Header
View tracker

Nu har jag vilat från gym sedan i söndags och jag är redigt taggad för att komma tillbaka till gymmet imorgon. På schemat står ben och hoppas på att min förkylning hinner gå ner ytterligare tills dess.

Idag vart jag tvungen att skynda mig in till jobbet då det uppstod lite problem för Elina imorse. Pappa kom och hämtade mig så hann i viss tid in till jobbet.

Imorgon väntas en sovmorgon sedan beger jag mig till fitnessportalen. Börjar inte förens klockan 3 och det ska bli så skönt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Startade denna vecka med att dra på mig en liten förkylning. Har även känningar i halsen och väljer självklart en vilodag. Hoppas på lite förbättring imorgon!

Nu är jag och Sofia påväg hem till mig. Behöver kvalitetstid när måendet inte är på topp.

Likes

Comments

View tracker

Efter en lång dag på jobbet igår så åkte jag hem till Natalie. Tapas-mys med hela familjen! Var så himla mysigt att få spendera tid ihop med hela Natalies familj igen.

Dagen har bara flugit förbi och är helt slut i kroppen. Behöver sova och gymmet får vänta till efter jobbet imorgon.

(Några bilder ifrån dagen i Alingsås, ihop med Joanna och Natalie)

Är inte helt taggad på en ny vecka imorgon med jobb hela vägen fram till fredag. Tur är väl att jag har tagit ledigt sista timmarna på fredag!
Checkar ut för idag och så kör vi lite mer uppdatering imorgon. P&K

Likes

Comments

Lite för mycket koffein för sent på dagen igår och kom i säng lite för sent, vilket relaterade i för få timmars sömn. Klockan stod på 05.15 idag och vid 05.50 drog jag igång ett pass på gymmet. Skönt att ha gymkort på fitnessportalen i Floda, då hinns det med gym även fast jag ska jobba.

Jobbar till 21 ikväll, därefter ska jag raka vägen hem till Natalie och ha myskväll med familjen. Min lilla extra familj, äntligen kan det bli som vanligt igen!

Nu ska det ner några nocco och kaffe i den här kroppen, så jag orkar hela vägen in i mål.

Likes

Comments

Jobbet är avklarat för idag och imorgon kör vi lite jobb igen.

Ni kan inte ana vad som hände mig idag!!!! När jag och Sofia står i butiken och jobbar så kommer det en skrikandes människa in med mobilen högt upp i luften. Jag ser föret inte vem det är, men sedan ser jag ju att min Natalie står i butiken, mitt i centrala Gbg och inte längre är kvar på andra sidan jordklotet. Planen var att Natalie skulle kommit hem den 12 december, sa hon iallafall. Men det visade sig att hon lurat oss allihopa och istället kom tidigare för att överraska oss. Jag la mig bokstavligen ner på golvet bakom kassan och grät. Aldrig blivit så överraskad och lycklig på samma gång. Min fina tjej är äntligen hemma och jag kan inte bli lyckligare!

Likes

Comments

Nu är jag äntligen på jobbet och håller på att äta upp min frukost. Mangosmoothie med chiafrön i! Namnam!

Kom iväg en aningen sent till gymmet, men fick till ett riktigt bra pass. Blev faktiskt ben, axlar och triceps idag.

Väl hemma blev det en aningen stressigt och det blev inte bättre när jag åkte hemifrån.. Inställt tåg, så gasen i botten till Partille och sedan vidare till stan.

Konstigt nog så trivs jag ändå bra med att min vardag är lite av ett kaos. Blir piggare och gladare? (Haha)

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon!
Onsdag och ledig och jag startade denna dagen med en liten sovmorgon. För tillfället dricker jag min mango-smoothie i sängen med musik i bakgrunden samtidigt som jag bloggar åt er. Riktig mysmorgon!

Ska strax bege mig bort till gymmet och sedan är planen att catcha up med Carro.

Likes

Comments