Hallå. Ja jag har faktiskt gjort något så tokigt som att julpynta redan nu i november. Vi har bland annat köpt en ny adventsljusstake från Rusta som är betydligt högre än en vanlig "traditionell" vilket passar superbra i denna lägenhet som har lite högre fönster än den förra. Den är ju också nästan tio kvadratmeter större också så denna jul fick vi plats med mycket mer julpynt, vilket jag tycker är toppen (osäker på vad Erik egentligen tycker men han är alltid så glad ändå). Jag har självklart hunnit med mer än att julpynta denna vecka, både skola och lite politiska event. I helgen åker vi till min mormor och mammas hemstad. Det blir både julbord och träffa familj och vänner, fullfart kan nog garanteras från morgon till kväll. Ska i alla fall bli roligt att träffa min sida av familjen då jag haft en del hemlängtan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hejhej. Denna helg har varit mycket upp och ner för min del då jag känt mig rätt förkyld och även haft feber till och från. Men jag och Erik besökte i alla fall som vi planerat julmarknaden på Ekenäs slott vilket är en otroligt populär marknad här i Östergötland med flera tusen besökare (enligt Facebook). Vi var där under lördagen vilket troligen var den dagen med flest besökare, det kändes i alla fall som så. Det var väldigt mysigt och jag fick även lite julkänsla men det var också en hel del köande. Jag märker verkligen att jag inte är van vid denna mängd av människor, aldrig varit med om liknande faktiskt. Till mitt försvar så är jag från en otroligt liten ort och är inte van att trängas, haha.

Likes

Comments

​Hejhej. Idag har varit en riktigt plugg-dag vilket dom flesta dagarna är när man studerar på universitet  såklart. Men något som var extra kul med just idag var att jag trotts tenta-ångesten njöt lite ändå. För det märks ändå att jag har utvecklats så mycket bara under det året jag har gått här och denna termin känns det som om att jag har hittat rätt gällande ämne att studera. Det var en bra dag idag helt enkelt och det gäller att ta tillvara på dem känns det som, för imorgon kan det lika gärna vara rakt ner i golvet igen och kännas som om att man måste börja om på 0. Mycket i i livet går såklart upp och ner men skolan har oftast varit något för min del som alltid gått väldigt mycket uppåt. Vilket har inneburit en otrolig omställning och att hantera motgångar har jag väl aldrig varit särskilt bra på. Jag ska självklart vara glad ändå då mitt första år på universitet gick väldigt bra. Men tålamodet när man inte förstår uppgiften är något jag jobbar på dagligen. Det är verkligen så himla enkelt att ta upp telefonen och hålla på med något annat. För det finns ju så mycket roligare saker än att plugga typ fota, shoppa och redigera bilder. Vilket jag hoppas jag kommer kunna lägga betydligt mycket mer tid på efter den 27 oktober när vi skriver tentorna. Jag längtar som en tok! Men tur är väl att man inte är ensam utan att man kan dela denna stress och frustration men någon, tack Vendela för att du är du. 

Likes

Comments

Hallå. Idag bjöd Linköping på nästan 20 grader och även om de alltid blåser här var det riktigt skönt väder. Bilderna blir verkligen så fina utan att man ens behöver anstränga sig nu på hösten, jag blir helt lyrisk. Dock har jag spenderat i princip hela dagen i skolan så allt för mycket solsken blev det inte för min del. Men har fått en hel del gjort vilket är skönt då paniken inför tentan börjar smyga sig på.

Likes

Comments

Hej! Denna helg har varit en riktigt lugn och mysig helg. Både jag och Erik har varit småförkylda hela veckan så en vilohelg var välbehövligt. Såklart har jag behövt plugga en del och ändå har jag inte hunnit med allt jag tänkt att göra, börjar bli så typiskt mig. Hur planerar man ens? Tänker alltid att jag ska hinna med så mycket mer.

Vi har promenerat en del denna helg och igår slog Linköping på stort med riktigt fint höstvädret. Dessa bilder ovan är bara några av dom jag tog, så himla härligt med hösten och alla dess färger. Det är nästan bättre än sommaren tycker jag.

