Godkväll!
Idag va det min tur att komma tillbacks till skolan efter ett helt underbart höstlov, saknar dock redan lovet men sånt hör väll till! Skönt nog så blev det en väldigt kort skoldag i dag, har varit väldigt trött i huvudet idag och i kroppen men skönt nog så mår jag faktiskt ganska bra övrigt i mig själv! Igår va jag på min akupunktur behandling för att lugna min själ å få ur all ångest och stress jag har i kroppen, vilket funkar så otroligt bra! Skönt nog så börjar jag äntligen få tillbacks all ro i min kropp igen och känner mig redan lugnar i mig själv! Mina planer nu för kvällen är att tända upp lite ljus i rummet och krypa mer under täcket och fortsätt lyssna på Himmelsberg podden, inan det är dags att sova!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tråkigt nog så börjar höstlovet att lida mot sitt slut och det är dags att gå tillbacks till vardagen med lite rutiner efter ett välbehövligt lov, önska dock att höstlovet kunde vara lite längre men som tur är snart denna termin över. Så bara att härda ut den sista tiden. Övrigt så har lovet varit helt underbart då jag jag fått spenderat så mycket tid med mina vänner som verkligen va välbehövligt!

Likes

Comments

Godmorgon eller kanske rättare sagt godförmiddag! Ännu en gång har det blivit ett uppehåll från bloggen helt omedvetet då det har varit så himla mycket, och mitt mående har inte direkt varit det bästa dom senaste veckorna då jag dels har haft ett par återfall i min ätstörning som har taggigt så otroligt mycket på mitt psyke. Men äntligen så känner jag att allt börjar hamna på sin plats igen och jag börjar faktiskt kunna känna mig stark i mig själv igen. Så jag hoppas verkligen nu att det håller i sig, har iallafall äntligen fått hjälp nu och fått börja gå på samtal igen och börjat med akupunktur behandling vilket som faktiskt är till stor nytt och som även ger resultat!! Och åter igen så har jag även börjat läst på distans igen för att få den studiero jag behöver just nu när mitt mående går lite upp och ner, men som tur så är äntligen höstlovet här och det är dags att ta en paus från skolan vilket som är välbehövligt och har varit efterlängtat! I morse invigde jag mitt höstlov med en super mysig löptur i höstvädret och invigde utegymmet i blåsvädret! Nu ser jag fram emot en otroligt mysig vecka tillsammmans med vänner och familj!! 🍁✨

Likes

Comments

Äntligen är fredagen här som jag har längtat ,ska bli så himla skönt att få ta helg! I dag blev jag överraskad med blommor och en burk med massa fina citat som jag ska läsa för mig själv dom dagarna som är lite mörkare än dom andra! Hur underbar vän har jag inte som bara spontan kommer hem till mig med detta och ger mig en kram och säger att hon älskar mig?! Är så lyckligt lottad att få denna underbara människan i mitt liv! Vad skulle jag göra utan henne? Bättre vän kan man verkligen inte få! Så idag kunde man inte hålla in glädjetårarna!!

Och till dig Hannah så vill jag bara säga tusen tack för att du gjorde min dag full med kärlek!! Älskar dig världens finaste/bästa vän!!❤️
Och till er andra önskar jag er en trevlig helg!

Likes

Comments

Godkväll!
Äntligen är det dags att få krypa ner under täcket efter en dag med massa plugg, så himla skönt att fått undan så himla mycket och äntligen ligga i fas igen! Trotts flera timmars pluggning har även jag och vovven varit ut på en långpromenad vilket som va jätte mysigt då jag även passa på att träffa världens finaste vän som gav mig en stor styrkekram som verkligen va välbehövligt idag!! Och nu på kvällskvisten har jag små städat lite och tänt upp ljus i hela rummet! Har verkligen sån höstfeeling nu! Så nu ska jag bädda ner mig bland alla ljusen å bara njuta av att hösten är här!!

