Header

Efter en vecka med sju dagars jobb så ligger jag äntligen i sängen och det känns riktigt skönt. Så nu blir det serie i sängen och sen sova.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Life

Godnatt alla finisar!
Nu blir det godnatt och jag hoppas på att jag har mer energi imorgon än vad jag har haft idag!

Så avslutar denna dagen med en bra bok i hopp om att jag läser klart den nu, då det har kommit massa annat i vägen!

Likes

Comments

Inredning, Life

I tisdags hämtade vi hem våra nya möbler till vardagsrummet, så att vi får någonstans att äta när vi har vänner över älskar bordet och stolarna sjukt mycket, bilder kommer upp när det är färdigt!

Likes

Comments

Clothes and Shoes

Nu när vi ändå ska fixa klädkammaren så håller jag på att rensa bland mina skor och kläder. Kan ju säga att där är en del som ska säljas. Både bland skor och kläder. Så då kanske man kan köpa nytt.

Nu ska jag ta och göra lite för sen lunch och sen fortsätta!

Likes

Comments

Dear Diary

Godmorgon alla finisar!
Från och med idag så tänkte jag börja mitt nya liv med träning och bättre mat. Då jag varken har varit speciellt duktig på att träna den senaste tiden eller ätit bra mat. Så nu kommer jag börja mycket mer med det.


Jag kommer även och skriva en liten lista på vad jag har för mål den sommaren när det kommer till träning och lite annat kul som jag vill göra under sommaren i mellan allt jobb. Jag kommer nog bli väldigt personlig när det kommer till bloggen med min träning och hur det gå med maten. För att få en möjlighet och skriva av mig på ett eller annat sätt.


Dagens projekt är att jag ska till skola på möte och sen ska jag fixa i klädkammaren så att den blir färdig. Det kommer förre och efter bilder

Likes

Comments

Life

Då ligger jag ner bäddad i sängen efter en bra helg! Och det har ju varit en söndag helt i min smak, när där inte händer så mycket. En lugn och skön söndag med lite plugga och myst med mina fina!

Nu säger jag faktiskt godnatt och taggar jobb imorgon!

Likes

Comments

Gårdagen började på allra bästa sätt med en mysig frukost med J och A. Där jag gjorde ett frukt fat och våfflor. Det var hur gott som helst och börja dagen så.

Så jag blev riktigt nöjd med min frukost som jag hade gjort, när det var färdigt så väckte jag J, så frukosten stod klar när han vaknade.

Efter den goda frukosten så tag vi det lugnt en stund senare så åkte vi hem till Js föräldrar och var där en stund innan jag skulle iväg på kvällen med tjejerna!


Hem till S för att fixa sig och förfest lite med roligt folk. Sen bar det iväg till Törringelund och vara där och lyssna på olika band.

Likes

Comments

Life

Godmorgon världen!
Här sitter jag denna måndag morgon och ska göra klart en massa skoluppgifter, så det är bara till att börja och hoppas på att så många som möjligt blir klara idag, tre uppsatser som ska in någon skulle redan har varit klar med, men är bara några få små fix kvar på dom.

Hoppas ni får en bra måndag!

Så ser i alla fall mitt bord ut just nu. nu kör vi så det ryker.

Likes

Comments

Godmorgon alla fina denna härliga lördag morgon!
Nu sitter jag på jobb och ska även jobb idag med, sen blir det förhoppningvis en lugn lördag. Då man börjar känna av att det varit mycket denna veckan!
Så det blir och jobb och sen hem och plugga och bara njuta av en dags ledighet.

Ha en trevligt lördag i solen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan Måndag!
Här sitter jag framför datorn med en massa skolarbete som måste göras och ska försöka göra så mycket som möjligt idag! Ska snart fixa till mig med så att man kanske blir lite piggare, nu har jag försökt och skriva detta blogginlägg väldigt länge mellan allt pluggande och det har väl gått så där.

Men nu har jag i alla fall hittat ett ämnen jag kommer och skriva på historia och hoppas på att det blir bra, då det ska vara inne på onsdag så har jag en del och gör innan det är klart. Men jag har i alla fall valt och skriva om Malmö FF historia så hoppas på att det blir en bra uppsats.


Nu ska jag bara kolla klart lite och sen så ska jag köra iväg och hämta M.

Ha en bra måndag!

