Header

Life

Även om jag har sportlov nu, så blir det en massa plugga och några dagar i skolan, för att ta igen vad man missat men känner ändå att man ligger bra till!
När J har dålig belysning, men lampan är för stark så hitta man en lösning! Funkar hur bra som helst!

Likes

Comments

Life

Hejsan alla finisar!
Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering, men det har varit så mycket, i med jag låg sjuk i en veckan så hade jag så sjukt mycket och ta igen på skolan, så har i princip bara fixat med skolan och sen gjort en massa kul. Men nu känner jag att jag är på väg tillbaka och har kommit ikapp snart, jag har lite till men det klarar jag.
Nu har det hänt så sjukt mycket som jag bara vill dela med mig, men det kommer senare, men jag letar och kolla nya möbler i alla fall, vi får se vad J tycker om dem. Men jag har hitta något som jag ville vilja ha, men i med jag inte får ha några rosa stolar som jag dem jag lagt upp tidigare så har jag hittat svarta :)

Den vita hyllan hittade jag i en billigare variant av labyrint hyllan, denna tyckte jag var lika fin om man inte vill lägga så mycket pengar.

Likes

Comments

Life

Godmorgon alla finisar!
Som ni alla vet så har jag ju fixat gymkort och skulle gå och träna och sånt idag med E. Det blir nog inte riktigt så då jag har självklart har åkt på värsta förkylningen. Så nu på morgon efter min lektion så har jag två timmars innan nästa börjar, så iväg och handla en massa lime, citron och apelsin så jag får i mig en massa C-vitaminer.

Hoppas i alla fall att ni får en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon finisar!
Kastar in en snabbt inlägg innan jag ska dra till skolan, ska gå vilken min som helst. Men i lördags gjorde jag det, jag verkligen inte trodde jag skulle göra. Jag fixade ett nytt gymkort så jag äntligen kan komma igång med träningen igen. Så nu blir det skolan och sen ska jag snabbt hem plugga lite och sen ska jag göra mitt först träningspass.

Likes

Comments

Gårdagen började med skolan hela dagen och sen var det snabbt in till Malmö då jag hade ett möte som jag skulle hinna in till, vilket jag gjorde. Efter det åkte jag med Elin till Emporia och handlade lite, då har jag letat efter en väska till min dator så har jag äntligen hittat en som jag kommer att ha tillfälligt. Då jag vill hitta något som jag kan ha runt datorn och inte bara en väska. Men tyvärr så fanns den inte på hemsidan, men den är köpt på apple på Emporia. Men dem skulle få in några andra senare så ska in och kolla igen.

Nu ska jag snart göra mig klar för att bege mig till skolan och ha lektion. Imorgon blir det även lite jobb för min del. Först skolan någon timme och sen jobb. Så det gäller och ligga förre med arbetena nu. Nu ska vi köra lite engelska till innan det är dags för lektion.


Likes

Comments

Hejsan alla finisar!
Jag som sa att jag skulle bli bättre på att uppdatera detta året men det har inte gått så bra. Men nu sitter jag äntligen vid datorn och försöker så lite skolarbete gjort, men det går väl mindre bra. Funderar på att krypa ner i soffan och hoppas på att jag får bättre sömn denna natten än vad jag fick igår.

Men håller schemat gör jag inte riktigt och jag får väl ta och bli bättre på det. Så här sitter i alla fall jag och hoppas på att jag kommer någonstans med engelskan.

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete.

Trevlig kväll på er!

Likes

Comments

Hejsan finisar!
Här ligger jag i soffan och ska snart stiga upp och ta tag i lägenheten. Ska även försöka sätta mig och plugga en massa.

Ikväll väntar roligheter, vilket var länge sen nu känns det som. Bilder kommer senare eller imorgon :)

Hoppas ni får en bra lördag

Likes

Comments

Hejsan finisar!
Här sitter jag och försöker och plugga och det går väl mindre bra, ett arbete är i alla fall inne och det känns bra, så nu ska jag försöka att ge mig på den här fina samhällskunskapen, vi får se hur det går. Men hoppas det går bra. En stor uppgift som ska vara inne på tisdag, en vecka fick vi på oss. Super kul, eller inte. Nu kör vi som bara den och hoppas på det bästa.

Så medan jag pluggar så får ni några favoriter som kommer att finnas i mitt hem en vacker dag.

Likes

Comments

När samhällskunskapen tar över ens tisdag kväll och man får sitter här några timmar! Hårt arbete lönar sig! Gäller bara att vara positiv och detta kommer att gå bra!

Ha en bra tisdag!

Likes

Comments

Hejsan alla finisar!
Här sitter jag efter en dag i skolan och tänkte ta det lugnt en lite stund innan jag ska sätta mig och plugga. Det är ju en hel del och göra nu när man plugga och jag fick även engelskan idag som börjar imorgon, en hel del där vi ska göra så all ledig tid kommer till att gå åt och plugg. Men ska ju så klart även att klämma in en massa roligt.

Men något som jag hade önskat mig nu är ju ett snyggt skrivbord och en bra förvarning så att jag kan ha allt med skolan på samma ställe, men nu har jag inte det så det blir vid matbordet och så får man plocka undan varje gång man ska äta. Men får väl klara det några månader nu. Sen får man ju se vad som händer.

Men har en lite dröm på hur det ska se ut.

Här på Lagerhaus hemsida så finns en video.

Likes

Comments