Igår kväll for jag, Evelina, Julia och Lina till Evelinas villa i Replot. Hade köpt massor med god grill mat så fixade ihop det direkt. Sen körde vi in till stan, för så hungriga som vi var när vi köpte mat så glömde vi godis och sånt till natten.

Gjorde seriöst inget annat än att prata, och ändå var det en av sommarens finaste kvällar. Guldvärt att både kunna skratta och gråta tillsammans med dem. Vi tala ändå in på små timmarna och först vid fem tiden somnade jag och Julia.

Underbara ni! ❣️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gårkvällen blev riktigt lyckad. Jag, Melanie och Melinda skulle nämligen till Fagerö, och eftersom Melanie snart flyttar och vi inte hunnit festa alla tre i sommar var vi alla taggade. Vi inledde kvällen i min lägenhet med förfest någon timme innan syster och hennes kompis körde oss till fagerö.
Under kvällens lopp dansade vi, träffade nya människor och festade. Två tiden hoppade vi i bussen mot Vasa men först fem tiden somnade vi.
Sommar kvällar med dem två kan inte gå fel! ❤️

Likes

Comments

Igår var det konstensnatt i Vasa, vi bestämde oss dock för att strunta i allt program på torget och ta en torsdags utgång. Så vi började kvällen i min lägenhet några timmar innan vi gick via Evelina och Julias lägenhet och sedan videre till Fontana, var inte så mycket folk där så gick videre till Ollis. Dansade hela natten lång där och några stunder vid fontana. Trots att de andra for hem dansade och festade jag och julia ända tills ollis stängde. Sen blev det dags för Hesburgar mat som vi sedan åt i lägenheten, trots att vi var sjukt trötta satt vi i timmar och talade tills vi somnade. Så bra kväll! ❤️

Dagen har spenderats med Julia också, legat i sängen halva dagen och bara talat och tagit det lungt. Sen hann vi också på en glass på stan och snabb besök hos Evelina och Julias innan vi begav oss hemåt.


Likes

Comments

Hejsan! Har verkligen haft full rulle i två veckor känns det som, har jobbat en hel del och när jag inte har jobbat har jag befunnit mig i lägenheten och fixat här. Nu är allt så gott som klart, lite smått ska ännu fixat men i det stora hela så är det färdigt. Trivs verkligen här i min etta, så mysig och fin lägenhet.

Trots att mycket tid har gått åt det har jag hunnit med annat roligt också. Jag blev bjuden på bio på "baby driver", var faktiskt en riktigt bra film. Har spelat minigolf, varit på mat dejt med Matilda och Evelina och träffat andra kompisar. Firat Elisabeth och även Kevin.

På tal om jobbet, så har jag bara 3 skift kvar och min sista jobb dag är på lördag, har faktiskt blandade känslor till att sluta. Kommer bli så otroligt skönt och välbehövligt med två lediga veckor innan skolan börjar, men jag kommer också sakna klienterna något otroligt mycket. Kanske svårt för en som aldrig har arbetar inom äldreomsorgen att förstå, men de äldre ger en så mycket glädje och för att inte tala om visdom. Kloka är de! Trots jag inte planerat att i första hand arbeta med äldre i framtiden så hoppas jag att jag får chansen att sommar jobba med åldringar igen.


Likes

Comments

Hela familjen har spenderat den gångna helgen i Ekenäs, mamma och pappa hade farit i förväg så på fredag eftermiddag så for vi andra. Kom fram ganska sent så blev att gå och sova nästan direkt, nästa dag alltså lördag var det dags för festivalen som var där. Vi kom alltså dit för att se på Bo kaspers orkester och Toto, under dagens lopp hörde vi nog på andra bänd också.

Mellan spelningarna gick vi runt på området, och vädret var verkligen så bra. Solen sken och det var varmt ända tills sent på kvällen. Både Bo kaspers och toto var riktigt bra, toto avslutade sin spelning vid halv ett så då promenerade vi hemåt. Söndagen spenderades i bil hela dagen. Så skönt och välbehövligt att få komma bort, även om det bara var ett par dagar.

Likes

Comments

Har hunnit med massor min sista lediga vecka. Har bland annat varit på mat dejt med Melanie, en dag var mamma, nico och jag till ikea, vi har varit på kalas och firat Melanie och Melinda, jag har umgåts med Hannes och Evelina, and the list goes on.

