Snart blir minstingen i familjen 1 år! Tiden går ruskigt fort! Här kommer lite tips på födelsedagspresenter. Det går bra att höra av sig om det är något särskilt man vill köpa så kan jag göra en markering här för att försöka undvika dubbelköp! Den här listan kommer att uppdateras när nya idéer ploppar upp...

Bordsunderlägg i silikon- moln, sky blue

Äta själv bestick, skål, tallrik- tex Kids Concept Pumkin, blå

Pussel- tex Kids Concept, turbo

Plocklastbil- Kids concept, blå

Xylofon- Kids concept, blå

Böcker

Barnkammarboken- den skimrande

Kläder strl 86 (92 om klöderna är små i modellen)

BilarDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag kommer med ytterligare en sen uppdatering kring min viktväktarresa! Har helt glömt av, tiden rusar iväg och jag är sysselsatt från morgon till kväll med mycket annat...

Det är ju redan dags för ny vägning imorgon, men förra veckans resultat visade +-0 för första gången på 19 veckor (!!!). Det känns helt okej, tror kroppen börjar nöja sig så smått nu. Det gör inget att det här knappt två kilona tar lite längre tid att bli av med. Det blir ett besök imorgon och ett besök i nästa vecka, sedan ska jag klara mig själv över sommaren med enbart appens hjälp. Har en våg här hemma som jag får ställa mig på en gång i veckan för att ha koll. När målvikten är nådd gäller det ju att finna balans för att hålla den också! Då blir det dags att öka upp pointsantalet för att inte gå ner mer.

Ska släppa lite på tyglarna när jag är i hamn, unna mig något onyttigt gott någon gång, speciellt nu när det är sommar. En kall drink, en god glass eller en liten påse lösgodis (som jag har börjat bli sugen på det!) Saken är den, jag har inte ätit något godis, glass, snacks eller kakor/bullar på över 4 månader, så det ska såklart bli gott. Jag känner verkligen att jag har lärt mig att välja rätt, kommer definitivt att tänka till både en och två gånger innan jag förluster mig i onyttigheter. Men lite ibland, allt med måtta! Det mottot ska jag fortsätta leva efter även när den här redan är "över".

Likes

Comments

Lite sent uppdaterat! Det här visade vågen i torsdags! Snart är jag färdig, men jag kör på ett tag till! Jag mår hur bra som helst! Så här ska jag leva fortsättningsvis, även om jag då ska unna mig lite oftare, samt äta lite mer. Men viktväktartänket är helt klart min grej.

Likes

Comments

För att ha gått ner så mycket förra veckan, hela 1,7 kg (!) så kändes det riktigt kul att kroppen ville göra sig av med lite ytterligare den här veckan. Hade nästan räknat med att det skulle stå +-0 på vågen efter det kanonresultatet. Roligt att det fortsätter att gå så fint framåt. Nu är det bara 2,7 kg kvar till målvikten som är satt till 65 kg. Juni ut ska jag gå på möten. Sen blir det online, under semestern kommer det inte bli läge att gå på möten ändå och då känns det dumt att betala för det. Vi får se hur det har gått därefter, om jag hoppar på all inclusive medlemskapet igen eller om jag helt enkelt känner mig färdig då och kör på jämnvikt på egen hand.

Likes

Comments

Efter ytterligare 4 veckor blev resultatet följande:

Vikt -3,5 kg
Överarm -2 cm
Bröst -2 cm
Midja -1,5 cm
Höft -2 cm
Lår -2 cm

Sedan starten 2 februari 2017:

Vikt -17,1 kg
Överarm -5,5 cm
Bröst -13,5 cm
Midja -13,5 cm
Höft -16,5 cm
Lår -9,5 cm

Likes

Comments

Så glassugen i den här värmen! Vet att Solero sorbet finns till en billig smartpoints peng, dock inte hittat den någonstans än. Fick bli en Piggelin idag, 3 smartpoints, helt okej ändå... Så kom jag på en smart idé för att kunna äta glass "gratis"! Göra egen, så det fick bli Fun Light saft med apelsinsmak och jordgubbssmak samt några med Pepsi Max, blir spännande att testa när de frusit till!

Dagens kvällsgott blev en bägare Skyr vanilj med färska hallon, blåbär och jordgubbar. Så läskande, somrigt och vansinnigt gott!

