View tracker

MITT LIV SOM EMELIE

En ny vecka har börjat och nya möjligheter har jag framför mig! Idag började min praktik ska bli så skönt att få en paus från skolan i ett par veckor! Är så skönt att jag har praktik på mitt gammal sommarjobb så känns jätte kul att få träffa alla igen och så skönt att man vet att man jobbar med så bra människor omkring mig en! idag blev det en väldigt kort dag på jobbet vilket som ganska skönt så jag han med lite annat på eftermiddagen! Blev en liten promenad med vovven på eftermiddagen så himla skönt när det va så himla fint väder idag! Men nu ska jag försöka sova så jag orkar upp i morgon bitti!

  • 4 readers

Likes

Comments

View tracker

Har varit lite off på bloggen dom senaste dagarna då jag inte har haft någon motivation till att blogg, samt har jag bara varit sängliggandes i hög feber och halsont! Men börjar på att bli på bättrings vägen igen! Idag har jag bart legat i sängen och kurerat mig och skrivit klart min hemtenta som ska lämnas in i morgon lite nervös faktiskt men hoppas på att jag fått med allt i den bara att skicka in den i morgon och hålla tummarna på att den blir godkänd! Så känner mig helt slut i kroppen efter dagens pluggande så ska snart krypa ner i sängen och somna till en film och hoppas på att jag mår ännu bättre i morgon då Oscar äntligen kommer hem igen, va några dagar sen jag träffade honom nu så ska bli mysigt att få spendera morgondagen med honom!

  • 14 readers

Likes

Comments

View tracker

Hemma igen efter en otroligt mysig helg hemma hos älsklingen!! Helgen bjöd på massa shopping och mysiga filmkvällar med trevligt sällskap! Denna helg har även varit ångest FRI! Så himla skönt va länge sen de gick en hel helg utan ångest! Och så himla skönt att slippa den ständiga söndags ångesten som annars alltid kommer krypandes på söndagarna! Så har varit en super skön söndag utan ångest, idag har jag bara myst framför datorn och kollat lite på youtube och små städat lite nu ska jag krypa ner i min ny bäddade säng å små prata lite med Evelina inan vi ska sova!!
Hoppas ni också har haft en bra helg!!

  • 20 readers

Likes

Comments

psykisk ohälsa

Idag är det en sån här dag då jag inte kan känna mig något annat än ett misslyckad. Många av mina vänner och familj frågar oftast vad det är jag som mest minns från min biologiska mamma och de är orden, ingen kommer någonsin vilja ha dig!! dom orden får mig att känna mig så himla misslyckad. de är som spelas upp i huvudet varje dag men idag har det varit som värst. jag har valt många olika vägar i mitt liv för att undvika denna känsla. Jag har varit så elak mot mig själv och testat flera slags självskadebeteende. Men jag har kommit till den perioden och snart vart i den i ett år att det är verkligen inte hållbart att straffa sig själv på det viset. Idag är jag starkare än vad jag någonsin varit. Så skulle ALDRIG i hela mitt liv skada mig igen som jag har gjort Men jag längtar till den dagen då jag inte känner att jag kan stå emot den där så kallade "lugnade" ciggen men som det är nu så kan jag inte stå emot rökningen och har kommit in i rökningen igen som känns för jävligt. önska jag kunde stå emot men ibland går det verkligen inte. Men känner att jag sviker min familj men känner att jag sviker dom ännu mer om jag inte berättar sanning!

Likes

Comments

Idag va de inte bara skolan som började! Idag började jag även terapin igen efter några veckors uppehåll, har varit skönt med ett uppehåll efter allt jag har bearbetat och pratat om så kan det ibland behövas ett break även därifrån. Men nu är vi igång med det igen och det känns verkligen att det va ett tag sen jag va där å fick prata! Man stänger av ganska mycket känslor och tankar under dom här uppehållen! Men nu förarsätet vi från där vi slutade före jul och forsätter bearbeta allt!

  • 37 readers

Likes

Comments

View tracker

Känns lite små jobbigt att de här va faktiskt sista dagen på jullovet! I morgon börjar en ny termin och det är dags för att ta ny tag! I morgon är det dags att gå tillbacks till vardagen igen! Så idag passade jag på att sova ut riktigt länge inan det är dags för tidiga morrnader igen! Idag blev det en riktig mys dag med två super mysiga tjejer som jag och Oscar har fått busat med hela dagen! Men nu efter en mysig dag med massa bus å lek! Så är jag hemma igen och ska nu packa upp lite kläder och bara mysa ner mig i sängen och försöka somna i tid ikväll!!

  • 37 readers

Likes

Comments

Min start på 2017 va super mysig! Fick träffa en vän som jag har saknat så otroligt mycket! Började dagen med en mysig skogs promenad med Emma & hästarna i morse! Va så rofyllt att strosa omkring i skogen i morse & bara prata om allt mellan himmel och jord! & fick avsluta dagen på bästa sätt att fira lilla kusin som fyller 1år i morgon! 🎈 Nu blir det att mysa ner sig i soffan & mysa lite med älsklingen!! Hoppas eran första dag på året har varit liks mysig som min!

  • 50 readers

Likes

Comments

2016 börjar lida mot sitt slut och om några timmar är det dags att hälsa 2017 välkommen! 2016 för mig har varit ett år som jag aldrig kommer att glömma! Året har varit som en gåta för mig, jag har försökt att hitta mig själv och vem jag är! Jag blev friskförklarad från min ätstörning! Jag bröt kontakten från min mamma, jag tog mig igenom högstadiet och tog mig in på gymnasiet! Jag har haft mitt första sommarjobb, jag har rest! Jag har förlorat vänner och jag har tappat mig själv igen till och från! Men det bästa med mitt år är att jag fann en vän för livet och haft min underbara kille med mig under 2016 trots våra svackor! Nu lämnar jag allt bakom mig och blickar framåt och hoppas på att 2017 blir bättre!! ❤️❤️

  • 50 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Hemma efter en mysig morgon promenad med vovven! Nu ska jag äta lite frukost och göra mig i ordning för denna dag! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag förutom att åka in till stan och köpa lite akvarium fiskar! Sen får vi se vad som händer idag!

  • 51 readers

Likes

Comments

Denna dag bjöd på en väldigt lång och skön sovmorgon som verkligen va välbehövligt! Inan vi tog en road trip till Borlänge för att införskaffa lite nya möbler! Och kolla lite på mellandagsrean, vart något litet fynd iallafall! Nu ska vi mysa ner oss i soffan och kolla på lite film inan det blir lite taco mys med Evelina och familjen! ⭐️

  • 51 readers

Likes

Comments