Da har H&M startet salget sitt med opp til 70%, løp og kjøp!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

ANTREKK

Dette chill-antrekket har jeg skrevet eksamen i idag...

Da, mine venner kan jeg si meg ferdig med første årets andre eksamen. Egentlig føler jeg meg helt ferdig, nå er det kun praksis igjen av eksamener og der føler jeg ikke den samme prestasjonsangsten. Startet igang med hjemmeeksamen klokken 9 idag og var ferdig klokken 15. Det gikk vel ganske greit, men på en måte føler jeg at det var så få spørsmål. Så på pc'n min at jeg skrevet 31 800 ord (og da har jeg ikke tellet opp det som jeg skrevet for hånd) i dette emnet og alt dette var sammenfattet i 9 spørsmål. Føler jeg ikke fikk vise frem alt av kunnskap, men selvfølgelig er den nyttig å ha med seg uansett. Men, eksamen var kanskje ikke helt som jeg forventet, det må jeg ærlig innrømme. Men, godt å være ferdig med det!

Etter skolen for jeg å drakk kaffe med en studiekamerat, we had some catching up to do. Godt å se hun igjen! Det er rart når man er vant med å se hverandre hver dag, og så gjør man plutselig ikke det liksom. Nå sitter jeg på jobben, og her er det fryktelig stilt idag. Kanskje fordi det begynner å bli ganske fint vær ute og folk heller er ute og trener.. Imorgen har jeg kun evaluering av emne på nett, ellers har jeg fri. Det skal bli godt å slappe av etter å ha hatt eksamens-nerver hele uka her! På mandag starter praksis og jeg gleder meg veldig! Skal bli godt og ikke bare sitte bak en pult hele dagen, uten faktisk få bruk kroppen og kunnskapen i praksis.

Nå skal jeg ta med av litt vasking igjen, så snakkes vi imorgen!

Likes

Comments

ANTREKK

Og så var det tirsdag. Dagene går fort, og nå er det kun to dager igjen til eksamen. Gruer meg, samtidig som jeg gleder meg til å være ferdig med den og komme meg ut i praksis. Dagen idag har jeg brukt til litt skolearbeid, brødbaking, klesvasking og støvsuging. Det var godt å få det rent hjemme igjen, ettersom jeg har hatt full uke på skolen + jobb i forrige uka, pluss arbeidshelg, har det ikke blitt gjort så veldig mye hjemme for å si det sånn. Men, nå er alt på stell igjen!

Håper dere har hatt en fin tirsdag!

Likes

Comments

God kveld! Da var en eksamen gjennomført, og en neste uke står igjen. Har en god følelse om den idag! Men herregud så mye snø vi helt plutselig fikk da? Var skikkelig skummelt å kjøre til byen idag, når de har saltet og du bare ligger oppå og flyt liksom. Men, ikke noen krasj her ikke! Men, kanskje litt pensjonist-kjøring, hehe...

Nå sitter jeg på jobben og lurer på hva jeg skal til sommeren. Å ha tre tilbud om jobb er et i-landsproblem, men jeg har vanskelig å bestemme meg for hva jeg skal, og hva som passer meg best. I tillegg må jeg tenke på hva som lønner seg i forhold til å jobbe ekstra til høsten. Hmm, det er ikke så enkelt. Men, jeg finner vel ut av det etterhvert. Heldigvis har jeg venner og samboer og diskutere både ut og inn med. Jeg skal ikke klage, fordi jeg vet jeg er heldig, men det gjør det egentlig ikke enklere å ha flere tilbud. Huff... Men jeg er i hvert fall sikret jobb til sommeren, det er et som er sikkert!

Håper dere har hatt en fin dag? Jeg begynner å komme i helg-modus til tross lang dag på skolen imorgen. Men, det blir godt å komme hjem da! Så har jeg i tillegg fri både fredags kveld og hele lørdagen, så det blir stas. Nå skal jag fortsette med litt vasking her på jobben, så snakkes vi imorgen!

Likes

Comments

HELSE & KOSTHOLD

God ettermiddag! Klokka ringte klokken 9, men tror ikke jeg var opp fra sengen før klokken 11.. Instagram og Facebook can have that effect on people. Kicket igang dagen med en treningsøkt afro power dance her i stuen, følgt av en BCAA-shake og en proteinsmoothie med ananas og bringebær. Nå sitter jeg og studerer med et øye, og ser Suits med det andre. Skal ha i meg litt lunsj snart før det er på tide å sykle til jobb. Håper dere har fått en like bra start på dagen som jeg har! <3

Likes

Comments

MOTE

Mitt beste snacks akkurat nå! 2 for 35 på Coop, perfekt. Nå skal jeg ha meg i vei til jobben, snakkes litt senere!

Likes

Comments

Contains affiliate links MOTE

Elna off shoulder-topp her. Malva hatt her.

Adele kjole her. Hanna bluse her.

God morgen! Starter dagen med litt inspirasjon til vår-garderoben. Syns Gina Tricot har fått inn veldig mye fint i det siste. Til våren har jeg veldig lyst på en sånn hatt, men er litt usikker på om jeg passer idag. Holder meg til mine capser til jeg føler meg litt mer sikker på det der med hatt. Vi får se med tiden! Håper dere får en fin dag, så snakkes vi litt senere <3

Likes

Comments

ANTREKK

God mandag til dere! Håper helgen har vært fin, min har vært helt grei. Begynner i hvert fall å få vårfølelse, som dere kanskje ser på antrekket? Lyse bukser var ganske lenge siden jeg hadde på meg! Dagen idag har gått til anatomi og fysiologi-studier, eksamen om to uker så det blir spennende. Men er ganske forvirret per dags dato, så jeg er egentlig litt stresset over hvor mye jeg trenger å kunne og hvor mye jeg lærer som ikke kommer på eksamen. Time will tell.

Uka her blir egentlig ganske rolig, imorgen skal jeg tre timer på skolen, fri onsdag, en kort tur om torsdagen og halvdag om fredagen. Så det blir egentlig ganske chill om jeg får si det. Men, selvfølgelig må jeg sette inn høyeste gir når det kommer til studiene, og holde det i to uker. Siden går vi rett ut i praksis, og jeg har ganske mye jeg må forberede før det også. Så jeg må bruke disse to ukene så effektivt som mulig.

Håper dere hatt en fin mandag so far, så snakkes vi imorgen!

Likes

Comments