Dagens träningspass var såå jobbigt, jag körde specifikt rumpa och hade tidigare träningsvärk ifrån gårdagen då ben samt vader var i fokus. Att gå ut ifrån gymmet och känna att man presterat ett riktigt bra pass är ju bästa känslan. Igår kom även mitt nocco flak hem, längtat så mycket efter de och även min nya bcaa i smaken vattenmelon som kom. Inte hunnit testat än fult ut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Söndagen är redan här, vart tog helgen vägen kan man undra sig. I helgen har iallafall jag och Kevin tagit det lugnt och vilat upp oss. Det bästa som finns är ju att ha filmkväll och bara sitta och prata med varandra som vi gjorde nästan hela helgen.

Dagen idag såg lite annorlunda ut, på förmiddagen laddade jag upp med lite pepp musik och en celsius. Kan vara ibland den bästa peppen inför ett jobbigt pass som väntar. Därefter var jag och mamma ute och sprang. Löpningen gick bra med det var otroligt jobbigt,märks att vi gått ifrån sommaren då ens vilja och motivation var mer på topp. Vår målsättning och träning vi kör nu är grunderna till Göteborgsvarvet 2018. Imorgon väntas äntligen ett grymt benpass efter skolan, såå taggad!!

Ha en fortsatt mysigt söndagskväll

Likes

Comments

Onsdag vilket innebär snart heeelg, ska bli så skönt fast först väntas jobb och två dagar till i skolan. Idag hade vi en så lugn dag, vi hade först samhällskunskap på morgonen och sedan slutade vi därefter. Eftersom det vart en så tidig dag så tog vi även en lunch på stan,vilket var såå gott!! Nu blir det hem och träna och sen träffa Kevin.

Likes

Comments

Efter gårdagens träningspass vilket blev ben, rumpa känns det dagen efter som om dom ska ramla av haha. Att köra ben och rumpa är ibland det bästa jag vet på gymmet, jag tog även nytt pers igår i benpressen vilket gjorde att mitt självförtroende växte till toppen! Idag är det en typisk pluggdag, läxor ska göras och denna dag passar sig rätt då det blir min vilodag.

Likes

Comments

Som ni ser på bilderna ovanför och titeln i inlägget kommer vi prata om BCAA. Jag har fått förfrågningar nära runt om mig vilken just jag använder och rekommenderar till träningspassen. Detta är min favorit, jag fastnade direkt för den och insåg snabbt när jag började kolla runt att den ligger i toppen bland dom olika BCAA på marknaden som finns. Denna BCAA är ganska stark och har mycket smak vilket är superbra!, men du kan även späda ut den mer med vatten och få en mildare smak. Jag personligen brukar dricka denna i en shake innan och under passets gång för maxat resultat.

Likes

Comments