Header

Godmorgon söndag!
Kvart i 11 i gårkväll mötte jag upp Sofia utanför gymmet. På schemat för min del stod rygg och triceps (då jag körde biceps i fredags!). Ett väldigt lyckat pass och riktigt skönt att köra så sent på kvällen!

-
Nu har jag precist fått i mig en stor skål gröt, och dricker upp det sista kaffet framför Nyhetsmorgon.

Likes

Comments

Sleepover med Fia, sushi-frukost och därefter ett roligt pass på Fitnessportalen.

-

Nu väntar vi in tiden. Om ungefär en timma åker vi mot Alingsås för Spraytan. Vi blev en aningen sugna på att bli några nyanser brunare, så nu kör vi.

Likes

Comments

Bananpannkakor gjorda på endast banan & ägg.
Topping: choklad-kasein & frysta hallon.

Likes

Comments

Mitt liv kommer få en ny start. När jag skrev på mitt kontrakt för lägenhet, kändes, allt så långt bort. Även när jag fick reda på att jag fick jobbet på Volvo vart det också så långt bort. När jag jobbade i Godisaffären gick det runt mycket tankar i huvudet om vad jag skulle göra i framtiden. Jag hade inte en aning om vad jag skulle göra. Ville jag börja plugga, ska jag byta jobb, vilket jobb ska jag söka?

-

Nu när jag klickar in på DayCount är allt bara några dagar bort. 23 dagar tills jag håller nyckeln i min hand till lägenheten. Många vet hur jag aldrig trivts där jag bor nu. Jag blir deprimerad av att bo så som jag gör nu. Jag gick från min andrahandslägenhet på 91 kvadrat till en etta på 20 kvadrat. Jag har inget riktigt kök, jag har inget utrymme för 5 öre och jag diskar i mitt badkar, som är ett sittbakdar(!!) Inte så glamoröst om du frågar mig, Haha!

Det är så otroligt stort för mig att jag ska flytta. Jag har aldrig haft drömmar om att resa jorden runt, spara ihop pengar för att backpacka. Min dröm har bara vart att få jobba på ett jobb där jag trivs, bo i min alldeles egna lägenhet och ta varje dag som den kommer och göra det jag gillar bäst, träna, spendera tid med familj och skapa galna minnen ihop med tjejerna. Det är viktigt för mig.---


Flyttkartongerna börjar rulla in i lägenheten och jag är så jäkla redo att backa ner allt jag äger och har här. Så innerligt redo att börja ett nytt kapitel i livet, både jobbmässigt och boende!


Likes

Comments

Frukosten vart så otroligt mastig & då delade ändå jag och Fia på det.
-
När vi fått i oss frukosten började jag lite smått att packa. Känns så fruktansvärt jäkla bra att det äntligen börjar dra ihop sig ordentligt. Kan inte fatta att jag ska få en riktig och stor lägenhet, kommer bli skönt att slippa min håla till lägenhet nu..!

Likes

Comments