Dagen började med en tidig färd till Arlanda där jag, Enrika och Josefine mötte upp Victoria då hon kom hem från USA. Efter vi mött upp henne så bar det av till innerstaden där vi åt lunch och pratade och Victoria berättade även massor om resan! När maten var upp äten så åkte jag och Josefine till Mall of Scandinavia och gick runt i olika butiker medan Enrika och Victoria kollade runt lite i stan! Sedan möttes vi upp i Mall of Scandinavia och jag hittade ett jätte snyggt linne som jag fick beslutsamhets ångest om jag skulle köpa eller ej. Det slutade med att jag ej köpte det då jag insåg att jag knappt använder linnen. Dock var det sjukt snyggt. Sedan åkte vi alla hem och jag har precis ätit middag. Nu överväger jag på att lägga mig i ett varmt bad och bara koppla av!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter att i söndags suttit och frusit en hel dag och missa Ashton och att sedan igår på morgonen missa Ashton och Luke så fick jag träffa dom igår på kvällen. Något som jag så länge faktiskt väntat på att få göra. Helt otroligt, tror aldrig att min kropp skakat så mycket och jag själv är fortfarande i en enorm chock. Att jag i två års tid gillat detta band, att jag i två års tid drömt om att få träffa dessa killar och även om jag bara träffat halva bandet så är det en dröm som uppfyllts. Att jag fick träffa min favorit, krama honom och ta en bild. Det som inte är någonting i andras ögon men som är så otroligt mycket i mina ögon. Att jag faktiskt fått träffa Ashton, min favorit. Att jag fick krama honom, stå i hans famn. Jag har själv knappt förstått det.

Likes

Comments

Denna veckan hade jag skola bara måndag-tisdag sen klev jag på lov, ett lov fyllt av plugg. Plugg i engelska, so, bild, spanska och matte. Av de jag kommer på nu! Men det fixar jag, hoppas jag i alla fall.
Det har varit otroligt skönt att vara ledig onsdag och sen nu idag, men ändå trist. Alla vänner har skola så man ligger hem och gör ingenting istället för att hänga runt med vänner. Men det funkar. Nästa vecka kommer fyllas utav plugget och göra klart det.

På lördag är det påsk och då samlas släkten för att fira påsk! Härligt ändå!

Likes

Comments

Just nu är skolan nog det som tar nästan all min tid, igår skrevs det första skriftliga nationella och imorgon skrivs det andra. Sedan kommer dom då och då. Just nu är det mycket plugg i alla ämnen (inte inför nationella utan rent allmänt) många redovisningar och "läxförhör" ska göras inom kort. Allt plugg får mitt huvud att snurra och hjärnan förstår ingeting.

Nästa vecka går vi bara måndag och tisdag sen är det påsklov vilket ska bli skönt, sen är det inte långt kvar till Spanien och sommarlov!

14 april får man reda på resultaten av dom preliminära gymnasium sökningarna och vad poängen blir.

Just nu får man bara plugga plugga och sedan hoppas på att man förstår vad man gör. Klara proven och få bra betyg!

Likes

Comments

Likes

Comments

Känns som jag inte skrivit ett inlägg på år. Men det är svårt att skriva nu eftersom jag i faktum har skada min högra hand som jag använder till allt. Men saker och ting rullar på tror jag. Igår så träffade jag Victoria efter skolan sedan träffade vi Josefine och Enrika när dom slutade. Vi gick mest runt på stan och pratade, kollade runt i olika butiker. Sedan åkte Victoria hem och då åkte jag Josefine och Enrika till Starbucks och satt där och pratade.


Idag har jag bar legat i min säng och kollat på The Fosters i princip, utom när mamma ropade på mig och jag gick ut till henne​ i köket och hjälpte henne. Sen gick jag även till Ica med min syster. 

Jag har inte det intressantaste livet och speciellt inte nu när det inte händer så mycket.

Likes

Comments