Header

Life

Godnatt alla finisar!
Jag har precis lagt mig i sängen eller flytta pluggandet in i sängen för börjar bli trött men kände jag måste läsa igenom texten jag har skrivit! Så jag kan fixa till den imorgon och göra den andra uppgiften innan det är dags för jobb på kvällen!
Hoppas ni har haft en bra torsdag.

Sov så gott

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Life
Godmorgon till er!
Jag har precis käkat en sen frukost och sitter just nu i soffan och bara njuter en stund innan jag ska göra mig klar och bege mig till skolan. När jag kommer hem så ska jag fortsätta och plugga en stund, då jag denna terminen ska få in en rutin på att läsa på lite innan till varje lektion. Ska även kolla lite på gamla arbeten. Då jag tror har en del gamla arbeten som kan hjälpa mig lite denna terminen. Så ska även inom några butiker för att leta upp lite förvaring till alla papper.

Ha en bra måndag

Likes

Comments

Life

Nu är det fredag kväll och här sitter jag i köket och fixar inför imorgon, då det är dags för A:s 5 års dag som är imorgon. Gud vad jag bakar, tur man tycker det är kul. Så nu mellan bytena i ugnen så sitter jag och kollar lite serie i hopp om att tiden kommer gå lite snabbare och att man kommer i säng snabbt, för där kommer ju en del gäster imorgon.

Så det är bara tårtbottnarna kvar nu och sen är det mesta nog färdigt och skulle jag missa något får jag slänga ihop det imorgon. Annars kan jag hålla på hela natten.
Hoppas ni har en riktigt bra fredag kväll.Likes

Comments

Life
Godmorgon alla finisar!
Idag vaknade jag riktigt sent, efter att J och A hade åkt i väg imorse så somnade jag om, helgen har verkligen tagit på min krafter. Tänkte berätta om det mer sen, sitter i alla fall är vid datorn och ska ta tag i två svenskuppgifter som ska in, nu innan skolan börjar och sen har jag mina första lektioner på torsdag. Ska även kolla så att mitt schema stämmer med det jag har sen innan. Detta året ser jag framemot väldigt mycket och hoppas på ett underbar år. Det började ju inte riktigt som jag tänkt mig.

Nyår med fina vänner och så, var helt underbar, med god mat och lite vin på det. Dagen efter så tog vi bara hemma dag och njöt. Jag vaknade självklart med migrän nyårsdag.
Men i fredags så blev inte det nyår året som jag hade tänkt mig, så nu är jag hemma för att ta det lugnt efter op, då dom misstänkt att det var blindtarmen som hade blivit inflammerad, så gjort en op i fredag kväll och kom hem i lördags kväll, det var så skönt och komma hem och bara få vara hemma. Så nu har jag varit väldigt slö efteråt och är väldigt tacksam för alla som stöttat mig.

Så nu kan detta året bara bli bättre, med en massa plugg och andra saker som jag känner att jag vill planera in.Likes

Comments

Life

Hej finisar!
Jag kommer börja det nya nyåret, med att köpa fredags blommor varje fredag, idag är det i för sig lördag, men mitt nyårs löfte är att köpa färska blommor minst en gång i veckan, alltså det känns som ett helt annat hem när man har snittblommor i hemmet. Idag blev det faktiskt rosor.

Likes

Comments

Life

Efter en mysig julafton igår, så blir det julfirande idag med, då vi fick hem loppan idag, så nu väntar vi bara på våra gäster!

GOD JUL

Likes

Comments

Inredning

När man vill göra om sovrummet till ett varmt och mysigt krypin som man bara längtar till på kvällen. Där man skulle kunna spendera flera timmar än att bara sova. Nu har vi bara bott i lägenheten i en månad typ och där är så mycket som man skulle vilja ha till lägenheten. Men man får ta lite i taget.

Här kommer lite inspo jag själv hade kunnat tänka mig att ha till sovrum.

Likes

Comments

Life
Grattis på födelsedagen Mamma!
Du tror säkert att jag glömt bort din födelsedag idag, men det har jag inte.
Ett stort grattis på din dag!
Hoppas du har haft en riktigt bra dag!
Tack för du är du och för att du alltid ställer upp, även om vi kan bråka med varandra en del.
Tack för att du finns och är just min mamma!

GRATTIS!

Likes

Comments

Life

Glad Lucia!

Vi börjar morgon med att fira lucia på förskolan idag och senare ska jag göra nationella, inatt blev jag klar med alla mina skolarbete, så det är riktigt skönt att det bara är två prov kvar och sen är jag klar för denna terminen. Sen blir det en massa jobb och julledighet från skolan innan vi kör igång en ny termin.

Hoppas ni får en bra Lucia och myser riktigt mycket.


Likes

Comments

Life

Då började man dagen med att stiga upp vid kvart i 6 för att göra sig klar för att åka in till Malmö med tåget.
Åkte in till Malmö tingsrätt för att vara med på en rättegång, då vi hade det som ett krav på privat juridiken så nu är den biten klar. Nu sitter jag här och käkar lite lunch och kollar på svenska hjältar galan. Ett litet break från pluggandet innan men tar tag i det igen.

Ha en bra tisdag!

Likes

Comments