I skrivande stund sitter jag i lunchrummet och är tillbaka till allvaret, tyvärr. Eller är det bra? Jag hade förmodligen börjat ruttna om jag var hemma en enda dag till, men när man väl är tillbaka till verkligheten vill man gärna ligga i sängen med serie och myskläder.
Hur som helst, direkt efter jobbet vankas det photoshoot - hehe. Eller mer, typ, innebandybilder! Och efter det ska jag skynda mig och hämta ännu ett paket som varit så otroligt efterlängtat (!!)
Vad jag själv bestämt är att jag inte ska blogga om jag inte har något vettigt att säga (vilket jag precis har gjort) så nu slutar jag babbla skit och så hörs vi när jag har något vettigt att berätta, dvs typ aldrig.

Likes

Comments

Nu är jag hemma från mina ärenden. Ska dock på fler lite senare, bland annat catchaup med finaste Linda en stund samt hämta ett paket hos henne. Möjligtvis kika in i hallen och hälsa på tjejerna en snabbis med! Kan vi ta en tyst minut för blusen som var i ett av paketen (??) OH LORD säger jag bara. Självklart gör inget klädesplagg sig rättvisa på en trött galge, men jag är inte i modelltillstånd idag. Ni lär se den på mig i framtiden mer eller mindre hela tiden ändå!

Likes

Comments

Nu har jag vaknat till liv, någorlunda iallafall. Ställde klockan vid 8 för att förnya ett par recept och kräva byte av läkare, så det är nu gjort. Jag somnade inte allt försent igår så jag hade problem att somna om efter alla samtal fram och tillbaka imorse. Förkyldningen sitter i och något den har har orsakat under natten är en EXTREM överläpp. Ska köpa kortisonsalva senare så får vi se om det lägger sig! Utan överdrift ser jag ut som kris jenner gjorde i keeping up with the kardashians när hon hade gjort en läppförstoring i Maldiverna, om jag minns rätt. Hon såg mer eller mindre ut som en anka - och så vaknade jag upp idag.
Annars då? Kollar just nu på youtube, tänkte gå över till game of thrones istället och jag har ingen aning vad dagen kommer erbjuda.

Vad jag vet är att jag ska hämta två paket senare! Men tills dess, frulle och GOT.

Likes

Comments

Jag drömmer om: En framgångsrik framtid där jag uppnår mina mål i livet

Jag vill få barn när jag är: När jag är redo för det och tiden är inne.

Jag ser fram emot: Vad 2017 har att erbjuda mig.

Jag vill helst av allt vara: utanför comfort zone... något jag tydligen har väldigt svårt för

Jag är beroende av: Värme, sol, bad, musik, kall dricka och skönt sällskap.

Jag kommer ihåg när jag var liten: Var min största dröm att delta i ett musikprogram så som lilla melodifestivalen, små stjärnorna, melodifestivalen och idol. Jag var helt säker på att jag skulle vara med i något av detta. Men ännu är det inte försent hehe

Jag stör mig på: Principen, inte personer, som får allting serverat. Som aldrig behöver kämpa för att komma någon vart.

Jag skrattade senast åt: Jag undrar mer spontant om jag gör något annat än garva (??)

Låten jag är beroende av just nu är: Ain´t my fault - Zara Larsson

Jag kommer alltid minnas: så himla mycket. Jag har varit med om så mycket roligt och känslosamt. Jag är tacksam för allt jag fått- och kommer uppleva. I skrivande stund har jag svårt att bestämma mig för en specifik sak som jag alltid kommer minnas.

Likes

Comments

Idag 14 november är jag inne på min sjunde dag som sjuk. Det börjar minst sagt bli otroligt tröttsamt då jag i princip rensat hela viaplay på bra serier och varenda bra youtuber på videos. Störta seriernörden jag själv har inte sett Game of Thrones - jag kan se era ansikten - nej, jag har sett mer eller mindre alla serier som finns men inte den som är högst rankad som bästa serie. Yes, that's me. Jag har nu gett mig in i detta, att ge, enligt mig, en kass serie, ett försök. Sett första säsongen på en dag och jag är fortfarande lika ointresserad som jag vart alla andra fyra gånger jag sett första avsnittet. Det som hindrar mig från att inte sluta kolla är att den är rankad som bästa serien, det måste finnas någon dold anledning till varför den är såpass bra. Jag måste komma underfund med varför och hur denna serie kan vara bra.

Nog pratat om serier. Vad jag saknar mest? T R Ä N A (!!!) Har kollat hälsoappen på min telefon, där det finns en stegräknare - och tro mig, jag har med mig mobilen vart jag än går. Jag har alltså gått 10 000 steg på en vecka, det ska man göra på en dag. Jag gissar att jag inte behöver utveckla det mer än så.

Något krossas mot metall, någon skrek jag hatar dig
Det är lite kallt i fönstret nu men röken lugnar mig
Kan inte sova om jag blundar vill jag sakna dig
Det ligger ensamhet i luften ingen saknar mig
Gråa moln och gatutan önskar att de skrek åt mig
Det är bara stek som ekar tomt i tunneln bakom mig
Jag måste bort jag till havet jag vill glömma dig
Det ligger ensamhet i luften ingen saknar mig

Likes

Comments

och förhoppningsvis är jag här för att stanna!

Jag har länge suttit här och funderat över ifall jag ska rensa gamla bloggen från alla inlägg eller inte. Om jag ska behålla alla fina och (fula) minnen, som både jag och ni kan gå tillbaka, kolla på och ägna ett gott skratt eller om jag ska ta bloggen på mer allvar och få bort alla mobilbilder, fjortisinlägg och liknande. Jag har nu gått och blivit med egen domän, vilket gör att det lutar att jag lämnar gamla bloggen bakom mig. Starta ett nytt, mer öppet och sårbart kapitel i både mitt och bloggens liv.
Att kunna visa sidan där allt inte är perfekt, både psykiskt och fysiskt. Att kunna bolla med min portal där ni, säkert både nya och gamla läsare får chansen att döma, se en annan sida av allt glamoröst som gärna hetsas kring sociala medier.

Jag har börjat blogga, slutat, pausat, börjat igen - jag tror ni förstår.
och förhoppningsvis är jag här för att stanna!

Likes

Comments

Min favvo pryder pellobello utmärkt <3

Hola amigozzz
Har nu en timma kvar tills jag anländer till Stockholm, vilket känns helt underbart. Vi ska ta oss raka vägen till Kungsholmen för natten har inte mycket mer att erbjuda än så. Imorgon thooooo, upp med tuppen och utnyttja helgen på bästa sätt. Ska försöka ta med kameran på alla dess äventyr imorgon så hoppas vi, mest jag, på bättre inlägg imorgon!

Likes

Comments

Att man ställde om klockan imorse var väl ingen höjdare... Stressade iallafall iväg till mina två sånglektioner som jag precis kom ut från. Nu ska jag och virre åka till stan, strosa runt lite och hämta andan typ.
Att göra röstövningar utan en röst? Ingen logik

Jacka - pellobello // tröja - oklart // kostymbyxor med bootcut - H&M // skor - isabel marant // skal - fejk marmor <3 // klocka - Marc Jacob

Likes

Comments