tävla så att hästarna har kollat på dom. Det är även lite stress idag för att jag ska på tjejmiddag hos en utav min kompisar så jag ska vara där lite tidigare och hjälpa henne med att fixa allt. Hon ska även locka mitt hår.

När jag red Bulan igår så kändes han verkligen superfn. Vi har verkligen fått till skolorna jättebra, vi red även igenom küren utan musik eftersom att vi har inte har några riktiga mått på våran bana. Jag satt även på Russin i några varv för att känna så att han var okej. Vi visade Golden för en tjej och jag tycker att det gick jättebra, Hon var verkligen jätteduktig med honom och han skötte sig jättebra.

Likes

Comments

​På fredag gäller det, det är då bilen rullar mot Karlstad. Det ska verkligen bli så sjukt kul att åka på ännu ett SM. Att allt har gått så fantastiskt snabbt och bra för det hade ju lika väl kunnat ta ett år innan vi hade kunnat komma upp till denna nivån. Men med fantastiska tränare och fantastisk familj som stöttar och suportar mig och min syster i våra framgångar har vi tagit oss hit. För det är inte bara för mig det har gått i raketfart utan även för min syster. Så även hon ska med på SM, så sjukt kul. Och det är även så kul att så många av mina kompisar ska upp i år. Alla är så duktiga och har tagit sig hela vägen hit. 

Det ska bli så kul att min tränare Emma ska med dom två första dagarna. För när jag rider för henne så får hon mig till en helt annan ridning, jag blir mer fokuserad och gör mycket bättre ifrån mig. Så det ska verkligen bli superskönt att hon följer med upp och hjälper oss. 

En annan superrolig sak är att jag och Cornelia ska rida i kompislag, det är en ny grej tjejerna från Grums ryttarsällskap har kommit på. Det går ut på att man är två stycken som rider i ett "lag" där man räknar ihop resultaten från dag ett och två och då kan man vinna ett pris då som kompislag. Det ska verkligen bli superkul att få göra med Cornelia för hon är verkligen superduktig. 

Likes

Comments

Idag har Bulan och Russin fått massage. Båda var fina och hade inga större spänningar. Bulan överreagerar lite på dom små spänningar han har. Russin hade inte heller inga stora spänningar.
Igår var jag ute med både Golden och Bulan. Jag var nere på tippen med båda. Vi galopperade upp för en liten kulle sen stanna vi och åt lite gräs.
Båda skötte sig utan några större strider. Golden tycker att det är lite läskigt med vattnet och Bulan var jag inte ens neger vid barnet utan gick en annan väg.
Det är så kul att rida ut på Golden för han älskar att galoppera när vi är ute så han galopperar skitfort. Kan vara lite läskigt ibland när han drar iväg men oftast bara kul!!

I helgen är det tävling ingen. Då ska vi till Klippan men Bulan och Alma ska även få följa med me Russin. Det ska bli så kul för att det är så många som jag känner som ska ner. Emma ska ner med sin jättefina ungponny och rida don klasserna. Sen ska även Clara och Ida med. Det ska verkligen bli så kul!!

Likes

Comments

Nu är Golden äntligen till salu. Vi har väntat värdigt länge med att lägga upp honom på annons men nu har vi gjort de. Jag vet inte riktigt hur det känns med det kommer att bli bra ändå. För vi kan ju inte ha 4 ponnyer vare sig vi vill eller inte. Det tar för mycket tid och vi hinner inte med det. Så vanlighet ute på hästnet i fliken c ponny allround.

Imorgon ska vi på en nationell tävling med Bulan vilket ska bli jättekul. Det gick ju så bra i Åstorp där vi fick tre av tre placeringar var av en vinst. Så sjukt att vi vann nationellt jättekul verkligen. Men imorgon ska vi till Vartofta. Vi kommer att behöva gå upp klockan 04:00 på morgonen men vad gör man inte för hästarna.

Men idag så ska jag snart gå upp till stallet och rida Golden och Bulan. Båda ska bara kännas igenom och så ska vi rida lite programdelar på Bulan!!✨

Här är en bild på annonsen med Golden!!

Likes

Comments

Tävlingen förr förra veckan gick så bra, det är kanske lite sent att skriva om den nu men har inte haft riktigt tid och ork till att göra det tidigare. Men tävlingen gick som sagt så bra.✨Det var verkligen så roligt att det gick så bra. I första klassen var han lite seg och i det ridhuset vi var i va lite upp och ner så det vad väldigt svårt att få helt raka linjer. Och sen som sagt blev han väldigt seg. Men till andra klassen så var han verkligen superfin. Jag var verkligen jättenöjd med honom. I första klassen red vi ihop 68,684% och i andra klassen 73,375%. Det var verkligen jätteroligt✨

Men nu till helgen ska vi åka till Åstorp på nationella tävlingar. Det ska verkligen så kul för det är våran första nationella tävling, jag är så taggad och det ska bli jättekul!!✨❤

