Äntligen är fredagen här som jag har längtat ,ska bli så himla skönt att få ta helg! I dag blev jag överraskad med blommor och en burk med massa fina citat som jag ska läsa för mig själv dom dagarna som är lite mörkare än dom andra! Hur underbar vän har jag inte som bara spontan kommer hem till mig med detta och ger mig en kram och säger att hon älskar mig?! Är så lyckligt lottad att få denna underbara människan i mitt liv! Vad skulle jag göra utan henne? Bättre vän kan man verkligen inte få! Så idag kunde man inte hålla in glädjetårarna!!

Och till dig Hannah så vill jag bara säga tusen tack för att du gjorde min dag full med kärlek!! Älskar dig världens finaste/bästa vän!!❤️
Och till er andra önskar jag er en trevlig helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll!
Äntligen är det dags att få krypa ner under täcket efter en dag med massa plugg, så himla skönt att fått undan så himla mycket och äntligen ligga i fas igen! Trotts flera timmars pluggning har även jag och vovven varit ut på en långpromenad vilket som va jätte mysigt då jag även passa på att träffa världens finaste vän som gav mig en stor styrkekram som verkligen va välbehövligt idag!! Och nu på kvällskvisten har jag små städat lite och tänt upp ljus i hela rummet! Har verkligen sån höstfeeling nu! Så nu ska jag bädda ner mig bland alla ljusen å bara njuta av att hösten är här!!

Likes

Comments

Godmorgon! 🍂

Måsta säga att det är super kul att se att jag har så många läsare kvar på bloggen trotts att jag stängde ner bloggen ett tag! Men nu är jag äntligen tillbacks och har bestämt mig för att ha kvar bloggen så idag öppnar jag upp mitt konto igen! Den senaste månaden har verkligen varit KAOS för mig. Har pendlat i mitt mående ganska mycket den senaste tiden, allt började i samband när skolan började igen då det blev ganska mycket förändring för mig då många utav mina vänner valde att byta skola så kände mig fruktansvärd ensam ett tag som gjorde att jag kände mig deprimerad. Även för mig så va skolbyte aktuellt ett tag då jag funderade på att byta till Falun men igår tog jag beslutet om att stanna kvar på Smedenskolan vilket jag tror kan vara rätt beslut! Men efter några veckor med ett mående som har varit upp och ner så börjar jag äntligen landa i allt å kan känna att jag börjar på att få en balans i mitt mående igen vilket som känns super skönt!!

Kram på er!

Likes

Comments

Godkväll på er!!

Har fått ganska mycket frågar dom senaste dagarna om jag har slutat bloggat! Och om jag ska va ärlig så har jag funderat på att stänga ner bloggen för känner att det inte finns så mycket motivation för att fortsätta blogga just nu! Dom senaste dagarna har varit väldigt upp och ner för mig då jag har haft så otroligt mycket blandade känslor kring allt! Och speciellt över skolan som började igår, vilket som känns lite jobbigt eftersom detta läsår kommer bli lite annorlunda för mig! Så just nu känner jag att jag vill fokusera på skolan och mitt mående och få det att funka och bli så stabilt som möjligt inan jag tar tag i bloggen igen!! Så förmodligen kommer jag att lägga bloggen åt sidan nu ett tag och så får vi se hur det blir framöver!

Likes

Comments

Godmorgon!!
Vart ännu ett uppehåll från bloggen tyvärr då mitt mående inte har varit så jätte bra och stabilt dom senaste veckorna. Det har även hänt lite saker den senaste veckan som gör att mitt mående är stabilt igen! Då jag och Linus bestämde oss för att gå skilda vägar då vi inte trivdes så bra i förhållandet! Och speciellt inte jag som kände att vi va alldeles för olika! Så vi valde att gå skilda vägar men vi skildes absolut inte åt som ovänner så vi är fortfarande vänner och har kontakt nästan dagligen!! Så tyvärr var det de jag behövde för att kunna mår bra igen tråkigt nog! Men äntligen så är mitt mående på topp igen! Så nu när allt har lagt sig och jag har börjar landa i allt så känner jag att det är dags att ta tag i bloggen igen!!

Likes

Comments

Godmorgon!

Äntligen så börjar jag känna att jag är på bena igen efter omständigheterna! Börjar få tillbacks orken igen och rädslan över det som hände har släppts nu! och har även fått lite nya mediciner utskrivna så känner mig redan piggare!! I morse vakna jag upp och va feberfri vilket var super skönt så kände att jag ville ut och röra på mig så det fick bli en promenad med vovven i ett lugnt tempo vilket var jätte skönt att få lite frisk luft!!

Likes

Comments

Som ni kan se i rubriken så blev inte min resa till Helsingland så himla lyckad tyvärr.. igår fick det bli ett besök till akuten pågrund av att jag fick andnöd och behövde få hjälp med andningen! Som tur va fick jag komma in direkt på akuten och fick genast ett eget rum då jag genast fick ventoline, syrgas och betapred som hjälp för att vidga luftrören, läkaren kunde höra att jag hade en förträngning i lungan. Så väntade på en tid på röntgen men efter ett tag så började alla mediciner jag fått ge effekt och jag började känna mig bättre, så läkaren ville aldrig utsätta mina lungor för röntgen så då ansåg dom att det va bättre att jag fick åka hem och sova och avvakta då även blodproven såg normala ut! Och det som troligtvis gav mig problem med andningen va att det visade sig att det fanns mögel i huset vi bodde i! Så igår fick jag tyvärr avbryta våra lilla weekend i Helsingland och fick åka hem till Dalarna igen tråkigt nog!! Men som tur fick jag iallafall några roliga minnen från Helsingland!

Likes

Comments

Blev en spontan resa upp till Helsingland med denna underbara vän nu över helgen! Ja som ni ser så talar bilden som säger att vi är fruktansvärt ivriga för att flytta in på Rehngården och få packa upp våra saker! Idag spendera vi dagen på bondgården där Emma's mormor bor vilket var super mysigt verkligen!! I morgon blir det upptäcksfärd och lite shopping här i Bollnäs, vilket vi ser framemot!

Likes

Comments

Äntligen har jag krupit ner under täcket i min egna säng! Ska bli så otroligt skönt att få sova i sin egna säng som jag inte har sovit i på tre dagar!! Idag har Jag bara taggigt det lugnt sen jag kom hem, idag har jag städat lite och bytt gardiner i mitt rum! Kände för att göra lite förändring så plocka även upp lite ny inredning på hyllorna! Sen har jag bara taggigt det lugnt! Så nu blir det att läsa lite inan det är dags att sova lite!!

Likes

Comments

Godkväll!
Ligger mitt ute i skogen och campar å vrider å vänder på mig i en kall husvagn med Ed Sheeran i lurarna i förhoppning på att så småningom kunna komma till ro och lyckas sova lite! Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så är jag väldigt skeptisk mot campinglivet såhär mitt ute i skogen men tro det eller ej så var det faktiskt ganska rofyllt trotts att jag fick lite ångest i början. Men nu börjar allt komma på plats och man börjar faktiskt bo in sig i husvagnen lite sakta men säkert! Men det bästa av allt är att få umgås med familjen trots det är lite trångt och så men finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Godnatt på er!!🌚💫

Likes

Comments