Header
YouTube
Emelie Svensk

https://www.madlady.se/vit-crop-top-girl-power.htmlDen här sidan älskar jag att kolla på det finns så himla fina kläder som jag önskar att jag hade. Jag är galen i bodys och jag hittade en jäkla massa på den här sidan. Bodys med linne;långärmad och T-shirt modell. Jag skulle rekommendera den här sidan om ni är ute efter fina kläder.

Ni kan även hitta smink och massa annat skoj på den här sidan. Jag älskar den här sidan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är starkare än 1000 soldater 💪 alla med ärr på kroppen visar att de har haft ett liv som ingen vill gå igenom men har klarat sig igenom det ❤ ibland faller vi tillbaka till ruta 1 igen men har vi lyckats ta oss upp 100 gånger förut så klarar vi det igen ❤ Det är att hitta vilje styrkan som finns gömd där i mörkret ❤ Låt vilje styrkan krossa mörkret och kämpa imot det mörka så mycket ni kan❤ Det är också okej att gråta när vi har varit starka för länge och det är okej att få må dåligt visa dagar men låt inte mörkret ta över ❤ om mörkret är starkare visa dagar låt den då ta över och gråt men vad du än gör skada dig nt 💪❤ berätta att du har en dålig dag och be dina föräldrar/kompisar/pojvänner/syskon låsa in allt vasst och låt dem hjälpa dig hitta på något som får dig på ett bättre humör ❤ eller säg att ni bara behöver en axel att luta er imot och en famn som ni kan gråta ut i ❤ jag lovar er att alla runt omkring er vill hjälpa er ,men ni måste låta dem göra det och berätta för dem hur du vill att dem ska göra ❤ vet att det är svårt för en del men klarar jag det och tusen andra så kommer alla att göra det ❤

Vi kollar upp himlen och tänker på dem vi har mist i självmord,cancer,ålderdom,hjärt problem osv och säger högt för oss själva att "jag lovar att jag kommer kämpa vidare för eran skull! Jag ska kämpa vidare för mina föräldrar,vänner och bekanta skull ! Försvinner jag kommer dem må lika dåligt som jag gjorde när jag förlorade er "
Vet det är svårt att tänka så men jag finns här och era närmaste finns för er också ❤ Så fortsätt kämpa !💪❤ #bestrong
mamma,pappa,bror,pojvän,syssling och vänner har hjälpt mig genom livet.Att leva med ångest och depression är för en del en helt vanlig vardag.Det är det för mig . Jag kan va extremt glad och positiv och larva mig som att jag mår bra. Men innerst inne har jag en "ångest bubbla " som kan växa och växa för varje minut och varje dag. Jag har oftast gömt det men ibland går det nt och då sitter jag i min egna lilla värld och försöker samla ihop alla tankar och känslor och försöker att få ordning på varför att jag just idag skulle få en sån stor ångest.
Jag har väldigt lätt för att hamna i deprition. Jag vill gärna bara få ta en promenad eller bara få lyssna på musik och få gråta en stund.
Jag vet nt riktigt hur länge jag har haft det så här men det började typ i 5 eller 7. Jag började gå för mig själv och stötte bort mina kompisar,syskon och föräldrar. Jag förstod inte själv vrf jag mådde så dåligt.
Men nu har jag lärt mig att hantera det och kan jag inte göra det själv så har jag en bror ,pojkvän och en syssling som förstår och ser när jag mår riktigt jävla dåligt. Dem gör allt för att få mig att prata ut och att släppa tårarna. Det är tack vare er jag orkar och vill fortsätta vara kvar på jorden! Det är tack vare er jag har klarat av att inte skada mig så förbannat djupt !det är ni som har fått mig att inse att jag är starkare än vad jag tror
Jag säger bara det här än gång, det här är till mina vänner, min underbara pojkvän, och dem som står mig nära!
Jag är en som bryr mig om hur du mår. Mår du dåligt så kanske du nt tror jag märker det men det gör jag och jag ger inte upp förrän jag har fått reda på vad det är som gör att du mår dåligt. Det spelar ingen roll om du blir sur för att jag tjatar på dig , mår du dåligt ger jag inte upp förrän jag har fått fram det som tynger ner dig!
Jag har fått höra i 3 år att du mår bättre om du berättar vad som är fel , tror mig det är så mycket lättare att berätta hur du mår för någon som du vet vill hjälpa dig! Det lättare i både tankar och känslor när du har fått prata ut.
Som sagt jag vill hjälpa dig med att få dig på bättre tankar och få dig att må bra!
Det du säger till mig stannar hos mig! Det spelar ingen roll om vad det handlar om, jag stannar på din sida varje dag och hela livet ut.
Vill du nt säga vad felet är fac2face skriv det !
Jag är en sån som vill att alla runt omkring mig mår bra , för mår dem bra mår jag bra!
Så kom ihåg jag är här för dig och hjälper dig med vad som helst! ❤

Likes

Comments

"Det kvinnliga idealet är stora bröst, smala ben, fast rumpa. Synliga kind och höftben, långa ögonfransar, mörka och smala ögonbryn. Långa och fixade naglar, långt tjockt och fixat hår. Platt mage, synliga nyckelben, vita tänder och långa ben.

Det manliga idealet är arm, ben och bröst muskler, 6-pack, synligt käkben, manliga händer, synliga nyckelben, fast rumpa, vita tänder. Långa ben. Män har inte lika mycket kroppsideal som kvinnor utåt sett. Det kan bero på att kvinnor nästan alltid haft den rollen att dom ska göra sig fina inför männen. Förr i tiden när kvinnor inte fick arbeta hade dom inte så mycket mer att komma med än sitt utseende, och det sitter kvar lite än idag.
varför ska det vara så för ? Jag tycker det är så jäkla jobbigt att alla ska tänka på hur dem ser ut på utsidan men inte på insidan. Vi mobbas för att vi kan ha kläder som inte är fina eller har ett dyrt märke på sig. Vi kan bli mobbade för att vi har inte går med några. Vi kan bli kallade för slampa ,hora,skabbig eller King för att vi har haft sex.
Jag går i vad jag vill ,jag får gå med vem jag vill och jag får se ut presic så som jag vill. Jag fattar inte att vi kvinnor kan bli våldtagna bara för att vi vill visa våra kurvor. Jag fattar inte att killar blir kallade för tattare eller hycklare bara för att dem vill gå i stora kläder och har attityd. Jag fattar inte varför folk ska bli mobbade för att vara sig själv.
Alla frågar sig varför det är så många ungdomar som tar livet av sig och varför det är så många som har börjat röka osv. Det är för alla medier och för att folk kan inte låta bli att hålla klaffen när det kommer någon som ser annorlunda ut. Om alla bara kunde låta bli att säga elaka saker till varandra så kommer samhället se mycket bättre ut.

när jag gick i 5 vet jag inte hur många gånger jag tänkte vad ska jag ha på mig för att inte visa för mycket tuttar och vad ska jag ha på mig för att inte visa mina lår. Jag tänkte ska jag sminka mig och ska jag skita i mina glasögon.
För tar jag på mig ett linne som visar för mycket tuttar så kommer killarna att klämma eller titta på dem och om jag tar på mig en förstår tröja så kommer kommentarerna att jag inte har några alls. Om jag tar på mig ett par tajta jeans så kommer dem glo på min rumpa och lår. Tar jag på mig ett par mjukis så kommer dem gnälla på att jag ska träna min rumpa eller operera den. sminkar jag mig inte så kommer jag få kommentarer att jag ser för jävlig ut och om jag sminkar mig så kommer dem säga att det inte är halloween en. Så här tänkte jag väldigt ofta tills jag började rida för då var jag en stalltjej och dem sminkar sig inte. Sen blev jag bara trött på skiten i 7:an så jag gick till skolan i det som var skönast. Jag fick kommentarer men jag orkade inte ta åt mig.
När jag hade fyllt 15 tror jag så var jag på g med en kille som jag gillade väldigt mycket ,vi höll på lite och så hände det ena till det andra ..jag tror ni fattar och efter att ha gjort det så blev jag kallad för slampa och hora.
Seriöst jag varken betalat eller tar betalt för att ha sex 🤣 Jag låter inte alla komma fram och ta på mig heller så snälla ni ta reda på vad orden betyder innan ni säger det. Jag lägger inte ut naken bildet heller.Man säger det inte heller för att man är arg på personen.
Snälla låt oss bara se ut och göra som vi tycker känns bra

