Header

När skolan är i full gång och mörkret kommer tror jag det är viktigt för alla att ha saker att se framemot. Även om jag älskar hösten och vinter har jag märkt att man blir tröttare, antagligen på grund av mörkret.

Saker jag ser framemot

• Timbuktus föreställning i november

• December månad och allt vad det betyder

• Julen. Självklart längtar jag till julen. Älskar allt som hör till den högtiden. Julmarknader, julmat, julgodis, snö, doften av gran och alla tända ljus

• Köpenhamn med ett gäng underbara tjejer till jul

• Julafton såklart

• jullovet

• På sportlovet bär det av mot Dubai och kryssning

• I maj väntar en resa till Prag

• Allt som har med studenten att göra. Är inte den som är överexalterad inför själva studenten men kan ju inte säga något annat än att det ska bli skönt att slippa plugget ett tag.

Bilder tagna från Pinterest

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den där saknaden försvinner inte. Varje dag försvinner tankarna bort till Madrid, om och om igen.

På väg till skolan är tankarna på hur bussresan var varje morgon.
På lektionerna kan tankarna försvinna lite vart som.
På väg hem från skolan är tankarna på vad man gjorde efter skolan varje dag.
Kvällarna är värst. Då är tankarna överallt. Det är ofta då tankarna på Millad kommer, kuratorn på skolan och även andra bra relationer med lärarna. Den absolut jobbigaste saknaden.
På helgerna är tankarna självklart på allt roligt man gjorde vilket i och för sig alltid kommer upp i huvudet.

Saknaden är inte roligt och går inte riktigt att beskriva. Man måste nog själv varit med om något liknande.
Men som tur är så är det endast underbara minnen och det är ju såklart det som gör det jobbigt.
Kan inte beskriva hur tacksam och glad jag är för att jag tog denna chansen.

Just nu vill jag mer än något annat besöka Madrid igen. Hoppas på att det kan ske inom de närmsta månaderna.

Likes

Comments

Hej på er!
Livet rullar på och efter fullspäckade veckor sedan skolan började har vi nu en vecka där vi kan pusta ut lite. Borde väl ta tag i GA och andra uppgifter inför nästa vecka men känner att det verkligen behövs med en lite lugnare vecka nu.

Hade en underbart mysig kväll med 3 tjejer från klassen i lördags. De är verkligen fantastiska och skolan utan dem hade inte varit detsamma. Resten av helgen spenderades åt jobb och är så tacksam för att jag verkligen trivs där jag jobbar. Gör allt så mycket lättare.

Till en helt annan sak. Hösten har ju verkligen kommit de senaste veckorna och älskar färgerna som finns överallt just nu. Önskar bara man hade haft mer tid över för att få till den optimala höstkänslan.

Ni får ha det så bra!

Bilder från Pinterest

Likes

Comments

Hej på er!
Denna veckan har minst sagt varit tuff. Prov i de svåraste ämnena har resulterat i att all tid har lagts på plugg sent in på kvällen. Men efter många sammanbrott är proven ni gjorda vilken är en otrolig lättnad.

Nu väntar en helg fylld med saker. Blir jobb både lördag och söndag. När jag slutar jobba på lördag blir det raka vägen till Malmö för att titta på någon musikal och därefter väntar tjejkväll med ett härligt gäng. Utöver att jag jobbar på söndag ska jag nog försöka ta det ganska lugnt. Kanske sticker ner till gymmet eller får lite plugg gjort. Ser iallafall fram emot denna helg då det känns som att det inte bara är plugg som hänger över en, är nog första gången sen skolan började som alla läxor och prov känns hanterbart. Det betyder ju dock inte att vi inte har något men vi slipper iallafall två prov på en dag och liknande.

Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Hej på er!
Här ekar verkligen tomt under veckorna men har dessvärre inte mycket roligt att dela med mig av. Skolan och jobbet rullar på men utöver det har jag faktiskt äntligen skaffa min första tatuering.

I torsdags kom jag till tatueringsstudion med Lina som stöd. Var inte speciellt nervös fören jag satte mig i stolen och såg nålen, då slog det mig att det nog gör ganska ont ändå. Blev dock lyckligt överraskad av att det inte alls gjorde speciellt ont. Det är klart det kändes men det var mer som en svidande känsla och inga problem. Blev verkligen otroligt nöjd, både med tatueringen och bemötandet i studion. Texten blev "Fortsätt" vilket är något som betyder väldigt mycket för mig och gillar att det är lite svårt att tyda vad det står. Vill inte att alla ska se vad det står hur tydligt som helst då det viktiga är att jag vet vad den står för. Kan redan nu säga att detta inte blir den sista då jag redan har en färdig tanke och fler på gång. Nu låter det kanske som att jag ska ha hur många tatueringar som helst men för att lugna mina föräldrar som inte är speciellt förtjusta i tatueringar kan jag ju säga att det absolut inte är min tanke. Är dessutom väldigt angelägen av att de måste ha en stark betydelse för mig. Men just nu är jag supernöjd med denna och ångrar verkligen inget.

