Postad i: Vardags-liv

Hellooo again

Yesyes, då sitter vi här igen framför min blogg tillsammans. Haft ett litet uppehåll kan man säga, men tror jag är tillbaka nu!
Har ingen förklaring mer än att jag haft fullt upp hit dit, jobb, gym, skola, kompisar, plugg och allting upponer!! Men nu ni har jag tänkt hålla bloggen uppdaterad så ofta jag hinner nu då jag fått kommentarer om att jag ska fortsätta.

Så vad har hänt sen sist? Var väl lite mer än någon vecka sen senaste uppdateringen?
Jo nja inget speciellt mer än att det varit ett lov. Ett Sportlov som har innehållit en HELDEL träning och vila för min del. Skönt att lägga skolan åt sidan och fokusera mer på det roligare ;)

Vissa dagar i veckan kan man boka in sig på ett "Obsticale Heaven" pass på mitt gym, vilket jag mamma och Frida gjorde i Tisdags. Obsticale heaven -passen är en hinderbana med massa olika svåra & jobbiga hinder att ta sig igenom. Super kul var det!! Första gången var som en slags "genomgång" av alla hinder, vad man ska göra för att inte skada sig och vad man ska göra för att klara det. Lätt var det iallafall inte ska jag säga!!!
Klarar man hela banan, får man en T-shirt. Någon gång ska jag klara, men jävligt tufft var det.

Hmm i går (Söndags) var jag på ett pt-pass också. Man kan gå en utbildning för att bli en PT & då hade dom sitt första "praktiska" prov i Söndags. Och jag blev tillfrågad att vara en första klient eller vad man kan kalla det. Klart jag sa ja, varför inte lite gratis utbildning?? ;) Kul som satan var det!! Efter det blev det mage & mark pass, skön söndag rättsagt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments