Hej! Det var ett tag sedan sist, men nu är jag tillbaka<3 Igår firade vi morsdag med min familj och morföräldrar. Min mormor & morfar bjöd oss på en trerättersmeny med fantastisk god mat. Sedan firade vi mormor & mamma med presenter. På en av bilderna så ser ni min present som jag gav till min mamma, hon var faktiskt riktigt nöjd med presenterna och hon har redan börjat använda produkterna som är från "The body shop". Har tyvärr ingen bild på produkterna. Men jag kan tipsa er om att det finns väldigt mycket produkter på "The body shop" som passar till att ge bort på t.ex. morsdag eller när någon fyller år (INTE SPONSRAD).

Hoppas att ni haft en bra morsdag<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, hoppas ni mår lika bra som jag! I lördagskväll så firade vi finaste My som har fyllt år tidigare och det var en så rolig kväll! Vi körde massa olika tävlingar och jag kom typ sist i alla tävlingar, ibland går det inte som man tänkt hehe. Men vi hade iallafall hur mysigt som helst, vi såg filmen "Safe haven" och den var hur bra som helst. Men när jag tänker efter så såg jag typ bara halva filmen för satt med en kudde för ansiktet andra halvan. Ja, jag är rädd av mig och vågar typ inte se filmer som inte är komedi eller barnfilmer.

Det var allt för mig, tack & hej<3

Likes

Comments

Hej alla, hoppas ni mår bra! Jag har varit lite stressad, så har tyvärr inte haft tid till att lägga upp något under den senaste veckan. Men kommer som sagt att lägga upp mer till sommaren (:

Kände bara för att slänga in ett grattis till min fantastiska lillebror som fyllde 11 år för några dagar sedan. Det var så mysigt när vi firade honom med frukost på sängen, presenter och middag. Bilderna är från när vi firade honom och 2 fina bilder från när vi var utomlands och ute med båten.

Hoppas ni får en bra dag och att ni mår bra<3 Det kommer ett inlägg senare idag efter att jag varit hos frisören, så ni får se hur det blev!


Likes

Comments

Dagen avslutades på bästa sätt. Idag efter fotbollsträningen som inte gick speciellt bra för mig så bestämde jag och min pappa att vi skulle åka ner till älven och titta på solnedgången. Vi var helt ensamma vid älven och allt var helt tyst, man kunde höra fåglarna kvittra och det var ovanligt varmt för att vara kväll. Men snön ligger tyvärr fortfarande kvar och det är maj, asså vill ha sommar nu!

Här är några av bilderna vi tog // Emelie <3

Likes

Comments

Jag hade tänkt att börja blogga till sommarlovet. Jag tycker bara att det verkar vara en rolig grej för att jag älskar att redigera och fota bilder. Men jag hoppas att du vill läsa mina blogginlägg och det var typ allt jag ville säga för idag.

// Emelie <3

Likes

Comments