Hej! Idag tog jag sovmorgon och bara tog det lugnt hela förmiddagen. Sen en halv tre tiden så kom Julia och Evelina hit, brunchade lite innan vi började på och fixa program inför penkkis.
Höll på med det nästan hela dagen ända tills de for en halv åtta tiden. Blev en suuper dag/kväll! ♥️
Ska bara ta det lugnt nu och kolla några avsnitt SKAM innan jag tar natten!

Likes

Comments

Hejsan! Skoldagen gick relativt snabbt idag, hade håltimme första så det var skönt även om jag var i skolan. Ikväll har jag bara läst på engelska omtent som jag skriver i morgon, hoppas verkligen jag får godkänt i det nu!
Sen har jag också hunnit beställa en långklänning till balen + en annan klänning i två olika färger; så får hoppas de hinner komma innan nästa tisdag, men det borde de nog.

I morgon har jag piano lektion efter skolan som vanligt och sen på kvällen blir det gym följt av mys, ska inte till skolan på onsdag så blir en mindre stressig dag både i morgon och på onsdag. Men nu ska jag sova, godnatt! 😽

Likes

Comments

Hej! Har varit en riktigt lugn helg för min del, och det har faktiskt varit riktigt skönt.. For hem från skolan redan ett tiden i fredags för att läsa på prov och skriva klart min uppsats. Sen mot kvällen bestämde Melanie och jag oss för att fara spontant på bio, kollade filmen "why him" och den var faktiskt riktigt bra. Efteråt for vi en stund till omalleys innan vi for till M och sovde. Lördagen spenderade jag bara här hemma, övade på prov, städade rummet och la bort alla julsaker. Sen mot kvällen lagade vi varma smörgåsar, gick i bastun och spelade spel resten av kvällen. Skönt!

Idag har jag också övat på prov, sen for Bennen, Nikå, Mamma, Lena och jag ut på en promenad på isen. Var så skönt väder så var riktigt skönt att vara ute. Ikväll ska jag bara på gym och sen försöka ta en tidig natt.. 😊

Likes

Comments

Hej! De här senaste dagarna har gått åt åt skolan, massor med läxor, abikomité möte, uppsats skrivningar och sånt. Jag har också hunnit börja på piano och sånglektionerna igen, varit på gym nån gång och bara varit.
Är sjukt trött hela tiden så orkar inte engagera mig i så mycket, så i helg ska jag bara läsa på en omtent, skriva en uppsats och förhoppningsvis börja läsa på studenten, eller ens få framplockat böckerna..

Känns som skolan kommer ta upp ens liv till stor del nu dehär kommande veckorna, men ska också hinna med några roliga saker så som beach party vid ollis nästa lördag, balen som elevkåren ordnar är också om någon vecka, planering inför penkis, en eventuell sitz och sist men inte minst penkkis dagen. Den här tiden kommer gå så fort och vara så stressig men förhoppningsvis rolig också.

har börjat med min "nyttiga" månad nu, så försöker hålla bort godis och andra saker och byta ut det i fruktväg.. får se hur det går!

Likes

Comments

Vad är dina mål för 2017?
Mina mål är först och främst att klara studenten, söka till en ny skola och slippa in dit.

Vad ska du göra i år som du inte gjort förut?

Som sagt ska jag ju söka in till en ny skola, förhoppningsvis slipper jag in och då ska jag också skaffa en lägenhet med bästa vän. Det är väl de största nya förändringarna.

Vad gjorde du förra året som du inte kommer göra iår?

jag la mycket energi på onödiga saker. Uppskattade inte mindre saker tillräckligt. I år tänker jag lägga min energi på saker och människor som är viktiga för mig och gör mig gott och ta vara på varje dag.

Vad kommer du lägga mest pengar på i år?

Så säkert kommer det gå endel pengar till smink och kläder, men även till utekvällar och andra nöjen.

Vad kommer vara det roligaste/tråkigaste under 2017?

Roligaste kommer vara dagen man tar studenten, men det kommer även vara den sorligaste dagen när vi flickor går skilda vägar efter tre år. ❤️

Hur tror du år 2017 kommer bli?

Det kommer hända helt sjukt roliga saker, kommer hända mycket nytt. Sen kommer det även vara stressigt och jobbigt. Men jag hoppas det här blir ett riktigt bra år, men det tror jag nog.

Likes

Comments

Hejsan! Igår på förmiddagen for mamma och jag till morbrors villa och var där någon timme med dem. Åkte pulka och körde lite skoter på isen, vädret var återigen riktigt härligt.

Sen mot kvällen fixade jag mig och körde iväg till Vörå, åt mat med Evelinas och sen när Matilda och Felicia kom dit hämtade Melanie oss och körde oss till Vasa. Hade förfest i en lägenhet med ett gäng pojkar och vi, hade riktigt roligt där. Efter någon timme for vi till ollis och en sväng till omalleys, var vid ollis tills klockan tre när vi gick på mat innan vi blev hämtade.
Har spenderat hela dagen i vörå med Evelina och Matilda, och nu ikväll bara tagit lungt. Ska forsätta i den stilen resten av kvällen, hejdå!

