​Jag som hade tänkt informera alla hör om bröllopsplaneribgen och allting, det blev visst inte så tydligen. Tror det blev för mycket att hålla reda på, jag började testa klänningar i februari och hittade drömklännibgen någon månad senare. Så nu är vi man och hustru på riktigt ❤. Sedan veckan innan bröllopet fick vi livets överraskning, våran lilla familj skulle utökas med en liten bebis, fantastiskt! 

Så det är väl där vi är nu, mer ön halva tiden har gått och jag känner lillen mer och mer för varje dag som går, det är makalöst hur man kan älska någon man aldrig träffat! Vi är nog lyckligast i världen just nu, vi längtar så mycket tills nästa år med bebismys. 

Så ligger det till just nu, vi får väl se härnäst vad som hänt eftersom det brukar ta nästan 1 år mellan gångerna jag skriver här 😂. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Nu var det ett tag sedan igen, som vanligt när det gäller mig med andra ord. 

Sist jag skrev så skulle vi flytta in i huset och det gjorde vi ju såklart. Väldigt mycket fattigare men så fint det blev med vårat nyrenoverade kök, sedan så renoverade vi sovrummet och det känns också bra. Så nästa steg är väl badrummet men det får minsann vänta tills det finns pengar igen, pengarna försvinner fort när man renoverar! 

Så skrev jag ju även om frieriet och nu är vi ju inne på året då det ska ske. Jag börjar känna mig en aning stressad och ännu en gång så är det ju en pengafråga.. Men det ska bli så roligt att få bli hans (nog för att jag är det nu också). Så förhoppningsvis kan jag väl informera vidare om btöllopsplanering och dylikt här, toppen eller hur?! Om inte alltför lång tid så ska jag testa klänningar, sjukt spännande! Mer uppdatering på det får ni sedan 🖒. 

Klockan tickar på och jag ska på skolan imorgon så dag att jag stänger mina blå snart. 

På återseende 😄

Likes

Comments

Det har hänt sjukt mycket på sista tiden, här har vi liksom gått i samma spår i ca 2 års tid nu jag och min finaste sambo. På skottdagen i år, alltså den 29:e februari då tog jag saken i egna händer och bestämde mig för att fria till Simon och ett JA fick jag dessutom så inför nästa sommar (2017) kommer det krävas lite planering från våran sida men så himla roligt!

Och inte nog med det så for vi på en privat husvisning, som nu visar sig kommer bli vårat kommande hem om bara några dagar, just nu kan det liksom inte gå bättre än vad det gör, inte många saker att klaga på med andra ord. Dock så kommer det krävas en del renovering men mestadels rolig sådan förutom pengafrågan då... Men jag kommer bli lycklig av varenda liten grej som vi får gjort i huset. Längtar som en tok, dock så vore det bra med sommarlov nu så att man slapp tänka på skola, jobb och hus.


Nu måste jag dra på jobbet!​

Likes

Comments

​Hade kommit igång bra med träning sedan så slog det till, har haft ont i halsen av och till typ i 2 veckors tid. Under helgen så har jag inte känt något så hoppas det är borta nu! Dock så vet jag inte hur veckan kommer se ut ändå rent träningsmässigt när jobbet och skolan tar upp mycket tid just nu! Ska försöka att träna någon dag åtminstone. I skolan vet jag inte ens vart jag ska börja, jag har skjutit på det för länge och måste ta tag i det riktigt nu i veckan för nästa vecka är det ju innevecka på skolan och då orkar man ingenting när man kommer hem! 

Ja ni hör ju hur roligt livet låter just nu haha...

Likes

Comments

Vet inte hur bra det känns att vakna och ha ont i halsen, det kliar och irriterar mest nu dock. Det sätter ju lite käppar i hjulen när man tänkt träna och hålla igång. Vi får väl se om det försvinner, hade tänkt ge mig på en fotbollsträning ikväll...

Just för tillfället ligger jag i en soffa på jobbet och slappar på min rast. Känns inte som en måndag heller, snarare en onsdag. Men jag lär nog bli varse om att det är måndag för det är visst ett tag kvar tills det är helg igen!

