MITT LIV SOM EMELIE

Godmorgon på er! Idag har jag ätit 30mg i vecka och det är dagas att trappa ner till 20mg idag!! Känner faktiskt redan lite skillnad efter att börja trappa ut medicinen känner att några biverkningar jag haft börjar släppa lite som är otroligt skönt, annars mår jag super bra så känner inte att det påverkar mig på något negativ sätt så de är jätte skönt!! Så nu har jag 2veckor på mig att fortsätta att trappa ut medicinen inan jag blir helt medicinfri!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag finner inga ord på det som hände i Stockholm igår! Jag var rädd innan för vad som händer i världen känner mig så tom och finner inga ord för vad som hände igår! Med en klump i magen fick jag äntligen ett samtal av mina vänner som befann sig i Stockholm igår att dom va okej och inte hade befunnits sig på plats vid detta olyckliga ögonblick! Kan bara tänka mig hur det känns för dom som faktiskt förlorade en anhörig/vän igår! Det som gör mig mest frustrerad är hur en människa ens kan tänka tanken på att göra något så hemskt mot en folkgrupp med oskyldiga människor!!

Pray for Stockholm!

Likes

Comments

Idag kom dagen som jag har väntat på så otroligt länge! Idag börjar jag med att trappa ut min antidepressiva medicin då jag känner att jag mår bättre än någonsin och är starkare än någonsin!! Den 29 april är dagen då jag blir helt medicin fri om allt går som de ska!! Igår hade jag möte i Falun med min terapeut och med min läkare då vi hade en uppföljning på medicinen och mitt mående!! Igår togs stora beslut som är beslut som jag både har längtat efter och varit rädd för, igår bestämde vi att det är dags för mig att avsluta min tid på tornet och det är dags för mig att få stå på mina egna ben, och bli helt friskförklarad!! Går inte att beskriva denna underbara känsla!!

Likes

Comments

Godmorgon!🍀

Torsdag och i morgon är det äntligen fredag som jag har längtat!! Denna morgon kunde inte ha blivit nå bättre! Klarade av att åka buss till skolan som jag inte gjort på ett helt år känns så bra när man övervinner sina rädslor och inser att man är starkare än vad man tror!! Idag blir det en kort dag i skolan sen bär det av mot trafikskolan för lite kurs så jag får komma ut å köra på vägarna!
Hoppas ni får en toppen dag!!

Likes

Comments

Hej på er!! Vart ännu en veckan som blev väldigt tystlåten från min sida. Mitt mående just nu är ganska stabilt måste jag få säga trots lite omständigheter i livet! Känner mig ganska trött just nu och lite orkeslös nu när jag har bestämt mig för att läsa i skolan på heltid nu! Känner att jag har kommit till en punkt i livet då jag känner att allt är stabilt just nu så ser inga hinder att vara i skolan på heltid nu! Men tar lite tid inan kroppen vänjer sig! Men känns som jag börjar komma in i rutinerna igen, så det känns super skönt!!

Likes

Comments

Måndag och ny vecka har kommit med nya möjligheter!! Förra veckan blev inte direkt som jag hade tänkt mig hade hoppas på lite fler blogg inlägg än vad det vart!! Men som sagt va det är bara att ta nya tag å göra så gott man kan, när tiden inte alltid finns där! Förra veckan låg fokusen att komma in i skolrutinerna igen efter praktiken och lovet! Men lyckades väldigt bra med det ändå tyckte jag!!

Likes

Comments

Hej på er! Som många vet så har det varit ganska tystlåtnaste från min sida här! Under ett par veckor nu så har jag gått igenom så otroligt mycket! Jag har mist min älskade gammelmormor jag har tagit stora beslut som jag trodde jag aldrig skulle våga ta! Jag har bestämt mig att avsluta min tid på tornet och ska sluta med min antidepressiva medicin nu till sommaren och försöka stå på mina egna ben nu! Jag är så otroligt stolt över att jag äntligen hittat mig själv och vem jag är! Jag har även tagit ett beslut som har varit otroligt svårt då jag och Oscar nu har gått skilda vägar som va ett utav dom svåraste besluten jag någonsin har taggigt men finns inte känslorna kvar så kan man inte göra så mycket! Men är så otroligt glad över att vi ändå kunde skiljas från varandra som vänner! Då han alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta med tanke på så mycket han har gjort för mig och räddat mig ifrån!

Likes

Comments

Hej på er! Har varit väldigt från varande på bloggen nu på slutet!! Haft en tuff period då min älskade gammelmormor tog sina sista andetag och lämnade oss, känns otroligt jobbigt nu och saknaden efter hon är enorm! Men tiden läker alla sår! Men övrigt så mår jag ganska bra trots omstämdheter! Är inne på min sista praktik vecka nu så de känns också lite jobbigt då jag snart måste lämna alla underbara människor för att fortsätta plugga! Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare så ofta det bara går och tiden finns till det!!

Likes

Comments

Hej på er! Vart lite dåligt med uppdateringar här nu på slutet! Har inte riktigt haft sån ork efter jag kommit hem efter jobbet, har varit helt slut! Men nu börjar jag komma in i alla rutiner så det ska nog snart bli bättre! Praktiken är helt underbar är så himla skönt att få det här breaket från skolan! Och är så himla skönt att se att man valde rätt linje och rätt gymnasium!! Tänkte uppdatera lite om mitt mående som verkligen är på topp nu!! Har aldrig mått så här bra i hela mitt liv, är sån skön känsla att få vakna upp på morgonen utan all ångest och alla jobbiga tankar! Känner verkligen att det inte finns någon eller något som kan sätta sig på mig nu och dra ner mig på botten igen!! Känner mig verkligen starkare än någonsin och det är den bästa känslan jag någonsin har känt! 💪🏼

Likes

Comments

Efter en helg med massa jobb så va det äntligen min tur att få en ledig dag! Min lediga dag bjöd tyvärr inte på någon sovmorgon men bjöd däremot på massa skratt! Blev en liten spontan lunch och lite små shopping i Borlänge tillsammans med farmor idag! Så himla mysigt att få lite kvalitetstid med farmor!

Likes

Comments