Hej på er!
Jag har verkligen vart värdelös på att uppdatera bloggen. Jag har inte haft någon motivation, och jag har inte alls vetat vad jag ska skriva om. Men jag tänkte ge detta en ny chans.

Så, en liten update kanske med vad som hänt, och vad som kommer hända?
Jag firade min 22-års dag, och julafton i Spanien tillsammand med pappa, Ulrika och Farmor. Vi njöt av fint väder, god mat & fantastisk shopping.

År 2017 har hitintills inte vart speciellt intressant faktiskt. Jag har blivit förlängd på den såkallade drömfabriken, Camfil. Här kommer jag jobba tom sista April.

Som det ser ut just nu kommer jag att åka tillbaka till Spanien den 2a Maj. Ska bli så skönt att få komma dit igen. Mina planer är att äta mängder av deras goda oliver och grillade kyckling, ligga i solstolen på Tabarcas fina strand och njuta av Spaniens fantastiska miljö, och självklart shopping. Jag kommer dessutom åka själv denhär gången, vilket känns både skönt & läskigt. Lite mer än en månad dessutom.  

Längre än så har jag faktiskt inte planerat. Jag kommer börja jobba igen i mitten av Juni och antagligen njuta av den svenska sommaren under helgerna. 

Nu måste jag återgå till jobbet. Har lite post att skicka iväg, och lite annat arbete som ska vara klart innan dagens slut. 


Imorgon ska jag försöka uppdatera er men en liten ''Mina favoriter inom smink & skönhet''. Håll utkik! 😃💄Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments