Header

Vardag, Skola

Godmorgon alla finisar!
Med alldeles för lite sömn inatt så håller jag på att göra mig klar inför skolan idag. Ska försöka snabba mig dit för ska skriva ut lite papper med.

Så här blir det en snabb frukost och sen fortsätta göra sig klar.

Ha en bra tisdag

Likes

Comments

Vardag, Skola

Som vanligt är jag alltid ute i sista minuten med allt som har med skolan och göra för att jag jobbar som jag gör! Ikväll efter maten hamnade jag i soffan vilket var mindre bra, så nu sitter jag här vid datorn och håller på och kommer nog stanna här x-antal timmar!

Heja mig!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon måndag!
Ny vecka nya möjligheter.
Denna veckan består av jobb, skola och försöka bli av med denna jävla förkylning som nu satt sig på stämbanden. Yes, det var ju exakt det jag vill med.
Men sitter i alla fall hemma hos föräldrarna och väntar på att jag snart ska gå och jobba. Det blir säkert en bra idag. Så ikväll/natt blir det en massa pluggande!

Får ju även ta lite bilder på mig lägenhet då jag och J möblerade om igår. J fick ett ryck och det blev faktiskt hur bra som helst. Eller det tycker jag i alla fall ☺️

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon fredag!
Själv har jag varit vaken sen kvart över 6 när J steg upp och har inte kunnat somna om sen dessa. Så ligger nu ner bäddad i soffan och myser lite, innan jag ska ta tag i denna fredagen!
Nu se klart på filmen och sen plugg och städning som gäller.

Likes

Comments

Inredning, Sponsrade inlägg1. New York Poster från Poster Store HÄR / 2. Soffa från Decotique HÄR / 3. Soffbord från Ox Denmarq HÄR / 4. Matta från Pappelina HÄR / 5. Prydnadskudde från House Doctor HÄR / 6. Prydnadskudde från House Doctor HÄR / 7. Ljusstake från Klong HÄR / 8. Pläd från Bloomingville HÄR / 9. Vas från Tom Dixon HÄR / 10. Fåtölj från Ox Denmarq HÄR / 11. Louis Vuittonbok HÄR


Sponsrat! 

Likes

Comments

Skola, Vardag

Hej finisar!
Här sitter jag vid datorn och försöker och plugga lite när man är sjuk, det går väl så där. Men måste få så mycket gjort som möjligt idag och dem andra veckorna som kommer. För i november har jag en hel del och göra. Så ju mer jag hinner med nu ju bättre är det. Så idag blir det en tvätt och plugg dag och skriva klar så många arbete som möjligt. Så mitt bord ser väldigt rörigit ut just nu, så får väl hoppas på att jag få undan en massa!


Likes

Comments

Vardag

Då var denna tisdag snart över. Dagen har gått ut på att vila och försöka plugga lite. Har även fått in lite tvätt, men det har verkligen gått långsamt, då jag har blivit jätte förkyld. Vilket är mindre roligt.

Dagens middag när man inte orkade att laga mat blev varma mackor! Alltid något :)

Likes

Comments