Hejsan, igår firade jag och Erik att vi varit tillsammans i ett helt år! Erik överraskade mig med hänglåset på bilderna och vi låste fast det vid en bro över stångån tillsammans med flera andra. En perfekt inramning av vårt första år tillsammans skulle jag säga. Det känns dock så mycket längre, vår tid ihop. Jag kan knappt minnas hur det var innan? Vår lilla etta har också börjat kännas lite liten påsistone och det är sån tur att vi flyttar till vår nya två redan om mindre än en månad nu!

Sen är det ju helt fantastiskt att få dela sitt liv med en annan människa för det innebär ju också att den delar sitt med dig. Att tillsammans få möta både med- och motgångar och då också dela dem med någon annan, delad glädje är dubbel glädje och delad sorg är en lättare börda att bära ihop. Att tillsammans nå viktiga milstolpar i livet och möta framtiden och vad den har att erbjuda, det är oslagbart. Jag har så otroligt lycklig att jag fick möjligheten att dela mit liv med just dig, vilken vinstlot jag fick.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejhej. Igår hade jag en återhämtningsdag efter resan hem från Almedalen, jag packade upp och myste på med Gossip Girl större delan av dagen. När kvällen närmade sig hade vi bestämt träff med en av Eriks gamla kompisar från Hudiksvall som var på besök i Norrköping. Vi käkade mat på en resturang som hette Bishops Arms, vilket var trevligt och hur fint väder som helst! Älskar verkligen Norrköping! Idag har jag solat och sprungit lite ärenden och imorgon är det jobb som gäller.

Likes

Comments

Hejsan. Vilken resa detta har varit! Jag måste medge att politiken inte har varit mitt största intresse på sistone men den lyckas alltid på något sätt hitta tillbaka till mig. I onsdags anlände jag till ett enormt soligt Gotland och efter lite om och men så lyckades jag hitta till vårt boende . Det blev dock en tidig kväll då jag var rätt trött efter resan.

Torsdagen blev en tidig morgon med seminarium redan vid 09.00 som jag och Johannes kikade lite på, efter det var vi otroligt hungriga och valde att käka våfflor innan vi gick för att kika på Debatt-SM. Innan vi började rör oss hemåt för att hinna ladda batterierna inför kvällas mingel hos MUF hann vi också ta lite bilder ute vid vattnet som ni ser ovan.

Fredagen bestod av ytterligare mingel denna gång hos M, otroligt trevligt och jag har så mycket bilder från detta med fantastiska människor.

Sista bilden får bli på en helt makalös utsikt över Visby. Jag har tyvärr inte fler bilder att dela med mig av under mina sista dagar på Gotland. Dock har jag haft så otroligt kul, den första men inte sista Almedalsveckan jag besöker.

Likes

Comments

Hallå, under midsommar åkte jag och Erik hem till Hudiksvall för att spendera tid med nära och kära. En otroligt mysig resa och vi hade faktiskt planerat den väl vilket innebar betydligt mindre stress än vanligt. Vi passade på att åka båt på havet, käka grillat och bara vara. Det var skönt att få slippa "storstads-stressen" i Linköping och ha lite ledighet med endast måste att träffa människor man tycker om och har saknat.

Till veckan har jag två arbetspass sedan åker jag iväg till Gotland och min första Almedalsvecka, vilket ska bli spännande. See you soon. 

Likes

Comments

Hejhej, Igår var en dag som var fullspäckad från start till slut. Den började med att jag sov till klockan halv tio (Erik hade redan åkt till jobbet) och duschade sedan inför operationen. Vid halv elva kom Erik hem och vi åkte sedan mot Motala och sjukhuset där. Operationen gick bra och förutom en del smärta efteråt fanns det inget att säga, läkaren var nöjd och vid 17 fick vi åka där ifrån. Men såklart så var inte dagen slut vid de utan det var bara hem och svira om till lite finare kläder för sedan var det MST-sittning som stod på schemat och som ansvarig var det viktigt att jag var där. Men vid tio när middagen var slut så tackade jag nöjt för mig och jag och Erik åkte hem för att sova.

