View tracker
Lifestyle, Resor

Ja, jag vet att jag har tagit upp det här för inte alls länge sedan men ... Det är sjukt att det snart är jul och att den här terminen snart är över, shit jag är inte redo!! Jag tänker på det ganska ofta eftersom att det bara är 1,5 år då tills jag slutar gymnasiet. Och som jag har sagt förut så ska jag ju faktiskt flytta till LA och  antagligen bo med min morbror om inte annat. Jag har tänkt särskilt mycket nu på det här på sistone eftersom jag insett att det kanske är dags att tänka på hur allt ska gå till med visum och sånt, det finns ju några altarnativ ex opär, plugga...

Förutom det så måste jag tänka på vem jag ska åka dit med. Egentligen är inte det ett så stort problem eftersom att jag har min morbror där och hela hans familj samt min mormors systrar bor inte långt ifrån och mina föräldrar och kompisar från Sverige kommer åka till mig så ofta som det går. MEN det skulle ju vara kul att ha någon från Sverige men har många kompisar som drömmer stort och som vill att bo i LA i åtminstone 1år så det är nog lugnt.

Har inte kalla fötter kommer bara sakna ALLA mina vänner sjukt mycket, LUV U ALL, uppskattar alla skit mycket och tar ingen föregivet såklart! Som sagt är jätte taggad!! Här kommer lite Inspo..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
Lifestyle, Resor

Då var det sista dagen här i Göteborg, skit tråkigt:-( Men vi har haft jätte kul, jobbat i Gothia Towers på dagarna, varit ute på kvällarna och ätit i mängder.

Om någon av er kommer till Gbg kan jag verkligen rekommendera resturangen Heaven 23. Den ligger längst upp i Gothia Towers jätte mysigt med lyxig mat, utsikt över hela Göteborg och först och främst världens godaste Mojito, vilket jag för övrigt har druckit mängder av (non-alcoholic såklart).

Likes

Comments

View tracker
Lifestyle, Resor

Hej hej från mobilen! Tänkte bara skriva lite snabbt och uppdatera nu medan jag väntar på maten. Vi kom hit till Gbg för några timmar sedan så ikväll gör vi inget speciellt, måste lix ladda up inför imorgon då jag hjälper att ställa ut en monter på svenska mässan imorgon. Men det är inte så jätte jobbigt och det är skönt att slippa Stockholm stressen ett litet tag iallafall.

Just nu sitter vi på HardRock Café och kollar på fotbolls EM (Frankrike-Sverige) och Sverige har precis gjort mål så det är full fart här inne som man kanske kan förstå. Men hinner inte skriva mer nu måste kolla vidare på matchen., Puss!!

Likes

Comments

Lifestyle

Här är bilderna som vi tog med några i klassen för Halloween tävlingen. Så jävla King alltså hahah alla blev skit bra <3 Det är så kul när alla går ALL IN och överträffar allas förväntningar, det var lätt höjd punkten för den här terminen. 

Likes

Comments

Lifestyle

Hej Hej! Igår festade vi riktigt ordentligt hemma hos mig. Haha kanske lite för hårt, två telefoner blev nämligen fuktskadade och förstörda vilket va skit tråkigt såklart. Känns som det händer saker med mobiler varje gång jag har fest, förra gången blev en borttappad och hittad dagen efter och en annan blev snodd:-( Men men... annars så var de lyckat många nära kompisar kom som varit på fester hos mig innan men också skit härligt nytt folk, tack alla för en jätte mysigt avslut på ett jätte bra lov <3

Likes

Comments

Fashion/Makeup

Alltså hur snygga är inte dem här??? Spelar ingen roll vilken säsong det är för QuayAustralia sviker aldrig. Och inte nog med att dom har svin snygga solglasögon men de har också collabs med folk som Desi Perkins, Chrissy och Iluvsarahii som är jätte stora mode inspirationer för mig.

