View tracker

Vardag

Nu ligger jag här på hotellet som jag ska spendera 50 dagar på! För er som inte hänger med vad jag snackar om, så är det så att min värdfamilj ska flytta från concord/walnut creek till ett nytt hus som ligger i Danville! (Ca 2,5 mil ifrån varandra)
Vi har sålt det nuvarande huset och så va vi tvungna att flytta ut denna helgen! Problemet är att vi inte får tillgång till det nya huset förens om 50 dagar och därför bor vi på hotell tills vi får flytta in. Det nya huset måste dock fixas iordning från scratch så i sommar kommer vi få flytta ut ur huset igen i 3 månader så de får renovera upp huset och bygga en pool! Så det blir en väldigt massa flyttande hit och dit men så är det!

Idag har det varit mycket packande och en lång jobbdag för mig! Från 11-22:30! Men det är skönt nu när det mesta är färdigt!
Lilleman va också hos frisören idag! Han va så himla söt när han satt där!
På kvällen kom Emma och vi drog till black bear diner för att käka! Så gott men det är ju inte precis så att man skulle gå och käka där varje dag direkt!
Nu är jag mega trött, ska hoppa in bed! Natti på er!

Likes

Comments

Vardag

Så jäkla starka asså!
Idag har det varit en väldigt stressig dag faktiskt! Jag har packat alla mina saker och det är helt sjukt vad grejer man har lyckats samla på sig på bara 5 månader!
Imorgon går flyttlasset till hotellet där vi ska bo i 50 dagar! Jag är både taggad och inte! Skönt att bo på hotell och få allt färdigfixat och städat!
Jag hann också redigera vloggen och få den uppladdad! Lite missar här och var men jag tyckte faktiskt att vloggen blev bra!
Efter jobbet så drog Emma och jag en vända till gymmet! Det blev en halvtimme på crosstrainern och sen ett svettigt armpass!
Efter det hade vi bara en mysig filmkväll innan jag somnade i min sköna säng för sista gången!

Likes

Comments

Vardag

Morgonen gick kanonbra idag och lilleman va på bra humör! Vi dansade och sjöng på väg till skolan idag! Den lille grabben kan verkligen göra mig så glad asså! Världens bästa!
På min lediga tid så träffade jag en supertrevlig ny tjej som bara har varit här i två veckor! Jag tog med henne i min lilla bil på en rundvandring och visade mina små smultronställen här i trakterna!
Sen va det att ta tag i lite tvätt och disk innan jag åkte för att hämta lilleman igen och ta honom till kung FU! Jag hade lilleman hela kvällen med så jag lagade lite mat till honom och sen satt vi och mös i soffan och lekte med play dough! Jag har verkligen haft en mysig dag samtidigt som jag har haft en väldans massa hemlängtan! Men så är det!
Nu är det läggdags, sov sött allesammans!!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

När jag väckte lilleman idag fick jag värdens kram! Han va så glad att se mig och jag hade saknat honom med!! Dagen har varit väldigt lugn! Det behövdes efter denna hektiska helgen! Jag har börjat att packa ihop mina saker lite nu! Vi ska flytta ut på lördag så jag måste packa ihop alla mina saker! Vi ska bo på hotell i 50 dagar innan vi får tillgång tillvårt nya hus som senare måste grovrenoveras! Jag är faktiskt taggad på att flytta och 50 dagar med uppvärmd pool, bubbelpool, gym, hotellfrukost kan man ju inte klaga på!
Hoppas ni hade en bra dag!!

Likes

Comments

Vardag, Resor, Adventures

Hallå på er! Just nu sitter vi på flygplatsen och är helt slut! Vi har varit aktiva från sex på morgonen till elva på kvällen med pauser på en kvart i fyra dagar nu! Det tär på krafterna kan jag säga!!
Vi började dagen med en lång lektion innan vi hoppade på den gula skolbussen som tog oss till ett ställe där vi skulle volontärarbeta! Vi fick ta på oss hårnät och förklädde och ställa oss och servera mat till hemlösa! Jag fick servera och sen satte jag och en annan tjej igång att hacka en massa lök! Det va en sån kul upplevelse att ha fått uppleva och jag är så glad att jag fick göra det! Den glädjen i deras ögon när de fick ta emot maten!!
Efter det åkte vi till skolan igen och slutade!!
Lite sorgligt att det är över! Jag har verkligen haft en super bra tid här och träffat så härliga vänner!!
När vi hade slutat vinkade vi av fina Maja (som ska med på vår resemånad, yaay) som skulle hem till los angeles! Sen drog vi andra ner till downtown för att få se lite mer av San Diego innan hemgång! Vi gick runt en runda och sen bestämde vi oss för att sätta oss för att äta lite på cheesecake factory!
När vi hade käkat så vinkade vi av varandra och jag och Emma gick ner till hamnen en stund! Det va så mysigt och fint där nere!
Vi tog också en cykeltaxi till ett supermysigt ställe som hette gaslamp! När vi hade gått där en stund tog vi en Uber hit!
Så lärorik weekend, jag är så glad att jag valde att göra den här kursen!
Hoppas ni får en kanonbra kväll allesammans!

Likes

Comments

Vardag, Resor, Adventures

En lång dag har det även varit idag!
Idag har vi hunnit med lektion på morgonen, varit i en park som va större än central park, vi hittade ett swedenhus där vi fick svenskt kaffe och fika!! Så himla mysigt! Vi besökte också ett nio våningslibary, det fanns bland annat en tv studio, en gräsmatta inomhus där de körde yoga! Sjukt coolt!
Eftermiddagen så hade vi lektioner tills klockan tio, vi hade ett test vid tjugo i tio med på kvällen! Man va sjukt pigg och alert då asså!
Just nu sitter vi på dannys diner och ska snart gå och lägga oss!!

Likes

Comments