Hej! Igår skulle jag egentligen ha jobbat men blev ledig. Solen visade sig i alla fall en sväng igår och vi valde då att ta en långpromenad och upptäckte staden lite. Man missar så mycket när man tar bilen överallt och igår vandrade vi runt i en otroligt fin park mitt i stan. Det var skönt då det varit en hel del på agendan på senaste tiden, längtar så till sommaren och man kan börja läsa böcker för kul och inte ha massa måsten när det kommer till litteraturen. Nog om det, ikväll åker vi hem till Hudiksvall och det ska bli otroligt skönt med lite ledigt trots att påsken precis passerat men den handlade mest om att fatta ett viktigt beslut som jag kommer berätta mer om.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej. En hemresa och besök var vad påsken bestod av. Otroligt trevligt och det var skönt att få komma hem en sväng och vila upp sig.

Likes

Comments

Hejsan!
Igår var dagen som jag längtat efter så länge, den allsvenska premiären på Tele 2 arena. Men det blev knappast som vi hade hoppats. Självklart är det bara att bita i det sura äpplet och ta nya tag och förhoppningsvis kommer spelet fungera bättre och bättre för varje match som går, och det är viktigt att ha i åtanke att allt mer alla värvningar inför premiären har tagit sin tid. Men det är klart att man som supporter hade hoppats på mer. Efter denna match bör vi ta med oss första halvlek då spelet ändå var bra men det var skärpan som saknades framför mål, det hade likna gärna kunnat stått 3-0 i halvlek om vi hade haft vindarna med oss.

Men något som gör mig ännu mer frustrerad än att vi inte får spelet att stämma är dagen efter och hur hån från andra supportrar kommer om det ena och det andra. Oftast är dessa inte mer motiverade än att ni är sämre än vad vi är och det jag håller på är rätt lag. Det gör mig så frustrerad. Jag har valt mitt lag och jag kommer inte byta bara för att du anser att jag har gjort fel val. Ibland önskar jag att dessa människor kunde se längre än lag-gränserna. Oavsett vilket lag man väljer att hålla på så väljer vi ett för att vi älskar samma sport och den gemenskap den skapar, både på och utanför planen.

Likes

Comments

Fullt upp, vecka efter vecka. Önskar verkligen att jag kunde ta en pause från allt ibland. Samtidigt så är det otroligt skönt att ha mycket att göra för att få tiden att gå. Förra veckan skrevs tentan i Makroekonomi och jag känner lite att livet börjar komma tillbaka efter en otroligt intensiv kurs, dock vet man inte säkert för ens resultatet kommer men just nu passar jag på att njuta lite.

Något kul jag kan berätta är i alla fall efter att mitt knä har börjat krångla igen så har jag nu både besökt läkare och fått en operationstid samtidigt som våren smyger sig på. Så även om jag nu kommer att missa första delen av fotbollssäsongen tråkigt nog, så kommer jag kunna göra min rehab-träning i fint väder.

Sen som alltid är det fullt upp med MST och det är roligare än någonsin! Kampanjer och aktiviteter med detta gäng gör mig så glad och vi har så mycket på gång!

Likes

Comments

Vilken helg det har varit! Det började med att jag och Erik redan innan hade bestämt att vi skulle hitta på något tillsammans på fredagen då jag jobbade på lördagen. Jag fick då för mig att googla lite på lunchen i fredags och hamnade i Norrköping. Det var först en chokladbutik med namnet Jolla som lockade, där vi valde att fika och även handla hem lite. Google och events i Norrköping visade sig vara en bra kombination då jag även hittade att After Dark besökte staden , biljetterna bokades och innan valde vi att äta på en helt otrolig resturang, Mateo & Xavier.

Köttet är nog det bästa både jag och Erik har ätit och vilken service! Hur nöjd som helst och After Dark showen var också otroligt kul att ha sett, vilket jobb dom lägger ner! Riktigt imponerad. Denna dag var verkligen en toppen dag och kul att få dela den med den man älskar mest av allt.

Likes

Comments

Jag hoppas att en dag i framtiden bemöts vi kvinnor med samma respekt som män bemöter varandra idag.

Jag hoppas att jag en dag i framtiden kommer att bli värderad lika mycket som min manliga kollega.

Jag hoppas att jag en dag i framtiden kommer kunna gå hem efter mörkrets inbrott utan att behöva titta mig över axel och vara rädd för mitt liv.

Idag är detta en dröm som jag endast kan hoppas på att få uppleva. Men hoppet är det sista som överger människan har jag hört och tillsammans kan vi göra underverk.

Likes

Comments

Helgen har bestått utav ett besök i Eskilstuna för att delta i Moderata Studenters Riksårsmöte. Vi var 8 ombud från MST Linköping som åkte och det blev en hel del diskussioner och intressanta åsikter som yttrades. Utvecklande helg för mig som person och många intressanta möten med nya människor, otroligt kul!

MST Linköpings nästan kompletta styrelse.

MST Linköping blev även utsedd till årets förening!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tidig morgon idag då jag klev upp redan vid 06, men det var inte speciellt tungt då en tid hos frissan var inbokad. Som jag har längtat!!

Det blev en totalförändring och det är så sjukt ovant! Men välbehövligt som ni ser. Kul med nytt nu till våren som redan börjar smyga sig på här i Linköping.

  • Vardag

Likes

Comments

Denna helg har jag och Erik spenderat i Stockholm hos min mormor vilket har varit otroligt mysigt. Kul med en utflykt från Linköping och få komma hem igen. Vi har besökt Steninge slott vilket är en ställe en bit utanför Märsta som är otroligt hemtrevligt och som min familj alltid åker till när vi får tid. Dom har n otrolig butik med hur mycket saker som helst till hemmet, dock kan inte jag och Erik handla så mycket mer till vår lägenhet då den inte är så stor, har fyllt kvoten för inredningssaker för längesedan. Men vi fick med oss ett knivsätt samt stenar till vår ljusbricka, det kan bli bra tror jag. Ett besök på Mall of Scandinavia där jag tillsammans med en vän till familjen fick spendera en dag med shopping vilket var min födelsedagspresent av honom, en välbehövlig uppgradering av min garderob med lite sköna vardagskläder och nu längtar jag som en tok till våren och alla härliga outfits jag har på lager.

Likes

Comments