Jag är en av dem personerna som absolut INTE kan lägga pengar på super dyra glajor från Dior, Gucci e.t.c. eftersom jag alltid antingen tappar bort dem eller har sönder dem så priset på dem här är ju också ett plus. Hahah som ni här finns det inget dåligt att komma med. Men shit nu får jag chilla, det börjar ju låta som världens brand deal och ja, jag önskar men så är inte fallet.

Tänkte köpa åtminstone ett par denhär veckan. Dock är jag inte säker på vilka. Vilka tycker ni? Är sjukt sugen på nästan alla.... Får nog klämma in en liten semester snart så man får användning av dom så snabbt det går:-)

(Juste, Quay Austraila har också kommit till Nelly.com där den snygga Cherry Bomb finns så glöm inte att kolla in där med )

Likes

Comments

Lifestyle

Hej fina vänner! Tiden går så himla fort och jag har haft mycket saker jag har behövt ta tag i senaste månaderna det har varit jobbiga men mest roliga saker, är skit taggad på framtiden och tills ni ska se vad som komma skall.

Nu är alla insparker officiellt slut vilket är jätte tråkigt men det var kul så länge det varade. Gissar att några kanske inte vet var det är så kortfattat är det som en välkommstfest som nästan alla skolor (iallafall i Stockholm) anordnar varje år där man bara festar och lär känna nytt folk. Varje skola brukar ha sin egen men om man blir bjuden till andra skolor är man oftast välkommen. Ärligt talat hade jag helt glömt bort alla insparker så hann inte gå på jätte många, men är redan redo för nästa år! Måste nog säga att av alla som man gått på var nog våran egna den roligaste (Millenium tema) och det var också den som man fick bäst bilder ifrån så här är b.l.a dem.

Likes

Comments

Lifestyle

Jag har blivit jätte sugen på att köra ett utbytes år till USA på senaste tiden. Allting verkar så sjukt häftigt och jag  har själv en kompis som är iväg nu. Och eftersom jag hoppas på att flytta till USA permanent och bo hos min morbror i Los Angeles efter gymnasiet så skulle det ju inte var helt fel. Problemet är bara att jag i så fall behöver ta igen skolan året efter vilket jag verkligen inte är så taggad på. Frågan är om det är bättre att gå i college där i så fall... Aah allt de här kräver en del tänkande. Idag var jag och Matilda på ett EF info möte så det känns som en bra start men vi får väl se vad som händer med allt.


Likes

Comments

Hängt på Grönan med bästa sällskapet <3 första gången i år faktiskt, har blivit så att man inte är där så mycket när man blir äldre. Kommer ihåg när man va yngre och var där säkert 30 gånger på ett år, fattar inte hur man orkade egentligen:-D


Igår var det Color run!! fick några bilder innan loppet började och två andra från hemsidan.

Åkte förbi värsta juicebaren när jag var påväg att hälsa på kusiner från Canada, blev fett inspirerad och insåg att man varit ohälsosam alldeles för länge. Så blir det kanske lätt över sommaren när man är ledig. Men nu blir det förändring! Ska försöka hålla mig borta från snabbmat och börja gymma 3 gånger i veckan igen! Letssgoo!


Likes

Comments

Fashion/Makeup, Lifestyle

Hhej! Japp jag gjorde alltså det som absolut alla ungdomar i hela Stockholm var upptagna med i Fredags nämligen så var jag på Mr. Biebers konsert och som man hade kunnat ana så fylldes SnapStory upp med bilder och videor från spelningen av folk som var där men lika mycket med folk som bara klagade på just det.

iallafall... Inte för att jag är hans största fan men SHIT va han va bra alltså, känns som han är en sådan person som man bara (fan eller inte) ska ha sett spela live någon gång. Det var lätt en av de bättre konserter jag har gått till och just att nästan alla man känner var där gjorde det så mycket roligare(-:


​Outfit: Black tank top+legging from H&M// Necklace and Choker from Nelly.com // Jacket from vintage store in San Francisco//

Likes

Comments