Likes

Comments

ONSDAG 9 AUGUSTI 2017

ATT BLI VUXEN

Jag har alltid varit rädd för att bli vuxen. Jag tror det är för att det är skönt att bo hos sina föräldrar där jag kan få hjälp med det mesta och gör att jag går träffa mina syskon hela tiden även om jag önskar att dem bara skulle försvinna så är det skönt att va med dem.
jag tror också att det är rädd för att jag kommer förlora E och mina kompisar. Jag är rädd för att jag och mina kompisar kommer tappa kontakten och ha svårt att hitta tillbaka. Jag är rädd för att E kommer ha tröttnat på mig. Han har tröttnat på mitt gnäll och all min ångest. Jag är rädd för att vi kommer växa ifrån varandra.
Jag tänker redan på vilka saker jag ska ha med mig när jag flyttar in i en egen lägenhet och förhoppningsvis med min finaste prins. Jag tänker på vad vi har och vad jag behöver köpa. Jag tänker på vilket jobb jag kommer ha ,kommer jag bli dagisfröken,barnskötare eller blir det något helt annat?!
Jag är rädd för att få bo själv och ha ångestattacker och ekonomin.
Det är mycket som händer innan man blir vuxen och när man är vuxen.
Kommer jag fortfarande ha kvar intresset för att träna och rita tatueringar och tavlor? Kommer jag ha barn och kommer E vara pappan ? kommer jag ha slutat skadadet? kommer jag ha slutat röka ?
jag vet att jag inte ska tänka på det här nu efter som det är 2 år kvar tills jag slutar skolan. Men jag tänker hela tiden att årskurs 2 kommer gå lika fort som 1:an gjorde och då kommer jag ännu närmare dem här frågorna. Det är läskigt och spännande att bli vuxen. Jag är bara inte redo ..jag känner mig inte redo. Jag kan slå vad om att när jag väl är där så är jag redo

Likes

Comments

idag vaknade jag upp av Emils alarm och hans armar runt om mig . Jag kände att hela kroppen värkte och illa måndet kom så fort jag rörde mig 🤒😷 Jag kände att hela kroppen sa stopp "du går inte upp" Jag tvingade mig upp för att gå på toa och då kände jag hur det snurrade till och illa måndet kom tillbaka.
Jag sjukanmälde mig och stannade hemma men imorgon blir det skola för då har jag ett prov att göra 👍
Jag har inte gjort så mycket idag utan bara legat i sängen och försökt samla energi tills imorgon

Likes

Comments

som ni såg på rubriken. Så har jag svårt med en sak....Jag har haft det tufft med att prata om det här med mina föräldrar och mina närmaste vänner. Jag kunde inte ens säga det till mina föräldrar utan jag skrev det till dom via sms för att jag var rädd för hur dom skulle reagera. Jag grät mg igenom samtalet med Emil. Jag kunde inte se honom i ögonen när jag berättade det här för att jag skämdes så himla mycket över det här och det gör jag fortfarande. Det tog ett 1 år för mig att säga det här. Det kunde ha gått ännu längre men Emil ser på mig när jag inte mår bra eller sitter och tänker på något som är jobbigt. När jag hade fått ut mig det till Emil så bestämde jag mig för att säga det till mamma och pappa också för dom förstod att det var något som inte stämde när jag hela tiden frågade om jag fick sova hos Emil. Jag har svårt att se på mig själv i spegeln efter det som hände. Jag har aldrig velat använda smink men nu har jag gjort det ett tag för när jag har smink så känner jag mig inte som samma tjej som lätt det hända, jag ser inte ut samma person i smink. Jag har slängt eller klippt i dom kläderna jag vet att jag hade på mig samma dag då det här hände. Jag har slängt iväg trosorna och min favorit tröja som jag hade den kvällen. Det här fick mig att göra dumma saker, till exempel skada mig själv genom skära upp mina armar och ben, jag tappade aptiten, jag började snusa och sist men inte minst jag började röka igen. Jag sa att jag aldrig skulle börja med det där....det gjorde jag
Jag ska skriva vad som har hänt men innan det vill jag att ni som läser det här tänker igenom väldigt noga på vad de gör efter att ha läst det här. Jag vill inte höra att någon har frågat mina föräldrar, vänner, pojkvänner eller någon annan hur jag mår. Jag vill att ni skriver eller pratar med mig. Jag skriver inte det här för att få uppmärksamhet, visa kommer ta det så och jag tänker låta dom göra det för dom vet inte hur jag verkligen känner om det här!


Okej jag ska skriva det som har hänt nu......och jag vill varna er som tycker sånt här är jobbigt slutar läsa nu.


