Header

Life, Dear Diary

Nu har jag precis lagt mig i sängen för att hoppas på att jag kanske får klart ett till av mina skolarbete, men jag är väldigt tveksam då jag är riktigt trött idag. Ska även planera upp mina skolarbete som jag har kvar att göra, så att dom blir färdiga, och sen ska jag verkligen njuta av lite ledig från skolan för att sedan ha en termin till på komvux. För att sedan förhoppningvis börja på högskolan till hösten!

Nu ska jag försöka få ihop mitt arbete och sen blir det sova.

Godnatt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Life, Dear Diary

Idag tog jag beslutet som jag känner mig riktigt nöjd med, från och med nu blir det andra matvanor. Jag gick med viktväktarna online och är riktigt taggad för en ny utmaning och ett nytt liv, där det kommer blir bra mat och även lite träning.
Jag är så sjukt taggad på detta och hoppas verkligen att det funkar med, känner att det är en bra början på rätt håll. Så det kommer bli en massa matbilder och en mycket mer personlig blogg än vad det är just nu.
Kommer att dela med mig om både bra och dåliga dagar, dagar när det känns riktigt jobbigt och bra dagar när allting bara flyter på.


Likes

Comments

Life

Godmorgon världen!
Då var det måndag och jag är inne på min 6 vecka med att äta frukost, då jag inte ätit frukost på fler år så har jag börjat ändra om och ätit frukost nu varje dag i 6 veckor. Jag känner mig så sjukt stolt över mig själv!
Så nu sitter jag här och äter frukost och njuter av Nyhetsmorgon innan jag ska ta mig till skolan. Nu är det inte många veckor kvar till skolan är slut för denna terminen, så det gäller och kämpa! Så idag blir det skolan, sen hem och plugga och sen ska jag äntligen hämta hem A som kommer till oss denna vecka!

Ha en bra måndag!

Likes

Comments

Life

Då var det den 5 November och vi har flyttat in i den nya lägenheten och vi har fixat varje dag och natt känns det som för att bli klar och ändå har vi en hel del kvar. Alla möbler är i alla fall ihop skruvade nu och det börjar likna ett hem. Vilket känner riktigt skönt. Nu ska jag bara ta tag i alla kläder som lite ligger lite överallt.

Så denna veckan har verkligen gått riktigt snabbt och jag skulle ha hunnit plugga mycket mer även vad jag har gjort, så ska faktiskt sitta med det nästan hela dagen idag, kanske köra en snabb sväng till den andra lägenheten för har en massa saker kvar där i nu, så jag får hem min andra skor och lite sånt, även om jag har en del skor här. Ska även hinna med och gå en runda tänkte jag, för nu när man har gått så mycket dom andra dagarna så är det faktiskt riktigt skönt.

Ha en bra söndag.

Likes

Comments

Life
Då var det måndag på en ny vecka och denna veckan är det lov från skolan, men själv klart så har man ju en del arbeten som måste göras. Jag har gjort klart ett och nu och jag några till bara, men jag ser verkligen framemot denna fredag för det är då vi flyttar, det ska bli så skönt och bli klar med allting i den nya lägenheten och bara koppla av och så man slipper tänka på det med.
Så helgen kommer att bestå av att packa upp och fixa i lägenheten och jag kommer även att plugga en del, så men har mindre sen när skolan dra igång igen.

Nu ska jag fortsätta och plugga innan jag ska ut på en lite promenad tänkte jag.

Ha en bra måndag!

Likes

Comments

Contains affiliate links Inredning
När man borde kolla på ny vinterjacka och plugga men hamnar på Lager157 sida istället där dom har släppt massa nytt idag, fast med inredning. Hur kul är inte det? Så mycket fint, så jag har lagt upp några av mina favoriter som jag kan tänka mig att ha i den nya lägenheten.

Likes

Comments

Life, Inredning

Då ligger man äntligen i sängen efter en dag med massa i skolan och sen har vi även sålt soffan, så nu har vi flyttat ut sängen i vardagsrummet, nu är det bara två veckor kvar till vi flyttar. Längtar så sjukt mycket.

Så mysigt med sängen i vardagsrummet.

Likes

Comments

Contains affiliate links Inredning

Här sitter jag och kollar lite sittpuffar till Lillans rum, då hon ska få ett nytt rum så tycker jag det är så sjukt kul och kolla massa nytt till henne. Hur snyggt hade det inte varit med en rosa sittpuff då som hon hade tyckt om. När hon gillar rosa, så blir allting rosa. Jag gillar själv den första och andra bilden. Jag hade själv kunnat ha andra bilden i en annan färg i vårt sovrum sen, i med vårt sovrum kommer vara riktigt stort.

Likes

Comments

Life

Det var ett tag sen jag skrev då jag känner att det har varit riktigt mycket med skolan och jobb så jag inte riktigt hunnit med mig själv eller något annat. Så det har verkligen inte varit så mycket tid över när jag verkligen kommit hem. Idag är det ca 4 veckor kvar till vi flyttar till den nya lägenheten, alltså en lägenhet som är större.
Det ska blir riktigt skönt, så nu kolla man en massa nytt till lägenheten och jag har hittat en del som jag vill ha in i lägenheten, men vi får väl se var J säger om det.

Vi ska försöka att sälja soffan vi har nu och en massa annat som vi inte vill ha med till den nya lägenheten, så vi får väl helt enkelt se hur det blir, men förhoppningsvis så kommer där in en del nytt. Jag längtar så sjukt mycket över att flytta, även om det är J och hans vänner som sköter allt på själv flyttdagen.

Nu ska jag njuta av denna fredagen och bara ta det lugnt. Imorgon blir det storstädning och en massa plugg, för jag inte gjort något annat än att kollat serie idag.

Ha en skön fredag

Likes

Comments

Contains affiliate links Life

Dessa två har jag länge kollat på och undrar vilken jag ska ta och köpa, men an av dessa vill jag ha i alla fall, då dom är så lätt och ta med sig istället för den stora kameran.
Ni kan väl berätta vad ni tycker om dessa två?

Likes

Comments