Header

Jag är så trött, trött trots att jag sovit i flera timmar. Trött i ögonen och trött i kroppen och trött i huvudet.  Jag längtar något enormt till ledighet just nu. Behöver få koppla av och stänga av och bara va ! Ibland känner jag att jag inte orkar mer ! Jag orkar seriöst inte va trött mer. Jag vill känna mig glad igen. vart tog den glädjen vägen? den bara försvann över en natt liksom. känns som jag aldrig mer kommer bli glad. vet inte ens vad om hände. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är precis slut, det är en känsla som jag verkligen inte känner igen. Nästan en känsla som gör mig lite rädd. Känns som jag är slut som människa. Jag är så otroligt trött . Känns som jag lever i någonslags bubbla och när jag vaknar på morgonen ser jag bara att jag måste klara av dagen så jag kan få gå och sova igen. Jag vet inte om det beror på att jag sovit något otroligt dåligt nu några nätter I rad , eller rättare sagt sen i tisdags. I fredags bara släppte allt och jag började stor tjuta, på jobbet dessutom. Vi har det lite körigt på jobbet just nu också så det är nog med en bidragande faktor till att jag känner mig så trött. Och bara tala om barnen, jag blir så ledsen på mig själv när jag inte orkar med dom. Jag är världens sämsta mamma just nu, jag är trött och sur och ikväll har jag så ont med. Jag orkar inte med allt negativt längre, jag måste ösa in med positiva saker och positiva människor känner jag annars kommer jag nog föralltid stanna i denna bubblan då jag bara kämpar mig igenom dag för dag. faktum är att jag tycker allt är rätt tråkigt just nu. Jag känner mig hemsk. Jag borde uppskatta livet och det jag har mer men jag kan inte. jag tycker bara allt är jobbigt. Jag hopas verkligen jag får sova i natt och få vakna pigg och glad i morgon. Och känna att jag vill ta vara på dagen och inte sova bort den.

Jag vet deppigt inlägg och för att förtydliga så älskar jag mina barn över allt annat men just nu är jag bara så trött.

Likes

Comments

Ikväll känner jag mig en aningen ensam, vissa dagar är det skönt att va ensam och andra dagar kan jag riktigt sakna det där som andra familjer oftast har. Att vakna upp tillsammans, gå till jobbet och sen komma hem och träffa varandra. Ibland är det så fruktansvärt jobbigt att va ensam, även fast jag är rätt van nu efter i stort sätt 3 års tid. Det är tråkigt, ingen att prata med, ingen att skratta med... jag saknar det verkligen ibland.  speciellt ikväll. Tur det är sista kvällen nu och i morgon kommer Dennis hem. Det är så skönt att bara få vila huvudet mot någon ibland. Även om vi bara sitter tysta i varsitt hörn av soffan är det skönt att få lite sällskap. Jag har kommit fram till att jag är en riktig funderare och tänkare med. Vilket gör att jag funderar och tänker och grunnar så mycket på saker när jag är ensam. Och det är sjukt jobbigt 😂

Jag är så trött i kväll, har inte fått sova på 2 nätter och det sätter sina spår. I morse var jag tvungen att ta en koffein tablett för att orka upp ens haha. Va en kort dag på jobbet som tur var. Nu har jag precis duschat så ska föna och platta håret sen ta tag i tvätten.  Sen ska jag lägga barnen och slänga mig i soffan och bara va, möjligen läsa en bok och tända lite ljus. 

Likes

Comments

När jag tittar tillbaka på gamla bilder från Colin va liten eller från innan jag ens blev gravid med Colin så tittar jag på dom och tänker fasen va bra det va där, där hade jag inte fått min skada, där hade jag inte ont över kände obehag, fan att jag inte njöt och tog vara på det mer. Hade jag vetat då att jag skulle sitta här idag med världens tyngdkänsla i Murret och en känsla av att allt va påväg ut hade jag njutit så mycket mer. En tanke som får mig att skämmas och må så dåligt är om jag aldrig hade skaffat Milton så hade det aldrig blivit så här, då hade jag fortfarande kunnat hoppa, springa, bära utan att ha obehag eller få ont. Jag älskar Milton av hela mitt hjärta och ångrar såklart inte en sekund att jag fick honom men den där tanken finns ändå där och den tanken gör mig deppig. Anledningen till att livet känns så där förbannat orättvist idag igen är för att jag har den där jobbiga känslan ikväll.  Tyngdkänsla och som att livmodern snart hänger utanför. Alltså det är hemskt.  önskar nästan att dom bara tog bort hela skiten. Jag vill kunna leva mitt liv utan en massa jävla ångest och smärta. Utan att behöva tänka på vad jag gör hela tiden. Snälla om det finns någon slags högra makt gör så jag får mitt liv tillbaka snälla. 

