Hejsan! De senaste dagarna har varit riktigt bra. Onsdagen läste jag på dagen och sen på kvällen for mamma och jag till gammelmostrorna. På torsdagen steg jag upp rätt tidigt och fixade mig och for sen mot Vasa, for först på kaffe och bulla till Nikå och Razze och sen blev det sång lektion. Efteråt for jag en stund till Susanne och hälsade på.

Fredagen läste jag också hela dagen. Sen mot kvällen for Elin och jag till Vasa, kom spontant på att fara till Tropiclandia eftersom vi ville göra något. Badade och på där några timmar innan vi for på mat och sen hemåt.
Lördagen började med att fara med Lena och Bennen till nabben och kolla dragrace, det var försenat så hann dock inte se något eftersom hela släkten skulle till villan, så dit for vi efteråt. Körde lite skoter och åt korv innan jag for hem och fixade mig för kvällen. Körde sen till Sofias och "förfestade" innan vi blev hämtade och skjutsade till Vasa. Blev en jätte bra kväll och feelizen var på topp hela natten lång.

Likes

Comments

Hejsan! Idag har läst på psykologi i några timmar, sen gick jag på en promenad. Var så härligt väder där ute! Mot eftermiddagen körde jag till Vörå för att först ha piano lektion och sen for jag och några flickor till Norvalla på gym. Blev inte mycket gym när vi hade så mycket att prata om men skönt att träffas! ❤️

Skulle ta några fina bilder, de resulterade i att ingen blev bra men..

Likes

Comments

Hejsan! Tänkte berätta om de här senaste dagarna nu. I fredags vaknade jag upp hos Evelinas, efter någon timme kom pappa efter mig och jag for hem och sov någon timme innan jag fixade mig för kvällens kalas. Det var Evelyns kalas och de hade maskerad tema så fixade mig till ett katt. Efter kalaset firade mamma, pappa och jag lite här hemma med godis, rosévin... och några avsnitt av så ska det låta.

På lördagen städade jag mitt rum och sen mot kvällen fixade jag mig och for till Melinda. Efter någon timme hoppade vi i bilen och hann besöka replot, sundom, abc och många andra ställen. Träffade också några andra vänner under kvällen. Somnade in på små timmarna efter en bra kväll.

Söndag sov jag bort halva dagen, sen satt jag och Melinda o Melanie och kollade några avsnitt av Adam & Eva (classy) innan jag for hem. Tog bara lungt hela kvällen framför några avsnitt vänner.

Idag har jag inlett läslädigheten och börjat läsa lite smått på psykologi. Har också varit till skolan för att förbereda oss inför samhällslära student provet, och efter det for jag och några flickor och köpte glass innan jag plockade upp Elin och for hem.

Likes

Comments

Torsdagen bestod av så mycket skratt och lycka, det var nämligen dags får oss 97-98 att ha PENNKIS. Hela dagen blev lyckad, vårt rum blev riktigt roligt och vi hade dansade hela dagen lång nästan. Julia och jag hade alltså ett eget rum, "utekvällen" hette det och det gick ut på att först ta en shot och sen blev det dancebattle.

Efter programet var färdigt hoppade alla Abin på flaket och körde runt i Vörå, alltså lyckan var enorm!! Efteråt blev det kaffe med lärarna och så fick vi vårt betyg. Sen blev det att köra hem och snabbt fixa sig inför kvällen.

Började med förfest vid kvarnstugan där alla Abin + några lärare var. Spelade bearpong, blev bjudna på skumppa av lärarna och hade det jätte bra! Efter någon timme for vi med buss till Vasa och dansade resten av natten på Fontana och ett snabbt varv till ollis. Slocknade en fem- sex tiden hos Evelina, lycklig som bara den! ❤

Ja jag var alltså snövit och hade beställt min dräkt från Partykungen.Likes

Comments

Hej! Idag gick vi vår SISTA dag i gymnasiet. I morgon är det penkkis som gäller och sen utgång med hela Abi-gänget!
Efter skolan idag lämnade vi alla för att öva inför i morgon och sen för att fixa våra rum, jag och Julia B ska ha ett eget rum och förhoppningsvis blir det riktigt roligt.

Likes

Comments

Vändagen aka alla hjärtans dag firade jag med Melanie på amarillo! Åt jätte god mat och satt där några timmar innan vi for hemåt. Perfekt kväll!

Likes

Comments

Hej! den här senaste veckan har jag hunnit skriva ett x-antal prov, har hunnit vara hemma några dagar då jag var sjuk. Har också skrivit första studentskrivningen för i år, modersmål textkompetens som vi skrev i fredags. Har ingen aning om hur det gick, för det kändes ganska svårt, men får bara hoppas på det bästa.

