Hei! Vil starte med å beklage for dårlig oppdatering i det siste! Har hatt så utrulig mye å gjøre i skolen, jobben og diverse julebord at jeg har hatt så lite tid til overs, og dermed dårlig oppdatering. Won't happen again, i hope. Nå blir det rolig i en uke før jeg går inn i min første eksamensuke. Men jeg er ikke så stresset over det og tror egentlig det kommer gå ganske bra. Vår første eksamen er på en måte det vi jobbet med hele emnet så jeg føler at jeg er godt forberedt på det.

Skal prøve å få tatt litt bilder snart, men dessverre streiker selvutløseren til min kamera og det er litt lite motiverende. Skal prøve å få bestille en ny i løpet av kvelden. Nå skal jeg jobbe videre så snakkes vi imorgen! <3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

1. her.    2. her.

.. iiiiiiis dresses! Elsker seriøst begge to, den røde til julaften og den svarte til første juledag (den største fest-dagen i jula i Sverige..). They are both on my wish list <3 Akkurat en måned til jul idag folkens! 

Likes

Comments

Da vart det endelig helg her i huset! Jeg har nettopp kommet hjem og kjæresten er på tur fra jobb. Ikveld blir det middag, film og total avslapping! Har dere tatt helg enda?

Likes

Comments

.. og jeg er enda sykere enn igår. Derfor blir det et gammelt bilde idag, ser ikke så veldig fresh ut direkte.. Lever på te og klementiner at the moment. Så idag vært det ingen skole uten har jobbet hjemmefra med gruppa via Skype. Fungerer jo det også. Håper virkelig jeg er frisk til imorgen, vil ikke gå glipp av mer skole nå! Håper dere har hatt en fin onsdag uten sykdom <3

Likes

Comments

.. og dagen idag er ikke noe bedre enn igår. Egentlig verre tenker jeg. Ørebetennelse + feber + vondt i halsen + svetter + iskald = min tirsdag. Har vært på skolen uansett men dro hjem litt tidligere. Nå sitter jeg på jobben og venter på at klokken skal bli 9 så jeg får dra hjem å ligge i sengen igjen! Snakkes imorgen <3

  • 5 lesere

Likes

Comments

Altså.. Livet mitt. Skikkelig blåmandag. Eller, egentlig har dagen vært skikkelig bra.. Vi vant premie for beste gruppa innenfor en juss-oppgave og har hatt en utrulig spennende forelesning. Men, når det var tide for dagens antrekk-bilder gikk alt bare galt. Gidder egentlig ikke å kommentere en gang, men er så sint at jeg må få ta ut noen frustrasjoner her liksom.

Mistet selvutløseren i gulvet en tur så den ble helt klikk og virket bare når den ville, i tillegg til at den gikk av med en gang og ikke etter 3 sek som vanlig. Forberedt på bilde? Nei! Så har akkurat slettet sånn 50 bilder der jeg ser skikkelig teit/uforberedt/frustrert/rett og slett forbannet ut, så disse tre er de beste jeg fikk. Dårlig lys i tillegg. Ikke nok med det har jeg seriøst gått opp cirka 500 kilo ser det ut som. Det gjorde jo dagen bedre mener jeg.

Jaja, heldigvis er det tirsdag imorgen. Håper det blir en bedre dag! Kjenner at en ørebetennelse er på gang med kurerer stenhardt her på jobben med te, drops og sitrusfrukter. Vet ikke om det hjelper men, fingers crossed. Hva er det med meg og mandager? We really don't like eachother. Håper dere har hatt en bedre mandag enn meg <3

Likes

Comments

Jeg presenterer.. Verdens beste eyeliner! Denne heter Grandiôse Liner og er fra Lancôme. Hvorfor er den perfekt då? Før det første: Den er virkelig kullsvart! Før det andre: Den er så enkel å jobbe med at hvem som helst kan bruke den! Til og med min mamma elsker den. Jeg selv slet veldig mye med å legge eyeliner før, men denne gjør det så enkelt. Før det tredje: grunnen til at den er så enkel å bruke. Den er mye mer spisset enn de fleste eyelineren jeg brukt tidligere, i tillegg går det å bøye den, som dere ser på bildene, hvilket gjør det sååå mye enklere å komme helt inn. Tro meg, livet deres kommer bli så mye enklere med denne. Eyelineren finnes blant annet her!

  • 12 lesere

Likes

Comments