Likes

Comments

Igår va jag och my och tatuerade oss, vi gjorde bla varsin vänskaps tatuering och sen gjorde jag 2 korsade pilsr på vänster arm. Alltså vad är det värsta som kan hända när man tatuerar sig? Det måste väl ändå va att man inte blir nöjd. Alltså jag vet verkligen inte om jag är nöjd med pilarna, antingen är det för att jag inte är van och för att de ser så starkt ut när den inte är läkt osv men ah jag vet inte. Det känns så hemskt.  Just nu vill jag bara ha bort den men det går ju inte så i vilket fall måste jag lära mig leva med den.

I dag är det tisdag och jag är så sjuk trött, som alltid ;) Har jobbar till 16 sen hem och hämta barn och laga mat. Nu har vi slängt oss i soffan vilket är så skönt. Fick i alla fall redan på att efter jul och i januari börjar jag jobba på den andra avd med äldre barn.  Jag hoppas verkligen det kommer blir bra.

Annars ser veckan rätt lugn ut, i helgen har vi bestämt att vi ska julstöka lite här hemma, bla jul pynta och baka lussebullar så det blir nog mys. Nu tjatar Colin om att vi ska sjunga hans Lucia sånger så är bäst jag går och gör det med honom. Ha en underbar kväll alla :)

Likes

Comments

Va länge sen faktiskt som jag kände denna trötta känsla i bäckenbotten, men i kväll finns den där. Kanske det va för jag fick bära lite för mycket idag på jobbet, eller egentligen va det väl inte ens för mycket. Det var 2 barn, korta stunder men det tog . När jag kom hem fick jag lägga mig i ett varmt bad för att vila kroppen. Detta trötthetskänsla är så svårt att förklara också. Men det värker och det känns som allt är påväg ut som att det inte är något som håller upp livmoder och allt det där som är där inne. Otroligt obehagligt.

Jag kan inte hjälpa att känna mig lite halvt värdelös och besviken på mig själv. Jag vill ju kunna klara mitt jobb och jag känner mig så oduglig när jag inte ens kan lyfta en unge. Känns som jag inte kan prestera till 100%. Vet ju att fallet inte är så egentligen men man känner så. Lyft blir ju en stor del av vardagen när man jobbar på en småbarns avd och lyfta är precis det jag inte kan, eller jag kan men jag vill inte för då kommer just den där känslan jag har ikväll och det är inte kul att behöva tillbringa tiden som jag har hemma i sängen för att jag har så ont och känner mig trött. Jag vill ju inte att skadan ska hindra mig från att leva mitt liv heller och när den gör det så blir jag så jävla ledsen rent ut sagt. Jag vill ju jobba med barn, det har jag ju velat ända sen ja så länge jag kan minnas faktiskt men det är så tråkigt att detta ska förstöra så mycket. Nu när det börjar vankas förändringar på jobbet hoppas jag att få börja jobba med dom större barnen så jag kan ha mer energi och kraft på kvällarna åt mina egna barn. Istället för att få tillbringa den tiden i soffan eller sängen.

Tror jag har en sån där kväll ikväll, en sån kväll då allt känns deppig och jävligt, en sån kväll då jag har svårt att se det ljusa. Jag är bara så trött, så trött på att det gått lite mer än 1.5 år sen jag fick Milton och jag fortfarande får dessa attacker. Kommer dom någonsin försvinna ? Jag gillar inte att va negativ men ibland kan jag bara inte stå upp och le och vad glad för det jag har, ibland går det bara inte för ibland önskar jag att jag hade mer. Och med mer menar jag att jag vill ha mig kropp som jag hade innan, då jag kunde göra saker utan att behöva tänka på konsekvenserna. Jag är i allafall så pass glad att dessa stunder kommer mer sällan nu för dom är inte roliga.

Nu checkar jag ut för ikväll och tar nya tag i morgon ✌

Likes

Comments

Jösses vilket kaos det varit på jobbet idag, nyinskolade barn som skrek och personal som va hemma och va sjuk. Just nu är jag bara hemma och mellanlandar för snart ska jag ju tillbaka för ett APT möte Som jag tror kan bli väldigt intressant.