Jag gick i 9;an. Jag skolkade en hel del för att killen jag var tillsammans med fick mig att skolka. Han fick mig att tro att allt han gjorde fick mig att må bra men snarare tvärt om. Allt hon gjorde fick mig att må dåligt och allt han sa fick mig att må dåligt. Jag var blind av kärleken.... Han kunde säga att jag var dum i huvudet varje gång jag skit i skolan eller om jag typ frågade om han verkligen älskade mig som jag var. Jag minns inte en ända dag då vi verkligen hade det bra....det ända jag kommer ihåg från det förhållandet var att han spelade varje dag och lätt mig ligga i hans säng och vänta på att han skulle komma och vara med mig ....han gjorde aldrig det..han bad mig komma och koll på när han spela. Jag kollade en kort stund sen kollade jag på min mobil igen.

Jag hade bråkat med honom att några tjejer hade skickat bevis på att han hade skrivit med andra och skickat en massa bilder på sin .......ja jag tror ni fattar. Han sa att det var hans kompis som hade skrivit. Han orkade inte bråka så han sa åt mig att prata med honom när jag inte tror på tjejerna längre. När han hade gått skrev jag till en kille som brukade vara på samma ställen som han vara på och jag fick bevis på att han höll på med andra. Jag ringde upp honom och skällde ut honom och så kom bortförklaringen igen och han fick mig att bli arg på min pappa istället som hade försvarat mig.

Jag minns den här dagen så tydligt det var då mamma och pappa precis fått flytta in i sina nya lägenheter. Dom hade skiljt sig. Jag hade några dagar pratat ut med pappa och blivit sams med honom och pappa hade pratat ut med killen och dom var så gott som sams. Pappa hade åkt iväg för att göra något kommer inte ihåg vad men jag var själv hemma ocg bestämde mig för att ringa killen och prata ut med honom. Han kom till mig och vi kollade på tv och pratade han sov över och det var sent på natten då det här hände.......jag känner hur hans händer gled ner och in under mina trosor...jag halvsov men ändå var hans hand under mina trosor och ett av hans fingrar var i mig.....jag vände mig om och kollade på honom jag såg att han var sugen...jag sa aldrig nej för att jag visste att gjorde jag det så kommer vi att bråka igen......så jag lätt honom fortsätta

.

En dag låg vi och halvsov hos min mamma. Jag låg under täcket i bara tröja och trosor för att jag hade världens jobbigaste mensvärk. Han börjar dra sin hand ner för min mager och ner till mina trosor han smekt först utan på trosorna sen innan för. Jag sa att vi inte kan köra nu för att jag har mens och jag har tampong. Han tog bort handen och sa med en besviken och bestämd röst" okej...kan vi inte testa en gång snälla?" Jag tänkte för mig själv "ger han sig aldrig?" men istället för att säga nej sa jag okej men att han ska ha koll på snöret.

Jag vill inte gå in på detaljer på det här för jag skäms så himla mycket över det här och jag har redan skrivit i ett annat inlägg om det här.


Han har liksom retat upp mig för att få sex.....jag har velat haft det några gånger....8/10 gånger har jag inte velat....ja jag vet att jag är konstig och en idiot som aldrig lämnade honom efter första gången.......

jag ska berätta varför jag aldrig lämna honom...han manipulerade mig att stanna kvar. Varje gång jag sa att jag inte orkade med alla bråk osv så sa han eller skrev han okej jag ska ta livet av mig. Jag klarar mig inte utan mig osv. Det fick mig att stanna för jag vill inte att han ska ta livet av sig....men jag vill på samma gång lämna honom för det han gjorde mot mig. Jag fick aldrig chansen till att säga varför jag ville lämna honom utan han fortsatte skriva att han ska ta livet av sig. Han fick mig att stanna på det viset.


Jag fick en massa sms och bilder på instagram och facebook chatter där killen hade skrivit att jag inte var hans flickvän och att han ville ligga med dom han skrev med och att han var kåt medans han skrev med dom. Jag frågade flera gånger om han inte höll på med andra men han ljög mig rakt upp i ansiktet. Jag fick nog en dag då han låg och sov och jag väckte honom och gjorde honom arg....han gillar inte att bli väckt ....jag fick dåligt samvete och blev ledsen. Han frågade vad som var fel och jag sa att det inte var något fel och det var då det kom " ljug inte för och speciellt inte rakt upp i ansiktet". Då blev jag rasande och skrek att han ska inte säga så när han själv gör det. Han stod och flinade när jag stod och skrek och skällde på honom. Jag sa till honom " Du kan gå nu, jag vill inte vara tillsammans längre" Sluta bete dig så här så kanske du kan förlova dig med en tjej"


När han hade gått tänkte jag gå någon stans vet inte vart men ville aldrig mer komma tillbaka i alla fall. Jag han inte långt tills Emil, min bror och hans tjej kommer på mopparna och plockade upp mig så åkte vi en stund. Killen som jag precis gjort slut med skriv att han hade tänkt fria till mig om vi hade tänkt göra som planerat. Jag skrev att han gjorde bara så för att få tillbaka mig.

