I fredags spenderade jag dagen på Sveriges Riksdag med mitt kära ungdomsförbund. Vilket var otroligt givande och framförallt väldigt kul! Superkul att umgås med mina gamla kamrater igenom och en hel del minnen diskuterades.

Här ovan ser ni till höger otroligt fin inredning i den fina salen i Riksdagen som har använts för mingel och middagar och till höger ser ni utsikten över Riksdagen eftersom vi fick möjlighet att gå upp på taket på en utav de andra byggnaderna.

​Lunch käkade vi från Vapiano som var supergott!! Maten därifrån är så otroligt fräsch och även om man äter pizza som jag känner man sig nästan nyttig, haha. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan!
Har inte kunnat skriva något vad jag har tänkt att göra eftersom jag skulle överraska alla där hemma med ett spontant besök. Så i onsdags tog jag tåget med min fina Esther till Stockholm där hon hoppade av och jag fortsatte min resa mot Norrland. Överraskningen av speciellt Ebba blev hur bra som helst!! Satan va kul de va och hon blev sååå glad. Så fram tills tisdag kommer jag befinna mig i de gamla kvarteren här hemma och passa på att träffa dom som jag flyttat ifrån.

Likes

Comments

1. Var köper du dina kläder?
Jag köper för det mesta mina kläder på min favorit butik GANT. Så förälskad av detta märke och har nu önskat mig massor av heminredning av dem i julklapp. Självklart som student är inte detta hållbart att endast handla på lite dyrare butiker utan det är även viktigt att komplettera med basplagg från billigare kedjor. H&M har därför nu blivit lite utav en favorit och i Linköping är utbudet såå mycket bättre än hemma i lilla Hudiksvall.

2. Vad har du helst på dig när du ska ut å dansa?
KJOL! Alltid kjol nästan, det är något som aldrig slår fel. Man blir inte för overdressed som det lätt kan bli om man har fel klänning och det blir inte heller underdressed eftersom man lätt kan ha en fin topp till med en bra sminkning som tar uppmärksamheten. Det tipsar jag verkligen om, sätt make-up och topp i fokus. Sen kan man alltid använda sig utav klackar, det piffar verkligen upp.

3. Vad sover du i?
Helst har jag en tunn T-shirt om det inte blir för kallt förstås då snor jag en tröja av Erik oftast.

4. Hur ofta köper du kläder?
När jag könner att jag behöver komplettera min garderob. Ibland är det varje månad ett tag sen kan det dröja mellan gångerna. Det beror helt på vad jag anser att jag behöver eller inte.

5. Vad gör du med kläder som du inte använder?
De kläder som jag inte använder säljer jag. Ofta har inte plagget gått ur mode och förhoppningsvis ser någon annan något jag inte sett och kan fortsätta använda plagget. Second Hand är verkligen inget att nedvärdera, det är snarare fantastiskt! Är så imponerad utav människor som kan ta ett plagg och få det att se helt makalöst ut, detta är betydligt svårare med Second Hand därför är det mer fantastiskt än om du går och handlar i vilken vanlig eller ovanlig butik/kedja på stan.

6. Vilka plagg har du alltid svårt att hitta?
Snygga byxor!! Jag tycker det nästan är helt omöjligt att hitta byxor med kvalité, passform och sköna. Detta är för mig ett stående problem och jag drar mig verkligen för att handla byxor. Det är nog därför jag många gånger föredrar att ha kjol också.

7. Vad känner du dig fin i?
Kjol varje dag funkar alltid samt en bra make-up och mitt naturliga platta hår. Min snygga kappa är även ett plagg jag trivs i väldigt bra just nu. Älskar verkligen alla höstoutfits man kan ha när det börjar bli lite kyligare.

8. Vad undviker du i klädväg?
Vågade färger tyvärr, detta är verkligen en sån dåligt egenskap och många gånger får jag höra att jag passar väldigt bra i många färger men ändå så inhandlar jag mest basic färger som inte sticker ut.

9. Vad saknar du i din garderob?
I min garderob saknar jag fler härliga blusar som i sin enkelhet ger en känslan utav att man ser bra ut.

