Header

Idag går vi in i v 19, inte långt tills vi är halvvägs nu. Skönt att denna graviditeten går fortare än med Wilmer.
Längtar tills vi ska ha rul, är väldigt sent tycker jag, ska inte dit förens den 12 sep. Så kommer vara i 19+4 då. Tycker det känns jättesent.

Mår som jag skrev igår bra, förutom foglossningen. Men det går rätt bra, bara om jag stått eller suttit länge det blir lite stelt när jag ska röra mig. Jag vet ju hur hemskt det blir i slutet nu, sist kunde jag knappt röra benen åt sidorna.

Annars är jag bara lite tröttare än vanligt och har lätt för att börja gråta.


Känner inte bebisen så mycket nu, det gjorde jag för några veckor sen. Har moderkakan i framvägg och det känns inte kul alls för jag är så nojig av mig. Hoppas rörelserna kommer kännas tydligt sen ändå.
Wilmer kände jag i och för sig inte jättemycket fast moderkakan var i bakvägg, han låg så still.

Magen är gigantisk redan, helt sjukt stor. Men är ju mest en putande fettmage känns det som. Fettet luras mycket hahaDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har varit ute i god tid i år och fixat höst och vinterkläder till Wilmer.
Idag gjorde jag sista beställningen tror jag. Sen är i alla fall Wilmer redo.
Idag blev det från polarn och pyret. Hade spanat in deras polokrage, strumpor och deras underställsoverall (allt i ull). Jag föredrar ull för det har så bra egenskaper och är inte så elakt mot miljön som fleece är.
Understället hade vi förra året också och det är så himla bra så ville inte vara utan det.

Regnhatten var inte planerad men kan ju vara skönt att ha när man ska vara ute i regnet. Som igår, luvan var inte alls smidig och vi fick vika den för att den inte skulle vara i ögonen på honom.

Det känns skönt att vara färdig med det. Det enda jag är lite nervös över att att skorna kanske blir för små, men de borde inte bli det. Hoppas inte!
Lägger upp det andra i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Har inte skrivit på evigheter, har verkligen inte orkat. Har knappt orkat med mig själv ens, haft riktigt ont i huvudet och mått piss senaste veckorna. Huvudvärk, illamående och trötthet. Nu verkar dock det ha släppt. Har fått ordentlig foglossning istället, men tar nog hellre det alla dagar i veckan före huvudvärk. Så nu hoppas vi detta håller i sig.
Blir ju att en inte orkar vara en så bra mamma som en önskar att vara. Inte orkat leka, pyssla, vara ute och sånt. Bara suttit och känt mig dålig och sur.

Känner den här längtan efter hösten nu, det spritter lite i mig när jag tänker på det mysiga med mörka kvällar, tända lampor, ljus, regn, fina färger på träden och det bästa av allt- ÄPPELPAJ. Den härliga doften ute på hösten är ju också fantastisk. Åhh skynda dig hösten!


Igår var vi ute och lekte i regnet, Wilmer tyckte det var såå himla roligt

Likes

Comments

Det känns som det var igår vi plussade, fast ändå känns det som en evighet sen. Tiden går mycket fortare denna gången! Vet att jag tyckte det kändes som en evighet tills kub-testet med Wilmer. Nu bara flög första trimestern förbi. Helt sjukt! Men det är så kul!

När jag blev gravid med Wilmer så visste jag innan jag tog testet att jag var gravid. Blev inte ens förvånad när jag såg plusset.
Denna gången vet jag inte ens varför jag testade, kände ingenting och hade inte den känslan alls.
Men ett plus var det!

Tänkte göra en lista på hur symptomen skiljer sig/ är lika med graviditeterna.

Bara några dagar efter plusset började jag må riktigt illa. Mådde illa fram tills för bara någon vecka sen. Mår illa lite då och då ännu.
Hade bara illamående på kvällarna med Wilmer.

Varit lika trött båda gångerna.

Huvudvärken och halsbrännan har redan börjat, det kom senare med Wilmer.

Foglossningen kände jag av redan från v13 med Wilmer. Nu har jag bara känningar om jag går en bit.

Jag är extremt luktkänslig, det var jag inte förra gången. Svettiga gubbar på Ica, cigarettrök,de som nyligen rökt, mögel (det luktar mögel i mjölkkylen på Ica här i byn, när man då måste köpa mjölk där stinker det i kylen hemma sen), bananpankaka, Wilmers ersättning osv listan är hur lång som helst.

Jag kan inte äta "nyttig" mat utan att må illa, måste äta det jag är sugen på hela tiden. Det var samma förra gången.

Jag känner bebisen redan, trots moderkaka i framvägg denna gången. Wilmer kände jag inte förens mycket senare.

Humöret är lika upp och ner som förra gången, grät lättare med W dock. Är lika förvirrad också haha

Har inte matlust på samma vis och känner inte hunger lika ofta. Är jag hungrig går det över när jag lagar maten typ. Kan inte äta så mycket heller innan jag blir äckelmätt. Så var det inte förra gången.

Jag mår illa av lukten och smaken av kött (inte hamburgare och kebab av någon lustig anledning). Så är inte alls sugen på det. Vill mest ha kolhydrater av alla de slag.

Kommer inte på mer för tillfället.
Nu blev ju detta en andra blogg, vill gärna ha en att skriva om graviditeten osv i för det hör inte hemma i den andra.

Likes

Comments