Likes

Comments

Idag ska jag och Bulan rida lite programdelar från FEI inledande och FEI lagtävlan. För imon ska jag till Emma och träna. Då ska vi öva på lagtävlan och vi ska även rida igenom lagtävlan. Vi ska även till Emma på tisdag nästa vecka och eftersom att jag ska tävla nästa vecka och då ska vi en läpp ap1 och en FEi inledande. Så på träningen på tisdag ska vi rida igenom inledande. Det är verkligen så kul att träna för Emma, det går alltid så bra och förr förra veckan så var han lite jobbig i munnen att han inte ville riktigt släppa efter utan streta emot. Och det som var så bra då var att Emma hoppade upp på honom och red till han och då blev han verkligen jättefin. Det var verkligen så kul att se. Och sen när jag hoppade upp på honom igen gick det verkligen hur bra som helst.

Och Golden har jag ridit på bettlöst i några dagar förr att han fick sår i mungipan. Och till en början gick det jättebra men sen igår så bara sket han i att lyssna på mig och gjorde lite som han själv ville, så min snälla mamma kom upp med tränset till oss så att vi fick byta. I galoppen på det bettlösa går han sjukt bra och fyrtaktar inte alls. Men på bett så kan han hålla på lite så men det blir bättre och bättre, han blir starkare och starkare för varje dag som går.

Men som sagt var ska jag rida lite programdelar idag på Bulan och sen ska jag rida ut på Golden.

Likes

Comments

Vilken dag det har varit asså. Kan knappt fatta allt som hänt. Vi åkte ju ner förut till Åsbo och kvällen innan kände jag mig inte helt hundra och det var jag väl inte heller. Men när jag vakna kände jag mig bättre än igår. Så jag går och tar på mig alla tävlingskläderna och går och äter frukost. Efter det så fixar jag iordning mig och sen när vi ska åka till stallet och hämta transporten så vill inte dörren stänga sig på mammas sida. Så jag går upp till stallet och fixar Bulan när mamma försöker fixa dörren.

Efter allt är fixat så börjar vi köra mot Åsbo. Vi stannar inte under hela vägen ner. Jag kände mig väldigt trött så jag tänkte sova påväg ner. Men som jag är så sov jag bara 10 minuter haha.

Vi kommer fram och vi går och visar vaccination och sen går vi och kollar lite på banan och sen framridningen. Det som var så bra idag var att en utav mina tränare Emma var där och hjälpte mig på framridningen och collecting ring.

Jag går iallafall in på framridningen och rider runt lite. Vi red lite programdelar och sen så var det min tur att gå in i collecting ring. Emma va med på collecting ringen men kunde inte se programmet för hon skulle hjälpa Ida. Men på banan gick det bra. Det är mest i ryggningen och så som jag tappar poäng. Men jag fick mina procent och dom var helt otroliga. Vi fick 70,278 vilket är helt otroligt och tog oss till en tredje plats. Ida och jag hade samma procent men hon hade högre på dom där nere. Grattis till Izabella som vann den klassen.

Det blev dags för andra klassen. Han var piggare till den klassen på framridningen han blev lite extra spänd när det var en häst som gick och gnäggade typ hela tiden. Men när vi väl kom in på banan så dog han lite. Men vi red ändå ihop 70,132% vilket är helt sjukt för att ha feber och ont i halsen. Jag kände väl att jag inte kunde trycka till honom så som jag ville för att jag inte hade orken till de. Men jag tog en tablett och sen gick vi på prisutdelning. Izabella blev även placerad som fyra i denna klassen.

Detta har verkligen varit en jätterolig dag och för Johanna i stallet gick det oxå bra för.
Så nu ska jag kolla klart mello och sen gå och lägga mig!!❤❤

Likes

Comments

Nu är vi påväg till tävlingen i Skåne. Så vi har en lång resa framför oss. Bulan är taggad och jag är taggad. Det ska bli så kul för det är väldigt många som jag känner som ska dit. Johanna från stallet ska dit med sin ponny.
Det är så synd att Emma inte kan va med pga att hon har gips på handen vilket hindrar henne från att rida. Så alla styrkekramar till henne så hoppas jag att hon snabbt blir av med gipset så att hon kommer upp på hästryggen igen❤

Likes

Comments

Idag ska jag på ghs vilket ska bli jättekul. Frida ska ta hand om hästarna idag. Vi ska kolla på küren och sen ska vi gå lite på mässan. Jag va även där i onsdags med Ebba och det var superkul. Det som inte va så kul va att vi stod i kö till maten i en och en halv timma och att showen va väldigt sen så vi hann inte se gymkhanan. Så idag ska jag gå tidigare från skolan så ska vi åka dit. Det ska bli superkul att träffa alla som är där som man inte har träffat på länge.
Men först bär de av till skolan i några timmar❤

Likes

Comments