Hej på er, nu sitter jag på tåget hem. Jag har haft introduktions dag på skolan ang. Vår nya termin.
Och alltså, alla känslor kom över mig på en och samma gång. Jag känner mig starkast i världen men räddaste av alla.
Att se hur folk sitter med varandra medans jag sitter ensam i ett hörn livrädd för vad som komma skall.
Jag har lagt all min tid dessa 21 år på att älska och drömma om att skapa film, men nu så vill jag inget annat än att åka hem.
Att sitta ensam, att veta att ingen vill jobba med mig är inget jag kan inbilla mig och jag måste skriva om det, jag måste få berätta det. För det är så viktigt för alla er där ute att veta att det inte är påhittat, det handlar inte om att jag inte försöker eller kämpar för lite.

Jag lämnar in mina uppgifter först av alla, jag har alltid en ide om vad som kan skapas eller göras till film.
Jag kämpar för att folk ska prata med mig under dagen eller ens orka.
Och jag tänker fortsätta skriva om hur rädd jag är, hur mycket min psykiska ohälsa gör illa mig och om hur allt är på riktigt.

Men, jag är starkast i världen. För jag är här, jag kämpar, jag kommer på nya ideér, jag pratar med folk, jag går ut på stan, jag tog mig hit och jag lever. Och detta skall jag visa i min film, den sista filmen som jag skall göra ocj regissera skall vara om sanningen; hur det är att leva med psykisk ohälsa, men den ska vara så vacker som möjligt. 

Missförstå mig inte; Jag är otroligt lycklig. Att ha denna chansen är så fantastiskt och jag kämpar för att göra det bästa av det. Allt är inte elände och tråkigt och sorligt. Jag har riktigt bra dagar där jag känner mig som världens coolaste och som att ingen/inget ens kan trycka ner mig. Jag har de dagarna 6 av 7, men när jag väl mår dåligt tänker jag säga det, för det är lika viktigt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Nu har jag äntligen lite semester från skolan, och jag har alltså tre veckor helt för mig själv. Tyvärr jobbar Kalle mestadels av tiden jag är ledig. Självklart är det ganska tråkigt men samtidigt ger det mig väldigt mycket tid att skriva men också bara vara för mig själv och tänka. Den senaste tiden i skolan har varit fruktansvärt jobbig. Jag vann så klart inget pris på festivalen, som sagt inget jag hade räknat med. Men det blev ändå en slags sorglig känsla när dom sa de olika namnen och mitt namn inte var med där. Men återigen jag är så stolt över att ha fått nomineringarna.

Jag fasar över att gå tillbaka till skolan, för jag vet att de jag går i samma klass med inte kommer att vilja jobba med mig. Det har de gjort väldigt klart för mig i ett sätt jag inte kan förklara för er.
Det är ofta jag funderar på om detta verkligen var rätt val, och det är många gånger jag tänker på om det är lika bra att jag kanske vänder och åker hem. För att visst får jag ett diplom skolan, men personer hemma behöver mig mer där, än vad jag behöver ha mig själv här. Det är bara mindre än sex månader kvar nu, självklart ska jag hålla ut orka. Men det är svårt att se folk där hemma har det jobbigt och jag sitter här och försöker skapa en karriär i någonting som aldrig kommer bli.
För det är någonting jag har insett det senaste, det här är någonting jag gör det för att jag varit en dröm. Men det kommer också vara en dröm, jag har insett att drömmen om att komma till Hollywood existerar inte mer än i drömmarna. Jag är inte så bra som jag tror att jag är, för när jag såg alla människorn gå ut på scen där under festivalen så var det en och samma människor som gick upp på scen, alltså fyra människor gick om och om igen upp på scenen.
Och av alla de som satt där i stolarna så är det ungefär bara fyra som kommer lyckas. Och jag är inte en av dom. Men det är som sagt nånting jag måste förstå och acceptera. Men jag blir nog lycklig ändå ska vi se. För livet är fint, men måste bara hitta det fina och skapa det med fina människor. Och de väntar där hemma på mig.
Och en av dem är här med mig.

