View tracker

Idag var Bulan superfin. Han jobbade på bra, det ända som va lite jobbigt var när vi skulle fatta galopp.
Annars va han superfin och på slutet så sänkte jag honom i formen i både galopp och trav för att han ska jobba på bra med ryggen.

Imon är det träning igen för Tora vilket ska bli jättekul!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 22 readers

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag har helt klart världens bästa ponny. Vi va ju och tävlade igår och det kunde inte gå bättre. Han var såå fin, till och med så fin att vi vann båda klasserna. I lätt b1 fick fick vi lite drygt 71 procent och i lätt a1 fick vi lite drygt 72 procent. Det dåliga med den dagen var att Russin bet honom i näsan så han börja blöda. Bulan blev jätteledsen så han gömde sig bakom mamma efter de. Russin vann oxå sin klass på lite drygt 67 procent.

Bilder från tävlingen kommer lite senare :]

Likes

Comments

Sorry för att jag har varit dålig på att uppdatera men nu kommer det komma upp massa roliga inlägg.

Bulan har varit superduktig och kämpat på superbra. Igår red jag igenom programmen och det kändes väldigt bra. Det är bara ryggningn i lätt A1 som känns lite sådär men det får vi öva på. Pay and riden är på söndag så jag har imon på mig att finslipa på alla detaljer. För idag ska alla hästarna vila.

Efter jag har varit i stallet och borstat så ska jag och några kompisar till airhop så det ska bli kul. ❤️

  • 81 readers

Likes

Comments

Idag har jag pluggdag vilket inte är det roligaste men det måste oxå göras. Idag ska alla hästarna vila så mamma ska gå upp och borsta dom. Det jag ska plugga idag är mest spanska men oxå lite matte och svenska. Alla säger att man inte får börja lyssna på julmusik men det är det bästa som inns så det ska jag göra när jag pluggar. Sen ska jag även skriva en planering för veckan hur jag ska lägga upp det inför tävlingen. Det blir ingen träning denna veckan för att Tora är borta men det går säkert bra ändå.

Likes

Comments

Idag har jag varit på torget med min kompis Ebba. Det var super mysigt. Vi gick runt i lite affärer och sen åt vi på Adams och det var supergott. Det som var lite tråkigt var att jag tappade mitt bankkort men vi hittade det och då hade mamma redan tagit bort alla pengar och var på väg att spärra de. Men som tur va hann hon inte att spärra det innan vi hittade det.

Idag har jag ridit Bulan och det gick jättebra. Vi har ju anmält oss till en pay and ride på Billdal. Då ska vi rida två klasser och det är lätt B1 och en lätt A1, så det ska bli superkul. Det är många från stallet som ska dit. Jag ska rida på Bulan, min lillasyster Alma ska rida Russin sen ska två andra tjejer från stallet oxå dit, Johanna som ska rida sin D-ponny Lars och sen Stella som ska rida sin D-ponny Romie. Och alla ska rida lätt B1. Nu ska jag kolla lite på youtube och sen sova!!


Likes

Comments

Idag så red jag bara bulan och jag red för första gången barbacka. Det var mysigt även om det regnade. Min syster Alma red barbacka på Golden, mamma promenerade med russin och Eskil min bror red barbacka på spex.

Imon är det simprov och det ska bli roligt. Jag har ju tävlings simmat innan så jag tycker att det ska bli superkul❤️

  • 140 readers

Likes

Comments

Idag har jag ridit Bulan och Russin och båda va jätteduktiga. Vi övade på tiometers volter i både trav och galopp. Sen gjorde vi även skänkelvikningar i både galopp och trav.

Vi har ju väldigt många ponnysar och då kan de va svårt att hinna med andra saker. Och folk brukar ofta säga att du e bara i stallet gör du aldrig något annat? Och jo det gör jag men det är många gånger jag avstår att göra saker som mina kompisar gör för att antigen så ska jag till stallet eller så e jag helt slut efter att ha varit i stallet. Och det är ju lite tråkigt när alla andra säger att de och de va så kul. Men jag har valt att ha så många hästar och tanken e ju att vinst sälja Golden så snart som möjligt. Och jag har valt att inte göra alla saker, jag har valt att va i stallet sena kvällar för att det är de bästa jag vet. Jag verkligen älskar att få komma hem sent på en lördag från stallet för att man har fixat inför en tävling. Kalla mig tråkig men detta är de jag gillar och de kan ingen ändra på!!

  • 150 readers

Likes

Comments

Idag har alla hästar vilat och även jag haha.
Så jag bara borstade dem och mockde till Golden för att mormor hade gjort maten och mockat till dem andra.

Ikväll ska jag ut med kompisar. Vet inte riktigt vad vi ska gö men de blir säkert superkul

  • 194 readers

Likes

Comments