Header
View tracker

Har just släppt av L och två kompisar vid tåget som gick söderut igen, alltid lika tråkigt. Har haft en ledig helg så det var toppen, men som vanligt har det gått allt för fort.

Igårkväll var vi iallafall på dejt och åt en supergod pepparbiff, resten av helgen har vi bara tagit det lungt och varit ute (på isen). 😍

Nu ligger båda hundarna i famnen. Mys.

Likes

Comments

View tracker

Fixade en god frukost, fredagen till ära! Kollade lite youtube och ett serieavsnitt.
Nujust står kanelbullarna och jäser, ska strax äta mat och sen kanske ut på en promenad. Lite sånt idag.

Denna veckan gick snabbt. Har jobbat måndag-torsdag och varit på min Onsdagsträning. Å vips så var det fredag igen och jag får hem favoriten ikväll ❤

Såhär vackert var det imorse.

Likes

Comments

View tracker

Gokväll
Denhär veckan har hittills varit riktigt bra och gått fort. Jobbade morgonskift både Måndag och Tisdag. Idag har jag varit ledig och sprungit en heldel ärenden. Bland annat var jag till läkaren med min näsa. Har i över ett års tid flera gånger i veckan helt plötsligt börjat blöda näsblod. Och äntligen hittade vi någon som ville göra något! Så nu brände de ett blodkärl som var öppet(?)... Det var nog inte så hemskt som det låter 🙊 så ska hoppas det hjälper.
Har idag också hunnit med en promenad och lite träning (ordern från läkaren var inget fysiskt ansträngande, men jag kan inte), städat rummet och bytt lakan. Nu har jag just pratat med killen och ska äta upp mitt kvällsmål.
Ha de bra 😊

Likes

Comments

Igår efter att jag slutade jobbet började vår (jag och L's mamma och pappa) resa ner till Ekenäs, för att idag hälsa på min rekryt i Dragsvik ❤️
Det var så roligt! Dock gick nog de fyra timmarna vi fick vara där alldeles för snabbt. Så nu väntar jag på Fredag då jag riktigt får hämta hem honom och spendera hela helgen tillsammans. 💕
Nu ska jag krypa ner i min egna säng, ojj så skönt de ska bli efter allt bilsittande. Gonatt!

Likes

Comments

Godmorgon ❄️

Kylan har nått oss, så bitande kallt men så skönt och friskt ändå. Beror ju förståss på vad man ska göra. Igår när jag var på halkbanan tillsammans med sju andra, skulle det gärna ha fått vara varmare än -19. Vi stod ute högst 30 minuter men både fötter och fingrar var helt genomfrusna. Fick just och just upp värmen de två timmar vi satt i bilarna 🙈
Nåväl, nu är åtminstone alla skeden för körkortet klart! 😄

Nu ska jag strax träffa Emma, få se vad vi hittar på.
Ha en fin dag! 😊

Likes

Comments

View tracker

Hade tänkt skippa helt att göra nån tillbakablick på året 2016, men på samma gång jag flyttar över bilder från mobilen till datorn tänkte jag kort och snabbt sammanfatta året.

J A N U A R I

Vi började första dagen på året med en promenad på isen. Jag var med om en dikeskörning, gammelmormor begravdes, dejt på mr.bank, skyltade en heldel i skolan, skrev klart slutarbetet. Var på studiebesök till vasa och på sportlovet(?) blev det en trip till Vuokatti.

F E B R U A R I

I Februari hade vi öppethus i skolan, det var vändag, både mina och Lukas föräldrar var på resa. 6.2 var vi på Måns -och KAJ konsert i kristallen tillsammans med J och J. I Februari hade jag även studentskrivningar (textkombetensen ich engelska hörförståelse).

M A R S

I Mars fick jag "en till uppgift/ansvar på jobbet", hade en tre veckors praktik vid en klädbutik, skrev klart alla studentskrivningar, hade muntlig presentation av slutarbetet och 30 Mars (tror jag) hade jag sista skoldagen! Ännu till på köpet hade jag en hemsk förkylning.

A P R I L

Denna månad minns jag inte så hemskt mycket av. Iallafall var jag till tammerfors med Lukas, pappa och mamma. Vi firade gammelfarmor som fyllde 90år och en härlig dag 11 April var Emma och jag och gå längs utterleden. Det var vackert!

M A J

Femte månaden på året var väldigt händelserik.
2 Maj flög jag och 3 andra iväg till Cypern. Under resan fick jag även checkat av parasailing av min bucketlist.
Hemkommen fick jag beskedet om att jag blir student, fick hämta ut min studentklänning, vi firade L's mormor som fyllde 80. Vi gjorde vår första båttur och jag hade min sommarsemester.

J U N I

En heldel kalasande innehöll denna månad. Hade dimission och blev utexaminerad merkonom och student. Blev fotograferad och hade kaffebjudning. Firade Lukas examen, var på studentmiddag, inträdesprov. Hann även vara på ett bröllop och fira midsommar.

