MITT LIV SOM EMELIE

Hej på er! Har varit väldigt från varande på bloggen nu på slutet!! Haft en tuff period då min älskade gammelmormor tog sina sista andetag och lämnade oss, känns otroligt jobbigt nu och saknaden efter hon är enorm! Men tiden läker alla sår! Men övrigt så mår jag ganska bra trots omstämdheter! Är inne på min sista praktik vecka nu så de känns också lite jobbigt då jag snart måste lämna alla underbara människor för att fortsätta plugga! Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare så ofta det bara går och tiden finns till det!!

  • 14 readers

Likes

Comments

Hej på er! Vart lite dåligt med uppdateringar här nu på slutet! Har inte riktigt haft sån ork efter jag kommit hem efter jobbet, har varit helt slut! Men nu börjar jag komma in i alla rutiner så det ska nog snart bli bättre! Praktiken är helt underbar är så himla skönt att få det här breaket från skolan! Och är så himla skönt att se att man valde rätt linje och rätt gymnasium!! Tänkte uppdatera lite om mitt mående som verkligen är på topp nu!! Har aldrig mått så här bra i hela mitt liv, är sån skön känsla att få vakna upp på morgonen utan all ångest och alla jobbiga tankar! Känner verkligen att det inte finns någon eller något som kan sätta sig på mig nu och dra ner mig på botten igen!! Känner mig verkligen starkare än någonsin och det är den bästa känslan jag någonsin har känt! 💪🏼

  • 65 readers

Likes

Comments

Efter en helg med massa jobb så va det äntligen min tur att få en ledig dag! Min lediga dag bjöd tyvärr inte på någon sovmorgon men bjöd däremot på massa skratt! Blev en liten spontan lunch och lite små shopping i Borlänge tillsammans med farmor idag! Så himla mysigt att få lite kvalitetstid med farmor!

  • 59 readers

Likes

Comments

Så himla skönt att få krypa ner i sängen efter en otroligt händelserik dag! Började dagen med kurs för olika slags metoder inom vården! Sen efter kursen var det dags att dra sig till jobbet och göra några timmar där, inan de va dags att få komma hem igen! Eftermiddagen bjöd på en mysig fika med farmor och farfar som va otroligt mysigt att får träffa dom och få krama om dom lite!! Men nu har jag nyss kommit hem efter att fått spenderat kvällen på mammas jobb och fått träffat alla guldklimpar som sprider så otroligt mkt kärlek och glädje! Och i morgon är jag ledig så ska passa på att njuta och ta lite sovmorgon!! Hoppas ni också haft en mysig och händelserik dag!! ⭐️⭐️

  • 65 readers

Likes

Comments

En ny vecka har börjat och nya möjligheter har jag framför mig! Idag började min praktik ska bli så skönt att få en paus från skolan i ett par veckor! Är så skönt att jag har praktik på mitt gammal sommarjobb så känns jätte kul att få träffa alla igen och så skönt att man vet att man jobbar med så bra människor omkring mig en! idag blev det en väldigt kort dag på jobbet vilket som ganska skönt så jag han med lite annat på eftermiddagen! Blev en liten promenad med vovven på eftermiddagen så himla skönt när det va så himla fint väder idag! Men nu ska jag försöka sova så jag orkar upp i morgon bitti!

  • 70 readers

Likes

Comments

Har varit lite off på bloggen dom senaste dagarna då jag inte har haft någon motivation till att blogg, samt har jag bara varit sängliggandes i hög feber och halsont! Men börjar på att bli på bättrings vägen igen! Idag har jag bart legat i sängen och kurerat mig och skrivit klart min hemtenta som ska lämnas in i morgon lite nervös faktiskt men hoppas på att jag fått med allt i den bara att skicka in den i morgon och hålla tummarna på att den blir godkänd! Så känner mig helt slut i kroppen efter dagens pluggande så ska snart krypa ner i sängen och somna till en film och hoppas på att jag mår ännu bättre i morgon då Oscar äntligen kommer hem igen, va några dagar sen jag träffade honom nu så ska bli mysigt att få spendera morgondagen med honom!

  • 71 readers

Likes

Comments

Hemma igen efter en otroligt mysig helg hemma hos älsklingen!! Helgen bjöd på massa shopping och mysiga filmkvällar med trevligt sällskap! Denna helg har även varit ångest FRI! Så himla skönt va länge sen de gick en hel helg utan ångest! Och så himla skönt att slippa den ständiga söndags ångesten som annars alltid kommer krypandes på söndagarna! Så har varit en super skön söndag utan ångest, idag har jag bara myst framför datorn och kollat lite på youtube och små städat lite nu ska jag krypa ner i min ny bäddade säng å små prata lite med Evelina inan vi ska sova!!
Hoppas ni också har haft en bra helg!!

  • 77 readers

Likes

Comments

Idag är det en sån här dag då jag inte kan känna mig något annat än ett misslyckad. Många av mina vänner och familj frågar oftast vad det är jag som mest minns från min biologiska mamma och de är orden, ingen kommer någonsin vilja ha dig!! dom orden får mig att känna mig så himla misslyckad. de är som spelas upp i huvudet varje dag men idag har det varit som värst. jag har valt många olika vägar i mitt liv för att undvika denna känsla. Jag har varit så elak mot mig själv och testat flera slags självskadebeteende. Men jag har kommit till den perioden och snart vart i den i ett år att det är verkligen inte hållbart att straffa sig själv på det viset. Idag är jag starkare än vad jag någonsin varit. Så skulle ALDRIG i hela mitt liv skada mig igen som jag har gjort Men jag längtar till den dagen då jag inte känner att jag kan stå emot den där så kallade "lugnade" ciggen men som det är nu så kan jag inte stå emot rökningen och har kommit in i rökningen igen som känns för jävligt. önska jag kunde stå emot men ibland går det verkligen inte. Men känner att jag sviker min familj men känner att jag sviker dom ännu mer om jag inte berättar sanning!

Likes

Comments

Idag va de inte bara skolan som började! Idag började jag även terapin igen efter några veckors uppehåll, har varit skönt med ett uppehåll efter allt jag har bearbetat och pratat om så kan det ibland behövas ett break även därifrån. Men nu är vi igång med det igen och det känns verkligen att det va ett tag sen jag va där å fick prata! Man stänger av ganska mycket känslor och tankar under dom här uppehållen! Men nu förarsätet vi från där vi slutade före jul och forsätter bearbeta allt!

  • 94 readers

Likes

Comments

Känns lite små jobbigt att de här va faktiskt sista dagen på jullovet! I morgon börjar en ny termin och det är dags för att ta ny tag! I morgon är det dags att gå tillbacks till vardagen igen! Så idag passade jag på att sova ut riktigt länge inan det är dags för tidiga morrnader igen! Idag blev det en riktig mys dag med två super mysiga tjejer som jag och Oscar har fått busat med hela dagen! Men nu efter en mysig dag med massa bus å lek! Så är jag hemma igen och ska nu packa upp lite kläder och bara mysa ner mig i sängen och försöka somna i tid ikväll!!

  • 95 readers

Likes

Comments