Header

Är nog inte helt klar med den än. Vi får se hur den blir i slutändan.

Likes

Comments

Japp. Jag var ju iväg och klättrade i helgen. Det var kul. Jag är sjukt höjdrädd. Men jag klättrade 14,5 meter upp i luften ändå. Högre än så gick inte att klättra. Och det är jag för tusan stolt över. Och så är det med det. Grönt kort och inköp av klättergrejer nästa.

Likes

Comments

En frukost på sängen med en person och en vovve som man älskar gränslöst är en bra frukost, det visste ni väl?

Likes

Comments

Något som är trendigt just nu och som har varit ett litet tag är Cake Pops! Jag har faktiskt aldrig smakat på dem men är så sugen på att testa baka det någon dag. Det härliga med dem, tycker jag, är att de är så söta och man kan dekorera dem på så många sätt! Observera att samtliga nedanstående bilder är lånade.

Alltså kolla bara på dessa härligheter! Har ni några erfarenheter av Cake Pops - bakning? Jag tar gärna emot tips från er som bakat tidigare!

Likes

Comments

Ja alltså för mig är det ett äventyr i alla fall. Imorgon åker jag, pojkvännen och en mycket bra vän mot Alingsåshållet för att klättra. På en 20 meters hög klippa. Utomhus. Sa jag att jag va höjdrädd? Haha så för mig är detta en utmaning, ett äventyr och en härlig prövning! Jag ser fram emot det här och klätterhelgen inleds med en föreläsning imorn kväll. Det ska bli en härlig helg.

Likes

Comments

​Alltså.. Har ni sett dessa? Detta är ju rent ögongodis för mig som älskar att baka! En köksmaskin från Kitchenaid! Och se hur underbara färger de finns i! Är helt kär i den ljusrosa och den mintgröna men de andra är ju också helt magiska. Observera att de finns i ännu fler färger! Jag behöver en sån här i mitt framtida kök.slut

Likes

Comments

Jag kanske är lite (eller mycket) efter men W O W vad snygga vattenflaskorna från BKR är! Så snygga! Min favorit är den beige(a) med vitt hjärta. Fast den ljusrosa med grått hjärta är också helt underbar! Observera att detta inte är min bild, den är lånad.

Likes

Comments