Header

Gårdagen var super trevlig, glömmer ju att blogga och ta bilder får börja stätta alarm på telefonen tror jag ;) lever ju i min egna lillavärld när jag börjar greja med saker!
Igår blev de iallafall god middag med Johanna, Carro och Linus! Kött, pommes, beasås, sallad och vitkolsgratäng! NOMNOM!

Efter vi ätit och så, drack vi lite cider, pratade och körde lite spel, och sen kom Carros pojkvän! Var en hel lugn kväll, och sen sov vi typ ;) var inte mer med de! bra och lugn kväll , sammanfattning.

Har ju inga bilder från igår..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

okey, its friday, or FRIYAY! som jag säger! solen skiner och jag kom precis hem från en 8 km promenad med Supra, (min hund för er som missat den delen) de blåste en hel del, men solen sken så på vissa ställen var de super varmt och andra inte alls speciellt varmt, men är nöjd med 8 km ändå :) skulle gått milen, fan... men nya ta imorgon! :)

Snart ska jag städa lägenheten och fixa iordning allting, duscha, dra till systemet åt pojkvännen samt hämta johanna om hon vaknar :)
Likes

Comments

• Allmänt

min prins supra! Snart är du helt frisk igen och då ska vi sätta igång med träningen på allvar ❤

Likes

Comments

• Allmänt

long time, no see... Jag tänkte jag skulle börja blogga igen och jag tänkte fråga vad ni vill läsa. Jag inte bloggat på länge för att jag inte har haft orken eller  lusten, det har inte funnits någon motivation. Men tänkte upptadera lite då och då iallafall!:)

life update: Jag och Linus har de super bra, bor en stor trea och ska börja inreda den som jag vill. Supra blev kastrerad igår men lika livlig för de! :)  träningen ligger på is just nu då jag vill att min förkyldning ska gå över helt! snart ska jag på lite äventyr!

Likes

Comments

• Allmänt

Godmorgon alla goingar denna torsdags morgon!
Nu har jag varit på jobbet sedan 07.30, så nu har jag rast! Dagen har gått super och älskar mitt jobb hur mycket som helst! För er som inte vet jobbar jag inom skola, i förskoleklass och fritids! UNDERBART!

Idag ska jag träna gym, städa lägenheten och gå långprommis med hunden! Perfekt

Likes

Comments