J U L I

I Juli hade vi en massa fina och sköna sommardagar och kvällar. Vi var ett veckoslut till Umeå och det var så skönt. Vi var på bostadsmässa, hade släktträff från pappas sida, det var jeppisdagar och en het dag cyklade jag till L's.

A U G U S T I

Augustihimlen bjöd på åtminstone två häftiga syner. En joggingtur fick jag springs i både östegn, solsken och åska. Det var en så häftig känsla.
En senkväll for jag pch Lukas spontant till stan och det var så värt för den solnedgången var först mäktig!
Vi åt skatahamburgare och veneziansk firades med vänner och fyrverkerier.

S E P T E M B E R

Bröllop, träffade våra vänner, hade kräftskiva. Sen var det min födelsedag och älskling överraskade mig med en underbar resa, både Helsingfors och Tallinn. Vi var på flera "utflykter" och en härlig höstvandring.

O K T O B E R

Denna månad var riktigt chill på något sätt, det blev många promenader bland vackra höstlöv, jag bakade kanelbullar, vi gjorde en god brunch en söndag. Så gifte bror sig och jag höll tal.

N O V E M B E R

Fixade hemmakontoret, vi firade vår ett års dag, var flytthjälp, hade en myskvälk med Emma, en heldel glögg, lillajul. En riktigt mysmånad.

D E C E M B E R

Före allt jultillställane, julhandlande, pepparkaksbak osv var en babyshower och en studentfest. Så kom julen pangpå. Julstressen fanns med ända till 24 då jag slutade jobb och fick riktigt pusta ut, njuta av fina människor och en nästan två veckors ledighet framför mej. Den spenderades på bästa vis med hjärtat och familjer, resa, nyårsfirande och tid att bara vara och njuta.

Det har varit ett fint år, med många härliga resor och minnen. Välkomnar 2017 med nyfikenhet, men känner att det kommer bli smått jobbigt också med en militär med i bilden. Bara att göra det bästa av situationen 😊❤️

Hade väldigt få bilder att bjuda på vissa månader, men somsagt bara en snabb och enkel årsresumé.

Likes

Comments

2 0 1 7

En oplanerad bloggpaus sådär över jul och nyår, men det har varit så skönt att umgås med nära och kära och inte alls tänka på bloggen. Dessutom har jag get all min extra tid åt L som jag skickade iväg till Dragsvik imorse.

Hade förövrigt en riktigt skön julhelg som innehöll en heldel mat, julklappsutdelning och allt det som hör till. Nyår blev också riktigt lungt iår, gjorde god mat, såg film och var ut och kolla en stund.

Mellan allt jul och nyårsfirande hann vi, han och jag, vara på en kort, men så välbehövd resa. Sånt som gör så mycket, ett litet avbrott i vardagen.

Igår klippte vi håret och på kvällen blev det bio.
❤️

Likes

Comments

Endast Fem dagar till jul!
Idag har jag haft en ledig dag. Enda lediga före jul faktiskt, så passade på att fixa de sista klapparna och så hade jag en massa andra ärenden som jag fick avcheckat på sammagång. Hade bland annat en körlektion som hör till tredjeskedet, tog nytt passfoto, hämta papper från hälsovården och fixa en frisörtid (eller rättaresagt, pappa fixade 😂)

Fick typiskt nog inte klart allt i julklappsväg men vet i stortsätt vad jag ska ha köpt ännu, så slipper iallafall letandet.

Såhär ser mina paket ut i år - enkla, så som jag gillar dem bäst 🎁

Mysbelysning

Likes

Comments

Godmorgon Torsdag!

Att uppdatera varje dag tycks inte vara något för mig mera. Förut var det nästan som en rutin att sätta sig ner på kvällen och skriva ett inlägg, men nujust har jag en massa jobb och då kommer inte bloggen i första hand, inte heller i andra...

Nåväl. Det närmar sig julen med stormsteg! Julklapparna börjar vara på klart, i måndags var vi på sista julshoppingen till vasa. I Tisdags, på lucia tog jag in en gran i rummet, det om något höjde julstämningen 🎄

Vi har knåpat ihop ett pepparkakshus, dessutom riktit från början, ritat upp och skurit ut själv. Sen hör det ju till i December att fira ❤️ts födelsedag.

Förutom att försöka höja julfeelisen, har jag varit på babyshower, vi har varit på studentfest och även hejjat på Liam i idolfinalen!

En bra "början" på december, med andra ord. Och det blir bara bättre 😍

Likes

Comments

Gokväll
Det börjar vara flera veckor sedan jag kikat in här. Så mycket annat än det vardagliga har väl inte hänt, förutom att jag varit sjuk och kastat upp, förraförra helgen hjälpte vi till att flytta, shoppat och varit på dejt. I helg har vi firat lillajul, vi har umgåts med vänner, bakat pepparkakor, varit ute, njutit och bara varit.
Idag har jag varit ledig och var på en skön promenad med hundarna. Det var såå vackert väder och så roligt då solen var framme!
❤️

Likes

Comments