Header

Hej på er!
(Detta skulle ha publicerats i Fredags)
Wow vilket vinterväder vi fått, det har snöat så otroligt mycket på ett dygn. Det kom ju dessutom lägligt, då m och p for iväg på resa igår och jag lämnade och sköta allt. Jepp, men klagar gör jag verkligen inte. Såå mysigt med snö, fastän vi trodde våren var så bra påväg ❄️

Smått ensam måste jag väl ändå medge att jag känner mej, som sagt mamma och pappa på andra sidan världen och hjärtat sitter fast i Dragsvik. Bara jag och hundarna. Så har fördrivit tiden med att skutta snö dagarna ut, haha nånee int nu riktit 🙈

När jag slutade jobbet idag vid 15, veckohandlade jag på samma gång. Så nu borde jag klara mig en vecka framåt på den fronten.

Lördag. Idag har jag varit ledig och vädret har varit u-n-d-e-r-b-a-r-t! ☀️
For ut vid halv 9 i morse och har varit ute i stortsätt hela dagen. Skottat snö, låång promenad med Emma, i skogen och på ängarna med hundarna och på en kort promenad med dom ännu ikväll.

Haft lite förkylningssymptom (kännt av i halsen) ända sedan tisdagkväll. Det bryter aldrig ut och jag kan ju heller inte sitta still. Men nu när jag satte mej ner ikväll känner jag att jag kanske varit igång liite väl mycket idag. Nåja det visar sig, får hoppas på det bästa!

Hoppas ni haft en fin Lördag och fått njuta!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I Fredags efter jobbet styrde jag och en (av L's) kompis kosan ner mot Åbo. 🚗 På Lördagsmorgonen fortsatte vi mot Dragsvik där faneden hölls. Vi var där hela dagen. L och jag kom hem ca 23:30 och var uppe sent den kvällen. En skön helg tillsammans, med lite blandade känslor efter beskedet som gavs honom i Lördags.
Nu är han tillbaka på brigaden igen och jag måste medge att det är väldigt jobbit att inte veta när man ses näst! ❤

En fin helg med en massa bilsittande, kalas, lek med Ls syskonbarn, brunch, god middag och mys.

Likes

Comments

Hej
Ska strax söka mej till jobbet, men tänkte snabbt uppdatera. Kom för en timme sen från naprapaten och hoppas innerligen att problemen försvinner snaart, massör verkade inte hjälpa så nu har jag testat med naprapat igen. Några promenader, träning och kontorsjobb har det blivit denna vecka, utöver jobbet.

Ja förresten hade vi ju alla hjärtans dag här om dan. VI fick fira ca 500km ifrån varandra och sakna ännu mera. Men vad hittar jag hängandes på dörren då jag kommer från jobbet, jo rosor. Alltså Han är för underbar ❤

Likes

Comments

En solig och underbar start på en ny vecka ☀️
I Fredags fick jag hämta hem Lukas efter två veckor nere i dragsvik. Det blev en tidig natt då eftersom jag skulle upp till jobbet kl 8 följande morgon. På Lördagkväll fixade vi mat och plockade en påse godis på makuuni och myste resten av kvällen. På Söndag var det kalas x2.

Idag har jag varit ledig och laddat upp inför en fyra dagars jobbputki med promenad och träning. I slutet av veckan har inplanerad en minitrip.

Ha en fantastisk vecka!

Likes

Comments

Goddag, söndag idag och ett tag sedan något uppdaterats här. Sen senast har vi gått in i en ny månad, Februari, något märkvärdigare än så har inte hänt. Jag har jobbat, tränat, promenerat, sovit och ätit typ. Förra helgen var vi på dop och kalas.

Killen har suttit fast i Dragsvik denna helg och jag har jobbat. Nu ska jag strax iväg på mitt sista skifte för denna vecka. Ha en skön Söndag! 😊

Likes

Comments