Idag har jag tränat Golden för Malin och sen ridit dressyr på Bulan.
Bulan var super duktig. Vi övade lite skänkelvikningar och samlad galopp och lite sånt. Han var superfin och jobbade på väldigt bra tycker jag. Mamma hjälpte mig idag och även igår och det vi gjorde igår kom igenom idag känner jag.

Golden var oxå superduktig. Han hoppade jättebra. Ibland går det lite fort och så med jag tycker ändå för att vara dressyrponny är han duktig.👍🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 31 readers

Likes

Comments

Idag har jag ridit Golden och Bulan. Båda var superduktiga och jag är så nöjd med båda.
Med Bulan övade jag samlad galopp och lite ökningar. Med Golden så hjälpte mamma mig och det gick jättebra. Vi övade mest lösgörande.

Imon tror jag att jag ska rida Bulan och Golden. Jag är så glad över att Bulan gick igenom besiktningen. Jag har bara haft honom i en vecka men älskar redan att rida honom.❤️

  • 77 readers

Likes

Comments

På måndagarna nu så har jag och mamma bestämt oss för att jag har en pluggdag där jag inte är i stallet. Det kommer ju komma måndagar då jag måste gå till stallet och så men tanken är att jag ska plugga då.
Detta är för att jag ska hinna med skolan oxå nu när vi har 4 hästar. Men detta kommer säkert bli bra. Imon ska jag rida Bulan och antigen Russin eller Golden. Jag ska även ha en sak som heter häst och stallvård med en kompis i stallet som heter Stella. Så det ska bli kul!❤️

Bild från träningen i lördags!!

  • 84 readers

Likes

Comments

Idag va första träningen med Bulan för Tora.
Han va superfin och jag är så nöjd med honom. Vi gjorde inte så mycket speciellt vi kollade mest på grunderna.
Imon ska Matilda som vi köpte Bulan av kolla på en häst i närheten så ska dem komma och hälsa på. Så det ska bli väldigt roligt.


Idag var även Ebba som jag tävlar med hemma hos oss och kollade på Bulan och sen åt vi även mat hemma hos mig. Det va supermysigt. Vi har inte träffats på länge så de va jättekul.

Igår va sadelprovaren hemma och kollade på sadlar till Bulan. Vi hittade ingen sadel men vi får fortsätta leta👍🏼

  • 109 readers

Likes

Comments

Idag var första gången jag red Bulan hemma. Det gick superbra. Det va lite svårt att hitta spåret i högervarvet. Men jag är supernöjd med han. Mamma red Golden idag. Det gick nog bra, jag såg inte så mycket eftersom att jag själv red men hon sa att det gick bra.
Så imon taggar vi ridning igen. Det blir ingen träning imon utan på lördag istället och då tänker vi att Bulan ska få följa med❤️

  • 144 readers

Likes

Comments

Efter allt detta letande har vi äntligen fått hem min nya d-ponny. Så glad och nöjd över honom och tror att detta kommer bli superbra.

En utav anledningarna att jag inte har uppdaterat så mycket om ponnyletandet är för att detta har varit lite hemligt.

Men detta ska bli så kul!❤️🐴

  • 163 readers

Likes

Comments

Igår hoppade jag och det gick superbra. Jag är jättenöjda honom för att han är verkligen ingen som är superduktig på att hoppa men det går mycket bättre för varje gång. Vi hoppade inte högt men det var väldigt bra gymnastik för honom. Jag tränade för bästa Malin som är superduktig på att förklara.

Idag ska jag bara jogga Golden i padocken. Så får han vila imon💛💛

Inte den bästa början men jag tycker ändå att det gick rätt bra till slutet!!💛

  • 181 readers

Likes

Comments

Idag har jag inga direkta planer på vad som ska göras med det jag vet är att jag ska till stallet snart men sen inga planer.

Träningen i torsdags va inte den bästa tycker jag. Även om jag tycker att det inte va den bästa och roligaste träningen vet jag någonstans att den gör nytta. 👍🏼

  • 192 readers

Likes

Comments

Golden var såå fin på träningen i torsdags. Han jobbade på jättefint så då la vi inte så mycket fokus på hur han gick utan mer på hur jag satt och så. Eftersom att han har varit så svår så har vi inte riktigt haft tiden att jobba med min sots och hållning men nu har vi börjat göra det eftersom att han går så bra.
Vi övade mest på att ha han ställd och nöjd på böjda spår och rak riktad på raka spår.
Jag måste öva mer på att sitta rakt och svanka mer för att jag sitter och kurar ihop mig vilket jag inte får göra för det förstör balansen.
Så jag är verkligen supernöjd med träningen. 💛💛

Video ifrån när jag travar i slutet💛💛

  • 223 readers

Likes

Comments

Idag ska jag inte till stallet utan på grönt kort kurs. Jag går i Billdal och tycker att det funkar bra. Det är väldigt mycket som man redan kan och tänker varför ska vi gå igenom detta. Men man får tänka att det är inte alla som kan det och då behöver man ju gå igenom det för dem. Man går ju kusten för att få tävla. Det året man fyller 14 ska man ha grönt kort om man vill tävla. Innan det året man fyller 14 så tävlar man på sin morsas eller någon annans. Så detta är näst sista gången. Så på onsdag så kommer vi ha provet. Men jag tror inte att det kommer vara så svårt eftersom att vi har gått igenom så mycket som jag redan kan och sen gick mina kompisar lite tidigare detta året och dem sa att det va enkelt.
Så nu ska jag bara äta sen åker vi!💚

  • 235 readers

Likes

Comments