Header

Hej på er!

De senaste veckorna har varit otroligt stressiga med mycket prov och läxor men äntligen har det lugnat ner sig lite nu innan lovet och pluggandet har även gett bra resultat.

Så idag har jag kunnat träna utan att stressa och även bara ta det lugnt helt enkelt.

Igår blev det även klart att Malmö vinner allsvenskan vilket är otroligt härligt, bara synd att man inte var på plats i Falkenberg. Den känslan hade varit magisk.

Ni får ha det så bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Har verkligen haft en perfekt helg, om man bortser från söndagen som nästan bara bestod av plugg.

Fredag: I fredags tog jag mig ner till gymmet efter skolan vilket var otroligt skönt efter en vecka med endast ett pass när det vanligtvis blir 5 eller 6 stycken. Sen stack jag bor till en kompis för att fira henne vilket blev en otroligt mysig och rolig kväll.


Lördag: Alltså min lördag var i princip perfekt. Morgonen började dock lite stressigt då jag stack ner till gymmet vilket i och för sig var skönt men visste samtidigt att jag hade en hel del att plugga som jag sen inte hann med. Men efter lunch tog jag iallafall bussen in till Lund där jag mötte upp Matilda och Andrea för att sen ta oss vidare till Malmö där fotboll väntade. Så vi drog oss bort till stadion och det var verkligen kul att ta ed dem till klacken och det verkade minst sagt tycka det var riktigt kul så förhoppningsvis får jag med mig dem igen. Resultatet var dock en lite utav en skam men tyckte iallafall trycket i klacken var var godkänt.

När matchen var slut stack vi hem till Andrea där det blev tacos och en massa snack. Är verkligen så glad för att jag hamnat i samma klass som dessa tjejer <3


Söndag: Som sagt var min söndag en riktig pluggdag men stack iallafall ner till gymmet för det vanliga CXWORK passet och på kvällen kom Izza hit så planerade vi lite inför Madrid, det är nämligen mindre än en vecka kvar innan vi åker nu, tiden går sååå fort!

Likes

Comments

Då var äntligen en tuff dag i skolan över. 3 prov avklarade men eftermiddagen måste dessvärre spenderas åt plugg.

Ska även ta mig ner till gymmet och ikväll blir det att fira en kompis så det ska bli skönt att göra något annat än att sitta med läxorna hela kvällen.

Ni får ha en bra fredag!

Likes

Comments

Hejhej!

Tiden har verkligen inte räckt till denna veckan. Men nu är iallafall ett prov avklarat och på fredag väntar matte och spanska. Stannade kvar på skolan både igår och idag och gick på någon extra matte och sen har eftermiddagarna spenderats åt att plugga. Men idag tog jag iallafall lite tid för att sticka ner på gymmet vilket var riktigt skönt men nu fortsätter snart pluggandet. Även helgen är fullbokad både med plugg och roliga saker.

På fredag blir det att fira en kompis och på lördag blir det först plugg och sen fotboll med några kompisar och förmodligen en myskväll efter det. På söndag blir det mycket plugg då vi har prov på måndag och jag har 0 koll på vad vi ska kunna men ska även försöka trycka in en träff med kompisar för att åka skridskor då vi snart har prov på det i skolan.

Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

I morse tog jag tåget in till Malmö för att lämna tillbaka en jacka och fixa lite andra saker men som vanligt tog det längre tid än planerat men hann iallafall hem för att sticka ner till gymmet för att vara med på ett passa där.

Men nu måste jag verkligen ta tag i pluggandet då jag bara har skjutit fram det hela helgen.

Likes

Comments

Hejhej!

Alarmet ringde 04.50 och 05.50 gav jag mig iväg för att jobba till 12.00. Låter kanske som en otroligt jobbig tid och visst det är inte speciellt kul att gå upp vid 5 men jag skulle ändå säga att det funkar väldigt bra då man nästan har hela dagen kvar sen.

Efter jag slutat stack jag direkt till gymmet där det blev ett riktigt bra pass för benen och nu har jag ätit och ska ta tag i pluggandet strax.

Likes

Comments

HejHej!

Tänkte väl mest kika in här och säga att det inte finns mycket tid till något just nu. Skolan tar upp extremt mycket tid då vi har mellan 3 och 4 prov + läxor var vecka nu, eller åtminstone de senaste veckorna och den kommande, men det är bara att plugga på men tyvärr tar träningen stryk av det då jag känner att jag verkligen inte hinner med allt men ska försöka ta tag i det igen under helgen då jag vet att jag mår bäst när jag tränar.

Annars har inget speciellt hänt idag och till helgen står jobb, plugg och kanske en sväng in till Malmö på schemat då jag snart är i akut behov av ett par byxor.

Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Hej på er!

Då var det onsdag och halva skolveckan har gått, tiden flyger verkligen förbi.

Min morgon började redan 04.50 då klockan ringde och jag fick släpa mig upp ur sängen. Vid 6 körde jag och mamma till Malmö då jag hade tid för att röntga min axel i och med att jag har haft problem med den i några år nu. Det var dock ingen vanlig röntgen utan vi skulle spruta in konstrast i leden vilket var mer smärtsamt ön vad jag trodde, kan nog säga att det var en av de värsta smärtorna jag känt men som tur var gick det ju över efter en stund.

När vi var klara där drog vi in till lund och käkade frukost och sen drog jag vidare till skolan. Är nu hemkommen från skolan och kvällen kommer spenderas åt plugg som vanligt.

Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Kvällen igår spenderades med några kompisar, det blev god mat och sen spenderade vi bara kvällen i soffan framför en film. En sådan kväll behövs ibland.

Idag har det inte hänt så mycket än, sitter nu och pluggar vilket jag kommer göra största delen av dagen med avbrott för lite träning i eftermiddag och möjligtvis en promenad men får se hur dagen slutar het enkelt.

Ni får ha det så bra!

Likes

Comments