En annan rolig sak som hänt den senaste veckan är att vi fick besök av några lärare från Madrid. Tyvärr inte så många och kanske inte de jag kom närmst, men fick iallafall träffa våran idrottslärare och värdfamiljsanordnare som jag hade en väldigt bra relation med. Men fasen vad jag saknar Madrid. Känner verkligen att jag måste dit NU.

Så den senaste veckan har bjudit på lite roligheter till skillnad från tidigare veckor även om det varit fruktansvärt mycket plugg.
Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Hej på er!

Dagarna och veckorna flyger förbi och ser relativt lika ut. Dagarna spenderas i skolan eller på jobb och utöver det är det plugg och träning. Vissa dagar känns det omöjligt att få ihop allt men det gäller bara att planera.

Fredagar är våran lediga dag så började morgonen med ett spinningpass 07:30 vilket var otroligt härligt och skönt att komma igång på morgonen. Timmarna därefter har bestått av plugg men nu fick det bli en paus för lunch och lite vila. Sen får jag ta tag i gymnasiearbetet vilket inte känns helt lätt men första delen ska in om 3 veckor så det gäller att sätta igång. Hoppas dock på en lugn kväll, blir kanske att träffa Izza eller en kväll i soffan.

Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Hej på er!

Dagarna springer iväg och tiden räcker inte riktigt till just nu känner jag. Det är mycket plugg och jobb och hinner knappt med träningen just nu.

Mycket mer än så händer faktiskt inte men har haft en otroligt mysig helg iallafall. Jobbade hela fredagen och hade sen en lugn kväll hemma vilket var behövligt! I lördags väntade festligheter hos en kompis vilket blev en sååå mysig kväll, Roligaste på länge!! Där sov jag sen över och efter en härlig brunch tig jag mig till mormor och morfar för att fira mormor som fyller år i veckan. Dit kom även farmor och det är alltid lika trevligt att träffa dem.

Just nu sitter jag på tåget på väg hem efter att ha varit en sväng i Malmö för lite ärenden. Är fruktansvärt trött idag så ska hem och äta lite och sen blir det antagligen lite träning och plugg. Hoppas även på att kunna ta det lite lugnt ikväll, behövs verkligen!

Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Hej på er!

Här rullar vardagen på. Mesta tiden går till skolan, plugg och jobb. Jobbade största delen av fredagen och idag har också större delen av dagen bestått av jobb. Jag har dock inget att klaga på, trivs otroligt bra och det känns till och med roligt att jobba. Dessutom behövs pengarna så det blir en bra kombination.

Igår spenderade jag dagen på Ikea och Emporia med lina vilket var otroligt mysigt!! Den tjejen är guld värd! Fick själv inte med mig något hem vilket heller inte var tanken, väntar in ännu mer höstkläder i butikerna.

Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Hej på er!

Veckorna bara flyger förbi och nu är ännu en vecka slut. Denna helg har i princip bara bestått utav jobb. Har jobbat både fredag, lördag och söndag och utöver det har det varit träning och plugg vilket jag snart ska fortsätta med.

Annars händer det inte speciellt mycket. I torsdags var vi på Ven med klassen vilket var trevligt men annars rullar skolan på som vanligt och hösten börjar närma sig. Har även hunnit vara på första fotbollsmatchen sedan jag kom hem. Det tog alldeles för lång tid men äntligen kom jag dit iallafall, som jag saknat det!

Har även börjat prata om en resa till Prag till våren med några kompisar så hoppas på att vi kan boka snart så att tiden inte bara springer iväg.

Men nu ska jag göra mig något varmt att dricka och sen fortsätta med pluggandet en stund.
Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Hur mycket kan man egentligen sakna en stad?
- Mer än man någonsin kan föreställa sig skulle jag svara.

När jag åkte ifrån Madrid förstod jag självklart att man skulle sakna det, men jag kunde aldrig föreställa mig att det skulle bli så här jobbigt.

Samtidigt som jag fylls av lycka och tacksamhet för det jag fått uppleva finns en otroligt jobbig känsla i kroppen som inte går att beskriva, det blir så fruktansvärt tungt på något sätt när jag tänker på att jag nu inte kommer bo där mer. Jag blev verkligen lugn av den staden, av att bara gå omkring där, sitta på ett mysigt café och höra spanskan runt omkring mig. Man mådde så bra där, och vill förtydliga att det endast är bra minnen jag har därifrån och just därför det även skapas en jobbig känsla, för att jag nu saknar det så mycket.

Saknaden av allt annat som var där är också otroligt stor, livet man levde där helt enkelt. Jag saknar människorna, den avslappnande stämningen, värmen, kulturen och till och med skola. Skolan var faktiskt något jag inte trodde jag skulle sakna så mycket till en början när vi kom dit men oj vad jag saknar den nu. Saknar tryggheten där, kontakten man hade med lärarna och att man visste vem alla var. Uppskattar verkligen tryggheten man får på en liten skola. Det är verkligen något speciellt.

Vill verkligen åka tillbaka till denna underbara stad snarast, hade lätt kunnat ta flyget tillbaka imorgon men så lätt är det tyvärr inte. Men jag hoppas verkligen på ett besök i älskade Madrid inom den närmsta framtiden. Det behövs.

Likes

Comments