Hej!

Som rubriken säger så vill jag tacka alla som läste mitt första inlägg. Jag blir verkligen jätte glad!
Igår la jag ut en ganska känslig & blottande text om mig själv på Instagram, det var läskigt till en början men när jag såg hur mycket kärlek och respons jag fick så blev jag verkligen rörd. Så jag vill även tacka er som lämnade så fina och stöttande kommentarer på det inlägget

För er som inte har läst det ännu så lägger jag in en länk här nedan så får ni gärna gå in & läsa inlägget. Tänkte nämligen återkoppla till den texten i nästa inlägg.
. https://www.instagram.com/p/BXYiWwPhYck/?hl=sv&taken-by=emeliiee1

Jag önskar er en underbar Lördag trots att vädret är sisådär, iallafall här i Lindesberg.

Ta hand om varandra.
KramLikes

Comments

​Hejsan!

Tanken med denna bloggen är att jag ska dela med mig av händelser, tankar och funderingar kring det mesta som uppstår i mitt liv och min vardag. Oavsett om det är nått positivt eller negativt. Som en öppen dagbok kan man säga och jag tar mer än gärna emot era​ tips och råd också. Har haft ett antal bloggar innan denna för några år sen men vill försöka ge det en ärlig chans och ska försöka att inte tråka ut er läsare allt för mycket.

Jag är en person som försöker hålla båda fötterna på jorden och dom som verkligen känner mig vet att jag är en omtänksam person. Jag är också en person som varit med om mycket... dåligt. Men även mycket bra saker också. Jag ska försöka att dela med mig av sånt längre fram utan att blotta mig själv för mycket. Trots att jag startat en blogg som kommer handla mycket om MIG så vill jag ändå ha mitt privatliv till viss del också. Så jag kommer inte dela med mig av ALLT. Men det förstår ni nog redan. Jag vill ha en personlig blogg och visa att det finns en människa bakom texten. 

Tack för att ni ville läsa detta & hoppas jag gett er en liten inblick om vad som kommer att dyka upp på min blogg.

Sköt om er så hörs vi! 

Likes

Comments