PUTETREKK FRA H&M HER.

.. Disse! De hadde vært så fine i sofaen vår. I tillegg koster de kun 49,90 kr prr stykk, for et kupp!

Likes

Comments

Da har jeg kommet meg hjem fra skolen og tar offisielt helg. Skal på arbeid om søndagen, men det trenger vi jo ikke å tenke på enda! Håper dere får en fin fredagskveld så snakkes vi imorgen igjen!

Likes

Comments

Gammelt bilde fra kjøkkenet vårt.

God kveld! Sjekker inn fra jobben (som hver dag nesten!). Dagen idag har vært travel så har ikke hatt tid til å ta noen nye bilder, heldigvis starter helgen allerede klokken 14, så det blir godt! Idag har vi hatt medikamenthåndtering, noe jeg overvurdert noe utrulig. Kom dit og hadde brukt hele dagen igår på lesing, fordi jeg trodde det var mer omfattende enn det faktisk var. Men, kunnskapen er jo alltid fin og ha!

Ha en fin kveld videre så kommer jeg tilbake med bedre oppdatering imorgen!

Likes

Comments

Når vi skiftet toalett ned måtte vi dessverre bygge for den fine murveggen bak den. Vi erstatte den med hvite plater men.. Ja, det vart rett og slett ikke det samme. Så, jeg holder på å bygger opp en bildevegg på den ikke så fine veggen med masse postkort jeg kjøpte på Lagerhaus. Har bestilt flere så forhåpentligvis kommer dem i posten de nærmeste dagene så jeg kan gjøre meg ferdig! Hater når prosjekt er halv-ferdig som dette nå er. Jeg får være litt tålmodig så lenge..

Likes

Comments

Håret og ansiktet mitt ville IKKE være med på bilde idag..

God morgen! Da var jeg på plass på skolen. Var ganske hardt å stå opp idag ja, men gikk bra. Fikk faktisk tid til å dusje og vasket håret mitt også, så skal ikke klage. Nå skal jeg ha i meg litt frokost før undervisningen, snakkes senere!

Likes

Comments

God kveld! Dagen idag har jeg brukt til.. Ja, i stort sett ingenting! Jeg våknet rundt klokken 9 og etter noen timer i sengen med serier forflyttet jeg meg til sofaen. Jeg har ryddet litt hjemme og lest litt til morgenens forelesning, men ellers har jeg ikke gjort stort idag. Akkurat nå sitter jeg på jobben, har fått vasket en runde og regnet litt medikament. Eller, ingenting nytt og fortelle.

Gruver meg skikkelig til imorgen, da starter den harde delen av uken min, hvilket betyr at klokken ringer 05.30 tre dager i rad. Men, så slapp som jeg har vært i det siste kan det kanskje være fint å komme inn i litt rutiner igjen. Egentlig mår jeg så mye bedre av det, og det å ha mye å gjøre om dagene savner jeg faktisk litt. Siden før jul har gjøremålene egentlig ikke vært så mange annet enn medikamentregning så nå gleder jeg meg til å holde på med litt annet enn det. Men, begynner faktisk å få grep om det hele og jeg tenker jeg har cirka 90% av alt klart for meg og eksamen er først om en måned. Det her må bare gå bra om jeg fortsetter å jobbe hardt for det!

Håper dere har hatt en fin tirsdag!

Likes

Comments

Caps fra H&M.

Da er jeg på jobben som vanlig. Ville bare sjekke inn å ønske dere en fin kveld, på vise frem min nye caps. Gleder meg til det blir vår, da skal den brukes hveeer dag! Har kjøpt en i beige også (så jeg kan variere meg mener jeg, caps hver dag!), bilder på den kommer en annen dag. Ha en fin kveld videre så snakkes vi imorgen igjen! 

Likes

Comments

God ettermiddag! Startet dagen med medikamentregning sammen med en venninne. Når jeg kom hem var jeg kjempesulten, er ikke så glad i frokost så nå klokken 1 var det dags for dagens første mat. Ville ha noe kjapt, så slengte sammen en smoothie på ananas, kiwi, appelsin, yoghurt og chiafrøn. Kjapt og sunt! Her kommer oppskriften:


Ananassmoothie, ca 2 personer

3 dl naturell yoghurt

300 g ananas (fersk eller frossen)

1 kiwi

1 appelsin

2 ss chiafrøn

2 msk honning

Miks alt i en blender.

Likes

Comments