Likes

Comments

Plugg torsdag och gud vad mina bilder ser suddiga ut, men det bjuder jag på kanske dags att använda min riktiga kamera istället för att bara använda min telefon hela tiden. Men då får jag leta ut sladden så jag kan ladda upp mina bilder på dator. Men än så länge får jag klara mig med min telefon.

Nu sitter jag i alla fall och pluggar och ska snart ut på en promenad tänkte jag i det fina vädret, äntligen har våren börjat komma på riktigt och vem är inte mer nöjd än jag. Eller man kanske ska säga sommaren, för det börjar bli så varmt.

Ha en bra torsdag!

Kram J

Likes

Comments

Hej alla finisar!
Då var det onsdag och jag har pluggat sen åtta imorse med en liten lunch i mellan och ska snart köra och hämta A. Sen så blir det hem och fixa och lite så. Så när J kommer hem så kommer jag antagligen och fortsätta och plugga då jag har en hel del som ska vara inne nästa vecka, så helgen och alla dessa dagar kommer att bli väldigt långa nätter med en massa plugg och jobb.

Ska även försöka och hitta luckor så att jag verkligen kan komma igång med bloggen på riktigt, men har känt att jag inte riktigt har haft tid.

Nu ska jag bara skriva klart det sista på arbetet och sen blir det i väg och hämta A.

Kram J


Likes

Comments

Hejsan alla finisar!
Här sitter jag denna torsdag och ska göra klart så många arbeten i skolan som möjligt och hoppas på att jag blir klar men dom flesta idag. Jag har redan gjort två stycken vilket känns skönt nu är det bara X-antal kvar av mina arbeten. Så känner mig sjukt nöjd än så länge. Har även tvättat en maskin, heja mig. Ska även hinna och spackla i klädkammaren, men snart kommer vaktmästaren hit och fixa en el sak.

Nu ska jag fortsätta och plugga så att jag kanske kan hämta Loppan lite tidigare så vi kan ha maten färdig när J kommer hem.

Ha en bra torsdag!

Likes

Comments

Denna valborgsmässoafton blev en väldigt lugn, då jag jobbade och sen hade vi massa annat och fixa i lägenheten. Då vi har flyttat till vårt eget och det känns riktigt skönt.

Valborg blev och kolla majbålen och sen bara en mys kväll.

  • Life

Likes

Comments

Ja, då har denna dagen också sprungit iväg och tiden till flytten kommer allt närmre och jag längtar något så otroligt mycket. Det ska blir så skönt och få vårt egna och kunna inreda tillsammans som vi vill ha det.

Men just nu sitter jag här med historieböckerna och ska snart ta tag i plugget så att jag klarar provet på torsdag. Hoppas på att det går sjukt bra.
Hoppas ni får en bra tisdag kväll.


Likes

Comments

Då sitter man i skolan och ska spendera hela dagen här! Har en del arbeten som måste göras klart som jag ska göra ikväll.

I med det var min födelsedag igår så pluggade jag faktiskt ingenting alls. Så idag efter skolan får det bli extra mycket plugg!

Nu ska jag fortsätta med min matte!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejsan Finisar!
Här sitter jag nu efter en hel dag med plugg och även hunnit med och vara hos föräldrarna och käka god middag med J och A. Lika mysigt som alltid.

Nu sitter jag och drömmer mig bort om en snygg arbetsplats att kunna sitta och plugg och även sköta bloggen på ett bra sätt. För en snygg arbetsplats gör ju allting mycket roligare med. Man kan ju bara hoppas på att J tycker likadant som mig. Vi får väl helt enkelt se längre fram.
Den här snygg stringhyllan med skrivbord, är ju verkligen drömmen med en snygg stol till det. Ha en snygg och bra arbetsplats hade varit riktigt skönt. Men denna snygg är ju högst upp på listan!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Alltså jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har haft så mycket och göra dem senaste veckorna, har jag inte varit i skolan eller pluggat så har jag varit på jobb. Sen har jag fixat och blivit klar med min lägenhet. Så den lämnade jag över under påsk veckan vilket har varit skönt. För nu är det inte många dagar till vi får vår egna lägenhet ihop och det ska bli riktigt skönt.

Så nu kollar man på en nya möbler och vill bara handla en massa, men det får vänta lite. Vi har köpt nya tallrikar och lite glas och så, och jag är så glad för det. Här är tallrikarna som vi köpte.


Likes

Comments