hej, har du någonsin verkligen tyckt om dig själv? så som du är? på riktigt, hela tiden? om ja, fyfan vad bra, jag ser upp till dig, om nej, jag skulle säga att jag inte heller har det, inte på riktigt. och jag skulle inte säga att jag gör det än idag heller, men jag försöker. för varje dag som går försöker jag tycka mig själv mer och mer, för hur jag ser ut, hur jag beter mig, hur jag är, jag försöker uppskatta och tycka om mig själv hela tiden, som emelie. det är svårt, det håller jag med om, jag har försökt länge och som sagt har jag inte kommit dit till det stadiet där jag gör det än, inte ens lite. häromdagen var jag nära på att gråta, inget farligt eller dumt med att gråta, inte alls, men anledningen till att jag var nära på att gråta var för att jag inte tycker jag räcker till, att jag är dålig, mycket sämre än alla andra. just detta tillfälle var angående skolan, men jag hade en dålig dag. idag har mitt skolarbete gått jättebra, just då gjorde det inte det och inte förra veckan heller, men idag har det gått svinbra. idag skulle jag säga att jag uppskattat mig själv en liten stund iallafall, har du tyckt om eller uppskattat dig själv idag? en liten stund? om ja, fantastiskt. om nej, snart gör du nog det. jag gör det inte varje dag, ingen gör det varje dag.

för att vara ärlig så är allting rätt skevt, det är ju inte direkt vi själva som bestämmer oss för att ogilla oss själva? det låter ju jättekonstigt? det är samhället, samhället som säger hur man ska klä sig, bete sig, om man är fin eller inte och om man passar in. visst är det rätt skevt? att samhället ser ut såhär idag? vi alla måste lära oss att tycka om varandra, oss själva och alla runt om kring oss. sluta lyssna på andra, sluta låta andra bestämma över oss och säga hur vi ska se ut, bete oss och hur vi ska vara. vi alla måste försöka tycka om oss själva och uppskatta oss själva. det är det viktigaste egentligen, att vi tycker om oss själva mer än vad andra tycker om oss. för jag är bäst av alla och du är bäst av alla.


såhär såg jag ut idag!

kram


Likes

Comments

hallå hallå, denna dag har varit jättebra, jag skoja, denna dag har varit svintråkig. förutom att ha umgåtts med min hund då, han har gjort dagen lite bättre iallafall. egentligen så vill jag inte vara en tråkig bloggare och endast skriver om hur mina dagar varit och vad jag hittat på. men som nybörjare på detta så har jag svårt att komma på saker att skriva om som tidigare sagt. därför tänkte jag nu berätta att jag tränat idag och för att vara ärlig så är det träningen som förstår mina söndagar. jag ogillar verkligen den, inte på grund av att jag rör på mig, absolut inte, utan för att jag inte tycker det är roligt. nu ska jag sluta prata om det. hur har eran dag varit, mår ni bra? för att vara ärlig så mår jag också bra, bara att dagen varit dålig.

förresten, jag duschade nyss, wiho! vad! intressant! sen sminkade jag mig lite och nu sitter jag och försöker få ihop detta roliga blogginlägg, lite svårt måste jag faktiskt säga, men jag tycker ändå att jag gör det bra. sen såg jag att det är rätt så många som hittat it, 110 läsare tror jag jag hade sist jag kollade. VAD KUUUL!

mitt i detta bloggskrivande lyssnar jag faktiskt på musik, wow vad oväntat, men mitt liv består nästan av musik. det är rätt sjukt, jag lyssnar på musik under hela min vakna tid PLUS när jag sover. jag somnar ALLTID till musik och då är det oftast oskar linnros jag lyssnar på, hans nya låtar är typ de jag lever för. lyssnar ni på honom? eller vad lyssnar ni på? OM ni lyssnar på hans musik, vilka/vilken låt/låtar är era favoriter. skulle jag vara tvungen att välja skulle jag säga att mina favoriter är bäst och fri. helt fantastiska låtar.

kram

https://open.spotify.com/track/1KZisUrtRpcafagqjIqwDG - oskar linnros - bäst

https://open.spotify.com/track/2HdwWqPjWZrgH0jVowNIqH - oskar linnros - friLikes

Comments

jag har en konstig känsla i kroppen, en känsla jag haft någon enstaka gång innan. en förväntansfull men ändå väldigt pirrig känsla, detta på grund av att jag skaffat blogg och inte har en jävla aning om varför jag gjort det, vad jag ska skriva eller hur jag ska skriva. jag menar, detta inlägg tycker jag blev väldigt skevt. varför skulle ni vilja veta om mina känsla av att ha skaffat blogg? det är ju inte så jätte-intressant? aja, det är en bra fråga, men jag väljer, även fast det är skevt att publicera detta inlägg och låta det vara kvar. kanske tycker ni något annat? vi får se.

iallafall, trots denna konstiga känsla är jag glad och smått taggad på att jag skaffat blogg, som jag försökte framföra innan så har jag ingen aning om vad jag ska skriva eller hur jag ska skriva, men jag antar att det kommer. det är vad jag hoppas på iallafall.

hursomhelst, här e jag! hoppas min fina tid som bloggare blir kul. känns fel att kalla mig bloggare, men är jag det nu? en bloggare?


Likes

Comments