Tänkte bjuda  en bild på mina fantastiska hund också :-D, fina Atlas


Likes

Comments

Tanken var att jag skulle köra spinningen i fredags efter jobbet, men en hemsk huvudvärk satte stopp för det så jag låg bara i sängen typ hela kvällen. Så den här helgen har jag inte tränat något, dumt!

Däremot så åkte jag och min fina sambo och var barnvakt igår, hur mysigt som helst att få rå om henne lite extra och roligt att föräldrarna kunde komma iväg och hitta på något för sig själv :-). Blev åtminstone en promenad med barnvagnen, väldigt rogivande på något sätt.

Idag har jag mest bara myst på med min fina karl,grejat lite och kikat på serie. Jobbet gör verkligen att man uppskattar helgerna och att ta det lugnt och bara vara.

Nu blir det sängen och serietittande innan man somnar. Snart dax för veckans arbete igen :-).


Likes

Comments

​usch och fy för att ha ont i magen och må illa, med tanke på yrket och all magsjuka man läser om så vågar man inte chansa på någonting. Så det betyder att jag fått avboka träningspasset ikväll, så får tänka extra mycket på kosten istället. Just nu känns inte det som något problem för hungrig är jag då rakt inte på någonting! Hela natten har typ varit en stor mardröm med magont så känns inge vidare nu. 

Det gäller att fortsätta se positivt på det mesta, kämpa vidare med träning och tänka sig lite för vad man stoppar i sig. Hoppas jag kommer få känna mig som mig själv igen, på riktigt! 

Likes

Comments

​Så sjukt stolt över mig själv, först jobb 8-15, hem lite snabbt sedan iväg på apt 17-19:30. Sista timmen kände jag mig jättetrött och funderade starkt på att strunta i gymmet, men jag tänkte för mig själv "skärp dig nu, du har med kläder så nu finns det ingen återvändo". Så sagt och gjort jag och Angelica drog till gymmet och körde lite och man mår ju gott efteråt så det var lätt värt det! 

Imorgon är tanken att jag ska vila lite från träningen eftersom jag inte tränat riktigt på över 1 år så vill man inte gå utför hårt. Ska ju orka med kettlebellpasset på onsdag så en promenad eller liknande kan det bli imorgon. Har en sjuk träningsvärk i mina armar nu, hoppas det går över tills på onsdag! 

Nu är det dags att sova så man är fit for fight på jobbet imorgon 👊💪 

Likes

Comments

rastar på jobbet och funderar på en massa saker som hör jobbet till. Det är liksom så mycket som ska matchas ihop för att det ska vara optimalt. Antar att det är ett evigt pussel på många arbetsplatser!


Ikväll har vi apt, det slutar 19:30 så om man är lite kvick därifrån kan man få en liten stund på gymmet. Sedan hur pigg jag kommer vara efter en dag på jobbet (förskola) och mötet på det, det är en helt annan sak. Kan hända att jag hinner ta en promenad istället när jag slutar och sedan åker på mötet. Väskan packas i vilket fall som helst så kan jag åtminstone åka på gymmet pm det lockar då. Ja ni hör ju det eviga planerandet av precis allting, haha.. Och på det så ska jag plugga också!

Känns dock så himla skönt att träna igen så jag vill inte efter en bra vecka förra veckan bli lat nu så här direkt. Det gäller att bita i nu och verkligen få in träningsrutinen så att det passar in i vardagen och att det samtidigt är roligt! Det bästa är att två tjejer till på jobbet hoppade på tåget med träningen så jag är ju inte ensam och det är mycket roligare när vi är fler. Jag har dessutom tvingat på sambon ett kettlebellpass på onsdag, första gången för oss båda så jag är lite orolig hur det ska fungera.

Det löser sig ska ni se! På återseende gott folk :-D 👍


Likes

Comments

Den här bloggen kommer nog till en början att vara mest till för mig själv. Jag kan gå tillbaka och förhoppningsvis se framsteg som jag kommer göra med min träning. Hoppas på att komma tillbaka till en form som jag trivs med och i. Det ska vara roligt att stå framför spegeln, inte en pina! Så en bonus blir väl om det är någon som kommer läsa den och bli inspirerad av mig :-). ​

Likes

Comments