Header

• Allmänt, • Videos, • Åsikter
MIN TOPP FEM!
på youtubers!

JON OLSSON - älskar hans feta äventyr, hur underbar människa han verkar vara, hans kvalité och livstil - AWESOME.

JLC - jonas, carl och lukas! ja dom är roliga, älskar deras sketcher! (Y)

THERESE LINDGREN - fin människa, rolig och bra å lyssna på! gillar hennes videos speiellt denhär!

WILMA OCH EMIL - syskonen som är som bästa vänner! härlig och posetiv energi! (Y)

LINN AHLBORG - lyckats bra i livet, underhållande och snygg stil :D

de var min topp fem! ligger dock inte i ordning men ! :)

Likes

Comments

• Allmänt

tänkte köra en life update? kanske är roligt? kanske är tråkigt? vad vet jag?

Mitt liv JUST NU. sitter på en barstol i köket med an stor data-skärm framför mig och en pojkvän snett mitt emot som spelar något pangpang spel, hunden ligger och slappar i soffan och jag sitter här och skriver ner detta, alltså en LIFE UPDATE.

Min vardag ? ja den är inte mer intressant än så att jag jobbar med mitt otroligt roliga jobb, i en förskole klass och efter middagarna fritids, JAG TRIVS jag trivs så himlans bra alltså. Det är så J#vla skönt att kunna säga jag trivs, jobbar oftast kvart i åtta och slutar runt fyra halv fem, hem ut med hunden, aktivera honom på något sett, sen spenderar jag nästan varje dag med min pojkvän Linus. Vi myser, vi nördar dator, vi är i garaget, vi sover, vi äter, vi gör allting tillsammans och bråkar nästan ALDRIG. HUUUR SKÖNT?!?

Sen har vi en del jag tycker är väldigt jobbigt. och de är vänner? ny stad? eller egentligen är den inte ny men kommer mig inte helt riktigt IN i den. Jag har väldigt svårt för vänner? TYDLIGEN? aldrig haft innan. men sen jag kom hit har de bara vart skit på skit på skit. jag har vart i draman som jag aldrig skulle hamnat i annars... så sjuka saker som aldrig skulle hänt annars... jag förtår inte hur jag hamnade så jävla fel. men fel blev de. men nu är de rätt bra igen!
skiter i alla som gör mig illa och är med folk jag tycker om och som får imig att må bra istället.

Jag älskar mitt jobb, min pojkvän, min hund, familj och snart får jag en ny lägenhet jag kan renovera och greja med istället! då kommer ni få se mycket bilder osv därifrån!

Hur har ni de just nu?
Hur går de med era vänner och kärlek i livet?

Likes

Comments

• Allmänt

im back!

äntligen har jag fått en dator, eller ja vi har plockat ihop en av min pojkväns gamla datorer som jag har nu! så vi har varsin dator på köksbordet - mm älskar små lägenheter, NOT men ändå skönt att sitta här och slappa på kvällarna, jag som har svårt för att ligga still och se en film eller liknande. så nu kan man sitta här och små pilla istället, SKÖNT!

och även kommer de kanske mer blogginlägg? kommer väl inte direkt lova något för är så dålig på att hålla de! men kanske? om vi har tur? eller otur? bestäm du!

Nu ska jag kanske ladda ner photoshop och lite sådant!

Likes

Comments

• Allmänt

min pojkvän satt och spelade dator,

och säger att han ville ha kladdkaka?

så ja varför inte... klart vi bakar en kladdkaka ;D


Likes

Comments