Header

• Allmänt

när läkare ger pencillin och säger " hjälper inte den här så ring upp så får vi skriva ut en ny. man försöker ringa, finns ingen telefontider.. åker ner på rasten och får betala nytt läkarbesök, vänta skit länge och hoppas på att få nytt pencillin.... suck 🙄  och fick åka från jobbet för att de gör så ont..

får tänka på mina prinsar när jag är såhär arg 🙄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

• Allmänt

Hejsan hoppsan! Jag är dålig på att upptadera här på bloggen, de är för att jag styr bloggen efter mitt liv, inte mitt liv efter bloggen! Så de blir lite hattigt och ibland mycket inlägg och ibland lite. Just nu sitter jag bänkad framför datorn efter en Måndag med jobb och nya barn! Jag älskar min nya arbetsplats, och jag har fått ett helt gäng underbara kollegor! - hoppas dom gillar mig lika mycket som jag gillar dom (:

Nu ska jag snart sätta igång med Maten, korvstroganoff och de blir toppen! Ikväll ska jag vara ta de lugnt och ladda upp för en ny dag imorgon :)

Likes

Comments

• Allmänt

Godmorgon fredag! Och hoppas alla får en toppen start på helgen! Här skiner solen sjukt mycket och jag har sovit som en kratta hela natten! men vad gör de när SOLEN SKINER OCH DE ÄR FREDAG! hehe!

Idag har jag vart och besiktat bilen, lite små fel som ska repareras! men de löser min boy väldigt snart ;) Snart ska jag iväg och köpa saker till bilen, men först, HÄMTA BELLA! efter de ska vi släppa Supra tror jag i hagen och även åka ut till svärfars garage så han får fixa lite! :D


Kameran är med idag, så bilder kommer senare i eftermiddag! kanske någon mobil bild fram till dess ;)


Nu åkte dock shortsen på, men imorse var de lite kyligare ;)

Likes

Comments