Jag har en tendens att vara FÖR spontan för mitt eget bästa, och att vara aningen för snabb i mina beslut.

Denna gång var jag för spontan och snabb i beslutet angående mitt pluggande, det enda jag kan tänka är "Vad i h*lvete har jag gjort?" och "vad har jag gett mig in på?"

Att plugga på distans är inte så lätt som jag trodde, och det är verkligen ingen dans på rosor, snarare en dans på kaktusar.

Jag är efter bara en månad sönderstressad och dödstrött på grund av skolan. Trots att jag bara läser 5 ämnen så känner jag just nu att jag inte kommer klara mer, det går bara inte hur mycket jag än vill.

Det som stoppar mig från att hoppa av är att jag har lagt ner nästan 1000 kr på böcker och tanken av att jag aldrig kommer att bli något om jag ger upp nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag fick idag ett mail från skolan med besked angående om jag kommit in eller inte, och JAG BLEV ANTAGEN!
Men med detta besked kom också en hel del ångest, en massa frågor och onödigt mycket stress.
Trots all ångest och allt där emellan så är jag så otroligt glad! För ett halvår sedan var jag helt inställd på att aldrig mera plugga, men mycket kan verkligen förändras på kort tid.

Enda sedan jag ansökte och till och med började tänka på att börja plugga igen har dessa frågor dykt upp minst en gång per dag.

Hur ska jag klara detta?
Kommer jag att bli så deprimerad och stressad som när jag pluggade senast?
Kommer jag glömma bort att äta och bli lika sjuk igen?
Kommer min prestationsångest ta över totalt?
Tänk om jag inte får godkänt och behöva plugga resten av livet?
Vad kommer mina klasskamrater tycka om mig?

Denna lista kan göras så otroligt mycket längre, men jag vill att ni ska orka fortsätta läsa! Jag får helt enkelt bara vänta och se hur det kommer att gå.

Likes

Comments

Eftersom vädret är fantastisk så tycker jag, som dom flesta andra, att det passar superbra med glass! Jag som inte kan äta socker har haft det väldigt svårt med att hitta just glass som jag kan äta.
Idag bestämde jag mig för att testa en som jag länge funderat på att smaka, och det enda jag kunde tänka när jag tagit den första tuggan var "varför har jag inte testat denna tidigare!?"

Jag brukar nästan varje dag dricka ProPuds chokladmilkshake, för fy vad jag älskar den.
Glassen i smaken chocolate dreams är så sjukt god för att vara utan socker! Jag hade inga som helst förväntningar innan jag testat den för jag trodde inte att glass utan socker kunde vara gott, men ack så fel jag hade. Smaken påminner mig väldigt mycket om den chokladglassen som brukar vara i vissa Ben & Jerry's

Med den fina texten på insidan och den fantastiska smaken får denna glass av mig 5/5!
Denna är verkligen en ny favorit 🎉

Likes

Comments

Idag fyller min älskade 19 år och vi har firat honom med tårta och fika i stora lass 💕
På en ganska kort varsel efter firandet bestämde vi oss för att gå blodomloppet, denna gång utan nummerlappar vilket blir utan tidtagning. Ingen av oss tog tid själva heller eftersom vi tänker att det inte spelar någon roll utan det som räknas är att vi gått 5km.

Jag har en lista på saker jag vill uppnå eller göra under 2017, på listan stod bland annat "Blodomloppet 10 km, i egen takt och utifrån förutsättningar".
Det blev inte 10km, men det blev i egen takt och utifrån förutsättningarna jag hade och det är jag iallafall stolt över!

Likes

Comments

Jag har aldrig haft några problem med torra händer förut, men för några veckor sedan upptäckte jag att mina händer är riktigt torra och jag har ingen aning varför. Min pojkvän har till och med påpekat att mina händer blivit väldigt torra. Jag vet självklart att det finns personer som har större problem med sina händer och är så torra att huden spricker osv, men jag skulle gärna vilja förebygga att det blir värre.

Jag har så många frågor och funderingar angående detta som har snurrat runt i huvudet.

Jag kan ju inte vara uttorkad eftersom jag dricker minst två liter vatten varje dag? Är detta något som kommer med åldern eller kan de till största del bero på det skiftande vädret?

Är det någon som vet vad detta beror på eller har några tips på någon bra handkräm?

Likes

Comments

Idag skickade jag in en ansökan till folkhögskolan i närheten av där jag bor, och förhoppningsvis så kommer jag att börja plugga till hösten!

