Header
View tracker

Köpenhamn är verkligen så underbart vacker under julen!
Igår tog familjen en lite tur dit och bara gick omkring på julmarknaderna och kollade runt i stan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Då går vi redan in i årets sista månad vilket känns galet. Detta året har bara rusat iväg och snart bär det av till Madrid för ett nytt äventyr.

Men måste nog säga att december är en utav mina favoritmånader då allt blir så mysigt med all julbelysning och alla juldofter, älskar verkligen det!

Ni får ha det så bra så ska jag återgå till pluggandet.

Bilder från We heart it

Likes

Comments

View tracker

Är totalt utslagen. Har inte ork att göra något men måste ta tag i allt plugg. Det är så de senaste dagarna har känts.

Men denna helg har trotts allt varit bra. Började lördagen med jobb och sen åkte familjen till lund för att kolla lite på gymnasiemässan då brodern min börjar gymnasiet nästa år.
Sen gick vi runt på julmarknaden på kulturen vilket var väldigt mysigt. Älskar verkligen julmarknader!

Även denna dag har spenderats på julmarknader. Började dagen med att städa rummet för att få lite julstämning och så åte vi till en julmarknad en bit härifrån. Sen jätog jag mig ner till gymmet innan vi begav oss ner på julmarknaden här på torget. Kan verkligen inget annat än att älska julen.

Likes

Comments

Hej på er!

Uppdateringen här är kass som vanligt men det händer inget speciellt om dagarna. Skolan rullar på som vanligt och eftermiddagarna/kvällarna spenderas åt plugg och träning och det är en ständig stress.

Idag har vi en ledig dag men den är planerad av plugg från alla möjliga ämnen men har även en massagetid inbokad som jag strax ska sticka iväg till. Det behövs verkligen.

Har ju skrivit lite om min skada i axeln tidigare här och för någon vecka sen fick vi beskedet att jag själv ska avgöra om det blir operation eller inte. Inte det lättaste beslutet direkt så får se hur jag gör.

Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er!

Denna veckan har verkligen tagit på krafterna med tidiga morgnar och sena kvällar. Gick upp vid 4 i onsdags för att följa valet i USA som gick rent åt skogen, förstår inte hur man kan rösta fram Trump till president men nu blev det så och det finns inget man kan göra. Sen har vi börjat 8 resten av dagarna och idag ringde alarmet 04.40 då jobb väntade. Har blivit sena kvällar med plugg och i torsdags var vi i Malmö och kollade på Elton John vilket var väldigt bra.

Som sagt stod jobb på schemat idag och därefter blev det träning. Nu blir det plugg och att bara försöka ta det lite lugnt, är verkligen helt slut.

Den senaste veckan har verkligen vintern kommit och jag som älskar allt som har med julen att göra tycker bara de tär mysigt. Dock börjar den ju redan försvinna igen.

Något som står på "Att göra listan" i helgen är att att beställa Timbuktus bok. Såg den när jag var iväg i veckan men bestämde mig för att beställa den istället.

Likes

Comments

Jag är verkligen inget stort fan av slott men slottet i Madrid måste jag säga är otroligt fint och pampigt.

Likes

Comments

Hej på er!
Då var lovet slut och skolan är igång igen.
Har haft ett otroligt bra lov men det gick alldeles för fort!

Lovet avslutades iallafall på bästa sätt med fotboll och guldfirande, så härligt.

Ni får ha det så bra!

Likes

Comments