Header
View tracker

• Allmänt

godmorgon.
Nu sitter jag i soffan och myser med både hund och sambo! Morgon kissen är gjord och pannkaksfrukosten är uppäten! Nu ska jag snart göra mig klar för ett gympass med Sofie på gymmet i stan :) första gången 👍🏻

Efter de ska jag gå lång prommis med hunden och kanske två hundar till :)

Likes

Comments

• Allmänt

Blev att jag åkte till Sofie och vi köpte godis och ska kolla filmen "How to be single" vi kör en riktig mys/hemmakväll medans pojkarna och min hund är i garaget, han får vara med i garaget och sofies hund är med oss och chillar! För de hundarna kan ej umgås med varandra, tråkigt nog!

Likes

Comments

• Allmänt

Godkväll alla goingar! Idag blev jag hemma från jobbet, eller jag åkte dit men fick åka hem igen för min urinvägsinfektion var inte å leka med... Hemskt är de!
Så jag drog hem, hällde i mig vatten med citron i och tranbärsjuice! Sen tog jag alvedon, så märkte jag att min hund vart oerhört rastlöst så jag tog med min en kompis och supra's bror på en promenad i solen, fick trotsa värkarna lite för han måste ju få sin motion oavsett hur man mår, men trotts promenaden mår jag helt okej efter också, ingen feber just nu iallafall! Mat blev de med Linus, och sen skulle dom till garaget! Vad som händer sen de vet jag inte, antagligen bara hemma!

Trevlig fredag på er ❤️

Likes

Comments

Likes

Comments