Skjortekjole i silkemiks her. / Løsstrikket genser her. / V-ringet silketopp her.

Ribbestrikket genser her. / Kort kåpe her. / Bomullsskjorte med omslag her


Klær fra H&M's salg som faller meg veldig godt i smak. Har seriøst lyst å bestille alt! Men, skal jeg til byen om lørdagen tror jeg heller jeg skal ta en runde på salget der, syns det er vanskelig å bestille klær fra H&M, i det ene plagget har jeg XS, i det andre M, iblant L. Flere enn jeg som har det problemet? Elsker egentlig nettshopping, men syns det er vanskelig med min fasong.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

ANTREKK
NÅR JEG VAR 13 ÅR...

.. kastet jeg alle mine klær som ikke var svart, hvit eller grå. Jeg husker grunnen var fordi kjæresten til pappa hadde nesten kun klær i de fargene, og jeg syns hun var en så pen dame med tøff klesstil. Så da for nesten alle klær og jeg kjøpte kun klær i disse fargene. Det komiske er at det fortsatt er litt sånn med meg - jeg bruker nesten kun disse fargene, men kan kanskje "spice it up" med en rosa jakke, t-shirt i foskjellige farger eller et par lyse jeans. Er ikke like redd farger lenger, men holder meg gjerne til de som ikke er så veldig sterk, sånn som beige, lyserosa, mørkegrønn eller mørkeblå. Er det noe jeg hater så er det sterke farger og neonfarger.


JEG ER EN RØD PERSON...

.. i følge boken jeg nettopp leste, "Omgiven av idioter" av Thomas Erikson. Anbefaler det sterkt til alle, og spesielt dere som arbeider i grupper, da den virkelig kan bidra til forståelse for hvorfor du ikke forstår deg på noen mennesker. Du finner den her! Erikson beskriver her mennesker oppdelt i fire farger som representerer personlighetstyper; rød, gul, grønn og blå.

Jeg er en miks av rødt og blått - dette betyr at jeg er utrulig ivrig og kan lett synes folk er treg, og ofte opplever meg "omgiven av idioter". Røde personligheter finner du ofte i lederroller og maktposisjoner - ikke fordi de er besatte av makt, men at makt gjør det enklere å få viljen sin igjenom. Fordelen er at jeg er veldig effektiv, men ulempen er at jeg fort kan overkjøre mennesker som arbeider for sakte i en gruppe. Samtidig er jeg litt blå i det at jeg er veldig analytisk og systematisk i mitt arbeid. Boken beskriver dette så utrulig bra at jeg tror de fleste kan kjenne seg igjen veldig i minst en, ofte to farger. For meg var den så bra, fordi jeg forstår mer av meg selv og hva jeg bør være bevisst, samtidig som den gjør det enklere og vite hvordan andre mennesker kan oppleve meg. I tillegg har jeg fått større forståelse for hvordan man skal/bør kommunisere med de ulike fargene på beste måte.


JEG KAN IKKE SPISE...

.. foran ukjente mennesker. Eller jeg føler meg veldig lite komfortabel og mister matlysten. Tidligere var det så ille at når jeg for hjem til Sverige (med fly/tog), spist jeg ikke på hele turen (minst 24 timer) fordi jeg ikke ville at folk skulle se meg spise. Det høres kanskje skikkelig teit ut, men jeg tåler liksom ikke tanken av å trykke i meg en baguett mens et ukjent person sitter rett foran meg og kikker på. Det er helt greit når man er ilag med noen som er kjent, men det er når jeg er alene dette er et problem. Som første gangen jeg og Anita (en av mine nyeste bekjentskaper) var ute å spiste første gangen - da hadde vi gått på skolen sammen noen dager - og jeg husker hvor sulten jeg var, men kunne ikke få i meg noe av thaimaten. I dag, når vi er på restaurant, spiser jeg som en hest foran hun liksom hehe!


Hehe, dette var noen skikkelig rare ting om meg. Liker dere slike innlegg?


Likes

Comments

MANDAG

Vaske hus og klær, slappe av i sofaen og lese til hjemmeeksamen som starter imorgen (tirsdag). Må kjøre innom butikken også og handle meg litt superfoods til de kommende tre dagene. På kvelden skal jeg som vanlig arbeide på treningssenteret kl. 17.00-21.00.

TIRSDAG

Hjemmeeksamen starter klokken 09.00 (aaaah er allerede så nervøs!!!), så hele dagen går til å skrive på den. Jobb på treningssenteret klokken 17.00-21.00 og siden videre hjem for å skrive litt til.

ONSDAG

Hjemmeeksamen + arbeid 17.00-21.00.

