View tracker

Idag satt jag och kollade lite på polarn och pyrets hemsida, så mycket vår fina färger. Skickade legginsen till jims mamma så hon skulle gå o något när hon hann .. men sen nu ikväll så kom jag på detta randiga set, vill ha, måste ha! Får se om farmor hinner se detta inlägg innan hon går och shoppar


Likes

Comments

​Idag har jag haft såna där lyckorus genom kroppen, att jag känner mig lycklig. Det är inget speciellt som hänt men såna här dagar kommer. Idag har det vart kalas för Albin som blir 9 år, stora killen. Det vart pizza och god efterrätt som tårta och kakor. 

Jag ska försöka natta Lilly nu så får vi se hur hon sover inatt, imorgon väntar äventyr till moster. Spännande. Vad vi ska göra det vet jag faltiskt inte, vi får väl se. 

Kanske bloggar efter jag nattat Lilly, det beror på om jag själv slocknar. 

Likes

Comments

Godmorgon kanske jag ska säga.. jag ligger i soffan och Lilly sitter i sin gåstol, vi ska snart göra frukost. Igår var det verkligen full fart hela dagen, vi åkte på kalas runt 13 och kom inte hem förrän vid 19 och då gjorde vi middag, en väldigt sen sån. Sen höll jag på plocka och städa, mest i Lillys rum.. tror vi gick och la oss vid 1, halv 2! 

Lilly sov jättebra inatt och nu funderar jag på vad vi ska göra av den här söndagen? 

Likes

Comments

Finns det något speciellt sätt man ska vara på för att vara en bra mamma? Hur är en bra mamma egentligen ? Är det hon som hela tiden leker med sitt barn? Alltid ser honom eller henne? En bra mamma är det hon som orkar precis allt? Hon som aldrig visar att ibland får det de att rinna över i bägaren. Vad vet jag.

Jag kan bara förklara och prata utifrån mig själv, ibland känner jag mig som en bra mamma och ibland värdelös. Jag leker gärna, jag vet inget bättre än att höra Lilly skratta. Dom där stunderna när hon ler så hela hon lyser, då mår jag bra. Hon är lycklig.

Lilly har alltid varit enkel, men också hon kommer i perioder då hon är ledsen och arg för att hon inte tar sig fram. När hon ör ledsen och jag inte förstår varför känner jag mig dålig, värdelös som mamma. Men egentligen är det så enkelt, kanske är hon hungrig? Trött? Blöt? Eller bara törstig.

Inatt hade vi ett sånt klart exempel, Lilly vakna och vägrade somna om, maten dög inte, hon ville inte somna och helt plötsligt kunna hon börja gråta. Den var en natt som mamma som jag skulle vilja slita av mig håret och skrika högt. Men så kommer dom där skratten eller det där leendet och hjärtat smälter.

Det är okej att känna.


Likes

Comments

Det här har aldrig hänt och jag är så trött idag så ögonen går i kors.. Lilly vakna halv två inatt .. halv 5 gjorde jag ett försök till att få henne att somna om .. kl 10 över 5 imorse kollade jag på klockan då somna hon igen.. man blir lätt bortskämd när man har en bäbis som alltid oftast sover bra och sen räcker de med en sån här natt. 

Idag är det fredag och jag ska åka in mot stan idag, sen får vi se vad resten av dagen erbjuder. Hoppas på fredagsmys. Vad ska ni göra idag? 

Likes

Comments

View tracker

Innan jag blev gravid grät jag sällan till texter jag läste eller filmer jag kollade på, men när vi väntade Lilly tillsammans grät jag ofta, det kunna vara en text eller en film och jag kunna inte sluta gråta.. men jag visade de sällan för Jim. Likaså nu.. jag gråter lätt till texter inte så mycket til filmer.

Också de .. jag har blivit livrädd för döden sen Lilly kom, varför ? Jag vill aldrig missa en dag av Lilly. Också tänker jag ofta på att jag inte vill att något händer Jim, jag vill ha mer kontroll än någonsin! Jag ringer gärna Jim en extra gång när jag tycker att något tar för långt tid. Undra varför det egentligen blir så?


Likes

Comments

I samarbete med twistshake så fick jag hem ett paket ifrån dom igår, fick också en rabattkod som ni kan ta del av. Ni anger bara esundstrm20 i kassan så dras det av.

Likes

Comments

Jag och Lilly har legat kvar på soffan och myst sen kl 09;00 när hon vaknade. För en stund sen åt hon gröt och nu sitter hon och leker. Jag då, vad ska jag göra? Jag måste nog plocka lite här hemma. 

Jag blir på riktigt galen .. katterna har börjat kloa precis överallt! Kläder som möbler, det är väl deras sätt att visa att dom blir ha mer uppmärksamhet ifrån vår sida. Men dom har redan förstört vår sänggavel totalt .. vad blir nästa ? 

Likes

Comments

Jag har just nu två stycken tävlingar på min Instagram och fler kommer det komma, in och tävla!!

Ni får inte missa det!

Likes

Comments

Lilly ligger och sover på soffan och jag ska packa ihop lite av Lillys kläder för att tvätta, är otroligt trött idag så egentligen borde jag passa på att vila när Lilly sover. Hon krångla hela natten, vakna nästan varje halvtimme men det är bara att stå ut för Lilly har vart otroligt duktig på att sova sen hon kom.

Annars har vi inte gjort så mycket mer, vi har lekt och kollat lite på babblarna. En lugn och mysig onsdag, tror vi ska ta en promenad när hon vaknat, vill inte väcka och störa hennes sömn. 

Nu ska jag fortsätta plocka här hemma så hörs vi av senare. 

Likes

Comments