View tracker

Hejsan! Gårdagen bestod av att ta det lugnt hela dagen och sen på kvällen for jag till Vasa medans mamma och pappa var på en konser, körde runt och hittade Julia så for på mat med henne och lite annat roligt. Sen hittade jag också Sofia och Lina och var med de tills mamma och pappa skulle hem.

Idag sov jag ända tills halv ett, haha så skönt. Har mest tagit det lugnt idag också, varit på en promenad i det fina vädret och skrivit en uppsats. Nu ska jag snart hoppa i bastun och ha en spa/mys kväll, så gonatt! 💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lördagen bestod av att fixa inför kvällen, sen fixade Nikå och jag oss och klockan sju anlände alla flickor. Fick några presenter, tack! ❤️ Sen började vi förfesta ända tills klockan var tio då vi for mot Vasa. Festade hela kvällen vid ollis och en snabb vända hann vi till omalleys.
Efteråt for vi på mat innan vi for hemåt. Blev en såå bra kväll med bästa människorna!

Likes

Comments

View tracker

Igår fyllde jag äntligen 18 år!! Som jag har väntat! For och övningskörde från morgonen och sedan 10.10 var det dags för uppkörning, var så nervös så jag skakade men fick en trevlig man som tur. Och efter en halvtimmes körande så stannade vi på besiktingsstationen och han sa att jag var GODKÄND!! Blev så glad och lättad!
Anlände till skolan och fick massor med kramar och när jag sen kom hem så körde vi till stan. Köpte lite saker inför ikväll och sen sa pappa han skulle på wc och sen skulle vi till PQ och äta, så först gick vi till amarillo på wc och när jag går där sitter resten av familjen, dock fick jag inte ihop kopplat att de var där för mig utan trodde de var där och ät själv.
Men var så himla roligt att alla kunde vara, eftersom det var det jag hade önskat! Efter vi hade ätit körde vi lite i stan och sen for vi till prisma och sen körde jag hem.

Blev en sån bra födelsedag och är så nöjd med dagen. Tack alla!! ❤️

Likes

Comments

Igår hade vi somsagt det årliga lillajuls kalaset för nikå och mig. Gästerna anlände sju tiden och när alla var på plats drack vi glögg, följt av bulla och tårta och sen på kvällen pajer, chips och massa olika salt saker.
Där emellan sjöng vi singstar och bara var.
Blev en bra kväll och är nöjd över vad jag fick, tack! 😘

Längtar så till fredagen, då jag ÄNTLIGEN fyller 18! Vet inte planerna för kvällen men ska i alla fall köra upp på dagen, så förhoppningsvis får jag kortet då. Nästa lördag blir det utgång med hela gänget, och förfest hos mig innan. Men mera om det närmare!

Likes

Comments

Fredagen bestod av skola som vanligt, men passade på att fara och köpa lite fredags gott på håltimmen med Elin och Evelina.
Efter skolan sov jag någon timme innan jag städade rummet och på samma gång la upp lite julpynt.
Kvällen bestod av att kolla på idol med familjen.

Idag steg jag upp en tio tiden och åt innan jag for och hjälpte en tant med like olika saker. Sedan dess har jag bakat, lackat naglarna och haft ansikts mask. Nu ska jag snart duscha och fixa mig innan kalaset, har som vanligt lilla juls kalas för Nico och mig ikväll!

Likes

Comments

I tisdags var jag i skolan och sen på piano lektion, sen kom pappa efter mig och så for vi efter mamma och sen iväg till Vasa. Gick runt i butiker i hopp om att hitta en present till Nikå, hittade sen på Clas Olson. Sen for vi dit en stund för att ge presenter och så fick vi kaffe. Grattis igen! ❤️

I onsdags så for jag till Evelina efter skolan och så fixade vi oss och lagade mat innan vi hoppade i bilen och hämtade de andra innan vi styrde mot know how mässan i bottnia hallen. Gick där någon timme innan vi for till Burger king för mat.

Dagen har som vanligt bestått av skola hela dagen, en stund efter jag kom hem for pappa och jag till stan. Hade ju sångkurs som vanligt! Annars har jag bara tagit det lugnt ikväll och nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta en (förhoppningsvis) tidig natt ikväll! Vi hörs 😘

Likes

Comments

Hej! Torsdagen bestod av två timmar i skolan och sen for vi till vasa med skolan för att kolla på ted&kajs teater. Den var helt okej! Efteråt for jag och Julia och åt på hesburgar. Sen for jag med mamma i stan och halv sju for jag på sångkurs.
Fredagen bestod av skola och sen på kvällen kom Elin hit, tog bara det lugnt och åt gott o drack årets första glögg.
Lördagen bestod i stort sätt av att städa, hjälpte pappa att städa upp hans rum hela dagen. Tog en paus och åt mat som Bennen hade varit efter till Tesses 👌🏼. Sen på kvällen städade jag även mitt rum.

Idag tog jag en lång morgon, först två tiden var jag igång. Evelina och jag tog en spontan åktur idag, hamnade först i maxmo men for sen mot orvas och landade i nykarleby för lite mat på Cindy's, super gott och mysigt ställe. Blev en super bra dag/kväll! ❤️

Likes

Comments

Hej! Idag då jag kom till skolan for jag direkt med bilskollärarn och en annan elev och skrev teori provet (var så himla nervös) men tack gode gud kom jag mig igenom provet med endast ett fel! Är så lättad!
Efter det körde jag en stund innan vi for tillbaka. Jag hade bara två timmar i skolan innan jag for spontant till Mela efter skolan, efter nån timme hos henne for vi till Vasa på mat, åt vid pikku Q som vanligt. Satt där någon timme och bara talade om lajvet! Nu är jag hemma och trött, men på samma gång lättad att ha en sak över nu, bara uppkörningen kvar nu!

Likes

Comments

Helgen har i stort sett bestått av att sova, haha nej men det känns så. Har sovit så mycket i helg än vad jag brukar så det är så skönt.
Idag for jag, Nikå och pappa till graven för att tändå ljus vid faffas grav, sen åt vi mat direkt vi kom hem. Sen blev det en snabb fixning och så for vi till moffa på kaffe och bulla. Sen har vi varit där nästan hela dagen.

Grattis pappa och moffa på farsdagen, och alla andra! ❤️

Likes

Comments

I torsdags natt så började det snöa, och nu ligger ett vitt täcke över marken. Brukar inte se framemot vintern och julen jätte mycket men i år fyller jag 18 (om tre veckor..), vi har julfest, man får börja handla julklappar och pynta rummet/huset. Så just nu ser jag framemot julen och vintern riktigt mycket! Speciellt älskvärt är vintern när solen lyser precis som idag. ❤️

Likes

Comments