Puuuuhh.. Nu börjar den här graviditeten bli riktigt tung! Jag som har varit hyfsat aktiv fram tills nu orkar knappt med mina dagliga promenader längre. Jag längtar ihjäl mig tills detta är över, och tills vi får träffa vår son för första gången. Bara 10 veckor kvar tills han är beräknad i alla fall. Sen får vi se om han kanske vill titta ut tidigare, eller senare.. Hoppas på det förstnämnda så klart :) I vilket fall som helst så känns allting bara så himla spännande!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll finisar! Hur mår ni? Ville mest kika in och säga hej lite snabbt. Har spenderat min dag hemma, fortfarande med ryggont. Tog mig tid till 1 timmes välbehövd gravidyoga tidigare under dagen, och det var magiskt! Har lovat mig själv att försöka få in minst 30 minuter varje dag, min kropp behöver liksom det. Särskilt nu. Det gäller bara att prioritera :)

Anyhooooo, ovan ser ni mina senaste cravings, kiwi framförallt, så galet gott. Hur som helst, nu måste jag blunda, upp tidigt för halkan imorgon! Wish me luck.

Puss / e

Likes

Comments

Another obsession.. Alltså, jag får inte nog! Är det någonting som jag verkligen inte behöver mer utav så är det skor. Ändå så är det skor jag lägger som mest pengar på, varje månad. Måste sluta. Men pjuxen ovan, hur snygga? Dessutom det skönaste paret jag ägt på väldigt länge.

Likes

Comments

Vi långtar så efter dig! Är det någon där ute som har något bra namnförslag? Inte för vanligt, men inte allt för udda heller. Pojknamn är så himla svårt, har liksom hur många bra flicknamn som helst på lager, men bara ett pojknamn som ändå inte känns helt hundra. Hjälp oss nu, puss.

Likes

Comments

Hej tisdag! Jag ligger för tillfället i sängen med en foglossning från helvetet och tänker tillbaka på den här drömfrukosten. Jag har blivit lite smått besatt av kiwi det senaste, så fruktansvärt gott! Agree?

Förresten (med risk för att låta extremt trög), hur fasiken ändrar man typsnitt här på nouw? Jag tycks verkligen inte förstå det, och jag är inte särskilt förtjust i typsnittet jag skriver i nu. Vill ha typ, arial? Någon som vill förklara? Tack & puss.

Likes

Comments

Jag får aldrig nog utav rosa toner! Framförallt inte när det kommer till nagellack och läppstift/läppglans. Jag vet inte hur många olika nyanser utav rosa läppstift jag faktiskt äger, men det är i alla fall ingen risk att det är för många. Nagellacken däremot behöver bytas ut, tråkigt nog så blir de allra flesta kladdiga allt för fort. Tipsa gärna om fina toner below, puss.

Likes

Comments

Big news för dig som kanske inte visste, (med tanke på hur många som läser min superduperintressanta blogg) så bär jag på ett växande liv. I fredags gick vi in i vecka 22 och idag känner jag mig mer gravid än någonsin tidigare, fast inte på ett sånt där mysigt vis som man kanske kan tro.

Läs: ryggvärk, uppsvälld, kissnödig, trött, lite lätt huvudvärk, törstig, godissugen.. ja, you name it. Men strunt i det, jag har lagt all min fokus på vad alla dessa krämpor faktiskt ger mig i slutändan. En livs levande liv, och i augusti får vi äntligen träffa dig, vår lilla pojke. Låt nu tiden gå fort :)

Hur som helst, nu måste jag fortsätta jobba. Puss!

Likes

Comments

Contains affiliate links
1
3

Glad påsk på er! Jag antar att dom flesta utav er har stämplat ut för långhelg redan, själv sitter jag kvar på jobbet tills klockan slår 21:10 ikväll. Fortsätter långfredagen med lite dagsjobb till 17 och sen, sen hörni, då tar jag helg. Det ska bli fantastiskt skönt!

Hur ska ni spendera påskhelgen? Skumpa med vännerna eller påskmiddag med släkten? Tell me! Själv åker jag ner till varberg på lördag för lite grill och mys, det blir en lugn helg med andra ord, men det är rätt så välbehövligt faktiskt.

Ovan ser ni mina senaste favoriter ur premium quality-sortimentet. Jag skulle kunna tänka mig att bosätta mig både i skorna, väskan och jackan. Vad säger ni? Hiss eller diss?

Likes

Comments

För ett par dagar sedan fick jag hem dessa fantastiska kuddar, allihop från mio - jag är typ, förälskad. Ni vet ju säkert själva hur mycket lite textiler kan göra för ett hem och dom här tre små godingarna gjorde sig perfekta i vår soffa. 
Eller fan.. Nu ljög jag faktiskt.. 
Vår soffa är så sjukt stor, och svart (blääää), så kuddarna gör sig inte alls - dom syns liksom knappt. Därför har jag bestämt mig för att vi ska köpa en ny soffa, inom snart framtid. Enbart för att mina 6 stycken kuddar ska synas bättre.
Okej, kanske inte bara därför. Jag har faktiskt velat ha en ny soffa rätt länge nu och nu har jag ju bara en bra ursäkt till att ta tag i det. Förresten, jag får ju inte glömma min nya fina lilla staty, även den från mio. Gör sig fint i mitt fönster (och ja, den gör sig faktiskt fin, på riktigt). 

Vi hörs, puss!

Likes

Comments