Likes

Comments

Hejhallå. Förra veckan hämtade jag ut mina glasögon så ovan ser ni ett av två par, och Gud vilken skillnad det blev! Jag ser nu vad som står på föreläsningarna ;-) vilket är otroligt bra då jag just nu läser 200%. Förutom att många föreläsningar är schemalagda samtidigt så fungerar det ändå rätt bra hittills. Det är såklart mycket att plugga och jag får nu kliva upp samtidigt som Erik för att hinna med allt. Men jag gillar det och det är skönt att kunna växla mellan två olika kurser. Inga förväntningar på vad resultaten blir men kände att det kan vara värt ett försök iaf ;-)

Min vardag i en bild, men nu ska jag sova. Godnatt!

Likes

Comments

Hejhej. Denna vecka har varit så som rubriken lyder, tuff. Jag har haft en hel del plugg och motgångar men det känns ändå som om att det går mot det bättre nu. Vi har klarat av en del moment så som opponering och rapport-inlämning så jag börjar kunna se ljuset i tunneln nu. Sen har det hänt en del roliga saker också! Jag har till exempel fått börja träna igen efter överbelastningen av knät, som jag har längtat! Har redan fått rejäl träningsvärk efter två pass så jag har allt som troligast en rätt lång väg tillbaka innan det blir någon fotboll för min del.

Sen trilla denna bok ner i brevlådan igår, som jag har längtat!! Har redan hunnit läsa nästan två kapitel av den fast jag borde plugga men jag blir helt fast. Vilken människa han är Fredrik och vilken karriär han har lyckas med, så fascinerande. Det kan nog hända att det blir en del läsning idag då jag nu sitter på tåget hem mot Hudiksvall. Det ska bli trevligt att få komma hem igen men som vanligt är nästan hela helgen uppbokad innan man ens har hunnit anlända.

Likes

Comments

Hallådär! Denna helg som passerade spenderade jag & Erik tillsammans med min familj i vår fina huvudstad, Stockholm. Det har blivit en tradition att varje år minst resa en gång till Stockholm och såklart Gröna Lund. Jag kan väl erkänna att efter att tappat räkningen på hur många åren blivit som vi varit där har roligheten till att åka dessa karuseller minskat lite. Men det är liksom känslan att få vara där som är så otroligt mysig och vi hade så himla tur med vädret! En helg mitt i September och det är strålande sol hela dagen!

Vi åt bland annat fish & chips, popcorn och frozen yoghurt som syns på bilden ovan! Sen vann vi faktiskt, två stycken stora choklad, en sportlunch och en kexchoklad! Så himla sjukt?! Har aldrig hänt tidigare att vi vunnit något så det var riktigt häftigt att äntligen få bära på en sådan stor choklad, en lite dröm som man haft sedan man varit liten.

Min fina fina familj. Vad skulle jag göra utan er.

Likes

Comments

Hejsan, igår firade jag och Erik att vi varit tillsammans i ett helt år! Erik överraskade mig med hänglåset på bilderna och vi låste fast det vid en bro över stångån tillsammans med flera andra. En perfekt inramning av vårt första år tillsammans skulle jag säga. Det känns dock så mycket längre, vår tid ihop. Jag kan knappt minnas hur det var innan? Vår lilla etta har också börjat kännas lite liten påsistone och det är sån tur att vi flyttar till vår nya två redan om mindre än en månad nu!

Sen är det ju helt fantastiskt att få dela sitt liv med en annan människa för det innebär ju också att den delar sitt med dig. Att tillsammans få möta både med- och motgångar och då också dela dem med någon annan, delad glädje är dubbel glädje och delad sorg är en lättare börda att bära ihop. Att tillsammans nå viktiga milstolpar i livet och möta framtiden och vad den har att erbjuda, det är oslagbart. Jag har så otroligt lycklig att jag fick möjligheten att dela mit liv med just dig, vilken vinstlot jag fick.

Likes

Comments

Hejhej. Igår hade jag en återhämtningsdag efter resan hem från Almedalen, jag packade upp och myste på med Gossip Girl större delan av dagen. När kvällen närmade sig hade vi bestämt träff med en av Eriks gamla kompisar från Hudiksvall som var på besök i Norrköping. Vi käkade mat på en resturang som hette Bishops Arms, vilket var trevligt och hur fint väder som helst! Älskar verkligen Norrköping! Idag har jag solat och sprungit lite ärenden och imorgon är det jobb som gäller.

Likes

Comments