TORSDAG

Siste dagen på eksamen, frist klokken 15.00. Siden videre på jobb klokken 17-21. Hvis vi finner noen restaurant som har åpent til 10 tror jeg kanskje jeg drar med kjæresten ut på pizza eller noe sånn for å feire at jeg er ferdig med eksamen, time will see.


FREDAG

Har planlagt å dra til Namsos eller Steinkjer for middag og kino sammen med kjæresten. Vi skal feire bursdagen hans i etterskudd, da han var på arbeid når han egentlig hadde bursdag ♥ Jeg tipper vi skal se Askeldadden, men vi må vel kanskje bli enige om det først hehe.

LØRDAG

Har ikke så mye planer, skal eventuelt arbeide ettermiddag men har ikke bestemt meg enda. Om ikke vurderer jeg å besøke en venninne i Namsos, kanskje spise lunsj og litt shopping?

SØNDAG

Langvakt 08.00-21.00.


Likes

Comments

UKENS BESTE

Hmm, ettersom det ikke ble noen "uken som gikk" sist uke vil jeg si Sundsvalls-turen. Mye gjensynsglede, latter og vin med min fantastiske beste venn. I tillegg er hun så inspirerende, og kjenner meg så godt at hun alltid forstår hva jeg mener. Vi har kjent hverandre i 12 (!!) år nå, og jeg er virkelig takknemlig over å ha en så lojal og omtenksom venn. Ellers hadde jeg og Anita en kjempekoselig og interessent dag i Trondheim om tirsdagen! Hun er jo en av mine nyeste bekjentskaper, men føler på en måte vi har vært venner for alltid. Og så er hun så utrulig opplyst og flink altså, hun inspirerer meg skikkelig altså! I tillegg har det vært sinnssykt godt å ha litt fri denne uken, og ligge på sofaen og lese til eksamen. Det har vært nødvendig i forhold til at jeg har hatt en hektisk helg, i tillegg til noen hektiske uker og helger før det igjen.

UKENS INNKJØP

Hehe, det har jo blitt ganske mye om man regner med både Sundsvall-helg og Trondheim om tirsdagen. Samtidig har jeg tidligere i måneden vært sååå flink til å ikke bruke penger unødvendig, så jeg fortjener det faktisk! Jeg har blant annet kjøpt et par nye jeans, to par øredobber, to t-shirts, en jakke, et par sko, et par skinnbukser, en genser og en del småting på Ikea.

AKKURAT NÅ

Har jeg lagt meg i sofaen får å slappe av litt før det blir natta. Badekar og hårvask er nettopp avklart. Blir tidlig kveld her. Helgen har gått i ett da jeg som tidligere nevnt hatt langhelg på jobb, og når jeg kom hjem i dag var det bare å begynne sanere huset, hehe. Skjønner ikke at det kan bli så rotete til tross at jeg nesten ikke vært hjemme. Så nå er jeg sinnssykt klar! Skal bli så utrulig godt å sove helt til jeg våkner av meg selv imorgen.


UKENS TIPS

Tørre hender i høst? Da kan jeg love deg denne håndkremen er din reddning! Den er sinnssykt tykk, tenk deg vaseline, og lukter helt fantastisk i tillegg! Står i beskrivelsen det er et "night balm" men jeg bruker den til vanlig. Er ganske kresen og har prøvd det meste da jeg blir så tørr etter jeg har vært i dusjen/badekaret, så jeg vet hva jeg snakker om hehe. Denne kremen har seriøst reddet livet mitt. Dere finner kremen her. Anbefaler egentlig de fleste produktene fra Rituals, er fornøyd med alt jeg har kjøpt der - produktene er bra, og prisen er grei.


UKENS ANTREKK

Likes

Comments

Disse to parene kjøpte jeg i Sundsvall. Så fornøyd! Tror de kommer til å bli brukt mye, spesielt til de antrekkene som trenger noe ekstra. Da er disse perfekte! De svarte kjøpte jeg på H&M, de blå/ombre er fra Gina Tricot.

Likes

Comments

ANTREKK

Da starter min langarbeidshelg a 28 timer ganske snart. Flere enn jeg som har arbeidshelg kanskje? Kommer opp flere innlegg i løpet av helgen, so stay tuned. Ellers ønsker jeg dere en fin helg!

Likes

Comments

MOTE

Hei og god kveld!

Som jeg sa igår, var vi en tur på City Lade for litt shopping. Fikk da ikke med meg så mye, men er veldig fornøyd med innkjøpene jeg faktisk gjorde. En jakke i en kjempefin dyse-rosa farge, en pelsjakke og et par skinnbukser. Er egentlig litt i tvil på om jeg kommer til å bruke den hvite jakken så mye, men kunne ikke la være når den var så fin!

Har dere gjort noen bra innkjøp i det siste?

Likes

Comments