Hej finaste ni! Förlåt för att uppdateringen har varit så himla dålig men men. Idag så har det ifall varit lite bättre väder, men det är fortfarande inte jätte varmt. Idag så har vi bara legat vid poolen hela dagen och så, väldigt skönt ifall!
Hoppas att ni har haft en grym dag!
Puss o kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej finaste ni! Hoppas att ni har haft en grym dag! Nu så är vi ifall äntligen framme i Dubai eller ja vi kom fram i natt. Idag så har det dock varit dåligt väder så vi har inte kunnat bada. Men vi har ifall mest tagit det lugnt idag och nu Ikväll så har vi varit i Dubai mall.
Puss o kram

Likes

Comments

Godmorgon finaste ni! Idag så åker jag äntligen till Dubai och vi ska vara där i en vecka. Är så taggad och det ska verkligen bli så mysigt och skönt.
Har ni lov nu? Vad ska ni göra på lovet?
Vårt flyg går ifall vid 16:00 tiden men vi ska åka hemifrån runt 12 tiden. Hoppas att ni får en grym dag!
Puss o kram

Likes

Comments

Om bara några timmar så är äntligen denna dagen över. Denna dagen har varit mindre bra faktiskt, har haft huvud värk hela dagen och har bara mått allmänt dåligt. Ska försöka att sova ganska tidigt idag och så får jag hoppas på att jag är på bättre humör imorgon.
Men idag så fick jag ifall lov, det ska verkligen bli så skönt med lov.
Hoppas att ni har haft en bra dag!
Puss o kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon, onsdag idag vilket innebär att vi redan är i mitten utav skolveckan, vilket känna väldigt skönt.
Får nästan lite ångest när jag inser hur sjukt snabbt tiden går, tiden flyger verkligen bara förbi. Idag så ska jag bara till skolan och sen efter skolan så hade jag tänkt att träna. Annars har jag inget planerat.
Puss o kram

Likes

Comments

Likes

Comments