​Vil rekommandere verdens beste bh til dere! Livet mitt vært forandret etter jeg kjøpte min første Wonderbra. De sitter helt fantastisk og holder sakene på plass hele dagen, de er strapless (finnes med bånd også...) så du trenger ikke lenger å bekymre deg over tynne bånd på singlet eller kjole lengre. En helt nye verden av klær åpner seg for deg, just wait! Off shoulder-trenden? No problem anymore! I tillegg får jeg ikke like vondt i skulder, nakke og rygg på grunn av bånd. 

Rekommanderer dere å oppsøke nærmeste butikk får å prøve ut størrelse første gangen, siden går det å bestille på nett etterpå om man vil, Wonderbra finnes på f.eks. Nelly. De fleste vet at vi jenter ofte bruker for små størrelser i BH og det er mest sannsynlig sånn når det kommer til Wondebra.. Jeg trodde jeg vær en 80D... Men nei, jeg er en 70G! Enn at det går an å ta så feil. Ønsker virkelig at alle leserne mine tar seg en tur til nærmeste dyktige forhandler for å faktisk få hjelp, det er en utrulig forskjell å få på seg en BH i riktig størrelse!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

​Må for det første få uttrykke min skuffelse over Essies neglelakk! Igår for i stort sett alt, etter cirka 4, 5 dager... 12 dager in my ass. Kjøpte i hvert fall et neglelakk fra China Glaze igår i en skikkelig høst-farge så fikk bli det i stedet. Har lagt på 2 lag med Essies top coat ovenpå så nå får vi se om det fungerer noe bedre med 2 lag... Er i hvert dall utrulig fornøyd med fargen her! Det er kanskje litt mer beige i det enn det som vises på bildene. 

  • 9 lesere

Likes

Comments

​Her er genseren som fikk følge med hjem i stedet for strikket-genseren! Denne er litt lenger og tynnere. Den er utrulig god å ha på i tillegg! Til det ble det et par tights i skinn som vært bortglemt lengst inn i garderoben altfor lenge, men nå er de frem igjen! Dagen idag har bestått av en skolerelatert intervju med en fantastisk inspirerende sosionom og deretter litt oppgaveskriving. Har også pusset på CV'n min så jeg kan begynne å søke litt jobb relatert til utdanningen min. Er ikke helt ferdig med den men på god vei. 

Har dere hatt en fin dag? Snart helg, gleder meg!

Likes

Comments

​Igår så jeg ut sånn her. Brukte nesten hele dagen i byen, først på sykehuset for kontroll av skulderen og derefter vært det shopping og lunsj med svigermor og min svigerinne, koselig! Vært noen innkjøp som jeg skal vise frem i senere innlegg. Den strikket-genseren fra H&M jeg snakket om i et tidligere innlegg vært returnert, jeg så rett og slett bare sinnssykt tykk ut i den så vært faktisk litt skuffet. Men fant selvfølgelig noen annen ting som fikk meg på bedre tanker!

Likes

Comments

Dagens antrekk! Åh så fornøyd med dagen, vi har fått masse gjort på gruppa og stemninga er på topp! Kanskje det hadde med å gjøre at jeg bakt brownies til møtet? Kan hjelpe på humøret tenker jeg ;) I tillegg har jeg fått veldig god respons på første oppgaven så nå er jeg mer gira enn noen gang på å jobbe med å gjøre den enda bedre! Vi har tatt litt "ferie" noen dager nå så har masse tid til å jobbe med den. Oh happy day!

Har chillet rundt i dette antrekket idag i tillegg, så godt å slippe unna jeans for en gangs skyld. Mobil-vesken er en tilbakekommende ting hos meg, rett og slett for at jeg er ekspert på å miste telefon min. Husker dem var populær for sånn... 5-6 år siden kanskje? Kun jeg som bruker dem nå tror jeg men dem er uansett topp!

Håper dere hatt en fin dag? <3

Likes

Comments

Ha på meg koselige antrekk. Strikket og skinn, cardigans, store skjerf og kule detaljer. Det er absolutt på tide med litt nye basisplagg til høsten! Satser på sort, hvitt og grått som vanlig, men gjerne med litt høstfarger i tillegg. Favorittene er mørkegrønt og burgundy.

Male neglene i dyse farger. Gjerne jordfarger men også lyserosa og hvitt. Mørkegrønt og rød står også på listen over aktuelle farger for neglene mine.

Fokusere på meg selv. Gå lange promenader, prioritere trening og lange bad. Lese den der boka jeg tenkt å lese helt siden jeg startet på utdanningen. Høre på musikk, lage en stor kopp te og nyt under pleddet på verandaen. Men også avsette mer tid til mine fantastiske venner og familie.

​Bli et bedre menneske. Høres kanskje litt rart ut men jeg tror på stendig utvikling. Jeg vil bli flinkere til å ta meg tid til mennesker rundt meg, slutte å ha det så travelt og lytt istedet for å prate og avslutte andres settinger. Være snill. Gi gaver. Ring en gammel venn. Overraske kjæresten min. 

Likes

Comments

​Altså.. Den genseren! Det antrekket! Jeg skal på H&M imorgen! Selvfølgelig utsolgt på nettet....

Likes

Comments

Idag vært det rett og slett litt travelt mellom skole og jobb, så bildene er tatt litt fort på treningssentret. Ikke noe mer komplisert enn en tunika og sorte jeans idag. Har vært en ganske chill dag og har fått gjort mye skolearbeid. Nå har jeg akkurat startet med en ny oppgave som jeg synes skal bli veldig morsom å skrive. Det er en 1500 ord lang essay. Blir også ganske vanskelig for min del, har skrevet veldig lite essay i mitt liv. Men, det blir spennende!

Har dere hatt en fin dag? <3

Likes

Comments