Header

Life

Då var det en ny vecka och nya möjligheter! Så varför inte börja veckan med sååå lite sömn som möjligt! Få timmar i natt blir en trött Josefin!

Nu sitter jag i skolan och försöker att plugga lite matte innan lektionen!

Ha en bra måndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

LifeIgår var det Bio med några vänner och min J. När jag och P var på Bio sist så pratade vi om att se denna. Jag hade inte så hög förväntningar. Men den var riktigt bra och jag skulle kunna se den igen, mycket bättre än den tecknade. Så har ni möjlighet och se denna så hade jag gjort det! 


 

Likes

Comments

Life

Godmorgon alla fina! Här sitter jag i soffan och ska snart ta tag i dagen, då jag har så sjukt mycket göra. Det ska packas, det ska pluggas och sen förhoppningsvis snabbt in till Malmö en runda! Så dagen kommer rulla på som vanligt med en massa och göra. Så jag sitter här med en god Celsius och njuter av min morgon en stund till innan det är dags!

Likes

Comments

Life

Hejsan alla!
Här sitter jag och insåg precis att tiden har gått riktigt snabbt och jag ska vara ute ur min lägenhet om men månad typ, helst sjukt vad tiden går och jag känner att jag inte kommit någonstans, i helgen så ska jag fixa bland mina kläder och försöka att sälja så mycket som möjligt, ska även lägga min säng och lite andra möbler som inte ska följa med oss in i vår nya lägenhet. Hade gärna sålt allt och börjat om från början, men man får ta det man har.

Nu sitter jag här och ska försöka planera in nästa vecka hur den ska se ut, för har bytat kurs så har en del och ta igen där nu. Så det blir mycket denna helgen och har varit mycket dem senare veckorna.

Nu ska jag fortsätta lite till i köket och sen ska jag ner och hämta tvätten.

Ha en bra torsdag!
Likes

Comments

Life

Här sitter jag hemma hos J och försöker att plugga lite innan jag ska kasta mig i sängen, för att orka med morgon dagen imorgon. Lektionen gick rätt bra idag, men känner mig inte helt nöjd, Det blir verkligen en massa jobb med skolan nu så får hoppas på det bästa. Nu ska jag fortsätta och plugga till provet och fortsätta kolla lite på fotbollen i mellan åt.

Trevlig kväll

Likes

Comments

Life

Hejsan alla finisar!
Här sitter jag och väntar på att jag snart ska börja min kvällskurs, är så sjukt tråkigt och börja nu 17 och inte har något på hela dagen i skolan!

Men har i alla fall gått en PW idag med E och insåg hur skönt det var och är väldigt nöjd med promenaden :)

Fick även reda på att jag lämnar min lägenhet redan i april, känns riktgt skönt. Nu ut på nya äventyr!

Likes

Comments

Life

​Godmorgon! 
Den nya veckan har redan börjat och jag vaknade kvart över sju och har typ suttit och pluggat sen dess, så kommer fortsätta lite till sen blir det skolan kvar i ett då vi har prov. Få hoppas på att det går bra, då jag känner att jag inte riktigt gjort vad jag ska till provet så sitter här och läser igenom anteckningar och det som står i boken. Hoppas på det bästa i alla fall. 

Nu ska jag fortsätta lite till sen ska jag göra mig klar! 

Likes

Comments

Life

Hej Finisar!
Då var det måndag igen och jag vaknade med världens huvudvärk så bäddade ner mig i soffan och kopplade av lite, råkade somna igen, så det blev ingen skolan idag, utan nu sitter jag här och precis gjort klart ett arbete och kände mig helt okej på det, men vi får väl se vad läraren säg, önskar faktiskt att jag kanske får göra om det så att det blir lite bättre, men nu är det inne i alla fall.

Min huvudvärk sitter fortfarande i men nu väntar matten på att jag ska ta tag i den då jag har matteprov på onsdag. Sen kommer J hem och då ska vi iväg och handla lite och så.

Nu ska jag fortsätta och plugga och sen blir det en massa fix i lägenheten!

Just nu ser mitt bord ut så här :OLikes

Comments

Life

Hejsan alla finisar!
Jag ber om ursäkt för att jag är väldigt dålig på att uppdatera nu, men det är så mycket om jag har och göra och vet inte hur jag ska få tiden och räcka till. Jag har skolarbete som måste göras, jag har en lägenhet som jag måste ta hand om plus att jag ska få till och träffa alla vänner.

Jag och J har fått lägenhet så jag har fixat i min lägenhet i princip hela veckan, försöker att planera in lite jobb och sen alla andra saker man ska göra, känns som hela våren kommer gå riktigt snabbt då jag har saker planerat nästa varje helg. Heja mig!

Nu sitter jag i alla fall och försöker att göra mitt arbete till skolan så jag bli klar med det, sen får jag väl fortsätta i lägenheten lite till. I helgen blir det och köra till tippen och sen hem med lite saker till mamma och pappa och försöka tömma så mycket av lägenheten som möjligt. Längtar till vi får den andra och har alla saker på plats, så jag kan andas ut. Det ända roliga just nu är alla nya möbler man skulle vilja köpa, men det får nog vänta lite.


Nu ska jag fixa lite lunch och sen fortsätta med mitt arbete.

