​- Emelie V. V

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har gått rundt så utrolig lenge og tenkt på at jeg vil tegne hender. Det skal visstnok være noe av det vanskeligste å tegne, så frem til nå har jeg rett og slett ikke turt. I går bestemte jeg meg for å prøve. Det var utrolig deilig å få prøvd noe nytt! I tillegg er tegningen på A3-ark, noe jeg heller ikke har fått testet ut før.

¨In order to succeed, your desire for success should be greater than your fear of failure¨ - Albert Einstein

- Emelie V. Vattøy

Likes

Comments

I det siste har jeg hatt svært liten motivasjon til å tegne, noe som kanskje ikke er så vanskelig å fortså med tanke på antall innlegg. I går kjøpte jeg inn litt nye tegnesaker. Det å ha nye ting å teste ut gir meg den motivasjonen jeg trenger for å sette meg ned og prøve. Det jeg kjøpte var: en A5 blokk, en A3 blokk, en syltynn pensel, nye grafitt blyanter og noen fargeblyanter.

Disse fargene er så sinnsykt fine! I og med at de er i typen coloursoft er de også ganske greie å blande sammen.

Siden sist jeg viste dere disse blyantene, har jeg mistet noen og funnet igjen andre. Det var virkelig på tide med nye!

- Emelie V. Vattøy

Likes

Comments

​Alle bildene er funnet på Weheartit.

- Emelie V. Vattøy

Likes

Comments

Siden sist har jeg vært i kontakt med Gyldendal, og prøver å få til et samarbeid med dem. Jeg har lenge tenkt at det hadde vært gøy å få lage sin egen fargeleggingsbok. Ettersom de får svært mange forspørsler kan det bli vanskelig å få til, men man lykkes ikke med mindre man prøver. Under ser dere noen av tegningene jeg har sendt inn til dem.

- Emelie V. Vattøy

Likes

Comments

"Granny Sheeran told me when I'm looking for a partner to fall in love with their eyes, cause eyes are the only things that never age, so if you fall in love with their eyes you'll be in love forever." - Ed Sheeran

- Emelie V. Vattøy

Likes

Comments

I går kveld ble jeg ferdig med maleriet. Å kalle det et maleri blir vell litt feil, for jeg har aldri brukt så mye rart på et lerret før. Jeg brukte gråblyant, fargeblyanter, tusj, penn, vann, gesso, vannmaling og pudder. Det første øyet tok en del timer ettersom jeg ville ha en ganske jevn hudfarge. Til slutt ble redningen Bare Minerals pudderet mitt, av alle ting..!

Motivet har jeg brukt tidligere, men det var dette Michelle ville ha!

Heldig som jeg er har jeg verdens søteste og snilleste lillesøster som stilte opp som modell!

Likes

Comments