Header

~ Vardag ~

Jag är riktigt hängig idag , snoret rinner och halsen bråkar och hostar hela tiden , men måste man jobba så måste man , jobbar ju bara i 6 timmar så det gör la inte så mycket kanske , sedan är jag ledig en vecka så får tänka på det ! :)

men helst av allt vill man bara ringa och sjukanmäla mig med jag är inte en sådan person som bara sviker !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

~ Veckans vikt ~

<--- Där är jag nu   ----> där var jag när jag började den 8/2 -2016 

Det går sakta men jag ska verkligen till min drömvikt denna gång , och jag har så många som hjälper mig så denna gång ska det fasiken gå ! 

Likes

Comments

~ Känslor / Tankar ~

​Hej ! 

Ni kanske är folk som följer mig här ? 

Så hej igen , jag har varit off här men det finns lite förklaringar kanske ? jag är lat och har inte haft kraften till att ta tag i min vikt. Det har gått i två veckor sedan försvinner motivationen och jag bara skiter i det. 
Jag kan nog lova att dem flesta svenska människorna är så här i världen , men gör man så , så händer det ju ingenting , kroppen är ju lika fet ändå ? 

Så jag har tagit det där stora steget och tagit hjälp eller jag fick hjälp. 
En underbar människa har tagit sig tid att lägga upp ett kostschema plus tränings schema till mig , sedan ringer hon mig varje måndag för att kolla så allting går bra och vad vi ska ändra på. 

Så det börjar gå åt rätt håll iallafall , fast jag sitter här med dunder förskylning och kan knappt andas pga den så mår jag ändå bra i kroppen !


Så följ mig gärna här , för detta kommer bli min lilla dagbok där jag skriver hur jag mår och precis allt vad jag gör osv. Äter jag godis så kommer det komma upp här , äter jag fel mat då jävlar ska den bilden upp här också. För denna gången ska jag gå hela vägen och inte bara halva ! 


Likes

Comments