Header
View tracker

Holaa!

Lördag idag & skönt med helg, förutom att jag har sjukt mycket att göra, både i skolan och med youtube. Har ju börjat med vlogmas då och det är ju en del att redigera (minst 2h varje kväll) och sen spara ner det och ladda upp. Men det är verkligen sjuukt kul, och om ni missat det så kommer vloggarna upp på den här kanalen, inte min vanliga!

Men nu måste jag redigera klart en adventsvideo som kommer imorgon, så vi hörs!♥

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Cred för foton & flätor: Tina hihi

Heej!

Det var ett tag sen haha, men nu kände jag för att göra ett inlägg. Denna helgen har jag inte gjort så mycket, idag var jag hos Tina och hon flätade mitt hår samt tog lite bilder och annars har jag mest hållt på med Youtube. Jag la upp en ny video idag, ni hittar den här!

Annars denna veckan är det mycket i skolan, och jag är redan stressad men jag tar det som det kommer hahah. Nu i nian är det mycket med nationella prov och allt, men allt kommer väl lösa sig till slut😉

Likes

Comments

View tracker

I was feeling myself...😉

Heej på er!

Glad första advent, eller vad man nu säger haha! Idag så har jag inte gjort så mycket mer än att filma, redigera och ladda upp en video som kommer imorgon. Så hoppas ni ser fram emot den, det är en speciell video!😉

Jag har varit sjuk några dagar nu och därför är allt väldigt stressigt, har missat flera uppgifter och allt är bara kaos. Längtar verkligen till jullovet! Mina helger går oftast åt till att hålla på med youtube, det enda jag kan göra i veckorna är redigering liksom. Så helgerna går väldigt fort, och i med att det är ledigt då så vill jag gärna kunna göra annat också. Men ha en bra dag, så hörs vi!

Likes

Comments