Jahapp, så har jag redan pausat min nya blogg. Just nu har jag lite för mycket privat för att jag ska kunna blogga. Jag jobbar väldigt mycket och känner inte riktigt att tiden och motivationen finns där för närvarande.

Vi ses när jag kommer tillbaka! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det dags för halloweenfest här i huset jag bor i. Jag bor inneboende med 3 andra, och vi ska nu alltså ha en fest tillsammans. Det lär bli storslaget då alla bjudit in sina närmsta vänner ;) Vi blir runt cirka 35 personer sammanlagt så det kan bli kul det här. Dock tänker jag ta det lugnt med alkoholen idag, jag är inte alls sugen på att dricka 😊

Så vad ska jag vara utklädd till? ....

Likes

Comments

Nu sitter jag här hos min fina kompis Cissi och har ångest för att jag inte hinner träna så mycket som jag vill. MÅÅÅÅSTE TRÄÄÄNA! Det hade kanske gått ihop med både träning och jobb om jag hade bott närmare jobbet, men nu gör jag ju inte det, så då får jag stå ut med att träna endast 1-2 gånger i veckan. Det är ganska lite jämfört med när det var 2 gånger per dag...
Bara lite tankar från ett vilset hjärta.

En gammal bild får pynta detta inlägg :)

Likes

Comments

Sorry peeps för min infrekventa uppdatering på bloggen de senaste dagarna. Det är lite hektiskt på jobbet nu om man säger så. Jag förstår inte er som jobbar heltid, tränar, bloggar eller gör en massa andra saker. Hur tusan räcker tiden till? Och framförallt hur ORKAR ni?!

I vilket fall som helst så har jag snöat in mig på Yollibox youghurtglass i smaken cocos. Däremot kan jag inte bestämma mig för om den är god eller äcklig haha :D den är liksom både och på samma gång. Vad tycker ni om den? Har ni testat de andra smakerna i "serien"?Likes

Comments

Nu har bilderna från plåtningen med Superior Race kommit. Det är Patrik PG Gineman som fotat! Jag är inte nöjd med mitt eget utseende på bilderna, men jaja, det är ju trots allt "in action" bilder så det är svårt att se snygg ut ;)


Likes

Comments

Det är många som skriver till mig och frågar vart jag jobbar någonstans.

Mitt huvudsakliga jobb är Calzedonia där jag bara jobbat några veckor. Calzedonia är en italiensk kedja som är ungefär lika populär i Italien, Spanien och övriga sydeuropa som H&M är i Sverige. Den första butiken öppnades för lite över ett år sen i Sturegallerian och butiken i Skärholmen där jag jobbar öppnades i slutet av augusti så den är fortfarande väldigt ny.

Calzedonia är mest kända bland svenskarna för sina färgglada bikinisar, men det vi huvudsakligen säljer är ALLT FÖR BENEN OCH FÖTTERNA, alltså strumpbyxor, leggings, stay ups, stockings och strumpor m.m. Det finns även lite för barn och män.

Vi säljer speciella push up leggings som lyfter och formar rumpan och dom är helt underbara kan jag lova! Om ni inte har ett par så borde ni definitivt skaffa. Kom in till mig i Skärholmenbutiken eller någon av de andra butikerna och testa ett par. Det är som att gå runt i träningsbyxor hela dagen! Underbara <3

Jag jobbar även extra på byggvaruhuset K-Rauta i Järfälla, men sen jag började på Calzedonia har jag tyvärr inte hunnit jobba något där. Det krockar lite om man säger så!

Ha en fin dag alla pluttisar!


Likes

Comments

Hej allesammans! Jag vill bara önska alla en alldeles förträfflig lördag i ruskvädret. Själv ska jag jobba och sedan fara iväg till gymmet, varpå jag ska åka till min kära bästa vän Cissi <3 Mysepys!

Likes

Comments

Körde ett pass på gymmet idag för första gången på en och en halv vecka. Eftersom jag tävlade förra helgen ville jag ta det lite lugnt innan, och eftersom min kropp blev rätt sliten under loppets gång så kände jag att jag behövde vila även några dagar efter. Men idag var det äntligen dags! :D Som jag saknat mitt kära gym <3 Ben stog på schemat och jag körde knäböj, benpress och lite andra benövningar. Så roligt då jag känner att jag blivit ännu starkare sedan mitt sista pass. Weeeyhooo!


Likes

Comments

Igår var jag på min första plåtning på två år! Inte för att det var en plåtning jag var van vid direkt, detta var nämligen inga "stå-och-posa" bilder utan detta var actionbilder som skulle tas när jag genomförde hinderbanehinder.

Det var jag och några andra ambassadörer för Superior Race som var där och blev fotade av fotografen Patrik PG Gineman och självklart var självaste Superior Race kungen Pelle Eriksson där också. Sjukt kallt var det, och jag hade problem med både benhinneinflammation, sträckt ljumske och halsont så jag fick tråkigt nog ta det lite lugnt.

PG har förresten en tävling nu där du kan vinna en studiofotografering så ta chansen att vinna den möjligheten om du vill få snygga bilder! Klicka in på länken bara https://m.facebook.com/PGphoto.se

Vi fick även två T-shirtar och en väska av snälla Pelle. Väskan behövdes VERKLIGEN då jag behöver en gymväska. weeehoooo 😄

Fler bilder kommer ni att få se framöver när de är klara! Ett litet smakprov får ni se här på översta bilden.Likes

Comments