Header
View tracker

Gokväll
Det börjar vara flera veckor sedan jag kikat in här. Så mycket annat än det vardagliga har väl inte hänt, förutom att jag varit sjuk och kastat upp, förraförra helgen hjälpte vi till att flytta, shoppat och varit på dejt. I helg har vi firat lillajul, vi har umgåts med vänner, bakat pepparkakor, varit ute, njutit och bara varit.
Idag har jag varit ledig och var på en skön promenad med hundarna. Det var såå vackert väder och så roligt då solen var framme!
❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Gokväll!
Ledigdag 4/4, skönt med en helt ledig Fredag också. Mina fyra lediga dagar har jag spenderat bland målarbyttor, tidningspapper och damm. Jag har renoverat brors gamla sovrum som nu blev kontor. Sånt gillar jag att göra, att få börja helt från början.

Här är två förebilder. Hann redan börja rodda till, flytta och ta ner hyllor före bilderna togs.

Tapeterna var en hel vetenskap att få bortrivna. De satt fast som berg, dessutom var det flera lager på varann. Det blev också en hel del spacklande och slipande före jag slapp och lägga färg på väggarna. Valde en ljusgrå färg och är super nöjd med färgen och nyansen. Väggen runt fönstret blev vit.

Eftersom rummet inte alls är stort och sängen skulle vara svårt var det lite knepigt. Men jag fick till det som jag ville och är riktigt nöjd med resultatet hittils. Lite grejjer som skall skaffas ännu och alla saker ska på plats, sen får vi hoppas det är funktionell för alla i huset 😊

Likes

Comments

View tracker

Vi har målat hela helgen och förutom det har jag jobbat både fredag och på lördag hade jag stängning. Så ingen tid för något extra.
Nu är jag ledig två dagar och jag kickade igång November med ett morgonpass på gymmet. Såå längesen jag tränat på gym, så får hoppas detta var ett början.
Nu ska jag ta det lungt en stund och se vad jag hittar på resten av dagen och kvällen.

||Gårdagens || Fina orkidén || Lillen som fått för sig att hela tiden vara i famnen ||

Likes

Comments

Snart helg igen och jag har ännu inte hunnit uppdatera om helgen (ons-sö) som gick.
Hade alltså en helt ledig helg och den var bara för skön. Spenderades med favoriten och hundarna. Vi gjorde god mat, hälsade på 5 dagar gammal bebis, promenerade å bara tog de lungt 💛🍁🍂

Blir snart en matblogg 🙊

Likes

Comments

Imorse hade jag en skön morgon med hundarna, fixade smoothie till morgonmål, städade och tvätta kläder, fick håret toppat av Emma och efteråt på promenad. Fixade kycklingsallad till lunch, eftermiddagskaffe med Emma och sen slutade Lukas jobb. Fixade middag tillsammans, tänade, bytte sänglakan och duschat.

Skönt att bara vara på två. Och dessutom en sådan helg och helt ledig ❤️

Matmatmat 🙊

Likes

Comments

Igår var det igen dags för bröllop, denna gång ingen mindre än min kära brors. Det var ett så vackert bröllop. Lyckönskningar till er ❤️

Likes

Comments

Hejhej,

Fick börja min lediga dag med att lägga mig ner hos kosmetologen, skönt! Senare idag får jag också lägga mig ner hos tandläkaren...mindre skönt.

Sen senast då? Jobbade hela helgen. I Lördags gjorde vi mat tillsammans med våra kompisar och på Söndag klippte jag Lukas hår. Inget märkvärdigare än så.

Nu har jag hursomhelst ledigt i två dagar, skönt efter en lång "putki".

Likes

Comments

När jag är ledig eller jobbar kvällskifte har jag nu i höst fått väldigt svårt att vakna före ca 9:30 tiden. Jag är en sån som helst stiger upp redan vid 7 för att få ut det mesta av dagen.

Men igår kom jag mej dock upp från moron och vilken bra dag det blev, bara för en sån liten sak.
For till stan från morgonen på lite ärenden, förde klänning till skräddaren, gick i affärer och shoppade lite. Gjorde mat i lugn och ro när jag kom hem, var på promenad, träna, städa, chilla, duscha. Sen for jag och Lukas till Kokkola för lite mer ärenden. Kvällen var lugn och stressfri.

|| Kanelbullar som jag gjorde i Tisdags || Vackra höstfärger || Lite citron och protein || Gårkvällens fina himmel ||

Likes

Comments

Godmorgon på er! Har ni haft en skön helg?
Min har varit riktit bra och jag har hunnit med en hel del fastän jag jobbade fredag morgon och lördag kväll fram till 22.
På Fredag for vi alla syskon inklusive partners till blivande herr och fru ut och äta och bowla. Efteråt hade vi myskväll och några lekar. På Lördag var det födelsedagskalas på schemat före jobbet. Efter jobbet for vi ännu å vara med våra vänner, så de blev en till sen kväll.
Igår, Söndag var en riktigt skön dag, vädret var ju bara för härligt. På förmiddagen cyklade vi till villan, drack kaffe och hjälpte till med vedplockning. Efter lunchen tvättade vi båda bilarna och var sen ut på en promenad.
Vill aldrig att detta vackra höstväder försvinner, bävar över att ens tänka på kyliga vintermornar, brr.

Likes

Comments

Värst vad denhär veckan susar iväg, redan Torsdag. Men inte mig emot!
Idag ska jag och några jobbarkompisar ut och äta lunch och efteråt på fotbad. Låter som en trevlig dag i mina öron... och att få slappna av ordentligt före jobbet.

Igår slutade jag jobbet tidagare än vanligt. Eftersom jag var borta på min födelsedag, uppvaktade mormor och morfar mig igår med present och ett cafébesök. På kvällen kom även farmor och farfar hem till oss för samma ärende.
Nu ska jag ställa mig iväg, hade!

Likes

Comments