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har så roliga nyheter att berätta för er;
Jag har blivit nominerad till ett pris i skolan, "för bästa smink och hår" under filmproduktionen "out of my mind". Och alltså, PAUS. Jag är så himla glad! Jag vet att jag inte kommer vinna så jag tar det som ett första pris att jag ens blivit nominerad, för hur coolt är detta?!
Det kom som en chock när jag såg detta, så tack till folk som röstade på mig för att bli nominerad.
Jag måste sluta tänka så dåligt om mig själv, jag kan ju!

Nu är jag påväg till stan, ska kolla efter en klänning att ha på mig till "award night". Älskar att bara gå runt att kolla, så himla mysigt.
Sydney har ju verkligen de bästa affärerna till det, och bra cafeér.

Annars så händer det inte så mycket, Kalle jobbar på och jag får lov idag. Vilket är skönt men har samtidigt så mycket att göra. Jag ska skriva på mitt manus inför min "thesis". Vilket känns svårt att ens komma på en ide. Vi får se hur det går.

Nåväl, ni får ha det så bra så hörs vi snart igen!

Likes

Comments

Hej på er, och ja. Jag vet vad ni tänker. Planer för 2018 redan?
Och ja, det har jag. Nu under resan här i Sydney så har jag längtat och tänkt på vad jag vill göra när jag kommer tillbaka. De flesta sakerna på min lista förvånar mig själv även när jag själv har skrivit listan.

1. Jag vill åka till gotland, alltså hemskt gärna. Det är så himla fint och mysigt ställe och jag har varit där flera gånger innan faktiskt med min papp och husvagnen.

2. Ta en resa med Malin till USA i 2-3 månader. Vi funderar på att bagpacka genom olika delar av USA då det varit en dröm för henne och mig. Tänk vilka minnen och bilder det kan bli!

3. Skaffa lägenhet. Att någonstans att kalla hem är det viktigaste på denna listan. Jag vill ha någonstans där jag vet exakt var allt ligger, en egen damsugare och en egen toalett. En fristad där allt känns bra.

4. JOBB. Alltså man kommer ju ingenstans utan pengar, så att skaffa mig ett jobb är självklart. MEN, det måste vara inom TV/ radio eller film. Inte en chans i världen att jag jobbar inom "resturang" igen. Det var det värsta jag gjort, och ja, jag pratar om er Aquarelle.

5. Bjuda ut mina systrar på resturang är något jag verkligen vill göra då jag saknar mina små råttor så mycket men samt att de verkligen förtjänar en slapp kväll där stora syster bjuder på allt. Sedan vill jag ta med dem hem till lägenheten där vi har ett godisparty och käkar så mycket vi kan. Drömmen haha!

6. Göra en tatuering med Malin. Ideérna är många just nu, vad ska vi göra tillsammans? En ananas? Ett Eiffeltorn? Hmm.. den får vi klura på helt enkelt.

Likes

Comments

Hej på er, skrev precis ett JÄTTElångt inlägg men så råkade appen radera allt, kul.

För att sammanfatta så skrev jag att jag precis ätit lunch, är påväg till skolan och har sjuk ångest inför allt jag har att göra.
MEN, ibland glömmer jag vilken makt jag har. Det är ju jag som bestämmer hur livet ska vara, vilka jag vill umgås med och vilka som förtjänar min tid.
Jag får inte tillåta någon att trycka ner mig så enkelt, Det är ju mitt liv.
Varje dag som går är jag gladare, för då vet jag att jag snart är hemma igen. Hemma bland folk som bryr sig och älskar mig, folk som bjuder med en ut och MALIN som jag kan skeda med hela dagen. För att sedan gå ut och festa med henne och Nanna.
Gud vad jag saknar Sverige, vänner, familj och min hund.

