Postad i: Träning

JÄVLAR vilken energi jag haft idag, pumpar i hela kroppen!! Glädjen är på topp, allt flyter på, målen höjs och jag är bara så himla glad!!

Idag har som sagt varit en toppen dag. Kort skoldag, efter den vidare mot gymmet för ett härligt benpass. Endast roliga övningar på schemat för passet idag, kickade igång med:

100 böj (70 bak och 30 fram)

107 höftlyft råkade det bli, seten såg ut såhär (12,10,12,12,15,14,12,11)

Sen var det dags för benpressen, räknade inte set där tyvärr, men landade iallafall mellan 8-12 repitioner. Mina knän ville inte riktigt benpressen idag så vart låg vikt och fokus på kontakten där.

Benspark, gjorde 8st på varje ben. Tror det vart 8set kommer inte riktigt ihåg haha

Efter det vart det ett litet superset som avslut med, raka marklyft & squats med en Kettlebell. Där gjorde jag 8 på varje och sen ända tills jag inte orkade mer.

Så det var en summering på mitt benpass idag!! Benen skakade i slutet och jag kunde knappt gå, kände att jag ville stanna kvar för hade lite mer kämparglöd kvar i mig. Men icke sa nicke, mamma stod utanför med sushi i bilen och väntade på mig. Så fick säga hejdå till vikterna för denna gång.

Juste!! Var på en till Obsticale Heaven pass idag, sjukt jävla roligt!! Tror det finns 16 hinder sammanlagt på den banan om jag räknat rätt, jag och mamsen klarade 8 stycken idag av alla dom snart så har vi dom! Hela min kropp gör ont just nu och mina händer dunkar, så lite mys framför Parneviks med en protein smoothie bredvid mig förtjänas!

Hoppas ni hade en toppen dag ni med

Har fått många frågor vart tightsen kommer ifrån, ni hittar dom i H&M butikerna. Hittar dom ej på hemsidan, kanske slutsåld online vad vet jag?? Fanns väldigt få storlekar när jag skulle köpa, går åt snabbt!! Bara 199kr, håll utkik så kanske ni får tag i ett par😉


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments