View tracker

Vilket bra budskap!! Vi behöver dra ner på köttindustrin för miljön och det är sanningen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min älskade bästavän var tillbaka i Örebro, saknat henne såå!! Hon har flyttat härifrån eftersom hon började en gymnasiumlinje som bara fanns på ett ställe. Men vi hade en super mysig picknick & snackade om allt. Älskar henne så<3!!

Likes

Comments

View tracker

I sommras var jag med mamma på Kreta, här är en bild jag har lekt lite med på photoshop.

Likes

Comments

I fredags bakade jag denna, eller försökte iallafall för lördagens festligheter. Vi hade kräftskiva med två andra familje, som ni såg i förra inlägget. Valde att baka denna till efterrätt vilket fick ett helt okej resultat. Det var lite svårt och krulligt eftersom videon inte är svensk och man inte har alla ingredienser men försökte så gott jag kunde. Tyckte resultatet blev helt okej och det vart super god. Följde receptet som på videon.

Likes

Comments

I lördag hade min familj och två andra familjekompisar + min pojkvän kräftskiva. Hur gott som helst & vi åt faktiskt svenska kräftor. Det var trevligt, vi åt i ungefär två timmar... haha. Det var en trevlig kräftskiva.

Likes

Comments

Jag brukar alltid ha en vit kajal i ögonvrån eller vattenlinjen för att få ett klarare öga, ens öga uppfattats större. Jag kan inte gå utan den eftersom jag upplever att jag får ett mer levande öga och ser mycket piggare ut. Nu är denna bild extremt nära men i verkligheten ser det inte lika vit ut. Det blir mer naturligt till en fin sminkning. Så det är ett tips till er människor där ute som vill få illusion av ett större öga eller bara vill se vaknare ut. 

Har testat massor med kajal pennor och tycker inte märket spelar någon riktigt roll på kajalpennor men denna från "IsaDora" var riktigt bra.

Likes

Comments

Idag ska vi egentligen ha lektioner i media men vår lärare är sjuk så de blir en ledig fredag, weehoooo!! Så skönt att få sova ut en dag extra!!

Idag ska det bakas & kanske något mer.. Får se.

Likes

Comments

Jag vet att jag inte är den enda personen i Sverige som bara är helt käääär i Therese och hennes videos, hon är hur grym som helst. Älskar faktumet att hon vågar visa så mycket av hennes privatliv, att man gör den psykiska ohälsan till ett mer öppet ämne att prata om och mindre "ssh". Hon har en perfekt blandning på videos och är en stor inspiration. Hon är helt klart min favvo!

Huuuuuur cool är inte Jeffree? Hans sminkningar är extrema och hur roliga som helst att titta på, känns som man ser en ny människa i varje video haha, så mycket peruker. Har faktiskt bara nyligen börjat kolla på han och är helt fast. Tycker kanalen är hur bra som helt och älskar humorn i den.

Shane Dawson humor passar verkligen inte alla men jag är helt såld. För mig är han huuuur rolig som helst. Ganska "grova" skämt och kanske inte så barnvänlig men extremt rolig. Han gör verkligen allt, älskar mest videos där han testar mat. Hans podd är även en stor favorit, "Shane and friends" bara söka på podcast appen i Iphone.

Likes

Comments

Idag på idrotten paddlade vi kanot, härligt med lite annat på idrott än bara det gamla tråkiga fotboll, innebandy osv. Så det startade vi dagen med. Paddlade med två bra vänner, Max & Ida. Efter det hade vi svenska & sen blev de gym med Oscar. Tråkiga dagar... Haha. Så ser mina dagar ut för de mesta. Skola, vila & gym. Sen blir de bara vila, lite plugg ibland. På helgar händer en del, nu i helgen ska vi ha kräftskiva med två andra familjer. Så jag ska fixa efterrätten. Dock vet jag inte vad. Får se men lovar det kommer bild, slänger nog in hela receptet. Ska försöka att inte baka något med Oreos för det kör jag på hela tiden.

Xoxo.

Likes

Comments

Idag tog jag en nap efter skolan, hehe inte så ovanligt om jag ska vara ärlig. Men det är okej för jag och Oscar tränade idag. Det var kul och gick bra. Annars har dagen inte vart så intressant. Sitter just nu och äter en underbart god sallad och kollar på youtube som vanligt. En tråkig måndag, saknar redan helgen... 

Likes

Comments