Likes

Comments

Igår var det riktigt kallt, men tog en kort promenad på isen ändå för solen sken och vädret var riktigt bra. Sen städade jag mitt rum och fixade mat åt mig innan jag fixade mig för kvällen. Körde sen iväg till Tesses och hoppade i Evelinas bil med de andra flickorna. Körde mest runt hela kvällen, åt mat och satt och bara var med ett annat gäng. Kvällen blev lugn men riktigt bra ändå!

Idag ska jag bara ta det lugnt, ta en promenad och kanske fara på gym. Sen ikväll ska Mari fräsha upp mitt hår lite. Annars blir det väl bara en typisk serie kväll!

Likes

Comments

Hej! I måndags så tog jag bara lugnt och hade smått tråkigt hela dagen. Sen på kvällssidan for mamma och jag till gammelmoster någon timme.
Tisdagen bestod av en kort promenad på isen följt av gym med Elin. Efter några timmar på gymmet for jag hem och fixade mig och styrde sedan kosan till Komossa för en tjejkväll med gymnasie flickorna.
For till Vasa från morgonen på onsdag, gick i några butiker innan jag for till N's lägenhet. Efter några timmar trippade vi iväg in till stan för att gå på bion, 101 åringen som smet från notan och försvann. Filmen var riktigt bra och sällskapet också! ❤️

Likes

Comments

Året som gått har både varit otroligt roligt men också jobbigt. Tänkte inte göra en års resumé utan istället tänker jag skriva lite allmänt om 2016.

2016 tar priset för flesta danser. Nästan varje helg har det varit någon fest någonstans i Österbotten som vi har besökt. I början av året var det många fester i Replot lokal, som vi nästan alltid for på. Sen har det varit Petalax, Åminne, Vörådagarna, Fagerö och olika klassfester... Baren har jag också hunnit besöka ett X antal gånger. Vappen firade jag också tillsammans med mina brudar i Vasa, med förfest och sen "utgång". Har haft så sjukt roliga kvällar med många minnen från de här fest kvällarna med mina vänner!


Jag har också hunnit med några par resor, bland annat var vi ju till Spanien (Barcelona) med klassen i några dagar. Blev en riktigt lyckad resa och så kul att få resa med sina bästa vänner! Vi besökte bland annat fotbollsstadion, vandrade i bergen, shoppade och massa andra saker. Sen på sportlovet for mamma, Nikå och jag till Åbo, shoppade och åt god mat och spenderade natten på ett hotell!


Sommarlovet var också riktigt bra, slog dock inte 2015 sommarlov men det förde ändå med sig många bra minnen. Sommaren bestod av ett x-antal danser som ledde till att man somnade 5-6 nästan varje helg. (så värt!) Jag arbetade också både på Mirka och Marielund under sommaren. Vörådagarnas danser blev också bra, speciellt storberget när vi för festade och efterfestade hos Julia. (dock var det kvällen när telefonen gick sönder och alla mina bilder försvann) Jag och Nikå hann också på en roadtrip till Jakobstad för lite shopping och mat. Jag, Lina, Julia och Evelina hoppade också på vesporna och körde till Replot till Evelinas villa och hade en riktigt bra dag där. Var också på jeppisdagarna! Kvällar när jag och pappa for och körde motorcykel!

Melanie fyllde också 18, så en kväll i juli så firade vi henne med förfest och efteråt baren. Det blev också en kväll att minnas! Massor annat har också hänt, som matdejter i mängd och massor med mina vänner, minigolf med Nikå och Razze, midsommar och andra mys kvällar på villan!


Jag har skrivit studenten, och jag har blivit GODKÄND i alla ämnen jag har skrivit. Det var en sån lättnad att få veta att jag blev godkänd i finska, eftersom det inte alls var någon självklarhet att jag skulle bli det. Men jag tog privat lektioner och jag klarade det. Jag har också spenderat många timmar med att övningsköra och teori. I november skrev jag upp och klarade det och på min födelsedag körde jag upp och fick det!

Ja, jag har ju också fyllt 18 det här året. Firade min födelsedag med familjen på Amarillo, vilket var en överraskning! Sen på lördag drog jag förfest här med alla brudar och sen körde pappa (taxi) oss till baren. Blev en så bra kväll!

Sen har vi också haft lärarmiddag + utgång med abina, vilket också blev en minnesvärd kväll!

Det finns tusen andra saker jag har hunnit med under året, som massa med myskvällar med olika kompisar och familjen. När jag och Evelina for ut i Vörå skogen och skulle grilla (vi fick dock ej upp elden haha..), och sen drog vi ut med ett kompis gäng. Jag och Elin + några andra flickor var också på UV-party på ollis, vilket blev en stressig men sjukt rolig kväll! Sen har jag som vanligt haft sång och piano kurser, haft skolsaker och sånt.. Finns många saker till jag skulle kunna nämna men tror jag lämnar det så här.

Men med andra ord så har 2016 varit ett bra år (trots att det har varit stressigt och jobbigt ibland) men hoppas ändå att 2017 blir ännu bättre!

Likes

Comments