View tracker

Nu kommer jag precis ut ur duschen och jag har rakat benen, skrubbat hela kroppen och även haft en inpackning i håret,känner mig så fräsch efter jag gjort det.
Idag ska jag försöka att somna ganska tidigt då jag känner att jag är i behov av det, jag är så trött nu för tiden och somnar ganska tidigt faktiskt.
Imorgon är det ny vecka men har faktiskt ingen söndagsångest idag så det är väldigt skönt. Snart ska jag försöka sova så godnatt hörni, så hörs vi imorgon.
Puss o kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dagens glädje: att det snart är julafton, Åhh jag längtar så himla mycketDagens tråkiga: att jag är väldigt trött och är på ganska dåligt humörDagens lättnad: att det snart är lov och det ska bli så sköntDagens påminnelse: att jag måste städa mitt rum hahaDagens måste: jag måste hinna göra klart en engelska uppgift och sen ska jag även plugga matte då jag har matteprov i veckan.Dagens mat: till frukost åt jag bara macka med leverpastej, och till lunch åt jag tacos och ikväll vet jag inte vad jag ska äta hahaDagens vill ha: jag vill verkligen ha lov och julafton.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Shit vad man saknar Turkiet och all värme. Men som tur väll så åker jag utomlands på sportlovet igen.

Likes

Comments

Shit vad tiden går snabbt, nu är det redan 1 december och det är bara 23 dagar kvar till julafton Åhh vad jag längtar asså. Att det snart är 2017 är sjukt, det känns som om året precis börjat.

Likes

Comments

tipsar verkligen om detta recept, det är en perfekt frukost enligt mig, jag brukar alltid ha svårt att bestämma mig vad jag ska äta till frukost och detta går snabbt att göra så det är perfekt. Det ända man behöver är antingen kvarg eller fil, jag valde att använda vanlig kvarg. Sen så behöver du havregryn, man kan såklart välja själv vilken frukt/bär som man vill ha men jag valde att ha banan och hallon. Detta är verkligen en super god frukost så tipsar starkt om den!
Puss o kram

Likes

Comments

Måndag idag och jag är ledig, hur skönt är det inte att vara ledig en måndag? Idag så jag bara vara hemma o fixa några saker o sen ska jag bara ta det lugnt, man behöver ju även såna dagar så. Igår var det ju första advent och shit vad jag längtar till julafton. Allting är så mysigt nu på julen! Jag och mamma var även Och julshoppandet igår och det var verkligen super mysigt, nu så längtar man bara ännu mer till jul.

Likes

Comments

Detta var då de jag köpte på väla igår. Ljuslyktan fick jag av mamma och sen så har min moster varit i USA så hon köpte pink väskan till mig.

Likes

Comments

Hej! Hur har eran dag varit? Min har varit helt okej. Vi har som sagt haft öppet hus på skolan idag så det var lite segt att gå till skolan på en lördag men som tur väll så är vi lediga på måndag. Men efter att jag hade varit på öppet hus så stack jag till väla en liten runda, köpte några saker så tänkte vissa de i ett annat inlägg. Hoppas att ni får en bra lördag!
Puss o kram

Likes

Comments