God kveld! Da var en eksamen gjennomført, og en neste uke står igjen. Har en god følelse om den idag! Men herregud så mye snø vi helt plutselig fikk da? Var skikkelig skummelt å kjøre til byen idag, når de har saltet og du bare ligger oppå og flyt liksom. Men, ikke noen krasj her ikke! Men, kanskje litt pensjonist-kjøring, hehe...

Nå sitter jeg på jobben og lurer på hva jeg skal til sommeren. Å ha tre tilbud om jobb er et i-landsproblem, men jeg har vanskelig å bestemme meg for hva jeg skal, og hva som passer meg best. I tillegg må jeg tenke på hva som lønner seg i forhold til å jobbe ekstra til høsten. Hmm, det er ikke så enkelt. Men, jeg finner vel ut av det etterhvert. Heldigvis har jeg venner og samboer og diskutere både ut og inn med. Jeg skal ikke klage, fordi jeg vet jeg er heldig, men det gjør det egentlig ikke enklere å ha flere tilbud. Huff... Men jeg er i hvert fall sikret jobb til sommeren, det er et som er sikkert!

Håper dere har hatt en fin dag? Jeg begynner å komme i helg-modus til tross lang dag på skolen imorgen. Men, det blir godt å komme hjem da! Så har jeg i tillegg fri både fredags kveld og hele lørdagen, så det blir stas. Nå skal jag fortsette med litt vasking her på jobben, så snakkes vi imorgen!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

God ettermiddag! Klokka ringte klokken 9, men tror ikke jeg var opp fra sengen før klokken 11.. Instagram og Facebook can have that effect on people. Kicket igang dagen med en treningsøkt afro power dance her i stuen, følgt av en BCAA-shake og en proteinsmoothie med ananas og bringebær. Nå sitter jeg og studerer med et øye, og ser Suits med det andre. Skal ha i meg litt lunsj snart før det er på tide å sykle til jobb. Håper dere har fått en like bra start på dagen som jeg har! <3

Likes

Comments

Mitt beste snacks akkurat nå! 2 for 35 på Coop, perfekt. Nå skal jeg ha meg i vei til jobben, snakkes litt senere!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Elna off shoulder-topp her. Malva hatt her.

Adele kjole her. Hanna bluse her.

God morgen! Starter dagen med litt inspirasjon til vår-garderoben. Syns Gina Tricot har fått inn veldig mye fint i det siste. Til våren har jeg veldig lyst på en sånn hatt, men er litt usikker på om jeg passer idag. Holder meg til mine capser til jeg føler meg litt mer sikker på det der med hatt. Vi får se med tiden! Håper dere får en fin dag, så snakkes vi litt senere <3

Likes

Comments

God mandag til dere! Håper helgen har vært fin, min har vært helt grei. Begynner i hvert fall å få vårfølelse, som dere kanskje ser på antrekket? Lyse bukser var ganske lenge siden jeg hadde på meg! Dagen idag har gått til anatomi og fysiologi-studier, eksamen om to uker så det blir spennende. Men er ganske forvirret per dags dato, så jeg er egentlig litt stresset over hvor mye jeg trenger å kunne og hvor mye jeg lærer som ikke kommer på eksamen. Time will tell.

Uka her blir egentlig ganske rolig, imorgen skal jeg tre timer på skolen, fri onsdag, en kort tur om torsdagen og halvdag om fredagen. Så det blir egentlig ganske chill om jeg får si det. Men, selvfølgelig må jeg sette inn høyeste gir når det kommer til studiene, og holde det i to uker. Siden går vi rett ut i praksis, og jeg har ganske mye jeg må forberede før det også. Så jeg må bruke disse to ukene så effektivt som mulig.

Håper dere hatt en fin mandag so far, så snakkes vi imorgen!

Likes

Comments

Altså, er ikke disse bildene helt fantastisk? Som dere ser har jeg veldig lyst at mitt neste hjem skal være hvitt, lyst og luftig med nordisk design - svart, grønn og tre. Åh jeg gleder meg så til den dagen vi skal bygge hus!

Likes

Comments

God morgen! Sto opp for en time siden, så har hatt god tid, pussen går ikke før om en halvtime. Idag har jeg kort-dag med forelesning, så helgen min starter allerede klokken 2. Ønsker dere en fin fredag, så snakkes vi ikveld! <3

Likes

Comments

Hei! Long time no see. Har hatt så sinnsykt mye å gjøre i det siste, med masse skole, jobb og forberedelser for eksamen. Eksamen i medikamentregning er gjennomført og jeg tror faktisk det gikk veien, men har ikke fått svar enda. Coming up er eksamen i anatomi og fysiologi, så jeg jobber stenhardt med det om dagene. Skal prøve å oppdatere litt bedre fra nå, har litt bedre tid nå enn det jeg hatt tidligere. Håper dere har hatt en fin kveld så snakkes vi imorgen!

Likes

Comments

Da kjører jeg til en venninne for litt catching up. Ønsker dere en fin lørdagskveld <3

Likes

Comments