Denna helg har jag och Erik spenderat i Stockholm hos min mormor vilket har varit otroligt mysigt. Kul med en utflykt från Linköping och få komma hem igen. Vi har besökt Steninge slott vilket är en ställe en bit utanför Märsta som är otroligt hemtrevligt och som min familj alltid åker till när vi får tid. Dom har n otrolig butik med hur mycket saker som helst till hemmet, dock kan inte jag och Erik handla så mycket mer till vår lägenhet då den inte är så stor, har fyllt kvoten för inredningssaker för längesedan. Men vi fick med oss ett knivsätt samt stenar till vår ljusbricka, det kan bli bra tror jag. Ett besök på Mall of Scandinavia där jag tillsammans med en vän till familjen fick spendera en dag med shopping vilket var min födelsedagspresent av honom, en välbehövlig uppgradering av min garderob med lite sköna vardagskläder och nu längtar jag som en tok till våren och alla härliga outfits jag har på lager.

Likes

Comments

Hejhej.
En kämpig vecka med mycket att göra samtidigt som jag mött en del motgångar. Jag vet inte vad man ska säga om de mer än att det egentligen inte är hela världen utan man får ta tag i livet/problemet och bara försöka lösa det eller göra det bättre. Men jag är en individ som har extremt svårt för just det, jag hatar motgångar och vill helst undvika dem, men man är faktiskt inte mer än människa och det är viktigt att komma ihåg. Sen har det faktiskt var en del roliga grejer också, ett exempel är att jag idag vann biobiljetter för min instagrambild i tisdags i MUFs tävling. Kul!

Likes

Comments

Gårdagen bestod utav arbetsintervju klockan 10 vilket gick bra och jag ska provjobba nästan vecka, kul med lite medvind! Sen får vi se hur det går men det verkar lovande. Sen tog jag en sväng på stan och handlade en allahjärtansdag-present till Erik och blev även en tröja från Gant till mig. Sen iväg till skolan för lektion och kvällskvisten pluggade jag samtidigt som vi hjälptes åt att tvätta.

Likes

Comments

Likes

Comments

En onsdag fylld med plugg och lite mys men har faktiskt fått en hel del gjort. Kvällen bestod av styrelsemöte och sedan mer plugg med Renés brygga på tv:en. En otroligt tråkigt onsdag men på bilderna får ni iaf se min supergoda frukost: fil, banan, cornflakes och te!

Likes

Comments

Hejhej.
Såhär ser det ut hos oss nu. Fåtöljerna blev verkligen ett lyft för hela lägenheten och såå sköna! Jag och Erik är verkligen nöjda och lampan köpte vi också igår på Ikea vilket innebar slutet för våran julstjärna som nu åker upp i förrådet, vilket innebär att hela julen nu är utstädad. Idag har jag även varit på skolan och hunnit med att storstädat hela lägenheten vilket tog ca 2timmar. Produktiv tisdag och nu ska vi tvätta lite.

Likes

Comments

Hej.
Måndagen är nu avklarad som var enligt mig en toppen dag! Jag gick i skolan mellan 13-15 och efter att Erik kom hem vid 16 åkte vi på Ikea och spenderade lite tid ihop. Det blev även en del handlande vilket jag ska visa resultatet av senare, lägenheten har fått ett sådant lyft! Nu kikar solen fram och jag ska packa ihop min väska för att gå till skolan i solskenet.

Likes

Comments

Hej.
Igår kväll bestod som sagt av sittning med MST och årsmöte, vilket innebär att jag nu sitter i styrelsen som ledamot, kul! Det innebär också att jag tillsammans med resten av styrelsen då har ett otroligt spännande och lärorikt uppdrag att se fram emot kommande år som kommer att kräva en hel del från oss alla som individer. Men vad är roligare än en utmaning!

Likes

Comments

Today's outfit: 

Hejhej.
Igår kände jag mig lite sjukis men efter mycket glass och gosaker känns det lite bättre idag. Ikväll gäller sittning med MST och från att vara helt otaggad igår har jag idag vaknat upp med ett helt annat humör. Wiho! Har dock två föreläsningar att kämpa mig igenom innan roligheterna börjar.

Likes

Comments

Nu när första månaden av 2017 i princip har gått tänkte jag göra klart 2016 med en liten återblick, genom mina nio mest gillade bilder och ta er igenom mitt 2016.


9.På plats nio kom bilden med min baldejt och jag. Detta var en fantastisk dag om man bortser från att det var dagen efter själva studenten (Ja vi är nog den enda skolan som har det så). Jag hade självklart lyckas tappat rösten och kunde knappt prata och med två timmar av mingel innan själva balen var det inte särskilt optimalt.

8. Åttonde plats är en bild på mig när jag precis hade gått studenttåget till Borgaparken där alla studenter samlas för att möta sina nära och kära, och ta massor av bilder såklart. En sådan är denna.

7.På sjunde plats är en bild på min otroliga balklänning från Sofia Moore, rekommenderar starkt detta märkte för klänningen är verkligen tidlöst vacker och ett plagg jag kommer behålla livet ut.

6. På sjätte plats kom en bild på min fina Erik och jag. Detta var det mest fantastiska med 2016, att jag hittade denna fantastiska människa. Han har förgyllt mina dagar enda sedan han kom in i mitt liv och med denna bild firade vi att vi precis hade blivit sambos.

5. Femte plats och vi börjar närma oss toppen och vad passar inte då bättre än en traditionell selfie, haha. Denna är tagen där jag bodde inneboende hos den bästa familjen man kan tänka sig, vilken otrolig tur jag hade som fick tag på de rummet. Det var i princip avgörande om jag skulle börja studera i Linköping eller inte. Vill även lyfta den otroligt fräscha bakgrunden, som visserligen är en toalett men som var så hemtrevlig.

4. Och apropå Linköping så kommer på fjärde plats en selfie som är tagen innan jul där jag precis avslutat min första termin på universitet! Lite coolt kändes det ju, dock har man fem stycken kvar :)

3. Tredje plats och första pallplatsen går till bilden jag tog när jag precis köpt min första EGNA bil som jag dock nu har sålt men då var det en sådan sjuk känsla! Vi valde att sälja den när vi flyttade in till stan och behöll då Eriks bil istället vilket har varit ett bra val då cykel är det smidigaste sättet att ta sig fram med i Linköping.

2. Denna bild som i denna serie kammar hem silvret är tagen 2017 men en bild som för mig symboliserar slutet på 2016 och vad jag ska ta med mig till 2017 då texten under bilden är en pepp-text till mig själv. Så även om den är tagen 2017 så får den vara med här.

1, Första plats och de Grand Final är en selfie där jag försöker förmedla den otroliga lycka när jag fick reda på att jag hade kommit in här i Linköping på universitetet. Det var ett mål som jag hade jobbat för under hela gymnasiet och det var så otroligt att få bekräftelse på det slit man lagt ned och alla år med otrolig disciplin för att få ihop skola och satsningen på fotbollen. Fantastiskt.

Likes

Comments