Header

Life

Hejsan alla finisar!
Här sitter jag denna höstkväll men min varma favorit drick och bara njuter av kvällen. Borde ta tag i mitt pluggande som jag har försökt göra hela kvällen, om två veckor har jag två prov, en inlämning och sen så massa annat som måste göras. Det är ju inte bara skolan som tar tid nu det är en massa annat som måste vara klart till slutet av nästa månad med. Snart kan jag berätta vad det är. Ni får vänta några dagar till.

Nu ska jag njuta lite till och sen ska jag fixa med en massa kläder och skor som jag ska ta och sälja.

När man längtar till att köpa färska rosor.

Kram J
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Life

Äntligen är jag ner bäddad i sängen efter jobb och en riktigt dålig match, som Sverige spelade idag. Så jag tänkte faktiskt ta och sova för imorgon blir det en lång dag..

LOVE J

Likes

Comments

Life

Hejsan alla!
Nu har jag valt och ta bort alla mina inlägg och börja om helt från början! Ger detta en chans till och blir det inte riktigt som jag tänkt mig så får jag se hur detta slutar. Mitt mål är ju och lägga ner en del tid på bloggen så att den blir bra och att jag har möjlighet och göra något bra av det.
Så valde därför att ta bort allting och börja om.
Nytt liv och en ny blogg, kan vara en bra början på denna hösten som snart kommer.
Hoppas ni alla får en bra dag, för nu ska jag göra mig klar för att åka i väg till jobb och sen hem och fortsätta i lägenheten. För här behövs städas och rensas för saker som kommer att hända.

LOVE J


Likes

Comments