Header

• Allmänt

Wehow! Vi fick lägenheten ÄNTLIGEN så ska vi flytta mer på landet till lilla "byn" vi sökt i över ett år för att få lägenhet! Äntligen ska jag få inreda och ha mig! Gud som jag är lycklig!

Bild på supra fick pryda detta inlägg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

• Allmänt

hej alla goingar!

Jobbar 7.30-16 idag, med ett års gruppen, otroligt roligt och lärorikt då man snart ska ha en egen liten knodd. Efter jobbet så käkade jag bara med Linus, efter de drog vi till hundgården så supra fick leka av sig i snön, kasta lite boll osv! Sen tanka bilen och affären sen hem! Sen har jag bara legat i badet och tagit ansiktsmask och ätit lite gott! De var min tisdag de ❤️

Likes

Comments

• Allmänt

Godmorgon lördag här och jag sov till elva, käkade precis en sen frukost med mannen i mitt liv, så sjukt gott med "nybakta" baguetter och grönsaker frukost och te! Idag ska jag inte göra mer än att gå en lång promenad med hunden! :)
Vad ska ni göra denna Goa lördag?:)

Likes

Comments

• Allmänt

Precis fixat mig, legat med kramper i magen hela natten! Världelöst så blev hemma från jobbet idag! Pratat med läkare osv men nu har de mesta gått över! Ska snart åka ner till Cassandra och visa henne alla bebiskläder hon ska få av mig samt så ska jag köra henne till vetrinären för hon har ingen bil idag!

Har även startat min iPhone igen för att kunna blogga lätt när jag inte är hemma.. för från min huawei går de inte att blogga, super konstigt!
Så man kan säga att jag har en mobil och en blogg mobil haha!

Nu ska jag kila iväg, uppgraderar senare 👅

Likes

Comments

• Allmänt

Godkväll alla godingar! Som de flesta vet blir man väldigt söt sugen som gravid, eller de är vanligt att man blir sugen på godis, fetmat osv, men Jag har blivit super sugen på frukt, så idag köpte jag kiwi jordgubbar och vanilj yoghurt, sinnesjukt gott! Såklart är jag också sugen på godis och sånt men försöker att hålla mig till frukt osv, sen även att inte äta mat efter klockan åtta! För vet att de påverkad kroppen massor och vill inte gå upp för mycket "onödig" vikt om man säger så!

Så nu ligger jag ner bäddad i sängen med youtube och frukt 😍
Vad gör ni denna måndagskväll?

Likes

Comments

• Allmänt

Dagen består av tv tittande och mys i soffan med min favorit supra 💕 snart ska Linus hämta upp mig för vi ska hämta en bil, sen ska vi hem och äta! Är super hungrig! Hoppas jag kan få rotmos, sjukt sugen på de! Men får se vad Linus vill ha!

Vardagsrummet

Likes

Comments

• Allmänt

Godmorgon Godingar!

Idag vaknade jag upp med världens feberfrossa, ont i halsen och allmänt hängig. valde därför att stanna hemma så jag verkligen kan bli frisk istället. Jag vill inte utsätta min kropp för att jobba när jag är dålig och sen vara hemma en HEL vecka istället. Så direkt när jag vakna gick jag ut med hunden, gav han mat, sen tog en alvedon, la mig i ett varmt bad och låg där över en timma. Efter de mådde jag lite bättre, men mår såklart inte hundra än! Men imorgon ska jag jobba!

Var precis ute på min andra runda med hunden, går väldigt kort nu eftersom jag inte orkar gå långt och vill inte bli sämre! Så får Linus ta en längre tur när han kommer hem, eller om vi släpper supra i en hundgård så han får springa av sig! Vilket han ÄLSKAR.

Så idag händer de inte så mycket. Ni får hänga med på de lilla jag gör helt enkelt :)

Likes

Comments