Hej finaste ni! Just nu så sitter jag äntligen på tåget på väg till Linköping. Har saknat det och även Hannah så det ska bli kul att få träffa henne igen, det var flera månader sen sist. Jag är framme i Linköping runt 12 tiden så har en bit kvar! Ska stanna här till söndag och vad vi ska göra det vet jag inte riktigt än utan det får vi väll se haha.
Ha nu en grym dag!!

Puss o kram

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är det måndag och ny vecka! Föra veckan gjorde vi klart alla nationella. Det känns verkligen så himla skönt att äntligen vara klar med det. Denna veckan är dock rätt kort, vi är lediga på torsdag och fredag och det ska verkligen bli så himla skönt. Åker även till Linköping på torsdag och stannar till söndag.
På tisdag har vi även praktik så vi har bara två skoldagar denna veckan, hur skönt!!
Dock har vi ett ganska stort prov på onsdag, vilket inte alls känns bra men vi får hoppas på att det går bra ändå.
Vi börjar vid 13:00 idag eftersom att vi ska ha en uppvisning med klassen där vi ska vissa lite olika frisyrer och så. Visningen slutar på kvällen så efter det hade jag bara tänkt att åka hem och ta det lugnt!
Ha nu en grym dag!

Puss o kram

Likes

Comments

Lördag.
Hej hjärtan! Hoppas ni har haft en bra helg, det har iallafall jag haft! Igår så var vädret inte så fint tyvärr men jag och mamma passade på att åka och shoppa lite, köpte bara en vanlig vit kjol och har letat så länge efter det men äntligen så hittade jag än!! Köpte även två öronhänge!
Söndag

Idag har vädret faktiskt varit fint. Började dagen med lite träning och sedan så har jag och min syster mest tagit det lugnt och varit ute i solen. Har även pluggat lite. Idag ska vi även grilla och det är ju verkligen det bästa som finns på sommaren. Vet inte varför men det känns verkligen så himla somrigt att grilla!


Puss o kram

Likes

Comments


Men asså hur fint är inte New York? Att åka ditt står högst upp på min önskelista. Jag har varit i USA förut men då har jag bara varit i Florida. Saknar USA något otroligt mycket och det är verkligen så himla fint där.
Vill verkligen åka ditt och shoppa, äta god mat och se alla sevärdheter.
Puss o kram

Likes

Comments

Hej på er!

Ännu en dag med underbart väder, härligt! Har haft en lugn dag i skolan då vi inte gör så mycket på lektionerna nu när det är så lite kvar i skolan.
Slutade 15:20 och pappa hämtade mig efter skolan så slapp ta bussen hem vilket var super skönt. Efter skolan så var jag och pappa bara lite ärenden och nu ikväll så träffade jag Frida. Vi passade på att gå en liten runda då vädret är så himla fint!!


Puss o kram

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med http://instagram.com/promees.se.


Fick hem denna otroligt fina remmen från promees, tycker verkligen att den är så himla fin. Tycker att den kan göra en tråkig outfit mycket snyggare och det är en enkel detalj som ändå gör mycket skillnad. Längtar verkligen tills jag kan börja använda den!

Puss o kram

Likes

Comments

Hej finaste ni!
Min dag började med lite träning och sedan åkte jag hem till min pappa för att fira min syster. Hon fyller nämligen år idag så vi firade bara henne lite med familjen.
Vädret har också varit så himla fint idag, det blåste bara lite men annars har det verkligen varit fint.
Ikväll så är det ju Eurovision, ska ni kolla? Vi får se om jag orkar kolla på det haha.
Puss o kram

Likes

Comments