You're going to lose some people on the way, but remember that not everyone is intended to stay..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är just såna här kvällar det brukar komma upp massor i huvudet med saker jag kommer på och bör skriva om, men jag är ingen människa som öppnar mig offentligt på en blogg där hela världen kan läsa. Det är synd för jag älskar att skriva. Jag kan nämna grejer om jag är sur och irriterad men detaljer brukar jag lämna utanför, dagbok kanske vore nåt? Tror iof inte att det skulle skrivas så mycket i den ändå för jag är rätt duktig på att ventilera. Några tankar!
Godnatt:)

Likes

Comments


Likes

Comments

landade precis i badet efter en timmes promenad! tänkte att jag bör somna lättare eftersom ledigheten är slut o imorn ska jag upp tidigt igen:) Sen att ha med telefonen i badkaren är kanske inte det smartaste draget, vet många som har tappat den men jag tycker det är avkopplade! blev ett kört o rätt ointressant inlägg.

Likes

Comments

ojoj! kändes som det var en evighet sen jag skrev här kanske ska börja lite smått igen!:) tills dess får det bli några bilder istället.Likes

Comments

Ovärdaste dagen av dom alla! Har suttit och dö glott i 2 och en halv timme i väntan på en lektion, som sedan visade sig vara inställd. Kan dom inte bara berätta sånt lite tidigare på dagen och ska man behöva leta upp läraren för att få reda på saker och ting? Tydligen.

Snart är jag iallafall lång ledig och det är både skönt men ändå lite skrämmande, vart ska jag göra av mina dagar? Vår lägenhet kommer vara klinisk ren och jag kommer att få mer tid till träningen vilket är positivt! Även mer tid för mina vänner, så det positiva överväger nog. 

Tiden bara springer iväg, kändes som jag började på Bona nyss, jag älskar den skolan, förutom såna här dagar. 

Snart är jag klar där och då är det bara börja leta efter vidareutbildning, vilket jag hatar, för alla skolor jag vill gå på ligger 100mil härifrån och jag är inte redo att flytta, jag har ju allt jag kan önska här just nu, förutom ett bra jobb då som jag inte kommer få om jag inte går någon bra utbildning. Aja, tiden får utvisa! puss!

Likes

Comments

Sängen tidigt idag! Hoppas på lite sömn och ingen tandvärk:) Se om vår kisse är lika sugen på att sova, just nu busar hon som fasen med en tuss i sängen.
Har annars vart en bra dag, har träffat en väldigt efterlängtad vän och hennes dotter.

Snart helg och den är mer än välkommen!:)
Sovgott

Likes

Comments

Svullen mage och halvtrött tjej.

Likes

Comments

Landade precis i soffan efter ett pass på gymmet, helt slut! Men det är det värt, skön känsla efteråt faktiskt.

Ska snart ta tag i disken, måste säga att jag och Anton är ett par riktiga slarvpellar, så diskas och städas görs det ofta i det här hemmet och det underlättar inte att vi har en liten kisse som gärna hjälper till att stöka ner. 

Va länge sen jag skrev här igen, tänkte försöka börja igen, dock för min egen skull så jag kan kolla tillbaka sen och se vad jag har hållt med:) Ångrar så himla mycket att jag raderat mina gamla bloggar, kommer ihåg att det var sjukt kul att sitta och läsa dom ifrån när jag var 12-14.

Jag är en bild människa mer än en skriv människa så det blir nog mycket bilder skulle jag tro, det gillar ja!:) 

 

Likes

Comments