Kram J


Likes

Comments

Även om jag har sportlov nu, så blir det en massa plugga och några dagar i skolan, för att ta igen vad man missat men känner ändå att man ligger bra till!
När J har dålig belysning, men lampan är för stark så hitta man en lösning! Funkar hur bra som helst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejsan alla finisar!
Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering, men det har varit så mycket, i med jag låg sjuk i en veckan så hade jag så sjukt mycket och ta igen på skolan, så har i princip bara fixat med skolan och sen gjort en massa kul. Men nu känner jag att jag är på väg tillbaka och har kommit ikapp snart, jag har lite till men det klarar jag.
Nu har det hänt så sjukt mycket som jag bara vill dela med mig, men det kommer senare, men jag letar och kolla nya möbler i alla fall, vi får se vad J tycker om dem. Men jag har hitta något som jag ville vilja ha, men i med jag inte får ha några rosa stolar som jag dem jag lagt upp tidigare så har jag hittat svarta :)

Den vita hyllan hittade jag i en billigare variant av labyrint hyllan, denna tyckte jag var lika fin om man inte vill lägga så mycket pengar.

Likes

Comments

Godmorgon alla finisar!
Som ni alla vet så har jag ju fixat gymkort och skulle gå och träna och sånt idag med E. Det blir nog inte riktigt så då jag har självklart har åkt på värsta förkylningen. Så nu på morgon efter min lektion så har jag två timmars innan nästa börjar, så iväg och handla en massa lime, citron och apelsin så jag får i mig en massa C-vitaminer.

Hoppas i alla fall att ni får en bra dag!

  • Life

Likes

Comments

Godmorgon finisar!
Kastar in en snabbt inlägg innan jag ska dra till skolan, ska gå vilken min som helst. Men i lördags gjorde jag det, jag verkligen inte trodde jag skulle göra. Jag fixade ett nytt gymkort så jag äntligen kan komma igång med träningen igen. Så nu blir det skolan och sen ska jag snabbt hem plugga lite och sen ska jag göra mitt först träningspass.

Likes

Comments

Gårdagen började med skolan hela dagen och sen var det snabbt in till Malmö då jag hade ett möte som jag skulle hinna in till, vilket jag gjorde. Efter det åkte jag med Elin till Emporia och handlade lite, då har jag letat efter en väska till min dator så har jag äntligen hittat en som jag kommer att ha tillfälligt. Då jag vill hitta något som jag kan ha runt datorn och inte bara en väska. Men tyvärr så fanns den inte på hemsidan, men den är köpt på apple på Emporia. Men dem skulle få in några andra senare så ska in och kolla igen.

Nu ska jag snart göra mig klar för att bege mig till skolan och ha lektion. Imorgon blir det även lite jobb för min del. Först skolan någon timme och sen jobb. Så det gäller och ligga förre med arbetena nu. Nu ska vi köra lite engelska till innan det är dags för lektion.


Likes

Comments

Hejsan alla finisar!
Jag som sa att jag skulle bli bättre på att uppdatera detta året men det har inte gått så bra. Men nu sitter jag äntligen vid datorn och försöker så lite skolarbete gjort, men det går väl mindre bra. Funderar på att krypa ner i soffan och hoppas på att jag får bättre sömn denna natten än vad jag fick igår.

Men håller schemat gör jag inte riktigt och jag får väl ta och bli bättre på det. Så här sitter i alla fall jag och hoppas på att jag kommer någonstans med engelskan.

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete.

Trevlig kväll på er!

Likes

Comments

Hejsan finisar!
Här ligger jag i soffan och ska snart stiga upp och ta tag i lägenheten. Ska även försöka sätta mig och plugga en massa.

Ikväll väntar roligheter, vilket var länge sen nu känns det som. Bilder kommer senare eller imorgon :)

Hoppas ni får en bra lördag

Likes

Comments

Hejsan finisar!
Här sitter jag och försöker och plugga och det går väl mindre bra, ett arbete är i alla fall inne och det känns bra, så nu ska jag försöka att ge mig på den här fina samhällskunskapen, vi får se hur det går. Men hoppas det går bra. En stor uppgift som ska vara inne på tisdag, en vecka fick vi på oss. Super kul, eller inte. Nu kör vi som bara den och hoppas på det bästa.

Så medan jag pluggar så får ni några favoriter som kommer att finnas i mitt hem en vacker dag.

Likes

Comments

När samhällskunskapen tar över ens tisdag kväll och man får sitter här några timmar! Hårt arbete lönar sig! Gäller bara att vara positiv och detta kommer att gå bra!

Ha en bra tisdag!

Likes

Comments

Hejsan alla finisar!
Här sitter jag efter en dag i skolan och tänkte ta det lugnt en lite stund innan jag ska sätta mig och plugga. Det är ju en hel del och göra nu när man plugga och jag fick även engelskan idag som börjar imorgon, en hel del där vi ska göra så all ledig tid kommer till att gå åt och plugg. Men ska ju så klart även att klämma in en massa roligt.

Men något som jag hade önskat mig nu är ju ett snyggt skrivbord och en bra förvarning så att jag kan ha allt med skolan på samma ställe, men nu har jag inte det så det blir vid matbordet och så får man plocka undan varje gång man ska äta. Men får väl klara det några månader nu. Sen får man ju se vad som händer.

Men har en lite dröm på hur det ska se ut.

Här på Lagerhaus hemsida så finns en video.

Likes

Comments