Header

Helgen kom och gick. Veneziansk firade vi med god mat, senare var vi med kompisar och ett varv till kokkola för att se fyrverkerier.
Igår var jag äntligen ledig en Söndag och en så lugn och skön dag hade vi :)

Nu ska jag släpa ut denhär gossen och hans vän på en kort promenad, så får vi se vad annat jag hinner med före jobbet.
Ha en bra måndag och skön start på nya veckan! 🍁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon ☕️
Imorse var jag uppe tidigt, men vaknade upp med en sån smärta i höften som strålar sig upp ända till magen. 🤔 Börjar också känna av en förkylning...

Nåväl har haft två rätt så produktiva dagar. Var ledig både tisdag och onsdag så har hunnit till både veterinären och kosmetologen, långpromenad båda dagarna, hämtat ut paket, handlat och igår bakade jag både bröd och nyttiga chokladbollar, som ni ser här ovanför.

Idag jobbar jag mellanskifte, så ska fixa ihop en god frukost och så småningom börja göra i ordning för dagen.
Ha en skön Torsdag! 🌸

Likes

Comments

Hej på er!
Över en månads oplanerad paus, beror väl mest på för lite motivation. Men tänkte iallafall uppdatera er (eller mig själv) om allt häftigt som hänt sen senast 😝

Hörni sist jag skrev, hade vi typ värmeslag och gnällde över att det var allt för hett. Nu har redan hösten visat sin ruskiga och gråa sida. Ojj så tiden går. Sommaren är alltså slut, om ni frågar mig gör det ingenting. I över 10 år har man haft ångest över att sommaren varit för kort och man inte hunnit göra någonting före skolan börjat i Augusti. Men i år fortsätter allt liksom ett sommarlov för mig. Jag fortsätter precis lika som jag gjort hela sommaren. Med jobb, lite lediga dagar där emellan och jag har tid att göra precis vad jag vill. Men vill ändå nämna att jag nog saknar lite att packa väskan och fara till skolan.

Upplevt många härliga sommardagar och kvällar ☀️

Jakobsdagar

Bostadsmässa 🏠

Hästöskatadejt och en såå fin kväll 💕

Höjt mysfaktorn i rummet 🍁 och gjort några tavlor

En kvällslänk med alla sorts väder ☀️🌧🌩

Lite shopping

Och sist en från gårdagens 9,5km skogspromenad. Naturen alltså. 🍃

Likes

Comments