Det var otroligt lärorikt att få hålla i sin första sittning och jag tar med mig massor av lärdomar till hösten när vi har nästa sen att operationen hamnade på samma dag just var ju bara oturligt, men det gick! Idag har jag låtit kroppen vilat och till och med unnat mig en del chips och läsk, så gott! Imorgon måste jag plugga en del och förbereda mig inför seminariet på tisdag och snart kan vi räkna ner dagarna till sommarlov från studierna, sen har jag massor av roliga saker att dela med mig av, men det får vänta tills nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej. Idag är det torsdag vilket innebär att imorgon är dagen jag ska operera knät och äntligen påbörja min resa tillbaka till fotbollen. Idag har jag endast pluggat idag och tagit det lite lugnt. Sen har jag valt att unna mig en ny kamera efter bra resultat i skolan och en del jobbtimmar, en Canon EOS M10. Så nöjd och jag hade glömt hur kul det är att fota med en riktigt bra kamera. Kolla bilderna nedan för att se kvalitén!

Likes

Comments

Hej. Det var ett tag sen jag skrev här ordentligt då det har varit mycket att tänka på, men som jag skrev tidigare så har jag äntligen bestämt mig. Jag har haft mina tvivel på Linköping och min utbildningen, det har inte känts helt hundra, är det verkligen detta jag vill hålla på med? Svaret jag har kommit fram till är nej. Jag kommer att läsa klart en ytterligare termin här i Linköping för att få tillräckligt med högskolepoäng i nationalekonomi och statistik, men efter det kommer jag att övergå till frikurser inom företagsekonomi och media. Så ser planen ut just nu vilket känns bra och det känns bra att efter många vakna nätter kommit fram till ett beslut. Det bästa med att välja att studera frikurser är att jag efter nästa termin kommer kunna bestämma om jag vill byta studieort eller om jag vill bo kvar, det blir en helt annan frihet. Det känns som en bra lösning just nu då det ges möjlighet att flytta närmare hem om vi skulle vilja, vad det blir får framtiden visa.

Likes

Comments

Hej! Igår skulle jag egentligen ha jobbat men blev ledig. Solen visade sig i alla fall en sväng igår och vi valde då att ta en långpromenad och upptäckte staden lite. Man missar så mycket när man tar bilen överallt och igår vandrade vi runt i en otroligt fin park mitt i stan. Det var skönt då det varit en hel del på agendan på senaste tiden, längtar så till sommaren och man kan börja läsa böcker för kul och inte ha massa måsten när det kommer till litteraturen. Nog om det, ikväll åker vi hem till Hudiksvall och det ska bli otroligt skönt med lite ledigt trots att påsken precis passerat men den handlade mest om att fatta ett viktigt beslut som jag kommer berätta mer om.

Likes

Comments

Hej. En hemresa och besök var vad påsken bestod av. Otroligt trevligt och det var skönt att få komma hem en sväng och vila upp sig.

Likes

Comments

Hejsan!
Igår var dagen som jag längtat efter så länge, den allsvenska premiären på Tele 2 arena. Men det blev knappast som vi hade hoppats. Självklart är det bara att bita i det sura äpplet och ta nya tag och förhoppningsvis kommer spelet fungera bättre och bättre för varje match som går, och det är viktigt att ha i åtanke att allt mer alla värvningar inför premiären har tagit sin tid. Men det är klart att man som supporter hade hoppats på mer. Efter denna match bör vi ta med oss första halvlek då spelet ändå var bra men det var skärpan som saknades framför mål, det hade likna gärna kunnat stått 3-0 i halvlek om vi hade haft vindarna med oss.

Men något som gör mig ännu mer frustrerad än att vi inte får spelet att stämma är dagen efter och hur hån från andra supportrar kommer om det ena och det andra. Oftast är dessa inte mer motiverade än att ni är sämre än vad vi är och det jag håller på är rätt lag. Det gör mig så frustrerad. Jag har valt mitt lag och jag kommer inte byta bara för att du anser att jag har gjort fel val. Ibland önskar jag att dessa människor kunde se längre än lag-gränserna. Oavsett vilket lag man väljer att hålla på så väljer vi ett för att vi älskar samma sport och den gemenskap den skapar, både på och utanför planen.

Likes

Comments