Likes

Comments

Godmorgon! 🍂

Måsta säga att det är super kul att se att jag har så många läsare kvar på bloggen trotts att jag stängde ner bloggen ett tag! Men nu är jag äntligen tillbacks och har bestämt mig för att ha kvar bloggen så idag öppnar jag upp mitt konto igen! Den senaste månaden har verkligen varit KAOS för mig. Har pendlat i mitt mående ganska mycket den senaste tiden, allt började i samband när skolan började igen då det blev ganska mycket förändring för mig då många utav mina vänner valde att byta skola så kände mig fruktansvärd ensam ett tag som gjorde att jag kände mig deprimerad. Även för mig så va skolbyte aktuellt ett tag då jag funderade på att byta till Falun men igår tog jag beslutet om att stanna kvar på Smedenskolan vilket jag tror kan vara rätt beslut! Men efter några veckor med ett mående som har varit upp och ner så börjar jag äntligen landa i allt å kan känna att jag börjar på att få en balans i mitt mående igen vilket som känns super skönt!!

Kram på er!

Likes

Comments

Godkväll på er!!

Har fått ganska mycket frågar dom senaste dagarna om jag har slutat bloggat! Och om jag ska va ärlig så har jag funderat på att stänga ner bloggen för känner att det inte finns så mycket motivation för att fortsätta blogga just nu! Dom senaste dagarna har varit väldigt upp och ner för mig då jag har haft så otroligt mycket blandade känslor kring allt! Och speciellt över skolan som började igår, vilket som känns lite jobbigt eftersom detta läsår kommer bli lite annorlunda för mig! Så just nu känner jag att jag vill fokusera på skolan och mitt mående och få det att funka och bli så stabilt som möjligt inan jag tar tag i bloggen igen!! Så förmodligen kommer jag att lägga bloggen åt sidan nu ett tag och så får vi se hur det blir framöver!

Likes

Comments

Godmorgon!!
Vart ännu ett uppehåll från bloggen tyvärr då mitt mående inte har varit så jätte bra och stabilt dom senaste veckorna. Det har även hänt lite saker den senaste veckan som gör att mitt mående är stabilt igen! Då jag och Linus bestämde oss för att gå skilda vägar då vi inte trivdes så bra i förhållandet! Och speciellt inte jag som kände att vi va alldeles för olika! Så vi valde att gå skilda vägar men vi skildes absolut inte åt som ovänner så vi är fortfarande vänner och har kontakt nästan dagligen!! Så tyvärr var det de jag behövde för att kunna mår bra igen tråkigt nog! Men äntligen så är mitt mående på topp igen! Så nu när allt har lagt sig och jag har börjar landa i allt så känner jag att det är dags att ta tag i bloggen igen!!

Likes

Comments

Godmorgon!

Äntligen så börjar jag känna att jag är på bena igen efter omständigheterna! Börjar få tillbacks orken igen och rädslan över det som hände har släppts nu! och har även fått lite nya mediciner utskrivna så känner mig redan piggare!! I morse vakna jag upp och va feberfri vilket var super skönt så kände att jag ville ut och röra på mig så det fick bli en promenad med vovven i ett lugnt tempo vilket var jätte skönt att få lite frisk luft!!

Likes

Comments

Som ni kan se i rubriken så blev inte min resa till Helsingland så himla lyckad tyvärr.. igår fick det bli ett besök till akuten pågrund av att jag fick andnöd och behövde få hjälp med andningen! Som tur va fick jag komma in direkt på akuten och fick genast ett eget rum då jag genast fick ventoline, syrgas och betapred som hjälp för att vidga luftrören, läkaren kunde höra att jag hade en förträngning i lungan. Så väntade på en tid på röntgen men efter ett tag så började alla mediciner jag fått ge effekt och jag började känna mig bättre, så läkaren ville aldrig utsätta mina lungor för röntgen så då ansåg dom att det va bättre att jag fick åka hem och sova och avvakta då även blodproven såg normala ut! Och det som troligtvis gav mig problem med andningen va att det visade sig att det fanns mögel i huset vi bodde i! Så igår fick jag tyvärr avbryta våra lilla weekend i Helsingland och fick åka hem till Dalarna igen tråkigt nog!! Men som tur fick jag iallafall några roliga minnen från Helsingland!

Likes

Comments