Header

Inredning, Vardag, Januari 2017

Hejsan finisar!
Här sitter jag och försöker och plugga och det går väl mindre bra, ett arbete är i alla fall inne och det känns bra, så nu ska jag försöka att ge mig på den här fina samhällskunskapen, vi får se hur det går. Men hoppas det går bra. En stor uppgift som ska vara inne på tisdag, en vecka fick vi på oss. Super kul, eller inte. Nu kör vi som bara den och hoppas på det bästa.

Så medan jag pluggar så får ni några favoriter som kommer att finnas i mitt hem en vacker dag.

Likes

Comments

Skola, Januari 2017

När samhällskunskapen tar över ens tisdag kväll och man får sitter här några timmar! Hårt arbete lönar sig! Gäller bara att vara positiv och detta kommer att gå bra!

Ha en bra tisdag!

Likes

Comments

Inredning, Vardag, Januari 2017

Hejsan alla finisar!
Här sitter jag efter en dag i skolan och tänkte ta det lugnt en lite stund innan jag ska sätta mig och plugga. Det är ju en hel del och göra nu när man plugga och jag fick även engelskan idag som börjar imorgon, en hel del där vi ska göra så all ledig tid kommer till att gå åt och plugg. Men ska ju så klart även att klämma in en massa roligt.

Men något som jag hade önskat mig nu är ju ett snyggt skrivbord och en bra förvarning så att jag kan ha allt med skolan på samma ställe, men nu har jag inte det så det blir vid matbordet och så får man plocka undan varje gång man ska äta. Men får väl klara det några månader nu. Sen får man ju se vad som händer.

Men har en lite dröm på hur det ska se ut.

Här på Lagerhaus hemsida så finns en video.

Likes

Comments

Januari 2017, Vardag

Här ligger jag i sängen och är helt slut efter denna helgen. Det blir film med J nu och sen blir det sova, då allvaret börjar på riktigt nästa vecka. Ska få in en massa träning med skolan och en massa annat skoj! Så är riktigt taggad!

Nu film och mys!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon finisar!
Då var det tisdag och jag börjar skolan imorgon! Känns så konstigt och plugga på heltid igenom. Men det kommer säkert att gå bra, så denna lediga tisdag tar jag lite som den kommer. Kommer njuta av den lilla lediga tiden som jag kommer att få, för det kommer bli rätt mycket i skolan.

Så just nu ska jag njuta av att se tredje säsongen av SKAM, har redan sett det med norsktext och den är riktigt bra. Men tänkte se den igen.


Likes

Comments

Inredning

Jag har en dröm om att har ett stort kök där man kan laga massor med mat och baka. Bara att få spendera tiden med familj och vänner. Ett grått kök med en massa mässing hade varit riktigt snyggt..

Här kommer några kök jag skulle tänka mig att ha.

Likes

Comments

Dagbok/personligt, Inredning, Vardag

Hejsan finisar!
Idag vaknade jag av att A ringde och väckte mig, jag som skulle vara klar till kvart i elva och vara halv vägs in till Malmö då. Men det blev inte riktigt så, utan kvart över elva satt jag i bilen på väg till Malmö i stället och fixade däcket. När det var gjort så möte jag upp A på Ikea, där vi gick en stund och hon kollade saker. Man blir ju riktigt sugen på att göra om här hemma och få in något nytt. Men det kommer väl senare.

Sen blev det och käka lite mat och det var gott. Det blev kycklingfilé och klyftpotatis.

Efter maten körde vi vidare till Jysk för A skulle lämna tillbaka saker. Gick även in en sväng på ILVA och jag hittade riktigt mycket fina saker där med, men dem hade heller inte den hyllan som jag helst av allt vill ha.

Likes

Comments

Inredning, Mode/kläder/Skönhet

Alltså jag ber verkligen om ursäkt för den dåliga uppdateringen och kommer blir bättre på det detta året eller det är i alla fall ett av mina mål detta året. Ni kommer även att få följa min matresa och träningsresa detta året. Så jag hoppas verkligen att ni komma tycka det är kul och läsa.

Idag kommer dagen gå ut på att rensa bland mina kläder och en massa annat, då jag har en del som jag inte använder så varför då inte sälja det för en liten peng?!

Nu ska jag käka lite frukost och sen fortsätta, senare kommer det att bli en promenad till mina föräldrar.


Så här ser det ut än sålänge, kommer även komma bilder efter åt.

Likes

Comments

Filmtips

Jag och J såg en riktigt bra film för ett tag sen, denna är verkligen värd varje minut som finns. Sen jag träffade J så har jag börjat kolla mer på film och njuter verkligen av min lediga dagar. Så kolla denna om ni har tid för att dem är riktigt bra.

Likes

Comments

Skola

Bara ena boken som saknas sen är jag taggad för en riktigt bra vår med en massa nya utmaningar! Och en skoltid som heter dugga! Detta fixar jag! Heja mig! På onsdag börjar allvaret!!

Likes

Comments