Henger ved garasjen i dag. Neida, gjør vel egentlig ikke det men det var så dårlig lys overalt i dag. Vil ikke si bildene ble de beste, men bedre enn ingenting! Lørdag i dag og jeg gjør ikke så mye. Holder på med litt husarbeid og forskjellig småting. Skal på arbeid i ettermiddag så prøver egentlig bare å slappe av litt før det.

Ønsker dere en fin helg videre!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Lightbox_Lampehuset

Når jeg var på Steinkjer om torsdagen kom jeg over denne lightboxen for en billig penge. Selvfølgelig måtte jeg kjøpe den, har villet hatt en kjempelenge! Men så til utfordringen - hva skal man egentlig skrive på den? For meg ble det første en overraskelsens-hilsen til kjæresten min som kommer hjem i kveld. Jeg er på jobb når han kommer hjem (etter å ha arbeidet borte i 13 dager), så skal slå den på før jeg går i ettermiddag. Håper han blir glad haha! Han pleier å være litt oppgitt over meg og mine mange interiør-innkjøp, men med denne syns jeg at jeg smisker nok for å få kjøpet godkjent ;)

Har dere noen gode forslag til hva jeg skal skrive neste gang?

Likes

Comments

Rise and shine!

Regner med det er flere en meg som har første skoledag i dag? Herregud det er et helt år siden jeg startet på universitet, kjennes ut som det var igår! Ikke så nervøs for idag som for et år siden da, haha. Første to dagene blir ganske rolige for oss med introduksjoner fra 9-12. Rett etter skolen i dag og imorgen skal jeg på jobb, så det blir allikevel lange dager for min del. I tillegg har jeg arbeidshelg. Men, jeg gleder meg til å komme i gang med hverdag og rutiner igjen.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Kjæresen syns det så ut som jeg skulle på sirkus. Jeg er ikke helt enig. Verdens mest komfortable bukse! Får kanskje unngå å bruke dem når han er hjemme, for å unngå skilsmisse.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jeans_Gina Tricot / Tunika_BikBok / Skipperlue_H&M


Er så forelsket i skipperluen her! Skal ha den på meg dag og natt. Artig at det kommet billigere utgaver av den, har vørt på jakt etter en sånn lenge, men tidligere har de kostet både 4 og 500 kroner. Det har vært litt for dyrt for min smak. Min kjøpte jeg på H&M, men har sett de har fått de inn på Gina Tricot også. Fordelen med den på H&M er at de er i tre forskjellige størrelser så de kan passe alle, de på Gina er one size og jeg syns personlig den var altfor stor for mitt hode.

Likes

Comments

Minnekortet funnet og motivasjonen er på topp! Welcome back to me. Håper dere vil være med på bloggen fra nå, så håper jeg det blir tid nok til kvalitetsblogging. Ferdig med første året på skolen, nå i sommer har jeg arbeidet i stort sett hver dag så har ikke vært så mye tid til overs. Men til høsten blir det litt roligere i livet mitt. Og nå når jeg har funnet minnekortet er det mye artigere å blogge!

I dag henger jeg hjemme, har hatt fire dager fri så nå begynner jeg å bli rastløs altså! Blir fort lat når jeg kun ligger på sofaen. Men tirsdagen var jeg i Levanger, onsdagen på Steinkjer med bilen (10 000 kroner senere..) og i går ble det en tur til svømmebassenget med svigerinna mi. "Heldigvis" skal jeg på nattevakt i kveld, så jeg får gjort noenting fornuftig i hvert fall. Har to netter i rad, deretter blir det fri i tre dager før skolen starter igjen. Gleder meg! Håper dere har hatt en fin sommer!

Likes

Comments

Jesus, jeg er dårlig til å blogge! Dagene flyr forbi når man har både praksis, skolearbeid og jobb i tillegg. Så egentlig skjer det veldig lite "spennende" i livet mitt akkurat nå må jeg si.. Gleder meg til lørdagen, har fri både da (vi skal i konfirmasjon men det telles ikke..) og søndagen! Husker nesten ikke sist jeg hadde helt fri, så gleder meg veldig til det. Skal gjøre et forsøk til å være litt mer aktiv her nå, ser det begynner å roe seg ned litt med arbeid nå i hvert fall.. I hope! Håper dere får en fin kveld videre så snakkes vi! 💜

Likes

Comments

God morgen! Kikker bare inn for å ønske dere en god dag! Er på tur ut døren nå, så vi snakkes ikveld! 💜

Likes

Comments

Dagens status 👆🏼 verdens tørreste lepper! Er sikkert ikke bare jeg som har det?

God kveld til dere! Da var enda en dag på praksis gjennomført og akkurat nå sitter jeg på jobben. Enn at vi allerede er ferdig med påska? Har jobbet så mye at tiden bare forsvann! Men, tilbake i rutiner er jo også nice. Sommerferie neste typ? Neida, enda har vi litt hverdag igjen til det.

Flere enn jeg som gått rundt å tenkt det er mandag idag? Blir helt feil når mandag var rød dag. Håper dere fått en god start på uka! 💜

Likes

Comments