Header
View tracker

Vardag

En paus i pluggandet och följa med lillebror en sväng in till Malmö! Sen blir det hem och laga mat, och fortsätta plugga och mysa massa med J.
Jobb hela dagen imorgon!

Trevlig fredag på er :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Efter två långa dagar med jobb och skola, så är jag lite ledig idag. Ska snart upp ur sängen och äta frukost, ligger och drar mig lite. Hoppas ni får en bra fredag!

Likes

Comments

View tracker

Julen 2016, Inredning

Snygga tavlor i hemmet hade väl inte varit fel och få i julklapp? Några som har hittat några favoriter, får gärna komma med förslag, då jag inte har en ända.

Likes

Comments

Julen 2016, Inredning

Dessa fina bilder hittade jag via en dansksida, detta är några av dem fina bilderna jag skulle vilja ha! Tänk att bara få ha vattnet ännu närmare, varför då inte ha det med sig in i hemmet och beställa dessa snygga tavlor eller några andra.

Klicka Här så kommer du direkt till sidan!

Likes

Comments

Dagbok/personligt, Skola

Äntligen är sista arbetet med engelskan färdig, vad jag vet i alla fall. Det sista jag ska göra är att berötta om den boken jag har läst. Så det blir imorgon och sen är allting färdigt i engelskan och ingen är gladare än jag. Så då är det bara dem sista arbetena i svenskan som ska blir klar och ska vara klara till fredag. Så det blir en massa plugg till nästa vecka och efter det så är det bara fokus på informationen!

Nu är det riktigt när till slutet!

Likes

Comments