Header
View tracker

• allmänt

Godmorgon! Idag är de lördag och de innebar sovmorgon ( iallafall för Linus) för supra ska alltid väcka mig vid 8-9 tiden, spelar ingen roll när vi gick och la oss, ALLTID då. Hehe! Så vi har vart ute, jag gjorde frukost/mat till mig och Linus! Nu myser vi i soffan och sen vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

• allmänt

Goddag alla goingar!
När jag vaknade idag så tog jag de väldigt lugnt, en härlig dusch stod på schemat och sen fixade mig, åt lite smörgås och allt de där ni vet!
Sen från ingenstans så säger min pojkvän " gör dig klar vi ska åka snart till Stockholm" visste att vi skulle åka men inte riktigt när. Så vi drog och hämtade Linus pappa oså var de bara att åka med liksom, när vi kom fram tog jag en 1,7km lång prommis med Supra, tränade lite kommandon och mötte många hundar men han skötte sig väldigt bra faktiskt :) TOPPEN

Nu ska vi handla korv och tanka sen ska vi åka hem, slappa lite och äta tacos! MUMS

Likes

Comments

View tracker

• allmänt

Tjenixen!
Nu tänkte jag ge bloggandet ett sista försök, men ny awesome kamera så tänkte jag? Varför inte ?
Tänkte även försöka mig på youtube, dock har jag ingen bra redigerings dator än! Får försöka vinna på lotto ;) HEHE!

vad vill ni se på bloggen?
Kommer va en hel del om min hund och hans träning!
Men kom gärna med mer förslag :)

Likes

Comments

• allmänt

De känns som att de är sommar idag? Eller är de bara jag som tycker de ? Imorse låg jag och myste med Supra och Linus som ni såg på bilderna. Efter de käkade vi lite och sen hämtade vi upp Jenny och vi åkte till hundgården och hängde där i nästan två timmar! Inklusive en promenad! De var hur mysigt som helst! Verkligen som terapi!

Likes

Comments

• Supra

Godmorgon från oss, vaknade strax innan åtta denna lördagsmorgon hade gärna sovit längre men de ville tydligen inte min kropp.
Vaknade upp av till detta mysiga sätt. De är verkligen de bästa som finns

Likes

Comments