Bilder från i tisdags när vi gick ut och åt på en restaurang i Florens.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!

Nu har det gått några dagar sen vi kom hit. Vädret har varit på topp med sol och minst 25 grader! Igår vaknade vi tidigt, närmare bestämt 04:15, för att vi skulle ta tåget till Neapel. Väl där så gick vi på museum och åkte till Pompeji. Kvällen spenderades sedan ute i stan tillsammans med klassen. Vi åt pizza på en restaurang och på vägen hem köpte vi kulglass, mums!

Idag väntar ytterligare en dag, och vi ska till Vatikanstaten! Ska bli kul!

Nu ska jag iallafall gå upp och göra mig iordning.

Ha en bra dag, kramar från Italien

Likes

Comments

Godmorgon sötisar!

Just nu är jag på flygplatsen och väntar på att vi ska checka in. Om tre timmar lyfter planet mot Bryssel där vi ska mellanlanda sedan åker vi vidare därifrån till Italien. Ska bli skönt att komma bort lite!

Vi hörs sen! kram

Likes

Comments

Hej!

Jag har haft studiedag både igår och idag, men har behövt åka in till Borås båda dagarna. Igår hade vi nämligen ett franskaprov vi behövde göra och idag hade jag och min klasskompis Maja intervju med vårt fadderföretag angående investeringar. Efter det, i väntan på tåg/buss tog vi en tur på stan och köpte lite nödvändiga saker inför Italien. Jag har inte berättat det än, men jag ska åka till Italien nu på fredag tillsammans med min klass!! Åh, det ska bli så himla roligt! Dock så har jag mycket plugg som ska göras innan det...

Nu ska jag plugga lite, sen bär det av till jobbet.

Vi hörs senare! puss

Dagens outfit || Dagens lunch

Likes

Comments

Godmorgon sötisar!

Jag har varit sjuk i stort sett hela veckan, men kunde vara i skolan några dagar. Nu är jag iallafall lite bättre, men har hosta och är snuvig fortfarande.

Igår kväll var det nollning, men kände inte att det var nåt för mig varken när jag är sjuk eller annars, så hoppade över det. Istället bestämde jag och Andreea oss för att mötas upp, äta pizza och gå en promenad. Var hur mysigt som helst och vi hade så himla mycket att prata om. Så himla bra är hon!

Planen var att denna helgen skulle bestå av jobb, men var tvungen att sjukanmäla mig eftersom att jag fortfarande är sjuk.

Nu är iallafall Lukas på väg hit och sen kommer nog dagen bestå av mys framför teven och lite plugg.

Ha en fin dag! kramar

Likes

Comments

PÅ VÄNSTRA BILDEN: Tröja - H&M // Kostymbyxor - Lindex

PÅ HÖGRA BILDEN: Polotröja - Ginatricot // Pälsväst - Adinas // Jeans - Levi's // Bälte - Kappahl

Likes

Comments

Go'kväll!

Jag har pluggat enda sedan jag kom hem från skolan, vill få så mycket som möjligt gjort så jag slipper gå och tänka på det. Jag fick ett riktigt flyt så det är nästan kul haha!

Något som inte riktigt är lika bra är att jag har åkt på en förkylning:( Om jag ska till skolan i morgon eller inte är lite oklart i nuläget, men om jag ska dit måste jag ha med fika då det är min tur att baka till vår projekttid. Så nu ska jag gå ner och baka kladdkaksmuffins! Haha kul om jag stannar hemma i morgon, bakat i onödan... Nej, men får väl frysa dem och ta med en annan gång isåfall.

Aja, hoppas ni får en bra kväll iallafall!

Bild från i våras.

Likes

Comments