Header

• Allmänt

Godmorgon alla goingar denna torsdags morgon!
Nu har jag varit på jobbet sedan 07.30, så nu har jag rast! Dagen har gått super och älskar mitt jobb hur mycket som helst! För er som inte vet jobbar jag inom skola, i förskoleklass och fritids! UNDERBART!

Idag ska jag träna gym, städa lägenheten och gå långprommis med hunden! Perfekt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

• Allmänt

Godkväll alla goingar!
Idag är en riktigt otursdag verkligen, kom till jobbet, de var snorhalt så man fick köra i ungefär 50, kanske inte om man är grym på att köra på snö , men jag tycker de faktiskt mest är läskigt
jag ramla nästan 4 gånger på jobbet, så jag fick ont i knät igen, vred antagligen till de eller något? typiskt mig!
Efter de så skulle jag hänga upp bilder i matsalen, böjer mig fram och mobilen åker i backen! ja men tack... hela SKÄRMEN SPRACK! SUCK sen vände de, när jag kom hem så åt vi mat, och sen var de bara att klä på sig mig och Supra kläder, och träffa Nathalie, som vi tog en prommis med och sen lekte i hundgården! TOPPEN TJEJ! ska bli superkul att hon ska testa ha supra! och hon har även en 12 veckors bebis, så supra kommer lära sig de! hoppas de går kalas bra nu så de inte blir massa ändringar, för alla skull! :)

sen garaget och nu hemma! skönt att va hemma, klockan är 10 och åkte hemifrån 06.30 imorse hehe!!!
BUSY WOMEN!
GODNATT!

Likes

Comments

• Allmänt, • Videos, • Åsikter
MIN TOPP FEM!
på youtubers!

JON OLSSON - älskar hans feta äventyr, hur underbar människa han verkar vara, hans kvalité och livstil - AWESOME.

JLC - jonas, carl och lukas! ja dom är roliga, älskar deras sketcher! (Y)

THERESE LINDGREN - fin människa, rolig och bra å lyssna på! gillar hennes videos speiellt denhär!

WILMA OCH EMIL - syskonen som är som bästa vänner! härlig och posetiv energi! (Y)

LINN AHLBORG - lyckats bra i livet, underhållande och snygg stil :D

de var min topp fem! ligger dock inte i ordning men ! :)

Likes

Comments

• Allmänt

tänkte köra en life update? kanske är roligt? kanske är tråkigt? vad vet jag?

Mitt liv JUST NU. sitter på en barstol i köket med an stor data-skärm framför mig och en pojkvän snett mitt emot som spelar något pangpang spel, hunden ligger och slappar i soffan och jag sitter här och skriver ner detta, alltså en LIFE UPDATE.

Min vardag ? ja den är inte mer intressant än så att jag jobbar med mitt otroligt roliga jobb, i en förskole klass och efter middagarna fritids, JAG TRIVS jag trivs så himlans bra alltså. Det är så J#vla skönt att kunna säga jag trivs, jobbar oftast kvart i åtta och slutar runt fyra halv fem, hem ut med hunden, aktivera honom på något sett, sen spenderar jag nästan varje dag med min pojkvän Linus. Vi myser, vi nördar dator, vi är i garaget, vi sover, vi äter, vi gör allting tillsammans och bråkar nästan ALDRIG. HUUUR SKÖNT?!?

Sen har vi en del jag tycker är väldigt jobbigt. och de är vänner? ny stad? eller egentligen är den inte ny men kommer mig inte helt riktigt IN i den. Jag har väldigt svårt för vänner? TYDLIGEN? aldrig haft innan. men sen jag kom hit har de bara vart skit på skit på skit. jag har vart i draman som jag aldrig skulle hamnat i annars... så sjuka saker som aldrig skulle hänt annars... jag förtår inte hur jag hamnade så jävla fel. men fel blev de. men nu är de rätt bra igen!
skiter i alla som gör mig illa och är med folk jag tycker om och som får imig att må bra istället.

Jag älskar mitt jobb, min pojkvän, min hund, familj och snart får jag en ny lägenhet jag kan renovera och greja med istället! då kommer ni få se mycket bilder osv därifrån!

Hur har ni de just nu?
Hur går de med era vänner och kärlek i livet?

Likes

Comments