Jag har nu kommit underfund med att ångest åter igen är en del av min vardag, och jag kan säga att den inte varit saknad. Det är nog den största anledningen till att bloggen stått tom i några dagar, och jag ber om ursäkt för det eftersom jag inte vill att den ska bli lidande på grund av detta då den faktiskt får mig att må bra.

Men jag vet inte vad jag ska göra åt detta då ångesten bara blir värre för varje minut som går, och vetskapen om att jag när som helst kommer att bli en sängliggande zombie är inte särskilt lockande, men jag vet att jag måste gå igenom den perioden för att bli bättre.

Jag är som sagt ledsen för att bloggis varit tom men det finns som man brukar säga, anledningar till allt. Och detta är min anledning, denna jävla ångest och dessa hemska hjärnspöken.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vill bara be om ursäkt för att mina blogginlägg de senaste dagarna varit av otroligt dålig kvalitet och att bilderna är likaså, men tyvärr är min dator som jag tidigare berättat trasig och ska vilken dag som helst skickas in på lagning. Den datorn jag använder mig av nu kan jag tyvärr inte få över mina bilder från systemkameran till vilket leder till dålig bildkvalitet, dock kan jag inte skylla min dåliga fantasi och skrivning på det, tror det beror på min nedstämdhet över att vara utan bra bilder. Men nu har jag hittat en kabel till kameran som förhoppningsvis fungerar!

Likes

Comments

Hej på er mina kära läsare! Jag hoppas att ni har haft en fin dag än så länge, det har iallafall jag 😊

Precis som alltid vaknade jag runt 11 och klev upp, åt frukost och har sedan dess tagit det lugnt, jag har övningskört till affären och till Iggesund för att hämta ut paket och plocka upp Moa

Både jag och Moa har hämtat ut paket och det blev några lådor haha, så vi gjorde ett hus till Rakel som verkade uppskattas 😂 det började med att vi bara klippte ett hål i lådan längst ned och la in en filt, och vips hade hon en hel lyxkåk 😄

Likes

Comments

Jag har nu kommit på vad jag vill göra i livet, vad jag vill uppnå och vad jag vill jobba med, ÄNTLIGEN. Jag vet att jag sagt en massa saker till er som jag vill jobba med och jag kommer säkert att hinna ändra mig 100 gånger om, men detta känns som det mest nödvändiga och det som ligger mig varmast om hjärtat!

Det jag vill göra är att ha ett eget hundstall, ta hand om herrelösa hundar och hjälpa dom att få ett föralltidhem som alla hundar förtjänar och bör ha.

Pengar behövs, en hel del pengar och de kronor jag tjänar på min blogg kommer oavkortat att gå åt till min dröm och mitt mål att starta ett eget företag!

Absolut kommer det att ta bra många år förens jag ens kan starta upp det och det krävs sjukt mycket pengar för att det ska gå runt då det behövs en massa saker till hundarna, plats att vara på och mycket mer.

Men äntligen har jag något att kämpa för, något som håller mig motiverad och en dröm som får mig att se en framtid.

Bild från Google

Likes

Comments

Jag låg i soffa med min pojkvän igår och jag kikade på lite forum angående hundar samt lite bilder, på något sätt kom jag in på hemsidan Hundar utan hem och hittade en hel del sötnosar som verkade vara superbra hundar, som jag mer än gärna skulle adoptera om möjligheten fanns.

På deras hemsida kan man också köpa gåvor och annat, jag hittade en bild med den sötaste hundvalpen jag sett med texten "skänk filtar" och bröt ihop.

Jag brast ut i gråt och började tänka på alla hundar där ute som inte har något hem eller blir behandlade illa på olika sätt. Jag sa gråtandes till Alex att jag vela skänka filtar till hundarna istället för att få en julklapp, så jag hoppas att de personer som har möjligheten till det gör samma sak som mig.

Här kan ni klicka för att komma till sidan där man kan köpa bland annat ett pensionatdygn eller ett veterinärbesök så en hund kan få bli vaccinerad eller avmaskad.

Efter att jag varit inne på deras hemsida kan jag inte vänta till jag flyttat hemifrån och fått en optimal vardag för att adoptera en vovve ❤

Likes

Comments

Nu börjar jag faktiskt undra om det har blivit något fel på mig, idag igen blev det en mil men denna gång med bara Clint.
Ronja får tyvärr inte överanstränga sig för sina gamla höfter, tanten fick bara en lite promenad på ca en kvart och har sedan legat inne och vilat ❤️

Den nya selen gick verkligen hem efter att jag sytt in del litegrann då den var för stor, på Ronja satt den som en smäck!

Just nu är jag och hälsar på min älskade gammelfarmor och resten av kvällen ska jag ta det lugnt, vänta på att Alex ska sluta för att sedan se på en film och vara med honom ❤️

Jag hoppas att ni får en fortsatt fin kväll, kram!

Likes

Comments

Samma visa som igår, dock vaknade jag vid 10 ist för 11 och åt sedan frukost, efter det gick jag ut med hundarna!

Jag blir alltid lika varm i hjärtat när jag får se deras lycka när vi ska ut på promenad eller liknande, det finns inget mysigare än viftande svansar och glada vovvar ❤

Jag lyssnar alltid på podcast när jag är ute och går, vilket får tiden att flyga iväg. Efter jag trodde var 30 min (det var ca 1,5h) gått 7km och bestämde mig där och då att vi idag skulle gå milen!

Vi joggade lite smått och jag introducerade de för att springa i backe. Det märks att båda två har dragvilja och en stor potential, men då de båda har några år på nacken vill jag inte köra någon hård-drag utan bara lite lätt för deras nöjes skull.

De går så fint bredvid varandra trots att det var den 4:e gången idag i mitt hemmagjorda tvillingkoppel, men vi väntar på ett paket från Hööks så snart kommer det att bli skillnad på promenaderna 😄

Som sagt har de så mycket att ge, en sådan vilja och faktiskt mycket energi för deras ålder (båda är ca 9 år) och de har en arbetsvilja jag inte trodde hundar kunde ha!

Mina älskade knäppgökar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments