Vardag

Morgonen gick kanon och lite senare fick jag sms av klara som frågade om jag ville åka med till poolen en vända med hennes två värdbarn! När jag kom dit höll de på att göra midsommarkransar, så himla mysigt! Vi hoppade sen ner i poolen och tiden bara sprang iväg. Lite senare va det dags för mig att åka hem och duscha innan jag hämtade lilleman!
Jag jobbade till runt sex tiden och efter det åkte jag ner till Walle för att möta upp klara igen, hon skulle ta hål i övre delen av örat så vi gjorde det! Efter ett tag kom Emma och joinade oss, när vi skulle dra därifrån så fick Emma inte igång sin bil för hon hade glömt lamporna på så det va bara att åka hem till mig och hämta startkablar! Vår kväll slutade med att vi fick rädda Emmas bil och sen åkte vi hem och sov!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Adventures, Resor, Vardag

Här va ett litet TB inlägg så här på 10 månadersdagen! Det är helt jäkla sjukt vad tiden har gått fort! Jag kom ihåg när det va tre månader och nu är det tio! Vi har också bokat flygresan hem och det sista på resemånaden! Jag kan inte fatta att jag faktiskt har bott i usa så här länge! Jag förstår heller inte hur jag kommer kunna ta farväl från min fina andra familj och mina älskade svennejävlar som har gjort mitt år till det absolut bästa! Ni är grymma varenda en av er!

Två månader kvar + reseveckor, lets göra dessa legendary! omg cheesy! XD

Likes

Comments

Vardag

Jobbmorgonen va bra, lilleman har börjat använda Sverigeshortsen som jag köpte innan jag kom till USA till honom! De på pre-schoolen tycker alltid att det är så kul när han har de, de säger att de vill ha likadana!
Annars har jag hängt med Emma hela dagen och när jag hämtade lilleman så drog vi på en hike innan vi drog hem igen! Han är ju för rolig den grabben asså!

Likes

Comments

Adventures, Vardag

En extremt härlig dag som slutade i lite kaos och höga vågor!
Dagen började med lite sovmorgon och sen va det dags att packa ihop alla strandsaker innan Emma hämtade upp mig! Vi va två Emmor, två Emelie och så hade vi Hulda, kan säga att vi hade lite problem med alla namnen haha. Vi tog bilen till Highway 1 och Panther Beach. Vi hade en superhärlig dag på stranden, vi badade och solade till klockan va runt fem då det kom en lifeguard som sa att vi va tvungna att gå tillbaka för att vågorna va så höga. För att komma till den stranden som vi va på så va man tvungen att gå igenom ett berg och längst en bergsvägg som är precis längst havet. När vi då skulle tillbaka så va vågorna så höga att vi knappt kom förbi, efter några försök att springa så hade man en uppskrapad rumpa, en vriden fot som satt fast under en sten när vågen sköljde med oss och en svullen hand men det kunde ju ha gått så mycket värre! Tillslut så kom en lifeguard som hjälpte oss till andra sidan! Vågorna har ju mer kraft än vad man tror och man såg andra som försökte springa, men som blev träffad av vågen och slog i huvudet i stenväggen! Sjukt läskigt faktiskt!

Överlag så hade jag en kanonbra dag!


Likes

Comments

Adventures, Vardag

Lördagen började med en liten sovmorgon innan vi började packa ihop våra saker för en dag på stranden! Vi tog bilen för att åka in till ocean beach i San fran för lite sol och bad! På vägen dit stannade vi först på treasure Island för att kolla läget lite! Vi hittade en strand som vi stannade på i ett tag innan vi rullade vidare!
Ocean beach va så himla fin, värt att åka dit! En heldag på stränder blev det alltså och det va så himla skönt!
Kvällen spenderades men mina två emmor hemma hos Emma V för lite movienight!

Likes

Comments

Vardag

Idag så jobbade jag som alltid på morgonen och sen hade jag en massa tvätt och städning att fixa innan Emma V kom hit för vi skulle åka ut på en liten fotorunda! Eller vi skulle bara kolla på fina platser men det blev en fotorunda!
Efter det blev det en starre innan det va dags för mer jobb!
Jag slutade vid lite över åtta och då va det raka vägen till vår favvobio. jag, Emma, Emma och Hulda kollade på en film som jag ej kommer ihåg namnet, den va ändå inte så bra haha! Men alltid lika mys att gå på bio!

Likes

Comments