Likes

Comments

idag är det en seg dag. Jag och Emil vaknade vid halv 7 - 7 och låg och drog oss till 10. Jag hade inte sovit så mycket men var ändå uppe vid den tiden.

Jag vägrade att äta frukost för att jag mådde illa och var inte hungrig överhuvudtaget. Emil och jag åkte till Maxi så att han fick köpa trisslott sen åkte vi till McDonalds för att Emil tyckte jag skulle äta fast jag inte ville det.

Emil köpte en dubbel ostburgare till mig.

när jag hade fått i mig maten så började jag må illa direkt efter bara för att jag har IBS så är inte sån mat så bra men det är så jäkla gott.

Vi städade hela pappas lägenhet och sorterade kläder som skulle tvättas. Jag städade badrummet och sorterade tvätt medans Emil damma och dammsög överallt.

vid 12 kom syrran. Då satt jag och Emil och pratade och jag gjorde klart tvätten. Vi satte oss vid tv;n än timme ungefär sen åkte vi till rävarbaken och tog kort tills det började regna. Vi åkte hem och lämnade syrran sen åkte vidare till Emils mamma, för att vi ska sova där i natt.

Likes

Comments

är det bara jag som gillar att ta kort på naturen?

Jag ska spara pengar till en kamera så jag kan ta kort på naturen och annat och filma till Youtube kanske .

​jag älskar dom här bilderna. Jag tog dom igår när jag och Emil var och åkte bil.

Likes

Comments

Värnplikten ska återinföras

Frågan handlar om , om vi ska återinföra värnplikten. För att försvaret har problem att rekrytera blivit tydligare och Sveriges säkerhetsläge osäker. I år 2017 bestämde regeringen att värnplikten ska återinföras och då anser de att dem som är födda år 1999-2000 ska inkallas för att göra mönstring. Man ska fylla i ett så kallat beredskapsunderlag på regeringens hemsida. Man får även ange om man är intresserad av att göra värnplikten. Det är inte obligatoriskt att göra mönstringen och att vara med värnplikten. Nu är det bestämt att både killar och tjejer ska får göra mönstring och värnplikten ,för att det är både könens ansvar att skydda Sverige enligt regeringen. 7000 kvinnor och 13000 män brukar uppge sig vara intresserade varje år.

För värnplikten : Ett argument att det är ett stort problem när det saknar över 7000 anställda. De tycker det att personalproblemet kommer löser sig om regeringen återinför värnplikten.

Ett annat argument tycker att det är svenskarna som vill ha det , svenskarna tycker det är en bra ide att regeringen återinför värnplikten. Tycker de som tycker det är en bra ide.

Mot värnplikten: Enligt försvarsminister Peter Hultqvist är det intresse, motivation och vilja som är grundbiten i rekryteringen och han tror att det är det som kommer att vara avgörandet.

Det är för dyrt för att återinföra värnplikten tycker de som säger nej till värnplikten. De tycker att man inte får välja själva och att de får inte arbeta med det man är bäst på [ineffektiv matchning].

Jag är både för och mot att värnplikten ska återinföras. Varför jag är för värnplikten är för att personalen behöver ökas och för att det kommer hålla samman Sverige ännu mer .säkerhetsläget kommer bli säkrare. Det kommer bli enklare att försvara Sverige om regeringen återintar värnplikten och tar in nya som är väl utbildade och har vilja, intresse och motivation.

Det kommer också vara mer ungdomar som blir aktiva och lär känna andra. De kommer bli mer motiverade i själva samhället och de kommer att upptäcka världen från ett annat perspektiv.

Varför jag är mot är för att kommer bli så många som kommer tacka nej för att inte har intresse, motivation och vilja till att göra det.

Det finns ungdomar som har så grov aggressivitet , ångest , syndrom och har problem med att vara med för många/vissa människor.

Då kommer det ta tid att hitta en plats till dem och försvaret har bara en uppgift och det är att göra Sverige säker och står man där med ångest så går det inte att konsentera sig på sin uppgift. Det kan där emot bli enklare för dem som har det svårt med sin ilska. Så jag väger mellan för och mot att värnplikten ska återinföras.

Likes

Comments