Header

Life

Hejsan Måndag!
Här sitter jag framför datorn med en massa skolarbete som måste göras och ska försöka göra så mycket som möjligt idag! Ska snart fixa till mig med så att man kanske blir lite piggare, nu har jag försökt och skriva detta blogginlägg väldigt länge mellan allt pluggande och det har väl gått så där.

Men nu har jag i alla fall hittat ett ämnen jag kommer och skriva på historia och hoppas på att det blir bra, då det ska vara inne på onsdag så har jag en del och gör innan det är klart. Men jag har i alla fall valt och skriva om Malmö FF historia så hoppas på att det blir en bra uppsats.


Nu ska jag bara kolla klart lite och sen så ska jag köra iväg och hämta M.

Ha en bra måndag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Life

Plugg torsdag och gud vad mina bilder ser suddiga ut, men det bjuder jag på kanske dags att använda min riktiga kamera istället för att bara använda min telefon hela tiden. Men då får jag leta ut sladden så jag kan ladda upp mina bilder på dator. Men än så länge får jag klara mig med min telefon.

Nu sitter jag i alla fall och pluggar och ska snart ut på en promenad tänkte jag i det fina vädret, äntligen har våren börjat komma på riktigt och vem är inte mer nöjd än jag. Eller man kanske ska säga sommaren, för det börjar bli så varmt.

Ha en bra torsdag!

Kram J

Likes

Comments

Life

Hej alla finisar!
Då var det onsdag och jag har pluggat sen åtta imorse med en liten lunch i mellan och ska snart köra och hämta A. Sen så blir det hem och fixa och lite så. Så när J kommer hem så kommer jag antagligen och fortsätta och plugga då jag har en hel del som ska vara inne nästa vecka, så helgen och alla dessa dagar kommer att bli väldigt långa nätter med en massa plugg och jobb.

Ska även försöka och hitta luckor så att jag verkligen kan komma igång med bloggen på riktigt, men har känt att jag inte riktigt har haft tid.

Nu ska jag bara skriva klart det sista på arbetet och sen blir det i väg och hämta A.

Kram J


Likes

Comments

Life

Hejsan alla finisar!
Här sitter jag denna torsdag och ska göra klart så många arbeten i skolan som möjligt och hoppas på att jag blir klar men dom flesta idag. Jag har redan gjort två stycken vilket känns skönt nu är det bara X-antal kvar av mina arbeten. Så känner mig sjukt nöjd än så länge. Har även tvättat en maskin, heja mig. Ska även hinna och spackla i klädkammaren, men snart kommer vaktmästaren hit och fixa en el sak.

Nu ska jag fortsätta och plugga så att jag kanske kan hämta Loppan lite tidigare så vi kan ha maten färdig när J kommer hem.

Ha en bra torsdag!

Likes

Comments

Life

Denna valborgsmässoafton blev en väldigt lugn, då jag jobbade och sen hade vi massa annat och fixa i lägenheten. Då vi har flyttat till vårt eget och det känns riktigt skönt.

Valborg blev och kolla majbålen och sen bara en mys kväll.

Likes

Comments

Life

Ja, då har denna dagen också sprungit iväg och tiden till flytten kommer allt närmre och jag längtar något så otroligt mycket. Det ska blir så skönt och få vårt egna och kunna inreda tillsammans som vi vill ha det.

Men just nu sitter jag här med historieböckerna och ska snart ta tag i plugget så att jag klarar provet på torsdag. Hoppas på att det går sjukt bra.
Hoppas ni får en bra tisdag kväll.


Likes

Comments

Life

Då sitter man i skolan och ska spendera hela dagen här! Har en del arbeten som måste göras klart som jag ska göra ikväll.

I med det var min födelsedag igår så pluggade jag faktiskt ingenting alls. Så idag efter skolan får det bli extra mycket plugg!

Nu ska jag fortsätta med min matte!

Likes

Comments

Contains affiliate links Inredning

Hejsan Finisar!
Här sitter jag nu efter en hel dag med plugg och även hunnit med och vara hos föräldrarna och käka god middag med J och A. Lika mysigt som alltid.

Nu sitter jag och drömmer mig bort om en snygg arbetsplats att kunna sitta och plugg och även sköta bloggen på ett bra sätt. För en snygg arbetsplats gör ju allting mycket roligare med. Man kan ju bara hoppas på att J tycker likadant som mig. Vi får väl helt enkelt se längre fram.
Den här snygg stringhyllan med skrivbord, är ju verkligen drömmen med en snygg stol till det. Ha en snygg och bra arbetsplats hade varit riktigt skönt. Men denna snygg är ju högst upp på listan!