Likes

Comments

Alltså!! Min kropp och hjärna verkar vara i sådant samspel nu, helt klart så redo för det här. Fortfarande supermotiverad och tycker det går löjligt lätt. Inte många av veckans dagar som jag sätts på prov. Jag tycker det är enkelt att göra bra val. Så skönt, dessutom blir man extra taggad och glad när vågen visar -1,7 kg (!!) på en vecka. Lycklig till tusen och väldans redo att tappa ytterligare 3 kg så att målvikten nås. Hinner nog inte till midsommar, men nästan kanske!

Ändrat målvikten 3 gånger nu... Från 69 kg till 67 och nu slutligen till 65. Känns skönt med lite marginaler, vill ha ett par kilo att spela på. Jag har beslutat mig för att gå på möten och väga mig juni ut. Så får vi se hur långt jag når.

Har missat att mäta mig (och ta nya bilder), det är redan 4 veckor sedan. Så imorgon bitti får måttbandet visa vad som hänt sedan sist!

Likes

Comments

Mitt i en viktnedgångsresa är det lätt att tappa bort sig lite, jag ser mig själv varje dag och vänjer mig vid spegelbilden. Det innebär att jag ibland inte upplever mig speciellt mycket mindre. Visst, kläderna sitter löst men inte mer än så...

Så kollar man igenom gamla bilder och får direkt den bästa bekräftelsen på att man kämpat och nått ett otroligt resultat! Jag är så galet nöjd och stolt över mig själv, och glad, lycklig över att jag tog det där beslutet. Aldrig mer ska jag missköta mig så och låta min kropp bli lidande. Imorgon bitti är det dags för vägning, den 17:e! Snart har fyra månader passerat. Jag har inte bestämt mig för om jag ska fortsätta tills målvikten är nådd för att bli guldmedlem eller om jag ska köra sista biten på egen hand, enbart med onlinemedlemskap. Det handlar om ungefär 2 kg. Har uppgett 67 kg som målvikt men känner att jag kan fortsätta så här tills jag känner mig helt nöjd, ingen uppoffring på något sätt. Jag har vant mig och trivs väldigt bra med den här livsstilen. Det kostar ju en del att vara all inclusive medlem och när man gått i mål ska man gå på jämviktsprogram också innan man får sitt guldmedlemskap. Jag kör juni ut också, så får vi se hur långt jag kommit. Oavsett så får jag klara mig därefter med appen och stöttning/tips online.

Likes

Comments

För att jag behöver det, för att jag vill ha det, för att jag är värd det!

Likes

Comments

Igår var jag på Viktväktarna för vägning igen, det blev 1,5 veckas mellanrum den här gången, så är det ibland när livspusslet ska pusslas ihop. Det gick bra! Fick min femte stjärna, jippi. Nu är det BARA 2,8 kilo kvar till målgång. Känns så nära men ändå ganska långt bort, nämligen fullt inställd på att det kanske kommer att gå lite långsammare nu på slutet. Vi får se! Målet är att nå fram till midsommar, men som sagt, jag tar en vecka i taget!

Imorgon ska jag och tre vänner åka till Varberg och mysa i två dagar, ska bli väldigt trevligt och välbehövligt med lite egentid. Älskar familjen och mina barn men behöver verkligen lite andrum emellanåt. Jag har packat väskan med viktväktarvänliga alternativ för att inte falla för annan frestelse. Lite snacks och bars samt sockerfritt godis, det kommer dessutom att bli alkoholfritt för min del, lägger hellre pointsen på mat. Det går att vara viktväktare och umgås med vänner och äta gott! Lunchen blir i stan, middag lagar vi själva på kvällen, vi får se vad det blir för något. Det blir en proteinsmootie (2Sp) till frukost imorgon så att det finns många points kvar till resten av dagen. Veckobonusen är inte rörd än heller så det kommer att gå kanon det här!

Fint väder har vi med, kan inte bli annat än bra!

Världens bästa frukost om man vill bli mätt men ändå använda sig av få smartpoints! (Det ska dock vara osötad mandelmjölk!)

2 dl mandelmjölk
1/2 dl proteinpulver med chokladsmak (jag har köpt på Life, finns många andra alternativ)
1 banan
Frysta hallon och jordgubbar

Riktigt gott och mycket blir det! Självklart kan man använda vilken frukt man vill eller annan smak på proteinpulver.

Likes

Comments