Att äta 6 mål om dagen hör inte till mina tidigare vanor 😂 Detta var mycket Kämpigare än vad jag trodde det skulle vara. Med varje tugga så växer det i munnen. Trots att man fortfarande är mätt från tidigare mål så ska man tvinga i sig ännu mera mat 😅 Men jag vet ju att kroppen ställer in sig och snart kommer jag till och med känna hunger där emellan. Men just nu känns det riktigt tufft. Haha...

Blev ingen mer träning idag. Vilket kanske är bra... Men träningsvärk i bröst och biceps från gårdagens pass, det har jag. Och det är ju positivit... :) får se hur magen och benen mår i morgon! Kanske får öka på ännu mera på vikterna.


Idag kom jag i en heldress som jag köpte för några veckor sedan som jag knappt kom i då. Jag tvingade mig i den och den satt som korvskinn... Men idag :):) woop woop så satt den faktiskt bra. Sån lycka :)

Hade kycklingfärs kvar från igår som jag var tvungen tillaga idag. Har inte handlat men skrapade fram lite bönpasta i skafferiet och så fann jag krossade tomater så tänker att jag kunde slänga ihop någon form av spagetti och köttfärssås.. Väldigt smaklös! Skulle haft vitlök också.. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Yey! Igår mjukstarta jag på gymmet med ett bröst och biceps-pass och avslutade med 30 minuters cardio på crosstrainern. Efter vi hämtat barnen så åkte vi till badhuset.. Kom hem framåt eftermiddagen och då kände jag för att ta en joggingrunda i motionsspåret. Sagt och gjort.. alltså tänk mig - en person som inte rört sig på flera år... aldrig idrottat... alltid ätit skitmat och knappt kunnat andas när man sprungit till bussen. Dessutom rökare.... (Jag jobbar på det)... KLARADE av att jogga 4 km! Helt jävla otroligt. Tänk vad dessa 5 veckor har gjort mycket!! :D


Idag så tog jag tjuren vid hornen trots att kroppen skrek VILA! Vila kan man göra när kroppen arbetat tillräckligt och det kände inte jag att min kropp hade gjort. Haha! Så jag åkte iväg till gymmet och körde ett mag och ben-pass och avslutade med 20 min HIIT på löpbandet. Känner mig så jäkla nöjd!

DESSUTOM, så visade vågen - 1,4 kg denna veckan. Jag har alltså sammalagt gått ner 7,1 kg på 5 veckor. YEY! Jag har 1 kg kvar till att väga det jag vägde på inskrivningen hos barnmorskan när jag väntade mitt första barn för 7 år sedan!!


Likes

Comments

Nu är det dax att förändra mitt liv. Förändra min kropp och min hälsa. Och här kommer jag att dela med mig utav mina resa från fysiska till psykiska måendet och förändringen. Jag har antagit mig utmaningen att vara med i tävlingen sommarformen2016 som anordnas av refitness. Där tävlar jag om finalplats där man kan vinna kontanter och en lyxresa. Något jag mer än gärna hade velat vinna för att unna mig det extra när dessa 10 veckor är slut.

Jag började denna veckan på 79 kg och mitt mål är att komma ner till 70 kg på dessa 10 veckor. Långsiktiga målet är att kunna få synliga muskler. 💦


Jag hoppas ni vill följa mig och min förändring. Och jag hoppas kunna inspirera och motivera andra att göra det samma. Kan jag så kan du! 

Likes

Comments