Familj

Denna helgen tillbringades på Hasslö med goda vänner. Pierre hade semester denna veckan så han och barnen åkte ut i tisdagskväll. Jag kom ut i torsdags efter jobbet. Bella fick en ny kompis, vilka energiknippen dom är :)
Vädret har varit väldigt växlande och helt okej för att vara denna sommar. Man kan ju inte påstå att vädret har varit speciellt kul detta året. Men tycker ändå att vi har gjort det bästa av den i alla fall.

Idag ska vi åka hem och det är dags att verkligen få till vardagen igen. Man ska in i rutinerna och lite ändringar blir det när Bellas gympa är flyttad från tisdagar till måndagar. Men dock samma tid. Så det är skönt. Var lite orolig att hon inte skulle komma med, men det gjorde honom :) Hade en glad tjej när vi kunde meddela att hon hade kommit med. :)

Om en stund är det dags för lite mat och sen ska vi dra oss hemåt. Känns som att man får ta tag i tvätten och lite smått och gott hemma. Behöver nog hem och vattna lite i mitt växthus... Saknar nästan mina växter, haha...

Men men hoppas alla har haft en bra helg.
Hörs snart igen :)

Likes

Comments

Familj

Hunnit med en hel del idag. Rensat sålt saker.
Bella och jag tog även en paus med att baka bullar. Så nu har vi klarat av det.
Sitter och planera veckan, Pierre och barnen ska bo på Hasslö och jag ska jobba. Hoppas jag kommer hinna med lite. 😊 Planera en utgång på onsdag med sköna medarbetare och sedan ska jag hinna skriva lite blogginlägg så bloggen blir bättre uppdaterad.

Men nu ska jag sätta igång med middagen. 🤔🤗

Likes

Comments

Familj

Denna helgen är verkligen en rensa helg... Har lagt ut gamla barnkläder till salu och sen tog vi en rensning i Bellas rum och sålde av lite leksaker som hon inte använder mer.
Ett dockskåp står i frökens drömmar och har börjat tittat runt. Jag mitt gamla kvar hos mina föräldrar, men jag vet inte, känns som att vi kommer att få svårt att få ner det från vinden och sen ska det hit... Men men Bella pratade om det senast idag så vi få väl ta en tänkare på det.

Men det är riktigt skönt att bli av med saker. Var på återvinningen igår och slängde lite också. Att sälja av lite gör att man får lite fickpengar, känns som att det behövs nu efter semestern. Aldrig fel med lite extra pengar. :)

Håller på att skriva ihop lite nya inlägg till bloggen. Hittat lite intressanta saker som kan vara tänkbara. Men nu ska jag vidare i min utrensning!
Hoppas att ni har haft en bra helg. :)

Puss & kram

Likes

Comments

Familj

Ikväll har jag och familjen suttit på altanen och njutit av sol och värme. 🌞
Skönt få lite D vitamin i kroppen. Nu har jag stoppat i fötterna i plastpåsar med medel, tanken är att efter några dagar ska gammal och äcklig hud trilla av.
Har varit duktig på att fila och smörja så mina "valkar" har minskat lite. Så nu ska resten bort. Man får mjuka och lena fötter efteråt.
Ibland får man unna sin kropp lite lyx. 😊

Likes

Comments

Familj

Har inte bloggat på några dagar för behövde ta en paus, men inte ska ni tro att vi har varit stilla. Nopp. Det har hänt en hel del. :)
Besökte Pinchos i karlskrona, trevligt sällskap, men lite annorlunda matbesök. Kul och ganska god mat.
Igår hade vi goda vänner på besök. Grillade och festade till det. Bra avslutning på veckan som varit :)

I fredags kokade Pierre och Bella kräftor som vi smakade av igår. Väldigt goda :)

Likes

Comments

Familj

Vi fick inte bara åka karuseller utan vi kollade på Lotta på Liseberg. Dolly Style var gäster till Bellas stora glädje. 😍

Idag när vi körde hem så blev det ett stopp på Ullared. En del nya kläder till loppan och lite annat smått och gott. Haha...

Hoppas ni läsare haft bra dagar. 😎😀
Det har vi.

Likes

Comments

Familj

Idag har det verkligen inte varit något roligt väder.
I eftermiddag så började det också åska. Blixt och dunder, huvudvärken smög sig på och då är det bara att gå och lägga sig. Har hållt mig vaken med en bok, Anna Janssons Svart fjäril. Kan inte säga att jag gillade boken, har läst bättre böcker.

Nu ska jag och Bella packa för imorgon dra vi till Göteborg för ett par dagars semester.

Hoppas ni haft en bra helg. 😙🌪🌧🌫

Likes

Comments