Header

Imorse hade jag en skön morgon med hundarna, fixade smoothie till morgonmål, städade och tvätta kläder, fick håret toppat av Emma och efteråt på promenad. Fixade kycklingsallad till lunch, eftermiddagskaffe med Emma och sen slutade Lukas jobb. Fixade middag tillsammans, tänade, bytte sänglakan och duschat.

Skönt att bara vara på två. Och dessutom en sådan helg och helt ledig ❤️

Matmatmat 🙊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var det igen dags för bröllop, denna gång ingen mindre än min kära brors. Det var ett så vackert bröllop. Lyckönskningar till er ❤️

Likes

Comments

Hejhej,

Fick börja min lediga dag med att lägga mig ner hos kosmetologen, skönt! Senare idag får jag också lägga mig ner hos tandläkaren...mindre skönt.

Sen senast då? Jobbade hela helgen. I Lördags gjorde vi mat tillsammans med våra kompisar och på Söndag klippte jag Lukas hår. Inget märkvärdigare än så.

Nu har jag hursomhelst ledigt i två dagar, skönt efter en lång "putki".

Likes

Comments

När jag är ledig eller jobbar kvällskifte har jag nu i höst fått väldigt svårt att vakna före ca 9:30 tiden. Jag är en sån som helst stiger upp redan vid 7 för att få ut det mesta av dagen.

Men igår kom jag mej dock upp från moron och vilken bra dag det blev, bara för en sån liten sak.
For till stan från morgonen på lite ärenden, förde klänning till skräddaren, gick i affärer och shoppade lite. Gjorde mat i lugn och ro när jag kom hem, var på promenad, träna, städa, chilla, duscha. Sen for jag och Lukas till Kokkola för lite mer ärenden. Kvällen var lugn och stressfri.

|| Kanelbullar som jag gjorde i Tisdags || Vackra höstfärger || Lite citron och protein || Gårkvällens fina himmel ||

Likes

Comments

Godmorgon på er! Har ni haft en skön helg?
Min har varit riktit bra och jag har hunnit med en hel del fastän jag jobbade fredag morgon och lördag kväll fram till 22.
På Fredag for vi alla syskon inklusive partners till blivande herr och fru ut och äta och bowla. Efteråt hade vi myskväll och några lekar. På Lördag var det födelsedagskalas på schemat före jobbet. Efter jobbet for vi ännu å vara med våra vänner, så de blev en till sen kväll.
Igår, Söndag var en riktigt skön dag, vädret var ju bara för härligt. På förmiddagen cyklade vi till villan, drack kaffe och hjälpte till med vedplockning. Efter lunchen tvättade vi båda bilarna och var sen ut på en promenad.
Vill aldrig att detta vackra höstväder försvinner, bävar över att ens tänka på kyliga vintermornar, brr.

Likes

Comments

Värst vad denhär veckan susar iväg, redan Torsdag. Men inte mig emot!
Idag ska jag och några jobbarkompisar ut och äta lunch och efteråt på fotbad. Låter som en trevlig dag i mina öron... och att få slappna av ordentligt före jobbet.

Igår slutade jag jobbet tidagare än vanligt. Eftersom jag var borta på min födelsedag, uppvaktade mormor och morfar mig igår med present och ett cafébesök. På kvällen kom även farmor och farfar hem till oss för samma ärende.
Nu ska jag ställa mig iväg, hade!

Likes

Comments

Helsinki - Tallinn 23-25.9

I Fredags fyllde jag hela 19 år. Hade en super bra födelsedag. Han med stort H hade fixat en så fin överraskningsresa också 💕

På Fredag morgon tågade vi ner mot Helsingfors. Vi tillbringade resten av dagen där. Gick på stan, shoppade lite, på kvällen bjöd han mig på god mat.

Tidigt på Lördagmorgon tog vi båten över till huvudmålet, Tallinn (som vi båda länge velat se). Där var det vackert! 🍂

Hotellfrukost 🙌🏼

Ännu en helt underbar resa. Tack! ❤️

Likes

Comments

Hejsan!
(Detta inlägg var tänkt att publiceras redan för en vecka sedan 18.9)
Helgen var toppen. Jobbade Fredag och Lördag morgon. Efter jobbet på Lördag var vi en sväng till stan, även på ett cafébesök. Vi var och hälsa på Lukas syster, åt 'kräftskiva' hemma hos oss och på kvällen var vi till stan med kompisar. På Söndag var vi på 12km vandring och njöt av det underbara höstvädret. 🍂 Såå vackert! 🌿

Likes

Comments

Ifall någon undrar vad jag ätit idag. Höhö

Fredagen till ära gjorde jag en god och ordentlig frukost.
Åt en senare lunch idag eftersom det bara var jag hemma och för en gångs skull lyckades jag få till en supergod lunch - nötkött, grönsaker med quinoa och lite ris. Visst kan jag också om jag vill. 😉

Ha en skön Fredag allihopa. Jag spenderar min kväll i jobbet.

Likes

Comments

En kaffekopp före jobbet kallar.

Idag har jag fått gjort en hel del, fastän jag snoozade i över en timme. Efter frukosten tog jag en längre promenad med hundarna, gjorde sen en god lunch och duschade. Nu är rummet städat och sänglakanen bytt. Så nu kan jag med andra ord bara njuta av Fredagen imorgon.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och styra kosan mot jobbet. 🍁

Likes

Comments