Ja då gör jag ett nytt försök att blogga haha. Har lite ångest nu för att jag inte fixat ett sommarjobb än och jag har jätte ångest för att jag inte pluggar så mycket som jag borde.

Annars rullar livet på bra! Har ett jobb jag älskar och vänner som jag älskar mer!
Har precis kommit igång med träningen och det känns riktigt bra. I helgen blir det jobb på fredag och troligen utgång på lördag, man vill ju inte sitta hemma själv på en lördag haha!

Sängen kallar, puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mycket händer nu! Har börjat skolan, pluggar till Ekonom på Högskolan Väst i Trollhättan och om exakt 2 veckor hämtar jag nyckeln till min lägenhet!! Det ska bli så sjukt kul att äntligen få flytta! Love life helt enkelt!💁🏼💕

Likes

Comments

Livet har tagit nya vägar de senaste månaderna, vägar som jag aldrig trott att jag skulle ta. Det visade sig vara något speciellt.

Nu börjar jag om. Mår inte bra i huvudet, dags att köpa tabletter. Hatar att det är så här jag fungerar, vill bara ha en normal hjärnverksamhet. Slippa allt detta övertänkande och överreagerande.

Om 4dagar åker jag och Sandra till Ayia Napa, lovar att tajmingen att jag åker iväg kunde inte varit bättre! Ska bli riktigt kul!!

Likes

Comments

Livet rullar på, snart dags att boka resa med Sandra!😍 blir gött mycket jobb innan men det är inte mig emot😊✌🏻️
Vädret gör så man vill hitta på något hela tiden, helt underbart!😍 lovez it!👌🏻

Likes

Comments

Tagit sömntabletter men de vill inte verka.. Tog de sista så måste köpa nya imorrn.

Fick ut mycket på gymmet idag!👏🏻 var där i drygt 1 1/2 timme. Imorrn blir det tredje passet denna veckan, tänkte köra mån-fre:)

Jobbar fredag och lördag på Lipz, alltid kul!😃

Ne får väl försöka somna.. Godnatt lovez💞

Likes

Comments

Med tanke på det jag skriver om i bloggen så kan jag förklara vad det handlar om. Inte många vet det så kanske är bra att folk vet, eller aah.

Jag har under flera år drabbats av plötsliga panikångestattacker och depression. Jag har alltid försökt vara tjejen som har mycket energi och många bollar i luften. Har gjort detta för att dölja en annan sida hos mig. Visste inte riktigt vad det var förens lite mer än ett år sedan. Jag har en diagnos som heter depressionsångest. Jag kan vända väldigt snabbt i humöret men det är ju inte mer än vad alla kan ibland. Men ibland så slår det till extra hårt och jag hamnar i depression. När jag befinner mig i den bubblan så ser jag inget ljus. Jag är på bristningsgränsen att gråta hela tiden och panikångestattackerna väntar runt hörnet. Jag kan inte kontrollera detta, vilket är riktigt jobbigt, jag kan inte tänka klart. Detta resulterar ofta i att jag sätter mig i en bil och bara kör. Ja, självmordstankar och/eller självskadetankar kommer, när stunden är som värst vill man bara dö. Jag fattar inte att jag kan tänka så(när jag inte är i bubbla) men det är det enda man tänker på då. Jag har/går hos en kurator och pratar om detta samt att jag tar tabletter när det sätter igång.

Det är inte många som vet detta som sagt och jag vill inte att folk att tro att hon blir/skriver så här för att få uppmärksamhet. Jag berättar detta för att folk ska förstå varför jag blir sån här när det väl händer. Det finns en förklaring bakom alltså.


Likes

Comments