I fredags så beslöt Evelina, Felicia, Julia. t och jag oss för att fara på bion "fifty shades darker" och gud vad bra den var. Mycket bättre än första! Sen efter bion for vi och åt mat på Hesburger och satt där någon timme. Sen när alla andra for hem så for jag och körde med Kevin någon timme innan jag också for hem. Blev en perfekt fredag!

I lördags så for jag till Österö för att hjälpa en dam där, efter några timmar kom jag hem och städade då rummet i några timmar. Tog sen bara det lugnt hela kvällen med bastu och melodifestivalen.

Idag, for jag och Evelina mot Vasa ganska tidigt. For först på mat till Mac Donalds och fixade lite saker inför penkkis, sen gick vi en stund på minimani där de hade massor med sales, så köpte en mascara. Klockan tre for vi till André för att han skulle hjälpa oss med en grej till penkkis. Satt där några timmar tills vi for till Citymarket och sen hemåt. Blev en riktigt bra dag idag också!

Nu ska jag snart gå och sova och tagga upp tills i morgon, för det är bara 3 skoldagar kvar!!!

Likes

Comments

Hej! Har haft ett par riktigt bra dagar i helg, började helgen med att fara till Vasa med Melanie. For först till Sion någon timme och sen for vi ut och körde runt lite i Vasa och träffade på kompisar lite här och där. Sen ett tiden körde vi mot M`s och gick direkt och sova. Lördagen bestod av att läsa på lite prov, fick också provköra Bennens snöskoter för första gången. Sen mot kvällen for vi på nå allsångskväll till pingstkyrkan, sen for jag nästan direkt mot Vasa. Satt först någon timme hos Nicolinas och spelade kort och åt lite smått och gott. Sen for jag en stund med Evelina, Tony, Matilda och Daniel. Hann även vara ut och körde med Viktor och com någon timme innan jag blev skjutsad tillbaka till Nicos.

Idag har jag varit med N`s en stund och sen körde jag hem för att läsa på prov, på eftermiddagen for hela familjen på mat till Tesses Café! Annars har jag inte gjort så mycket idag, ska bara gå i bastun ikväll och ta det lugnt. Hejdå! 😊

Likes

Comments

Hejsan! I onsdags drog jag, Matilda och Evelina spontant till prisma i Vasa för lite mat på håltimmen, sen körde vi tillbaka till Vörå och hann med en stundent information och en timme. Efter skolan for jag och Julia till Vasa. Först på mat och sen för att köpa saker inför penkkis, fann inte så mycket men gick i klädbutiker där och fick hem mig ett par skor, en tröja och ett par "kostym" byxor.

Idag har jag städat rummet och rett upp lite här och där, sedan mot kvällen tog jag och fixade en ordentlig kvällsbit och sen tog en "spakväll". Resten av kvällen ska jag bara titta några avsnitt Friends. Godnatt! 😘

Likes

Comments

Om 2 veckor och två dar, har vi penkkis. Vilket betyder, inge mer skola för min del i Vörå gymnasiet. Känns så skönt men på samma gång skrämmande, jag kommer sakna alla människor man har lärt känna under de här tre åren. Vissa kommer man ju föståss se nu som då, men många far utomlands och till runt om i Finland, och en stor del av pojkarna far i militären. Känns ändå så hemskt att man ska skiljas från människor man umgåts med nästan varje dag i tre års tid... men mera om det i ett annat inlägg.

Tänkte främst berätta om vad jag kommer syssla med efter penkkis. Mina planer är ju först och främst att läsa på studenten, mest fokus kommer gå till psykologi men även modersmål.
När studentskrivningarna är avklarade kommer jag söka in till skola (barnmorska, sjukskötare, socionom?). Sen förhoppningsvis får jag arbeta någonstans, har planer på att söka till ett par olika ställen.
Sen kommer ju studentdagen, kommer vara glädjens dag. Efter det har jag planer på att ha sommarjobb, vet inte ännu var men ska söka lite olika som sagt.
Till hösten får jag förhoppningvis en studie plats och då får jag flytta in i en tvåa med bästa vän!

Det känns som jag har allt på klart, ändå är allt så osäkert och otryggt. Men jag ser framemot alla nya saker som kommer hända, även om jag är en aning rädd. Men allt löser sig till slut, det brukar det göra! För jag är ändå bara arton år, jag behöver inte veta vad jag vill göra i mitt liv ännu. Förhoppningvis hittar jag min egen väg och gör det jag själv vill!

Likes

Comments