Header

Planen idag var att träna direkt efter jobbet och därefter direkt och fixa spraytan. Morgonen blev inte som planerad och det blev bara en spraytan innan jag fick krypa till kos. Självklart har jag dragit på mig en rejäl förkylning, lagom till nybalansering på jobbet, diet och roliga planer i helgen.

Försöker vila så mycket som möjligt idag och håller alla tummar och tår på att jag känner mig bättre imorgon så jag hinner köra veckans näst sista pass.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!
Idag stod alarmet på klockan ett. När jag kom upp var mamma i lägenheten och hade målat sedan klockan nio på morgonen, samt fixat kaffe. Världens bästa mamma!<3

-

Gjorde iordning mina Bananpannkakor, åt mina multivitaminer och omega3. En kick start och jag var mer än redo för gymmet.

Väl på gymmet värme jag upp på bandet och därefter körde jag axlar och rygg + effektiv och aktiv vila i mellan.

Efter gymmet åt jag min matlåda och gav mig därefter ut på en promenad. Vädret var tyvärr inte det bästa och jag hade nog alla årstider under min 40 minuters runda.


Likes

Comments

En promenad på 50 minuter till Nääs fabriker var en självklarhet efter ett mål mat efter gymmet. På vägen kollade jag även till ett utegym som jag sett när jag kört förbi med bilen. Såg lockande ut och planen är att köra där några dagar i sommar när det är för bra väder för att stå inne på ett gym.
-

Nu kollar jag hockey och kommer somna när som helst. Så en nap nu innan mer mat och även jobb väntar.

Likes

Comments

Hallå hallå!

I natt sovNatalie här hos mig. Passade mig perfekt då Fia åkte hem i gårkväll och jag är sällskapssjuk!

Imorse begav vi oss iväg till Alingsås. Behövde en del saker i kostväg och idag testade jag på Fitnessbutiken. Därefter svängde vi in på Ica maxi som för övrigt är den bästa mataffären jag handlat i.

ATM: gymmet är avklarat och nu ska jag få i mig denna stora portion mat.

Likes

Comments

I förmiddags åkte jag med Grädde till Ikea, då han precis flyttat till sin nya lägenhet. Så kul! Alla har blivit så stora i "gänget" haha..

-

Nu är iallafall Micha här och vi har precis ätit varsin portion proteinpannkakor. Senare ikväll kommer även Fia hit och då väntas sushi-dejt!

Likes

Comments

Chokladkasein, toppat med hallon!
-


Ett axel och tricepspass är done. Magen fick sig en genomkörare och passet avslutades på Crossen.

Nu ska jag fortsätta eftermiddagen i soffan framför YT, därefter beger jag mig mot jobb. Jag bara ääälskaar mina jobbtider!<3

Likes

Comments

Klockan ringde 14.00 och 15.00 stod jag på crosstrainern och värmde upp.

Innan gymmet åt jag två stycken riskakor, toppat med jordnötssmör & hallon. GRYM kombo!

På schemat idag stod ben & mage på schemat och det blev en jädrans massa repitioner. Skönt att få känna den brännande och "krampande" känslan i baksida lår.

Passet avslutades på Crossen i några minuter, därefter begav jag mig hemåt.

-

ATM: Efter min proteinshake (som jag alltid tar i bilen hem) så slängde jag ihop min favoritomelett.
En helt vanlig omelett på 3 ägg + vatten, en 1/3 lök och tomater.

Likes

Comments