Inledde midsommar helgen i fredags traditionellt på Österö med några släktningar. Åt god mat, badade badtunna och tog även några dopp. Midsommardagen blev riktigt bra men avslutades tyvärr ganska snabbt för min del eftersom jag hade morgonskift dagen därpå.

Efter en intensiv jobbdag kom Matilda till mig och vi började fixa oss för kvällen. Efter någon timme for vi efter Melanie och spenderade resten av kvällen i Köklot med gänget. Grillade och badade batunna och hade det riktigt roligt. Även denhär kvällen slutade relativt snabbt för mig eftersom jag fick en brännskada på låret och blev tvungen att åka till akuten, tog som tur snabbt där och kom mig hem redan klockan tre.

På söndagen sov jag ut länge innan vi for iväg till villan med släkten. Grillade och tog det lugnt, tyvärr regnade det hela tiden vi var där så det blev att sitta inne.
På kvällen for Melanie och jag spontant till Jakobstad och åt på korvgörans, avslutade sen hela helgen framför en film innan vi somnade.

Midsommaren har gått riktigt snabbt och varit bra, nu ska jag kämpa mig igenom fem jobbdagar innan jag tar tre veckors ledighet. Ha det bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kvällen har spenderats med Matilda, for på mat till amarillo och satt där i ett par timmar och åt god man och talade om allt. Så skönt att ha någon man kan berätta allt åt och som man blir glad av att umgås med, guldvärt. ❤️
Hann också med lite annat smått och gott under kvällens lopp och avslutade kvällen en tio tiden. Kommer sakna denna tjej så i höst!

Likes

Comments

Hej! Har haft fullt upp från morgon till kväll känns det som, så har inte hadt tid eller ork att skriva.
I fredags arbetade jag som sagt, mot kvällen for jag och en kompis till Vasa, först på minigolf och sen på mat. Kom hem relativt tidigt för blev tvungen att fara och jobba lördagen också eftersom det behövdes.
Efter jobbet for jag till en tant och hjälpte henne att städa, innan jag tog helg på riktigt.

Lördags kvällen spenderades med Sofia, började kvällen på en förfest hos en kompis. Efter några timmar där for vi videre till strampen en stund innan vi for till ollis. Dansade i några timmar innan det var dags att fara. Perfekt kväll!

Söndagen bestod av serie tittande och besök av Noah och Aprilia.
Igår var jag som vanligt i arbete, efteråt for jag en vända till Vasa.

Har fullt upp denhär veckan också med arbete, men ska även hinna med saker utöver det!

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag haft ledigt, så har haft massor med roligt program. Har hunnit grilla med vänner, jag har varit på middag med Maja och Elin till Jakobstad.
Har även hunnit träffa Evelina en stund på stan, den kvällen hittade vi även en helsingfors bo som vi hängde med hela kvällen.
Idag har jag och Melanie kört ner till Tammerfors och varit där hela dagen, har hunnit med ideapark och ikea, och massor har vi hittat.

I morgon ska jag tillbaka till arbetet, har dock inget emot det! Ska bara jobba torsdag och fredag och så är jag ledig igen. Har såklart massor med program inbokat till helgen, men mer om det sen!

Likes

Comments

Dagen har bestått av jobb som vanligt, i morgon har jag mitt sista dagsskift innan jag får ledigt i 4 dagar, skönt.
Hade planerat att ligga i sängen hela kvällen men syster fick med mig på kalas hos grannen, och efter någon timme där gick vi hem, packade väskan och hoppade i båten. Rodde en lång väg innan vi hittade en sten och hoppade av. Satt under en filt med varsin sommersby och talade om allt mellan himmel och jord. Älskade syster! ❤️

Likes

Comments

Har inte så riktigt mycket med planer i sommar, men tänkte ändå lista några av de och så några mål jag har under sommaren!

- grillkvällar med vännerna, ska faktiskt ha första här hos mig nu på lördag.

- roadtrips, första är också redan planerad med Melanie. Nästa onsdag har vi planerat att köra ner till tammerfors.

- fira midsommar och ha det riktigt bra. Alternativt fagerö eller villa fest med gänget.

-
danser och villafester. För naturligtvis ska vi ju hinna på några danser i sommar, även om vi är 18 nu. Villa fester är alltid så roliga, så hoppas många ordnar i sommar.

-
åka till tallin över en helg med Melanie.

- sova över på villan. Både på vår egen, morfars och kusinernas. Samt ha den årliga villa kvällen med Melanie och Melinda.

- fara på bo kaspers konsert med familjen

- fara ut med morfars båt och besöka olika ställen så som vi brukar när vi var yngre.

- fara på jakobstadsdagarna, brukar aldrig vara riktigt kul tycker jag men i år är jag riktigt taggad. Dont know why.

- göra någon kortare road trip med syster. även med familjen.

- åka till kalajoki, eller andra fina ställen.

- njuta av fina sommarkvällar och bara ta det lugnt.


Så till mina mål för sommaren:
- ta vara på varenda sommardag.
- göra nya saker och upptäcka nya ställen.
- stig ur min bekvämlighets zoon, vilket gäller till exempel med kläder.
- göra sånt som gör min lycklig

Där var nu några planer och mål, får hoppas att de flesta av dem går i uppfyllelse.

Likes

Comments

Spenderade hela kvällen med Sofia i stan igår, hann med så mycket roligt. Älskar varma sommar kvällar!

Först köpte vi oss varsin glass och satt mitt i stan och bara tog det lugnt. Efteråt for vi runt och körde till olika fotbolls planer i hopp om att hitta en match, dock gjorde vi inte det. Så vi fortsatte med våra planer.

Vi tog nämligen årets första dopp vid sandö, iskallt men ändå så skönt!

Efteråt for vi och köpte hesburger take away mat och satte oss på en liten "ö" utanför fängelse.

Fann två vänner som bjöd oss på minigolf så avslutade kvällen med det. Efteråt körde vi hemåt. Så bra kväll, flera såna tack!

Likes

Comments

Studentkvällen inleddes med en taxi resa till strampen med flickorna. Satt där i några timmar och åt mat och talade mest. Julia och jag for i förväg till ollis och tur var det, köade cirka 40min medan de andra i flera timmar. Hade i alla fall en riktigt bra kväll, hann även och dansa med lärarna till omalleys, vilket var höjdpunkten på kvällen. Kommer leva länge på den dagen o kvällen! ❤️

Likes

Comments

Tusen tack till alla som har uppvaktat mig på studenten, tack för alla blommor och presenter. ❤ Hade en riktigt bra dag med massor av skratt och lycka. Så lycklig att ha fått gått ut gymnasiet med mina allra bästa vänner, guldvärt!

Bilder från kvällen kommer i ett annat inlägg!

Likes

Comments

1. Jag tar studenten på lördag, kommer bli en sån händelserik dag/natt.

2. Jag har äntligen fått hem min klänning från Nelly som jag ska ha på studentkvällen. Så allt i klädväg är fixat.

3. Juni månad börjar snart, är alltid något extra speciellt med sommar månaderna.
🌸

4. Jag har ett jätte bra jobb, som jag trivs med.

5. Alla människor runt omkring mig, som gör mig glad.

Likes

Comments