Header

• Allmänt

Godmorgon fredag! Och hoppas alla får en toppen start på helgen! Här skiner solen sjukt mycket och jag har sovit som en kratta hela natten! men vad gör de när SOLEN SKINER OCH DE ÄR FREDAG! hehe!

Idag har jag vart och besiktat bilen, lite små fel som ska repareras! men de löser min boy väldigt snart ;) Snart ska jag iväg och köpa saker till bilen, men först, HÄMTA BELLA! efter de ska vi släppa Supra tror jag i hagen och även åka ut till svärfars garage så han får fixa lite! :D


Kameran är med idag, så bilder kommer senare i eftermiddag! kanske någon mobil bild fram till dess ;)


Nu åkte dock shortsen på, men imorse var de lite kyligare ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

• Allmänt

japp, vad ska man säga? de som skulle komma imorse och kolla på vårat badrum kom inte, och inte hört av sig heller, även om jag ringde två gånger och lämnade meddelande! Tycker verkligen inte detta är okej. Ska prova ringa imorgon igen! Då hoppas jag han svarar - annars ringer jag högsta chefen, jag är inte den som är de vettu ;) hehe!

Var även på biltema och köpa torkare till Audin och även där passar jag på och säga hej till Mange och vikoria :) Var super trevlig pratstund! Inte träffat dom på flera år! ( Mange var min låtsas pappa för många herrans år sen) kontakten har väl alltid funnits, men när jag såg att han skulle spela i  Enköping så fick jag ju verkligen passa på !  och de blev iallafall en bra pratstund :D Trevlig Catch up! 

Likes

Comments

• Allmänt

godmorgon, GODMORGON! Vaknade för en stund sen och är så sinnessjuk trött.. sov nästan ingenting inatt, vet inte varför de är så? sover jätte knas nu och har gjort de den senaste veckan.

Supra ligger fortfarande och sover gott och har inte velat gå upp alls. Men snart måste han upp för vi ska gå morgon promenad, sen äta frulle och efter de kommer nog fastighets skötarna och kollar på badrummet och gästrummet och antar Supra får vara i sovrummet då, han är ju inte super förtjust i människor som kliver innan för dörren ( inte elak utan stressad) och sen även att de kanske är hundrädda.. de kommer ju inte ta hela dagen förhoppningsvis ✌️

Likes

Comments

• Allmänt, • Supra

godkväll, blev Inga inlägg under dagen för jag glömde bort helt enkelt, har haft en otroligt dålig dag idag, inget har gått som jag velat! Men stads turen gick Okej.men förra gången gick de betydligt bättre, men övar man inte så lär man sig inget. Försökte hitta supras metizo sele men har inte en aning om vart de tagit vägen ? Spårlöst borta SUCK!


lagade potatisgratäng och kött till middag idag så hade en otroligt glad pojkvän som kom hem från jobbet, sen blev de en stund i garaget och även i hagen så Supra fick springa runt och sträcka på benen :)


Bilderna är från stadsturen idag :)

Likes

Comments