Har haft en fika dag med min familj. Colin har fått träffa två av sina fastrar och en liten kusin 💕

Trevlig helg!

Likes

Comments


Glad alla hjärtans dag på er ❤

Super fint vårväder ute. Jag och Colin har varit ute på en promenad och jag har städat lite här hemma. Annars händer väl inte så mycket idag... Köpte trisslotter och osthjärtan till Jimmy 💕

Likes

Comments


Jag och Colin har en mycket trevlig söndag tillsammans med morbror Johan, Emma och kusin Lysander. Massa lek och bus! Emma lagade mumsig mat och vi åt semla.

Hoppas ni haft en trevlig helg 😊


Likes

Comments


Promenad med Colin i härligt friskt väder med lite snö i luften. Min lilla kille blev 9 månader igår. 9 månader i magen och 9 utanför nu ❤

Likes

Comments


Köpte en babymobil till Colin för ett tag sedan. Den lyser, spelar olika låtar och dom små fjärilarna snurrar runt. Man kan styra den med en fjärrkontroll 💙Så mysigt när det är mörkt!


Likes

Comments


Idag är det fredag! Inte för att det har någon som helst betydelse när man är mammaledig 😉 Men det är säkert roligt för många andra. Njuter av mina fina tulpaner och längtar efter våren.

Trevlig helg på er!


Likes

Comments


Idag har det varit en mycket produktiv dag. Vi har äntligen bytt däck på bilen, besiktigad den, lagat punktering på barnvagnen, fått den andra bilen tvättad både inuti och utanpå och gått långpromenad. Stannade till på Briggen och käkade middag, mumsigt! Mycket nöjd med dagen!

Likes

Comments


Har tillbringat dagen med min familj och Colins faster Jessica på Ikea. Hittade en hel del bra grejer som vi faktiskt behövde 😉

Likes

Comments


Då var Glossyboxen för januari redan här, fick ju nyss den för december. Men alltid lika kul att hitta en box i brevlådan. Jätte fin marmorbox!

Denna innehåller:

Oolution - Ögonkräm med naturliga ingredienser.

Spa to you - Ansiktsborste som rengör och masserar.

Gliss - Balsamspray.

Hot makeup - Skimrig ögonskugga.

Masque bar - Peel-off-mask som rengör på djupet.

💜


Likes

Comments