MITT LIV SOM EMELIE

Hej på er!! Vart ännu en veckan som blev väldigt tystlåten från min sida. Mitt mående just nu är ganska stabilt måste jag få säga trots lite omständigheter i livet! Känner mig ganska trött just nu och lite orkeslös nu när jag har bestämt mig för att läsa i skolan på heltid nu! Känner att jag har kommit till en punkt i livet då jag känner att allt är stabilt just nu så ser inga hinder att vara i skolan på heltid nu! Men tar lite tid inan kroppen vänjer sig! Men känns som jag börjar komma in i rutinerna igen, så det känns super skönt!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag och ny vecka har kommit med nya möjligheter!! Förra veckan blev inte direkt som jag hade tänkt mig hade hoppas på lite fler blogg inlägg än vad det vart!! Men som sagt va det är bara att ta nya tag å göra så gott man kan, när tiden inte alltid finns där! Förra veckan låg fokusen att komma in i skolrutinerna igen efter praktiken och lovet! Men lyckades väldigt bra med det ändå tyckte jag!!

Likes

Comments

Hej på er! Som många vet så har det varit ganska tystlåtnaste från min sida här! Under ett par veckor nu så har jag gått igenom så otroligt mycket! Jag har mist min älskade gammelmormor jag har tagit stora beslut som jag trodde jag aldrig skulle våga ta! Jag har bestämt mig att avsluta min tid på tornet och ska sluta med min antidepressiva medicin nu till sommaren och försöka stå på mina egna ben nu! Jag är så otroligt stolt över att jag äntligen hittat mig själv och vem jag är! Jag har även tagit ett beslut som har varit otroligt svårt då jag och Oscar nu har gått skilda vägar som va ett utav dom svåraste besluten jag någonsin har taggigt men finns inte känslorna kvar så kan man inte göra så mycket! Men är så otroligt glad över att vi ändå kunde skiljas från varandra som vänner! Då han alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta med tanke på så mycket han har gjort för mig och räddat mig ifrån!

Likes

Comments

Hej på er! Har varit väldigt från varande på bloggen nu på slutet!! Haft en tuff period då min älskade gammelmormor tog sina sista andetag och lämnade oss, känns otroligt jobbigt nu och saknaden efter hon är enorm! Men tiden läker alla sår! Men övrigt så mår jag ganska bra trots omstämdheter! Är inne på min sista praktik vecka nu så de känns också lite jobbigt då jag snart måste lämna alla underbara människor för att fortsätta plugga! Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare så ofta det bara går och tiden finns till det!!

Likes

Comments

Hej på er! Vart lite dåligt med uppdateringar här nu på slutet! Har inte riktigt haft sån ork efter jag kommit hem efter jobbet, har varit helt slut! Men nu börjar jag komma in i alla rutiner så det ska nog snart bli bättre! Praktiken är helt underbar är så himla skönt att få det här breaket från skolan! Och är så himla skönt att se att man valde rätt linje och rätt gymnasium!! Tänkte uppdatera lite om mitt mående som verkligen är på topp nu!! Har aldrig mått så här bra i hela mitt liv, är sån skön känsla att få vakna upp på morgonen utan all ångest och alla jobbiga tankar! Känner verkligen att det inte finns någon eller något som kan sätta sig på mig nu och dra ner mig på botten igen!! Känner mig verkligen starkare än någonsin och det är den bästa känslan jag någonsin har känt! 💪🏼

Likes

Comments

Efter en helg med massa jobb så va det äntligen min tur att få en ledig dag! Min lediga dag bjöd tyvärr inte på någon sovmorgon men bjöd däremot på massa skratt! Blev en liten spontan lunch och lite små shopping i Borlänge tillsammans med farmor idag! Så himla mysigt att få lite kvalitetstid med farmor!

Likes

Comments

Så himla skönt att få krypa ner i sängen efter en otroligt händelserik dag! Började dagen med kurs för olika slags metoder inom vården! Sen efter kursen var det dags att dra sig till jobbet och göra några timmar där, inan de va dags att få komma hem igen! Eftermiddagen bjöd på en mysig fika med farmor och farfar som va otroligt mysigt att får träffa dom och få krama om dom lite!! Men nu har jag nyss kommit hem efter att fått spenderat kvällen på mammas jobb och fått träffat alla guldklimpar som sprider så otroligt mkt kärlek och glädje! Och i morgon är jag ledig så ska passa på att njuta och ta lite sovmorgon!! Hoppas ni också haft en mysig och händelserik dag!! ⭐️⭐️

Likes

Comments

En ny vecka har börjat och nya möjligheter har jag framför mig! Idag började min praktik ska bli så skönt att få en paus från skolan i ett par veckor! Är så skönt att jag har praktik på mitt gammal sommarjobb så känns jätte kul att få träffa alla igen och så skönt att man vet att man jobbar med så bra människor omkring mig en! idag blev det en väldigt kort dag på jobbet vilket som ganska skönt så jag han med lite annat på eftermiddagen! Blev en liten promenad med vovven på eftermiddagen så himla skönt när det va så himla fint väder idag! Men nu ska jag försöka sova så jag orkar upp i morgon bitti!

Likes

Comments

Har varit lite off på bloggen dom senaste dagarna då jag inte har haft någon motivation till att blogg, samt har jag bara varit sängliggandes i hög feber och halsont! Men börjar på att bli på bättrings vägen igen! Idag har jag bart legat i sängen och kurerat mig och skrivit klart min hemtenta som ska lämnas in i morgon lite nervös faktiskt men hoppas på att jag fått med allt i den bara att skicka in den i morgon och hålla tummarna på att den blir godkänd! Så känner mig helt slut i kroppen efter dagens pluggande så ska snart krypa ner i sängen och somna till en film och hoppas på att jag mår ännu bättre i morgon då Oscar äntligen kommer hem igen, va några dagar sen jag träffade honom nu så ska bli mysigt att få spendera morgondagen med honom!

Likes

Comments

Hemma igen efter en otroligt mysig helg hemma hos älsklingen!! Helgen bjöd på massa shopping och mysiga filmkvällar med trevligt sällskap! Denna helg har även varit ångest FRI! Så himla skönt va länge sen de gick en hel helg utan ångest! Och så himla skönt att slippa den ständiga söndags ångesten som annars alltid kommer krypandes på söndagarna! Så har varit en super skön söndag utan ångest, idag har jag bara myst framför datorn och kollat lite på youtube och små städat lite nu ska jag krypa ner i min ny bäddade säng å små prata lite med Evelina inan vi ska sova!!
Hoppas ni också har haft en bra helg!!

Likes

Comments