Header

Lifestyle

Är tråkigt nog fortfarande sjuk och det har inte blivit mycket bättre. Allt det här gör mig lite stressad med tanke på att jag åker iväg om typ 3 dagar. Men jag får helt enkelt hoppas på det bästa och kurera mig med ingefära och frukt så bra som jag kan. Dags att kolla på Love And Hip Hop.

Likes

Comments

Vad händer idag då? För mig var det åter igen en ganska uneventful day, med skola till klockan 4 så somnade jag direkt när jag kom hem och vaknade precis nu såå good fkn luck med nattsömnen ikväll, hatar när sånt händer!

Vad har mer hänt... förutom att jag tror att jag håller på att bli sjuk absolut ingenting, skulle träffa en kompis nu på kvällen fast jag orkar inte hahah. Men om jag ska sluta dagens inlägg på en mer positiv note kan jag ju säga att jag ska försöka boka en liten resa upp till Sälen i Mars eftersom jag nästan inte hunnit åka Snowboard någonting den här säsongen så det behövs, Ska bli kul att blogga därifrån, hörs<3

Likes

Comments

Lifestyle

Gårdagen (alla hjärtans dag ) var minst sagt stressig. Efter skolan skulle jag vänta i någon timme på min kompis eftersom vi skulle se Fifty Shades Darker med några av hennes vänner. MEN jag insåg att jag inte hade något batteri på telefonen och var tvungen att åka till Fältöversten till en telefon butik och lämna in den på laddning för att kunna få tag på henne men såååklart så svarade hon inte. Så i allt stressande blev det fika och köpa presenter till nära och kära.

När jag sedan fick tillbaka telefonen så hade hon svarat och det hade blivit alldeles för sent och jag var tvungen att dra hem till pappa och senare vidare till mamma och min Bästis Emma<3 så det slutade ju bra iallafall och blev mycket större spektakel än vad jag hade tänkt mig.

Iaf hoppas att ni alla hade en super mysigt firande så hörs vi imorgon. PUSS!

Likes

Comments