Likes

Comments

Hej!
Idag har dagen bestått utav plugg med seminariumgruppen (vi är nu klar med vårt arbete) och träning med mina favoriter Esther och Simon. Vi körde både rygg och ben eftersom Esther inte kunde bestämma sig för vad hon vela köra. Kul var det och man blir så mycket mer motiverad när man gymmar med någon. Känns bra att jag äntligen tagit tag i detta då denna träningsform är otroligt spännande och givande. Älskar att se när resultaten börjar komma och man kan höja vikterna!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejhej!
Efter en trevlig helg med Erik har jag nu kickat igång veckan med ett träningspass innan solen gick upp. Herregud helt otroligt att Erik orkar gå upp innan 6 på morgonen varje dag, märker nu att man är lite bortskämd på det viset när man studerar. I alla fall så har helgen mest bestått utav mys och käk, skönt de med och snart är december här och en egen lägenhet i stan står och väntar. Nu ska jag göra mig klar för dagen och sätta mig och läsa lite kurslitteratur.

Likes

Comments

Hej!
Hela denna vecka har nu susat förbi och jag har hunnit med tre träningspass och spenderat i princip all min övriga tid med Esther. En toppen vecka hittills med även ett seminarium avklarat och en helg med min kärlek att se fram emot. Han har dessvärre redan somnat och jag ligger vaken och kollar på Brottskod: försvunnen som alltid är lika spännande!

Likes

Comments

Hejhej!
Helgen har varit fullspäckad med massor utav roligheter. I fredags quizade vi på HG och lördagen bestod utav MST sittning. Full fart och känner nu att jag har laddat på mitt förråd av nöjen och är redo inför en riktig pluggvecka med seminarium. På torsdag kommer Erik vilket också underlättar denna vecka enormt!! Som jag längtar.

Likes

Comments

Dagen började med att jag tog en riktigt lång sovmorgon för att sova ikapp lite jag missat under natten. Hämtade sedan upp Esther för lite plugg och lunch på KK.

Vid 16 gick jag på mitt pass på Kollektivet Kårhuset och idag stod sittning på schemat, men eftersom jag stått i baren redan nån gång så fick jag ansvar över den baren som är vid sittningen, kul! Slutade vid 00.30 och ligger nu och pratar med Erik innan jag ska sova.

  • 219 readers

Likes

Comments

Hejsan!
Ber om ursäkt för ett litet (oplanerat) uppehåll i bloggandet, men det har inte hänt speciellt mycket känns det som. Nu ligger jag iaf och försöker sova vilket inte går särskilt bra tyvärr. Jag ligger dock och tänker på vilket fantastiskt liv jag har byggt upp hittills under mina år och vad tacksam jag egentligen borde vara för allt och alla människor som finns i det. Jag har vänner som jag har känt i evigheter och andra som jag känns som om jag har känt i evigheter. Jag har människor omkring mig som bygger upp mig och som varje dag bidrar till att jag blir en bättre människa. För vilken resa jag egentligen gjort, från en mobbad, osäker, självförtroendelös tjej i sjätteklass kan jag nu inse att jag tillsammans med människorna runt om mig blivit en mycket starkare person som idag älskar livet på ett helt annat sätt än då. Jag är tacksam för att jag idag sprudlar med självförtroende och lycka, att jag idag har träffat en otroligt underbar kille som får mig att känna mig mer älskad än någonsin samtidigt som min familj som är otroligt långt ifrån mig stöttar mig i mina nu helt egna och väldigt vuxna val i livet. Fantastiskt! Jag har efter många års slit lyckas komma in på den skola som jag strävade efter och nu äntligen får lägga ner energi på det som jag brinner för mest och träffa ännu fler underbara människor.

Jag har alltid längtat till framtiden och nu är den här och den är helt underbar. Att lyckas i livet är det bästa som kan hända en, att uppnå sina mål, det är lycka. Låt aldrig rädslan hindra från att våga drömma och uppnå det du vill.

  • 229 readers

Likes

Comments