Header

Gårkvällen bjöd på utgång och denna söndag har jag och Fia spenderat i min lägenhet. Med ett uppehåll för att åka till donken, nam nam.

-

Nu kvällsmat med mamma och det bjuds givetvis på smoothie. (Vad annars?)

Likes

Comments

Godmorgon världen!
Fredagen är här och jag jobbar fortfarande på att bli frisk. Det känns som att det går åt rätt håll nu.

-
Vid 12 ska jag köra min lillebror till en kompis, sedan kör jag och mamma kvalitetstid här hemma.

Likes

Comments

Jobbar för fullt på att bli frisk ifrån den här j*kla förkylningen. Dricker massvis med smoothie, med mycket bär, frukt och vitaminer.

-

Imorgon är det redan fredag, vilket betyder helg. Kan väl ändå inte säga att jag har så mycket fredagskänsla eftersom jag ändå vart hemma i en vecka...
Planerna för morgondagen är att umgås med min fina mamma som är ledig och kanske en catch up med Natalie, senare på eftermiddagen.

Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda!

Likes

Comments

Ett ärende kan jag boka av idag- check.
Vid halv 2-tiden mötte jag upp min Carro och hade sushidejt. Har bara saknat henne så så mycket!<3

-
Nu passar jag min lillasyster och vi har nu lite myskväll. Har gjort plättar till oss, och laddat upp med Youtube för oss båda!Likes

Comments

Och där blev jag sjuk! Efter att ha umgåtts med sjuka människor i kanske 2 veckors tid, & efter helgen bravader ligger jag nu i sjukstuga. Dricker flera goda koppar kaffe och spenderar stor del av dagarna till Youtube, samt letar nya möbler till nya lägenheten.

-

Imorgon ska jag vid 1-tiden iväg på att ärende och kanske en catch up med min Fia (ska isåfall övertala henne till sushidejt!!)

Sitter och funderar på vad jag vill ha för kaffebryggare/maskin? Det jag vet är att det inte blir någon kapselmaskin, vill isåfall ha en med riktiga bönor. Frågan är bara om man ska börja med att ha en vanlig bryggare och sedan spara ihop till en bra maskin om några månader.(?)

Likes

Comments

Hej fina lördag! (Det var en fin lördag tills alla moln täckte allt solljus och den blå himlen!)

Igår var min första arbetslösa dag. Under dagen gjorde jag några ärenden och åkte även hem till min pappa. Spenderade hela kvällen där, innan jag begav mig hemåt till lägis.

-
Startade min lördag med en sovmorgon, en morgonpromenad med Lea och slösurf framför YT. Efter några koppar kaffe utfördelat över dagen har jag nu börjat fixa här hemma. Jag lever i en stor röra och så lär det vara fram tills flytten. Det positiva med att jag inte börjar det nya jobbet förens 27 mars är att jag kommer ha massvis med tid till att rensa ur all skit. Denna gånger lovar jag mig själv att inte ta med mig något onödigt till den nya lägenheten. Ut med det gamla & in med det nya!

Likes

Comments

Nu går jag in på mina sista dag i Godisaffären med mycket blandade känslor. Det ska bli riktigt roligt att göra någonting annat i livet, men jag har ändå vart så delaktig här i butiken. Jag har haft alla beställningar, jag har haft kontakt med många säljare samt jag har en väldigt fin "kontakt" till många utav stamkunderna. Oavsett hur trött jag kan vara på detta jobbet ibland, så tar jag ändå med mig så mycket kunskaper och fina minnen. Så roligt jag, Elina och Sofia har haft här på jobbet. (Speciellt fredag och lördagskvällar. Massor utav peppande och skön musik och massor utav skratt med kunderna. Jag kommer sakna att jobba med mina favorittjejer!!

Likes

Comments