Likes

Comments

Contains affiliate links Life, Inredning

Alltså jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har haft så mycket och göra dem senaste veckorna, har jag inte varit i skolan eller pluggat så har jag varit på jobb. Sen har jag fixat och blivit klar med min lägenhet. Så den lämnade jag över under påsk veckan vilket har varit skönt. För nu är det inte många dagar till vi får vår egna lägenhet ihop och det ska bli riktigt skönt.

Så nu kollar man på en nya möbler och vill bara handla en massa, men det får vänta lite. Vi har köpt nya tallrikar och lite glas och så, och jag är så glad för det. Här är tallrikarna som vi köpte.


Likes

Comments

Life, Dear Diary

Jag har inte haft tid från och skriva nu, men det som hände i Stockholm innan idag, i vårt trygga Sverige! Är så tragiskt! En mörk dag!
Tankarna går till alla drabbade!! Ta vara på varandra, man vet aldrig vad som händer.

Likes

Comments

När man bara kopplar av för en stund hemma hos föräldrarna innan man ska köra och jobba ett fem timmars pass. Ikväll blir det och ta sig igenom matte kapitel tre och hoppas på det bästa när man gör provet imorgon! Det går säkert bra!

Nu ska jag njuta lite till innan verkligheten kör i gång idag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Life

Likes

Comments

Har nu lagat mig i sängen efter en dag med fullt ös från det jag vaknade. Nu har vi nästa tömt hela min lägenhet och det känns hur skönt som helst. Men mina fötter värker då jag hade fel skor på mig, nu blir det sova och sen skola och jobba imorgon!

Godnatt på er!

Likes

Comments

Då var det en ny vecka och nya möjligheter! Så varför inte börja veckan med sååå lite sömn som möjligt! Få timmar i natt blir en trött Josefin!

Nu sitter jag i skolan och försöker att plugga lite matte innan lektionen!

Ha en bra måndag!

Likes

CommentsIgår var det Bio med några vänner och min J. När jag och P var på Bio sist så pratade vi om att se denna. Jag hade inte så hög förväntningar. Men den var riktigt bra och jag skulle kunna se den igen, mycket bättre än den tecknade. Så har ni möjlighet och se denna så hade jag gjort det! 


 

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! Här sitter jag i soffan och ska snart ta tag i dagen, då jag har så sjukt mycket göra. Det ska packas, det ska pluggas och sen förhoppningsvis snabbt in till Malmö en runda! Så dagen kommer rulla på som vanligt med en massa och göra. Så jag sitter här med en god Celsius och njuter av min morgon en stund till innan det är dags!

  • Life

Likes

Comments

Hejsan alla!
Här sitter jag och insåg precis att tiden har gått riktigt snabbt och jag ska vara ute ur min lägenhet om men månad typ, helst sjukt vad tiden går och jag känner att jag inte kommit någonstans, i helgen så ska jag fixa bland mina kläder och försöka att sälja så mycket som möjligt, ska även lägga min säng och lite andra möbler som inte ska följa med oss in i vår nya lägenhet. Hade gärna sålt allt och börjat om från början, men man får ta det man har.

Nu sitter jag här och ska försöka planera in nästa vecka hur den ska se ut, för har bytat kurs så har en del och ta igen där nu. Så det blir mycket denna helgen och har varit mycket dem senare veckorna.

Nu ska jag fortsätta lite till i köket och sen ska jag ner och hämta tvätten.

Ha en bra torsdag!
Likes

Comments

Här sitter jag hemma hos J och försöker att plugga lite innan jag ska kasta mig i sängen, för att orka med morgon dagen imorgon. Lektionen gick rätt bra idag, men känner mig inte helt nöjd, Det blir verkligen en massa jobb med skolan nu så får hoppas på det bästa. Nu ska jag fortsätta och plugga till provet och fortsätta kolla lite på fotbollen i mellan åt.

Trevlig kväll

Likes

Comments

Hejsan alla finisar!
Här sitter jag och väntar på att jag snart ska börja min kvällskurs, är så sjukt tråkigt och börja nu 17 och inte har något på hela dagen i skolan!

Men har i alla fall gått en PW idag med E och insåg hur skönt det var och är väldigt nöjd med promenaden :)

Fick även reda på att jag lämnar min lägenhet redan i april, känns riktgt skönt. Nu ut på nya äventyr!

  • Life

Likes

Comments