I fredags for jag till jakobstad en stund med Melanie, gick bara runt där och åt en glass, lyssnade på kaj och inte så mycket mer.

Lördagen blev det relativt tidig väckning, för vi skulle nämligen till power park. 10 stycken var vi som samlades där en elva tiden. Åkte hela dagen tills klockan blev fem. Hade så otroligt roligt hela dagen.
Körde hem snabbt och fixade oss innan vi fortsatte till Melanie, där det var fest. Var ett stort gäng samlade där också, spelade ölspel och umgicks några timmar innan några av oss fortsatte till baren. Där dansade vi hela natten lång tills klockan närmade sig fyra och det blev dags för nattmat. Sen gick jag, Felicia, Tony, Danne och Filip till Felicias lägenhet och somnade nästan direkt. Blev verkligen en så lyckad dag och natt. Tack för det ni! ♥️

Likes

Comments

Lördagen blev så bra! Började dagen med en välbehövlig sovmorgon, sen tog jag en promenad innan maten. Efteråt fixade jag mig och körde mot Vasa, mötte upp Evelina för mat. Efter en stund körde vi videre till Vikby, där Danne bor. Satt där och bara tog det lugnt, drack en och annan cider och spelade kubb, Evelina och jag tog hem vinsten båda gångerna.

Efter någon timme blev det dags att börja röra på sig, så vi styrde kosan mot fagerö. Dansade i princip resten av kvällen och hade det så roligt. Kom tillbaka till dannes en tre tiden och då kom även Tony och Johan dit och det blev dags för monopol, satt och spelade det ända tills halv sex tiden då vi så småning om somnade. Helt otroligt hur roligt man kan ha med de där människorna! 🖤


Bildkvaliten är under all kritik, men så kan det gå.

Likes

Comments

På midsommar afton mötte jag upp Maria Frände vid Maxmo herrgård. Maria skulle ta mina student bilder, hade varit tvungen att ställa in två gånger före på grund av regn, så den här gången hade vi tur att det inte regnade. Trots att jag inte är riktigt bekväm med att stå bakom kameran blev det riktigt bra bilder och jag är riktigt nöjd, tusen tack! 😊


Likes

Comments

Gårdagen spenderades i Umeå med mamma, vi steg på båten klockan 8.00 på morgonen och kom i land 2.00, så trötta var vi när vi kom hem, men dagen blev annars riktigt bra trots att vi blev mötta av regn skurar även där.

Vi gick runt i massor med butiker hela dagen, hittade inte jätte mycket där men jag köpte tröjan jag har på bilden, samt en vit tröja, underkläder och så en sminkborste.

Efter flera timmars shopping gick vi till Expresso house och satt där en bra stund och drack kaffe innan vi shoppade videre.

Mot slutet av dagen satte vi oss ner vid restaurangen Allstar och åt mat, min burgare var riktigt god.
Efter en stund blev det dags att hoppa i bilen ( Morfar och Elisabeth var också i umeå så vi åkte med dem), fick åka på båten lite före 21.00 så då var vi passligt trötta. Hem resan gick ändå relativt snabbt , och det var inte så mycket folk så det fanns plats att sitta så det var skönt.
Blev en riktigt bra dag, skönt med miljöombyte även om det bara var en dag. Tack mamma! ❤️

Likes

Comments

Maxmo dansen ägde rum i fredags, så jag och några brudar och pojkar startade upp med lite förfest här hos mig innan vi hoppade på bussen till Maxmo. Som vanligt blev det en händelserik kväll, massor med skratt, kram kalas med alla, vals och bugg dans, cider, en spontan vända till nabben, en cider till, ännu mera dans och skratt, alldeles för lite sömn.

Vaknade upp sent på lördags morgonen, Tony och Danne sov över här så efter morgonmålet hoppade vi in bilen och körde till Österö och åt varsin glass. Sen hoppade jag av medan dem for vidare, det var nämligen dags att fixa sig inför nästa fest.

Gårdagens förfest hölls hos Julia i Rejpelt, blev ännu en riktigt rolig kväll. Jag har aldrig, fyllestafett som slutade med att vi låg på marken i en hög och skrattade oss lyckliga, öl spelet, skratt, storberget, dans, kramkalas, dans på bordet, nattcykling, solnedgång, korvgrillning på efterfesten, äventyr, sleepover, alldeles för lite med sömn, bästa vännerna.


Likes

Comments