Nu har ni inte hört av mig på länge, jag skulle vela påstå att jag har haft så otroligt mycket att göra så jag tappat bort tiden.

Men riktigt så är kanske inte fallet, visst har jag träffat mina vänner och sånt men större del av tiden har jag nog bara latat mig. Jag har legat i sängen och kollat på film den tid jag inte varit med vänner. När jag inte varit på landet där vi har byggt ett nytt hus och jag hjälpt till med bygget.

Jag har även varit ute i Nynäshamn med pappa en sväng och sedan var vi och tog en glass. Otroligt mysigt, jag, min pappa och min tvilling syster.

Igår var även min bror på besök med sin dotter och tjej/sambo. Det var jätte mysigt och få gosa lite med henne!

Nu är det bara några få dagar kvar tills mitt sommar jobb börjar och det blir det bara för mig att jobba en massa, på dagis med massa små barn. Önska mig lycka till!

(Hörni Johan Falk filmerna är de bästa filmerna)

HA DET GÖTT!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har jag varit borta ett tag och inte hört av mig, kan ha och göra med att nu händer det inte så mycket kul här i mitt liv.

I förrgår var jag hos min bästa vän på avskedsfest då hon idag flyttar till USA i ett år nu. Annars har inget kul hänt, det är sommarlov och jag sover till mestadels bort dagarna.

Planen för idag är väll att ta sig till centrum med min syster för lite små shopping om man hittar något kul dvs, annars är inget annat inplanerat.

Snart börjar jag ju sommarjobba också, då kommer jag nog vara helt slut efter dagarna!


Ha det gött!

Likes

Comments

En helg i skärgården är rätt ord för att beskriva det. Jag firade midsommar med vänner ute i Stockholms skärgård, otroligt mysigt.

Visserligen ett ställe med dålig täckning och knappt något internet men gemenskapen på campingen är mysig och det har varit en helt underbar helg. Alla umgicks med alla och man pratade med alla, varesig men kände varandra eller inte. Underbart är ett ord värt att nämna.

Hoppande från bergsklippor ner i havet, solandes på ett berg, brasor på kvällarna/nätterna och kubb spel.

Slänger in några bilder från brasan då jag knappt använde mobilen något så blev det inte mycket bilder men ni får ha det gött!!

Likes

Comments

Ibland finns det inget skönare än att bara fara ut i naturen till fots, lyssna på musik och bara rensa alla tankarna!

Ha det gött!

Likes

Comments

Nu är jag åter tillbaka med ett tappert försök om att blogga. Av någon anledning är jag inte bra på det eller så är det för att jag har ett otroligt trist liv att det inte finns något att blogga om...

Men nu kompisar så har sommaren börjat och vi kör igång med bloggandet, iaf ett försök.

Ha det gött så länge!!

Likes

Comments

Nu har solen äntligen hittat fram, jag bönar och ber om att den är här för att stanna för nu är jag trött allt skit väder. Det klarar jag mig helt klart utan, regn är inte direkt något jag föredrar. Detta fina soliga väder har gett mig massa sommar känslor och jag skulle vela springa runt i shorts och t-shirts hela dagarna, lite kallt bara haha.. Men massa glass har jag redan ätit ;)

På tal om inget så är alla svenska 1 nationella prov klara och nu är det bara engelska 5 och matte 1b kvar att göra och sen tar jag sommarlov. Jag kan knappt inse att jag snart har gått ut mitt första år på gymnasiet.. Känns som det var igår jag gick i 6an och ville vara cool som de äldre och gå på gymnasiet.
Tiden har gått fort och det är nu den tuffa tiden i skolan dyker upp har jag märkt. En massa prov och omprov som ska göras så man får godkänt i alla kurser. Inlämningar hit och uppsatser dit. Snart är allt detta elände slut, för en sommar iallafall.

HA DET GÖTT!!

Likes

Comments

1 maj gav mig rena sommar känslan helt plötsligt, ville nästan dra på mig ett par shorts och bara gå runt så! Värmen var otrolig och jag svettades för första gången av att vara ute i jeansjacka, jeans och en enkel tröja. Det resulterade även i att jag bytte tröja för att jag blev så var!

Ha det gött så hörs vi av!!

Likes

Comments