Header

Gokväll
Det börjar vara flera veckor sedan jag kikat in här. Så mycket annat än det vardagliga har väl inte hänt, förutom att jag varit sjuk och kastat upp, förraförra helgen hjälpte vi till att flytta, shoppat och varit på dejt. I helg har vi firat lillajul, vi har umgåts med vänner, bakat pepparkakor, varit ute, njutit och bara varit.
Idag har jag varit ledig och var på en skön promenad med hundarna. Det var såå vackert väder och så roligt då solen var framme!
❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gokväll!
Ledigdag 4/4, skönt med en helt ledig Fredag också. Mina fyra lediga dagar har jag spenderat bland målarbyttor, tidningspapper och damm. Jag har renoverat brors gamla sovrum som nu blev kontor. Sånt gillar jag att göra, att få börja helt från början.

Här är två förebilder. Hann redan börja rodda till, flytta och ta ner hyllor före bilderna togs.

Tapeterna var en hel vetenskap att få bortrivna. De satt fast som berg, dessutom var det flera lager på varann. Det blev också en hel del spacklande och slipande före jag slapp och lägga färg på väggarna. Valde en ljusgrå färg och är super nöjd med färgen och nyansen. Väggen runt fönstret blev vit.

Eftersom rummet inte alls är stort och sängen skulle vara svårt var det lite knepigt. Men jag fick till det som jag ville och är riktigt nöjd med resultatet hittils. Lite grejjer som skall skaffas ännu och alla saker ska på plats, sen får vi hoppas det är funktionell för alla i huset 😊

Likes

Comments

Vi har målat hela helgen och förutom det har jag jobbat både fredag och på lördag hade jag stängning. Så ingen tid för något extra.
Nu är jag ledig två dagar och jag kickade igång November med ett morgonpass på gymmet. Såå längesen jag tränat på gym, så får hoppas detta var ett början.
Nu ska jag ta det lungt en stund och se vad jag hittar på resten av dagen och kvällen.

||Gårdagens || Fina orkidén || Lillen som fått för sig att hela tiden vara i famnen ||

Likes

Comments