Allmänt, Familj

Det är svårt att vara förälder, jag försöker att lyssna på andra, hur dom har det, hur dom tacklar olika situationer mm. Men när man står där helt själv så är man inte så tuff. Ringer ibland Pierre när tårarna rullar ner för kinderna, ber om råd och hjälp. Han gör så gott han kan.
Familjelivet är underbart och jag älskar min familj, men ensamheten dra över mig ibland. Jag visste vad jag gav mig in på så jag tänker inte klaga. Jag rullar bak mina axlar och sträcker på mig. Jag vet min rätt och vad jag ska göra, men jag når inte fram...

Man är en mamma som älskar sitt barn mer än något annat. Jag lägger nästan all min lediga tid på Bella och kanske är det inte rätt alla gånger? Hon är alltid med mig och vi håller ihop. Men hon blir större och större, får mer en egen vilja och vill själv upptäcka saker. Vem vill liksom ha morsan med sig då?
Nej, när jag upptäcker saker om inte är okej och lugnt säger ifrån om att något är fel så får man en ful grimas eller en hand smällande i ansiktet.

Det gör ont, men jag biter ihop för att inte börja gråta framför henne. Jag börjar om med att man inte får slåss och göra fula grimaser åt folk. Svaret denna gång blir att hon går ifrån mig. Går jag ikapp henne och tar tag i henne blir det skrik och hon börjar gråta. I dessa lägen tar jag till mig och kramar om henne. Försöker lugna henne och tar ny sats. Återigen lugnt och stilla. Vi blir som Bella säger "Bästa vänner". Kramar och pussar varandra och båda har fått förklara hur vi känner och vad man får och inte får göra.

10 min senare... Så är vi där igen...

Jag kan erkänna att jag höjer rösten och ryter ifrån, jag har tagit tag om hennes arm i ett hårt grepp när den kommer i luften mot mig. Men det är lätträknade gånger.
Oftast är vi "bästa vänner" och kan prata väldigt bra med varandra. Jag vill att hon ska känna sig trygg och veta att hon kan prata med mig om det är något som inte känns bra eller om det har hänt något.

Jag är hennes mamma och kommer alltid vara det oavsett vad som händer i livet. <3

Likes

Comments

Familj

Tillbringade dagen på Kiviks marknad. Mycket trevligt och väldigt mycket av allt! Skåne är väldigt fint även om vi inte hade det bästa vädret idag, men det var helt perfekt att gå på marknad i i alla fall.
Bella fick lite av varje och även ett par rundor i hoppborgen. :) Hoppborgen är nog favoriten i livet just nu.
Har nog redan nu bestämt mig för att vi ska dit igen nästa år och då kanske man ska planera en övernattning också så man kan åka runt lite på Österlen.

Just nu planerar jag för att åka till Göteborg. Jag kan inte släppa västkusten. Den är så bra. Så klart står Liseberg i fokus. Så jag hoppas jag får ihop med det alla delar. Håller på att kolla på Gothia Towers på övernattning, denna veckan är det ju cupen så inte så lämpligt att åka nu. Men typ i början på nästa vecka eller mitten så är det bra priser. Är medlem på Gothia så jag får ju ner det lite. Roligare att lägga pengarna på Liseberg eller lite shopping.

Men men nu ska jag vidare i livet... Lite mat. sen mys med Bella. <3

Likes

Comments

Allmänt

Detta är en annons /reklam för Garden Store och innehåller annonslänkar

Hej på er!

Ni vet väl att måndagen är den bästa dagen för alla arbetare? Varför? Jo, för måndagen är den första dagen på en ny vecka och när man kommer till jobbet så berättar man för sina arbetskamrater om hur helgen har varit, vad man har gjort och världens alla händelser. :)

Tisdagen är dock den värsta dagen... Då finns det inget att prata om, då säger en del att tisdagen är den mest produktiva dagen på veckan. Då alla är tysta och kryper in i sina vrå och jobbar på.

Onsdagen är snacket igång igen för då berättar man om kvällens yoga eller barnens alla aktiviteter som ska ske onsdag och torsdag. Allt ska hinna med på två kvällar.

Torsdagen kan starta med frågan "har ni några planer inför helgen?" Planeringen startar och man letar efter intressanta saker att hitta på till helgen.

Fredagen, behöver jag säga mer? Då är det minsann full fart, fredagsfika, pratet om allt som ska hinnas med i helgen. Huset, tvätten, barnen och deras aktiviteter, god middag med familj och vänner, slappa i soffan och pyssla i trädgården.

Efter helgen kommer måndagen... Igen...

Med detta vill jag önska alla en trevlig vecka!

Garden Store

Likes

Comments