Det blev ett stopp på iittala outlet i Sundsvall på vägen hem. Unnade mig lite nytt porslin till mina samlingar + tee och servetter. Längtar tills jag kan fylla mitt vitrinskåp som jag håller på att måla om.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I helgen åkte vi på en roadtrip ner till Sala för att fira Marks mormor som fyllde 90år i Fredags. Stort grattis fina Inez 🎈

Likes

Comments

I Fredags tog min syster studenten. Vi firade med fika i stan och middag och presenter hemma hos oss. Den största överraskningen var nog min bror och Linns present, en bil!! vi blev så chockade då ingen fått veta något. En väldigt lyckad dag som vi kommer att minnas länge🌸🥂

Likes

Comments

Finaste paret på balen. Syster och Dennis🌸

📸antonerikssonphotography

Likes

Comments

Snart är hela huset grått och det blir verkligen så mycket finare! Så tacksam för all hjälp vi har fått, speciellt av Marks pappa som bott hos oss hela veckan.
På tisdag fortsätter vi och börjar förhoppningsvis måla andra varvet på framsidan💪🏼

Likes

Comments

I helgen har det varit fullt upp då Loisa varit hemma över helgen. Längtar till i sommar då hon flyttar hem igen❤
I fredags blev det några drinkar på stan och i lördags hade vi hemmafest hos oss i huset, så kul!

Likes

Comments

Igår blev vi klara med renoveringen av det här rummet! Det blev så stor skillnad, mycket ljusare och fräschare.
Nu saknas bara sängen och lite andra småsaker sen kan vi börja använda det som gästrum.

Tapeten var väldigt svår att fånga på bild. Det blev skugga i alla vinklar. Den är iallafall ljust grön/grå med linnestruktur.

Likes

Comments

Nya tavlor från Desenio till vardagsrummet och loftet.

Likes

Comments

En av mina favorit öar under resan, tycker det förtjänar ett eget inlägg!

Bequia (uttalas beck-way) är en alldeles perfekt paradisö i Grenadinerna. Underbara stränder utspridda längs kusten, ett kuperat landskap med vacker natur, en fin blandning av hotell och ett lugnt tempo – allt för att ge minnen för livet. Bequia är den mest tätbefolkade och också den största ön i St. Vincent´s Grenadiner. Ca 6.000 invånare och en storlek på ca 1 mil x 3 km, ger en ganska bra bild om de övriga öarnas storlek.

Ön är känd för sina skickliga båtbyggare och båtbyggeriet är fortfarande viktigt för öns ekonomi. Det kommer en hel del segelbåtar på besök till Bequia. Dessa båtar lägger huvudsakligen till vid Admiralty Bay utanför staden Port Elisabeth, som betraktas som ”huvudstad”. Ön har blivit ett seglingscentrum i Grenadinerna – ett av Västindiens vackraste seglings områden. 
Text från västindienspecialisten.se

Likes

Comments