Jag tog tag i att ringa läkaren nu i alla fall och fick en tid för att gå och kolla mina öron som jag till och från får ont i och häromdagen kom det ju till och med lite blod. Undertiden jag ringde så hann Milton leka i toaletten 2 gånger. fräscha unge..  Alltså ja jag kan nog haschtagga #tröttmamma idag.
Så nu är det bara optikern jag ska ta tag i också. 

Dennis är iväg och besiktar bilen så den blir grön så vi kan sälja den någon gång.

på tal om annat, en vecka kvar idag tills mysan och jag tatuerar oss. Jag är så taggad för det :) Och på fredag är det bara 2 veckor kvar tills mitt återbesök  i linköping och till konsultationen i Landskrona. :)

Likes

Comments

Och så var det söndag igen, helgerna går så otroligt fort, och det säger jag väl ungefär varje gång jag uppdaterar på en söndag. Dennis åker ju för ovanlighetensskull inte ikväll utan är hemma för dom behövde inte befinna sig på arbetsplatsen i morgon utan bara va tillgängliga per telefon. Men han åker kanske senare i veckan. Är kanske precis så, efter regn kommer sol för redan i går kväll ringde det en kille till Dennis och erbjöd honom jobb och ville att han skulle böja så snart som möjligt. Det får mig att kunna andas och slappna av lite.

Idag har jag varit i Oskarshamn och fixat mina fransar igen. Alltså det är ju såklart en liten utgift att göra fransarna varje månad men jag tycker det är så värt det . Man känner sig så mycket fräschare :)
Efter det har det varit lite farsdag firande både hos min pappa och Dennis pappa. Nu har vi landat hemma och barnen ligger i säng. Jag är tröttare än tröttast och något deppad faktiskt. Känns inte så roligt att gå till jobbet i morgon som jag önskar det skulle kännas. Vi har APT på kvällen men så kommer inte hem förens 19, kanske är de som gör att man känner sig lite halvt seg och trött. Vet inte än om jag ska stanna kvar på jobbet eller åka hem emellan, jag slutar kl 14. Men just nu lutar det åt att åka hem faktiskt, vad ska jag göra på jobbet egentligen i 3 timmar ;)

Nu ska jag inta soffan och låta kvällen komma och sen hoppas på att jag känner mig gladare och piggare i morgon. Godnatt på er kära vänner !

Likes

Comments

När man är som nöjdast med livet, allt är så där perfekt så man liksom nästan tror att man lever i en dröm så är det väl självklart att något ska förstöra den där lyckan. Igår när jag kom hem från jobbet så plingar det till i Dennis telefon och han får ett mail om att företaget han jobbar på går i konkurs... vet inte alls vad detta kommer innebära för Dennis men ja man fattar ju att han kommer bli utan jobb.  Vilket inte är så passande just nu, eller ja det är väl aldrig passande ? Jag bara hoppas och ber nu att detta löser sig så fort som möjligt för paniken och klumpen jag har i magen nu går inte ens beskriva !

I alla fall i tisdags va jag ju hos frisören en resultatet blev så mycket bättre än sist. jag är kanon nöjd :)

På måndag ska jag ta tag i och ringa optikern igen, jag va ju där förra sommaren och kollade synen och det visade ju sig att jag va översynt, ja prövade ut brillor och de men hämtade aldrig ut dom dumt nog. Men känner väl kanske nu att det vore en bra idé att ta tag i det där i alla fall. Jag behöver ju trots allt anstränga mig rätt bra när kah kollar tv och när jag kör  bil osv. 
sen ska jag ringa läkaren också för jag har fått något sjukt ont i örat och när jag toppsade här om dagen var det massa blod på toppen och det känns inte som något bra tecken .

Ikväll blir det mys med Dennis, vi ska göra planka sen när barnen lagt sig och se på film. Mys :)

Likes

Comments

Igår va det första snöovädret kan man väl säga. Så i morse va jag riktigt nervös när jag skulle åka till jobbet eftersom det är första vintern med körkort. Iof övningskörde jag ju i detta väglaget förra året men då har man ju alltid någon med sig. I alla fall det gick bra, jag kom både dit och hem igen och jag lever fortfarande. Men det tog lite längre tid, tur jag åkte i god tid.

Idag är jag trött, så trött verkligen, ögonen svider.  Jag ska ta och börja med maten som ska stå i ugnen en stund. Det blir ungsfalukorv med potatismos idag.

I morgon ska jag till frisören för att fixa till denna hemska färg jag har i håret. sist jag va och skulle färga blev det hemskt så hoppas på ett bättre och nöjdare resultat denna gången.

Likes

Comments