INTERIØR
God morgen og velkommen november!

Eller kanskje god formiddag, det er kanskje litt avhengig av hvem man spør. Grunnet manglende inspirasjon fikk det bli noen detalj-bilder fra badet vårt. Vi har gått for et bad inspirert av mye natur, mye tre og grønt. Ganske fornøyd i forhold til at det er mitt første bad, og jeg var til tross bare 21 når jeg designet det. I dag hadde jeg kanskje gjort en del ting annerledes vil jeg si. Samtidig er det alltid artig når det kommer nye mennesker hjem til oss, og de fleste syns det er veldig fint, så det er jo godt å høre.

Syns dere det er greit med litt mer interiør-bilder? Det er jo et interesse som ligger meg varmt og hjertet, og jeg tenker det kan være greit å supplere med litt da og da. Hva mener dere?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

ANTREKK
En/to kjappe bilder av antrekket mitt i dag.

Hei og god tirsdag! En kjapp bilde fikk det bli i dag. Selvfølgelig var min kamera strømløs (hadde glemt av å slått den av) når jeg kom hjem, derfor fikk det bli mobilbilder. Det er så kaldt på skolen at vi holder på å fryse ihjel. Da er det godt med varme cardigans og skjerf, for å si det sånn. Dagen i dag har gått fort! Hadde en kjempeflink forelesere som gjorde det hele interessent, det hjelper på. Nå sitter jeg på jobben og gjør meg klar til første runde. Håper dere har hatt en fin torsdag <3

Likes

Comments

SKJØNNHET

God tirsdag!

Uken startet med en sinnssykt travel dag med forelesning og veiledningstime, så i går var jeg ikke på jobben mer enn 3 minutter før jeg startet arbeidsøkten. Det gikk sånn akkurat! Nå sitter jeg på skolen, tok bussen i dag så er en times ventetid før skolen starter. I ettermiddag håper jeg det blir akkurat tids nok til å få til et antrekk-bilde før jeg drar på jobb.

Så lenge har jeg lyst å vise dere mine nye negler. Ble kanskje ikke så veldig fint, og alle småfeil syns jeg vises bedre når neglelakket er mørkt. Ble i hvert fall et mørkegrønt fra China Glaze som heter "Take a hike". Første gangen jeg kjøpte China Glaze var jeg bombesikker på at det var noe dårlig dritt, vet ikke hvorfor. Kanskje fordi navnet høres litt tacky ut for meg. Men, har aldri blitt så positivt overrasket - mange fine farger, og de sitter kjempegodt! Med et (eller kanskje to..) lag Essie Top Coat sitter det i hvert fall 3-4 dager, noe som i hvert fall jeg syns er et godt resultat. De fleste fra H&M flasser et bare en to, dager til meg i hvert fall. Jge pleier å kjøpe China Glaze på H&M. Essie Top coat finner du også på H&M, eller her.

Ønsker dere en fin tirsdag, så snakkes vi i ettermiddag!

Likes

Comments

UKEN SOM GIKK

UKENS BESTE

Hmmm, må være å ha overnattingsbesøk av venninnen min, det var så koselig! I tillegg var det artig med Trondheim-tur sammen med svigermor og svigeinnen min. Hadde jo allerede funnet meg kjole, men fortsatt like spennende å være med når dem prøvd kjoler. Og begge fant noe å ha på seg, hallelujah to that, hehe.

UKENS CRAVINGS

Plommer, definitivt. Og norske epler, de er jo helt fantastisk akkurat nå! Jeg vet ikke hvor mange kilo (!!!) plommer jeg har spist denne uken. Og når Rema 1000 har 10% gjennom appen sin, betyr det egentlig bare at jeg kan spise 10% mer, hehe. Litt vondt i magen i perioder, men det tåles ;)

UKENS INNKJØP

Ja, det ble jo ikke noen kjole på meg i Trondeim om fredagen. Generelt har jeg vel ikke kjøpt så mye denne uken, og ingen av tingene jeg bestilt i siste uke har kommet enda. Men, har brukt så mye penger i det siste at det kanskje er like bra. På tide å begynne med julegavene snart liksom...

AKKURAT NÅ

Ligger jeg på sofaen og slapper av. Den her helgen har vært ganske avslappende, samtidig som jeg funnet ut jeg syns det er kjedelig å bare være hjemme. Kanskje er det like greit å ha en ganske travel hverdag? Trives med å ha ting å holde på med, og syns jeg får mye mer gjort når jeg er litt stresset. Samtidig ble ikke den her uken som jeg tenkte meg - jeg skulle jo ha fri om onsdagen, men da ble det jobb, og fredagen ble det jo ikke direkte avslapping når vi var i Trondheim. Men det var selvfølgelig koselig. Nå skal jeg hoppe i badekaret, og etterpå blir det natta her i huset.

UKENS TIPS

Sesong 2 av Stranger Things er ute på Netflix nå, yey! Ellers, så har jeg nettopp oppdaget appen Æ, fra Rema 1000. Noen sier den er oppskytt, og det kan godt hende, men 10% avslag på frukt og grønt takker jeg uansett ikke nei til!

UKENS ANTREKK

Likes

Comments

ANTREKK
Når det er for kaldt for å gå ut å ta bilder, hehe. I dag har jeg hatt på meg en gammel favoritt som jeg aldri går lei av. Tunikaen er fra H&M, og det er sikkert 5-6 år siden jeg kjøpte den. Den er egentlig passe både til hverdags, og når du vil være litt finere. Tommelen opp! I dag har jeg sovet lenge, vært på besøk til bestemoren til kjæresten, en tur på butikken, og snart skal vi spise middag her i huset. Ønsker dere en fin lørdagskveld <3

Likes

Comments

ANTREKK, HVERDAG
Hei og god kveld!

Jeg som lovet dere antrekk-bilde, klarte dessverre ikke å få det til i dag. Fra å ha fridag, til å "komme inn på jobben noen timer", til å starte litt tidligere, til å arbeide 07.00-15.30 med ansvar for alt i stort sett. Yeah, life. Så for hjem, rakk akkurat å få i meg noen mat, og nå sitter jeg på treningssenteret. Det ble ikke noen hviledag her, gitt. Heldigvis er jeg ferdig ganske tidlig på skolen i morgen, og når jeg er ferdig på jobben i morgen kveld tar jeg langhelg fra torsdagskveld til søndag. Da skal det i hvert fall være mulig å levere noen bilder. Gleder meg!

I kveld kommer en venninne og skal ligge over til meg, så jeg tviler på at det blir noen mer oppdatering i dag. Men, vi snakkes i morgen kveld <3

Likes

Comments

HVERDAG, HELSE & KOSTHOLD
Dagens lunsj

Hei og god tirsdag til dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og skal snart videre på jobb. Vi var ferdig 12, siden hadde jeg to møter som dro ut på tiden. Når vi var ferdig dro jeg og en venninne på Hamstad Bakeri for å få oss litt påfyll av energi.. Det tar på å i tillegg til skolen involvere seg i skolepolitikk og slike ting, hehe. Men det er artig å få være med "bak kulissene", forstå mer om systemet og i tillegg få sjansen å si sin mening som saker. Men som sagt, det krever mye av en.

Håper dere hatt en fin tirsdag? Nå skal jeg skifte klær og ha meg videre på jobb. Vi snakkes i morgen, da har jeg fri, og skal garantert levere et "dagens antrekk" til dere. Talk to you later <3

Likes

Comments