Har en lektion idag där vi ska läsa våra manus samt skriva lite till. Och alltså, wow. Jag är så stolt över mig själv och mitt manus. Det är så spännande att tillochmed jag är nyfiken på vad som händer näst.
Annars så är första delen av skolan klar inom ca 2 veckor och det ska bli skönt med 3 veckors semester. Jag ska försöka åka någonstans då, se mig lite omkring.

Nu ska jag gå av tåget. Ha det bäst!


Likes

Comments

VEM ÄR DU....​​

Vid matbordet? Den som äter upp först

På nattklubben? ​Hungriga

På stranden? Rastlös

På efterfest?  ​Taggad

I klädbutiker?​ Effektiv

Hemma hos andra?  Artig

I sängen? ​​Bra fråga haha,

På flygplanet? Sovande

Hemma en chill dag? ​Den som lagar mat

I ett förhållande? Den stöttande och charmiga. 

På morgonen/kvällen? Uttmattad




 När grät du senast och varför? - 

När kan du vara dig själv till 100 %?

 Tre saker du avskyr?

 Hur är/var du i skolan?

Vad blir du stressad av?

.Hur tror du att andra uppfattar dig?

Hur uppfattar du dig själv?

 En situation som du tycker är jobbig/pinsam?

 Tre otippade saker om dig själv?

. När känner du dig som vackrast?

 Något du funderar mycket över?

Likes

Comments

Hej på er! Här kommer en liten lista på saker jag vill göra när vi landat i Svergie igen. Liksom vad jag känner att jag verkligen vill göra.

1. Vi ska åka till 4gott och köpa massa svenskt godis
2. Systembolaget och köpa lite vin för att fira att vi är hemma.
3. Köpa FIKA <3
4. Åka hem till våra föräldrar/vänner.
5. Dricka RENT & SVENSKT VATTEN!!

Detta är en lista på "have to do" efter landningen.
Och som vi längtar att slippa detta land och människorna här.

Sen en lista om saker ni inte visste om mig!
1. Jag är livrädd för rulltrappor.
2. Min största fobi är att simma/bada djupt (aka vatten)
3. Jag vill ha långt hår, så hemskt gärna.
4. Jag har blivit mer och mer känslokall sen jag flyttde till AUS.
5. Jag pratar med min mamma 1 gång varje dag.
6. Jag försöker prata med malin minst två gånger per dag, iaf smsa/fb.
7. Jag har ingen riktig vän här i Sydney.
8. Kalle och jag vill flytta ihop I sverigen igen.

Likes

Comments

Hej på er! Jag hoppas allt är fint med er.
Jag är tyvärr sjuk. Hostar, nyser, fryser och ont i hjärtat/lungorna så jag ska försöka ta massa medicin och bli frisk snart för denna veckan är jätteviktig samt nästa vecka.
Just nu ligger jag nerbäddad i sängen även om det e varmt ute, men jag orkar verkligen inte röra på mig just nu. Ska till skolan vid 18.00 och ha en tre timmars lektion, så det e skönt.
Ska försöka hänga upp lite tvätt samt städa rummet och skicka iväg lite mail och kolla mail innan skolan.

Ni får ha det jättefint så hörs vi senare! 👏🏻

Likes

Comments

Ja, jag fick inte rollen som regissör denna gången heller. Men denna gången känns det bättre ändå fast ändå inte.
Jag tänker inte berätta vad de andra valde att göra för sin dokumentär för det är inte värt det. Jag kommer bara bli grinig.
Men samtidigt så finns det några som gjorde sjukt bra ifrån sig och som jag hopps att jag får jobba på istället.

Men för att skicka lite glädje samtidigt; Jag ska göra min dokumentär på egen hand istället. Jag vet att min ide var helt fanastisk, så jag motbevisa dem helt enkelt.

Sen är det dags för mig att börja skriva på min "thesis" alltså min egna film som jag vet att man får göra då alla gör en thesis i sista terminen.
På tal om termin ; jag har gått färdigt första terminen om ca 5 veckor. HUR SJUKT?

Likes

Comments