Header

• allmänt

De känns som att de är sommar idag? Eller är de bara jag som tycker de ? Imorse låg jag och myste med Supra och Linus som ni såg på bilderna. Efter de käkade vi lite och sen hämtade vi upp Jenny och vi åkte till hundgården och hängde där i nästan två timmar! Inklusive en promenad! De var hur mysigt som helst! Verkligen som terapi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

• Supra

Godmorgon från oss, vaknade strax innan åtta denna lördagsmorgon hade gärna sovit längre men de ville tydligen inte min kropp.
Vaknade upp av till detta mysiga sätt. De är verkligen de bästa som finns

Likes

Comments

Idag har de verkligen varit full fart i vårat hem, Linus väckte mig vid halv elva, vi steg upp, jag gick ner å handlade frukost medans han gick ut med Supra! Sen kollade vi på de regnar köttbullar. Sen fixade jag mig och vi drog till skroten med Robin! Robin köpte någon fläktsak till sin BMW, efter de hämtade vi gabbe, drog hem till oss för att käka! Efter de åkte vi lite mer än en timma bort och hämtade en skåpbil till Linus som han köpte! #tysklandbil

Efter de åkte jag och Linus hem och myste till film en kort stund, försökte raka lite tovor på min katt Zoe, sen käkade mat! Nu är vi ute igen med gabbe och Robin och ska till garaget! Vilken hektisk lördag, men super mysig! Supra ligger och sover i mitt knä också, gosig.

Likes

Comments