Jag kommer i sånna fall att plugga på distans, eftersom jag fortfarande känner att jag inte klarar av att vara i skolan fysiskt med min socialfobi.
Jag har aldrig varit såhär taggad på att plugga förut!!

Likes

Comments

Idag kom dagen, den efterlängtade dagen med ett ovanligt bra mående och fint väder. Jag vaknade vid klockan sex och sa hejdå till pojkvännen som skulle till skolan, sedan kunde jag inte somna om eftersom att jag var förvånansvärt pigg.

Det tidiga morgonen och all energi resulterade i detta!

Eftersom jag inte kunnat tränat för mina knän och höfter så blev dagens joggingtur den första, idag kände jag inte heller något tvång från ätstörningen att göra det.

Jag vet att min kropp mår bra av att träna och att jag blir piggare samt mår bättre av det. Men med mer träning krävs mer mat så att jag orkar, vilket jag har haft lite problem med under den senaste tiden. Jag har en lång väg kvar att gå men med tiden blir det allt bättre!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag är ledsen för ännu ett uppehåll från ingen stans, och utan förvarning. Under denna tid har det hänt en del saker i mitt liv!

Jag har varit i fjällen en vecka med min pojkvän och hans familj. Vi har åkt skoter, längdskidor och pulka, spelat spel och haft det jättebra! Det var så himla mysigt och verkligen balsam för själen 💗

Här hemma har vi också börjat renoverat om vårat kök totalt. Lådor och skåp har byggts, matbordet är nu placerat i vardagsrummet, kylskåpet står prydligt mitt i hallen och vi har för tillfället ingen ugn och diskar i källaren 😂

Med andra ord är det totalt kaos här hemma, vilket inte går hand i hand med min generella ångest och perfektionism. Tanken om att det kommer bli superbra när det är klart underlättar iallafall en del!


Skulle ni vilja att jag senare lägger upp lite bilder på hur köket blir? Alltså före & efter bilder samt några under renoveringens gång, kommentera isåfall!

Likes

Comments

Denna söta låda från Rituals... fick jag av mina föräldrar för ett litet tag sedan och idag fick jag äntligen tillfälle att testa innehållet!

I lådan fanns det fyra stycken olika skönhetsprodukter. En tvål, en body mist, en kroppsskrubb och en body lotion!

Skrubben var först ut att testas, och jag kan bara säga wow. Det är den bästa kroppsskrubben jag någonsin provat!

Den var riktigt "grov", vilket jag gillar, dessutom blev mina ben sjukt lena efter att jag skrubbat de med denna

Andra produkten jag använde var tvålen, som påminde en hel del om raklödder 😂 Den luktade iallafall riktigt gott

Jag har aldrig varit ett stort fan av body lotions eller liknande, men denna fick mig helt klart att ändra mina åsikter angående lotioner! Denna torkade in i huden snabbt och jag kände mig inte alls kladdig som jag oftast gör efter jag använt liknande produkter, den luktade även supergott

Denna body mist luktade godast av alla produkter enligt mig och förpackningen var supersöt så denna kommer att användas flitigt. Den har redan säkrat en plats på nattduksbordet!Eftersom min depression tar precis all kraft & energi jag har om dagarna så har jag väldigt lite ork att ta hand om mig själv, vilket jag försöker bli bättre på. Dessa produkter passade perfekt för mig och mina kommande "spadagar/mig-dagar" som jag ska försöka ha en gång i veckan!

Likes

Comments

.Att styla och inreda är som en hobby för mig, och igår fick sig mitt rum ett litet ansiktslyft. Min sminkhörna har enda sedan jag bytte rum (för ca ett år sedan) varit det jag tyckt behövt en förändring mest.

Den lilla spegeln, som vält samt ramlat ner lite då och då var prio ett att byta ut mot något större, som dessutom sitter fast!

Ljuset vid mitt sminkbord var heller inte i toppskick, utan jag behövde oftast passa på att sminka mig i dagsljus. Jag behövde också sitta snett för att få ljuset från lampan i hörnet i mitt ansikte. Till sist behövde jag rikta taklampan mot mig när jag satt där och skulle sminka mig.

Så här blev resultatet och jag kan verkligen inte bli nöjdare än vad jag är nu!

Ljuset är verkligen fantastiskt och nu kan jag äntligen ställa saker över hela bordet tack vare min nya spegel!

Mitt rum blev så mycket finare och helt i min stil efter makeovern!

Nu kan jag äntligen bara sätta mig och sminka mig utan att behöva krångla en massa med ljus och för att det är så trångt, dessutom så ser jag nu vad jag håller på med!

Likes

Comments